53877
-
#10467 1.senki nem mondta itt, hogy ő akkora ász
2.kb leszaroztad reddevilt csak azért írtam
3.elo hell amiről én beszélek nem amiatt van, hogy esetleg bénákkal rak össze, hanem amikor 5 perc játék után, azért mert esetleg a mi teamünkböl valaki meghalt, elkezd pofázni mindenki, aztán lelépnek, stb. ráadásul mivel nem nagyon érdekel már a ranked, ezért én vagyok a legnyugodtabb mikor ők ugatnak, ha esetleg nem lépnek le, de ahogy elkezdődik az, hogy xy noob, ezt buktuk, és sajnos lowelo-n ez néha már a meccs kezdetén elkezdődik, ott vége van kb, és nem fogsz nyerni
4.most azt mondod nem érdekel annyira, korábban azt mondtad hogy komolyabban gondolod és ezért te átmész inkább Westre, mer az az NB1
5.A szerencsét azért mondom, mert az első X meccseden, szerencséd volt, hogy nem kaptál a csapatodba leavert, feedert stb. így már több esélyed van nyerni mint pl nekem, amikor elkezdtem rankedozni eleinte szinte csak ilyeneket kaptam, aztán jobbakat és én is eljutottam 1400 körülre, aztán visszabuktam, nem csak a rossz teamek miatt, és ezt nem is mondtam soha, hogy én csak azért vok low elo mert mindenki szar rajtam kívül.
a lényeg, hogy én arra mondtam, hogy szerencse, amikor első ranked meccseiden jobb csapatokat kaptál. -
#10466 Hol írtam hogy szerencséből húztam fel? Annyit mondtam hogy lebuktam 1350re. Bizony azon a 8 meccsen odatettem magam, csak a későbbi meccseken nem ment annyira és a csapatjáték is kevesebb volt DE
Ez nem jelenti azt hogy van ELO hell. Fszkivan már hogy mindenki panaszkodik hogy ő mekkora ász lenne HA xy nem feedelt volna. Persze aki panaszkodik az mindig +ba van, és sose feedelt. Hát a francokat. Mindenkinek van rossz napja. Olyan meg nincs hogy "én de jó vagyok, a többi 4 elbukta nekem a meccset, pedig majdnem lehoztam mert blabla" -
#10465 csak amikor még 1450en voltál azt bizonygattad, hogy nem szerencse, hogy ennyit nyertél, az elo hell meg létezik, már hogy ne létezne:D -
#10464 Umad? ;o Van egy ilyen dolog..úgy hívják kitartás. Énnekem 10 meccsből 9 loss volt, most beléptem 1 nap után és toltam annivel egy 10-0-3at meg kiépítettem egy 1580 AP-s veigart. Hozzáállás kérdése az egész. Ja hogy rajtad kívül mind a 4 szar volt...annyira furcsa ezen a fórumon mindenki rohadt jó, csak 4 sz@r embert kaptok ki MINDIG. Csak nekem furcsa ez?
Bevallom őszintén, 1450re felhuztam 8 meccsből az ELOmat, most 1350 alatt van, de leszarom. Miért? Mert ha 2000 ELO-n lennék akkor se érne ez a játék többet. Multkor néztem highelo streamet asszem hotshotgg cassiozott, és ugyanúgy szarban hagyták 1v3 szitukban, 2000+ ELO-n. Ha értelmeset akarsz játszani csinálj premadet, van pár ember rajtad kívül ezen a fórumon aki szenved az "ELO hell"-ben (AMI NEM LÉTEZIK.). Majd együtt jók lesztek. Ha meg nem akkor az ellen volt jobb nálatok. Igen, ilyen is van. Veszíteni tudni kell...
Másrészt tegyük fel hogy eléred a 2000 ELO-t. Mi történne? Semmi. Esetleg külföldön szponzorálná valaki a streamed, de itthon az Esport még a föld alatt van (vagy annál is mélyebben).
Szóval fel a fejjel, ez egy játék, amit azért "művelsz" hogy szórakozz. Ha versenyszerűen akarod tolni, akkor itthon tudsz jelentkezni csapattal nightcupokra vagy lemész most augusztusban becupra. Ha többet akarsz, költözz el ebből az országból gyorsan, játssz külföldiekkel, húzd fel magad highelora, csinálj streamet és élj abból hogy egy karaktert irányítasz 24/7 ^^
-
#10463 kezd kurva frusztráló lenni már ez a játék. olyan szinten elegem van a seggretardált csapattársakból, akik ráadásul 1-7es stattal elkezdik nekem mondani hogy ÉN mekkora noob vagyok, amikor nekem van egyedül pluszos statom a teamben, és nem fogják fel hogyha az ellenből 3 élő hősből mind az én lanemen van akkor nemártana segíteni defelni azt a kurva towert. és folyamatosan ilyenekkel rak össze. hát így hogy a faszba jusson magasabb ELOra az ember? vagy egyáltalán mi vigye rá hogy belépjen a következő játékba? -
#10462 -
#10461 Ebben a formában soha. A lolreplay csak átveri a klienst, "beeteti" neki az eseményeket megfelelő időpontokban. Olyan történések, mint pl. a minion spawn, nem tekerhetőek vissza, mert nincs minion eltüntetés. Gyak. lejönne még egy adag belőlük, ha forditott sorrendben adnád be a parancsokat.
Én már egy időponthoz ugrásnak és nagyobb skipnek is örülnék, de nem pörög rajta túlzottan a srác mostanában. -
#10460 Mikortól lehet majd visszafele is tekerni? :) -
#10459 -
#10458 Mediaplayerrel nehéz is lenne ;o -
#10457 Lolreplay -
#10456 nem bírom lejátszani semmivel -
#10455 Nekem is valahogy lvl 20 körül jött ez össze, látszik is a clarity exhaust kombóból -
#10454 mid yi nem annyira meglepő, mostmár ritka szar, de régen még lvl 10-20 között sokat játszottam vele és akkor miden is ha megengedték és jól ment -
#10453 A számok az időpontot jelzik hogy hova érdemes tekerni.
gl & hf -
#10452 kell -
#10451 Btw yivel a legkönnyebb pentázni az ultija miatt, elég retardált karakter ami 1 stunnal megfogható. -
#10450 Kell replay? Szívesen odaadom :/ Persze csak ha meg is nézed! -
zorovpeter #10449 "Azon a meccsen quadráztam és pentáztam egyet, sose fogom elfelejteni"
Ne haragudj de ez nekem nagyon furcsa :D:D:D:D -
#10448 Ki fogtok röhögni, de én egyszer yivel mentem midelni, szerencsére egy fostalicska luxot fogtam ki :> Pusholtam, és mikor a szerencsétlen már a tornya alatt volt, addig elmentem wraithokat ölni, így sikerült elfejlődnöm ^^ Azon a meccsen quadráztam és pentáztam egyet, sose fogom elfelejteni, de lvl 30-on már nem mernék megkockáztatni egy yi midet... -
#10447 Fura, én is megkaptam kenöcsöt, ue. két esettel 3 nappal később. -
zorovpeter #10446 Akkor inkább kettőt próbáljak kombinálni és ne 5-öt, persze ha lesz annyi fölös rúnám.
(Pl. most van tier3-as armor és armor pen rúnám, azokat beáldozom) -
#10445 fapfap
-
#10444 Kedvenceim az ilyen nyomorékok, múltkor Nocturne akart középen menni heallel és exhausttal, odamentem mellé és értette a célzást. Le kell hűteni az ilyen nyomorékokat enyhe trollkodással -
#10443 A rohadt mocskos életbe, a francokat már. Az ilyen tud felkúrni. Tryndamere lelkesen vállalja, hogy megy midre, Vayne-t le is hordja, hogy menjen már a lenti lane-re. Rendben. Trynda 7x hal, felfeedeli az ellenfelet, majd rage quit-et tol. Reportoltam a mocskos életbe, remélem kibannolják örökre. -
#10442 Egy random tier3asat. -
zorovpeter #10441 Rune Combiner-be mikor tier3-asok közül raknék 5-öt (még nem próbáltam), olyankor mit ad? És ha tier3-as quintessenceket raknék? -
#10440 Irelianak csak egy "ráugrása" van, ugyanakkor tényleg lehet vele agresszívan játszani, stunolni E-vel tud, és csak akkor, ha az ellenfele HP-ja nagyobb mint az övé. Jarvan zavaró lanen, emiatt agresszív is. Dragon Strike + Flag kombó például szintén agresszív. Ha azt nézzük, hogy tankiness és dps, akkor Jarvannál a mérleg kicsit inkább a tanky felé, Ireliánál pedig a dps felé billen. Irelia szerintem jobb erre a célre, de Jarvan szintén jó, és olcsóbb. :) -
#10439 Irelia eléggé agresszív, 4ből 2 képessége "ráugrás" asszem, tud stunnolni, lassítani. Jarvan inkább zavaró lanen, az ultija agresszív csak >szerintem< -
#10438 hát ez kiné bankó -
Exyy #10437 Sziasztok szerintetek Jarvan-t vagy Irelia érné meg inkább?Agresszívabban szeretek játszani szóval valami agresszív hős kellene. -
#10436 Ezzel el lesz egy darabig (úgy örökké:D)
-
#10435 -
#10434 káes -
#10433 wtf happened to him -
donatus13 #10432 yorick most már elég jó lett most már tényleg jönnek a jó statok utolsó 23 killes volt :D -
#10431 Régen nerfelve volt azért nem használják. De AS + AP + AD-val érdekes tud lenni :D -
#10430 Kayle-t kipróbáltam és kellemes csalódás, mindenhol azt hallom, hogy gyenge mint a szar, és mondjuk early gamebe tényleg az, sőt late gamebe sincs olyan hatalmas nagy sebzése, de spelljei hasznosak. Pl. teamfightba a heal és az ultija is nagyon jól jön. Várom a reworköt -
#10429 Corki a mainem, nagyon nagy kedvenc, de köv patchben nerfelni fogják :( -
#10428 igen, de ha belegondolsz akkor Corki early-game,mid-game és late-game is kurva erős, miközben Ashe mondjuk elég item igényes, vagyis mid gamebe nem olyan erős még, míg meg nem szerzi a kellő itemeket