Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig is volt érzékeny része amitõl kifagyott de most tanultam újat is. Ha az arcot akarod változtatni gyakran ments mert van egy egér mozdulat amikor forgatni akarod a fejet amitõl kifagy.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
2. Már a 3-ban nem jött össze, így itt még nem próbáltam.
Amit még tapasztaltam hogy ha a világítást duplikálom, vagy átakarom helyezni akkor megszûnik a fény abban a cellában. Így nem látom hogy mit kellene változtatni a fényviszonyokon. És nem mûködik a Run Havok Sim sem nálam.
(Ami még nehezíti hogy külterületen elég sok nagy különbözõ effect marker van ami miatt elég nehéz ott tárgyakat mozgatni mert mindig azt veszi figyelembe nem a jóval kisebb dolgokat.)
Remélem javítják ezt akkor.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
1: Bizonyos belsõ terekben nem jelenek meg a beltéri elemek/tárgyak/markerek (ez szerepel a hivatalos fórumon is)
2: Nem lehet kültereket másolni, egyszerûen összeomlik a GECK ha megpróbálom (az rendeben, hogy a Mojave sivatagot nem lehet, anno a F3-ban a wastelandot se tudtam mert a Geck 40 mb feletti modokat be se töltötte, de itt még a kisebb városrészeket se tudom lemásolni mint pl Freeside, vagy boulder city).
Úgy látszik nem csak új játék patch-re kell várni hanem GECK patch-re is<#falbav>#falbav>
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"We are only slaves to our temptations\"\"
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
AsRock B450 K4|AMD RyZen 9 3900x| Zalman 1000W| Corsair DDR4 2x16GB|Samu M.2 1TB + Patriot 1TB SSD|MSI 2070S|NZXT big tower|Samsung 32"+ACER 24"+HP 24"|WhiteShard, Spirit of Gamer....
Az viccess hogy egy Bighorn meg egy deathclaw is 55-t ad, pedig hát valljuk be, ég és föld a kettõ...
"A strength of 8 (Or 6 with the Weapon Handling perk) and a guns skill of 100 is required to use this rifle with optimal performance."
donniebrasco :
Azokat a lepkeket vats nelkul siman "oneshoot" -olom ballistic fist -el (csak antivenom kell mert neha eltalalnak)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Konstatáltam egy "hmmm..." -el és mentem tovább.
Þór vígi þessi rúnar
Csak azokat a rohadt Cazador darazsakat utálom, mert mennek jobbrabalra mint az idióták, VATS nélkül képtelenség eltalálni is õket messzirõl, nemhogy fejest osztani nekik... :/
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Death Claw gyilkolás titka: Mindig legyél a legmagasabb ponton - sziklák, daruk, futószalagok és hozzád sem fognak tudni érni. Gondolom nem viccbõl készítettek olyan terepet nekik😊 Lent csak nagyon táposan éled túl😊
[merlinw.org]
Pár alakításra azért szükség lenne, remélem modokkal megoldható lesz:
Jó lenne, ha lehetne tábortüzet rakni és azon ételt sütni. Ha jól rémlik öngyújtó van a játékban, ha még lenne nálunk valami éghetõ anyag (pre war book akár), akkor lehetne tábortüzet csinálni. már csak egy serpenyõ meg a hozzávalók, feelinges lenne. Haszna is lenne, ha a fõtt ételek drágábbak lennének az árusoknál (most pár caps-ért vehetsz egyet, ami több mint 100 egységnyi "éhezést" csillapít), és nem lenne ennyi loot. Sok helyen van kaja. Pedig amúgy jó, hogy sokkal többet ér a fõt kaja, mint a nyers, csak nincs értelme a sütéssel meg hozzávalók összevadászásával idõzni, mert akárhol találhatsz.
Ugyanez a gondom a lõszerekkel is, hogy mindenhol van, nem vagyok rákényszerítve, hogy magamnak csináljak. Sokkal kevesebb loot kellene és drágábban adhatnák az árusok a cuccokat.
Amúgy õrület, hogy mire egy mellékküldetést megcsinálok, útközben 2 újat felveszek. Sok apróság is van, mai olyan mellékküldetés, hogy nem kerül be a quest menübe, csak egy feljegyzés vagy még az sem. Ilyenkor ezeket kezdem el inkább, hogy ne felejtsem el õket.
Az Obsidian eddigi legjobb mûve és aki "kevésnek" érezte a Fallout 3-at, az vágjon bele a New Vegasba, véleményem szerint a fallout univerzum feltámasztása sikerült az F3-al, a Nv pedig tovább viszi még több dolgot hoz, mint az elõd. Év játéka és, haogy olvasom a topicot, mennyi minden van, amit még nem láttam, lesz ez vagy 70-80 óra és akkor még nem beszéltem a frakcióválasztás miatti elbukható küldetésekrõl, amik miatt újra érdemes lesz végigvinni.....
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Explorer perk!Jeee,lehet menni felfedezni mindent!Tu vki jó heleket ahova érdemes elmenni,mert vannak ott érdekes/látnivaló dolgok/jófél loot?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
😄
Emellett célozz fejre, ott ha van is páncél az is gyengébb és ott sérülékenyebb mindenki (megugrik a kritikus esély ha fejre lõsz).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mellesleg, Meg lehet úgy ölni valakit, hogy ne támadjanak meg a társai, és a frakcióval se romoljon a kapcsolatom? Valami... sunyi megoldás. Próbálkoztam azzal, hogy dinamitot csempészek a zsebébe, de akkor se jött be.. Majd C4-el még megpróbálkozok, de nem várok sokat attól se :S