6837
...
-
#3035 F3 Washington DCben játszódott, egy jóva sűrűbben lakott területen. Nevada jóval kietlenebb, ezért kevesebb az autó is. -
#3034 Csak nekem hiányoznak a kocsironcsok a játékból? A Fallout 3 tömve volt velük és a 3/4-ét föl is lehetett még robbantani. Itt meg végig gyalogolok az autópályán délről egészen Vegasig és ezalatt 1 roncsot találtam az is a már felrobbant félét. -
#3033 Azokat a kodokat lehet kiprobálni ami a Faq oldalamon van.
De írd meg melyik épületre gondolsz, ha lehet azt a nevét is írd le amit akkor ír ki amikor belépésnél kiír az ajtónál. És akkor már csak az akadályozhat meg ha nem jelenik meg a beltér a Geck bugjai miatt. De ha minden oké teszek oda egy ajtót. -
#3032 Milyen kódok? :o
Próbáltam én már trüllözni, de nemigazán ment.
Igen, olyasmit kérnék tőled =( -
#3031 A főnök nem ad =(
(a kosztümös öreglány az, nem? Legalábbis rá mutat a waypoint..) -
#3030 menj el Crimson Caravanhoz, főnök ad küldit, visszamész Cass-hez, rádumálod, és felveheted. -
#3029 És mire gondoltál? Csináljak egy másik ajtót a külvilágba?
A kódok nem adnak megoldást? -
WNW #3028 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En Veronicaval nyomultam, Cass-t nem akartam felvenni.. Van Grafok kertek, hogy hivjam el a leanyzot.. Odamegyek a kocsmajaba, istennek nem akart velunk jonni.. Erre Veronicat hazakuldtem, bevettem csapattagnak Cass-t, ugy mentem vissza a Graf tesokhoz.. Akik el akartak intezni, ezt nem hagytam, na ekkor elindult mindenfele hozza kapcsolodo kuldetes.. Erdekes volt.. -
#3027 Hehe...hehe...hehehe... -
#3026 Király akkor. Köszi a válaszokat! -
#3025 jobb lesz, a tipikus falloutos "rákattantunk valamire a régi világból"-közösségek itt is meglesznek, csak az elején pont a kaszinós kamu-vadnyugat ez a bizonyos motívum :) -
#3024 Nem kifejezetten, de nem spoilerezem el neked :>
Amúgy a titokzatos módon kipusztult vaultok a leg"fallout-feel"esebb részei a játéknak. :) -
#3023 Eheh. Valami jó kis virtuális valóság valamelyik Vaultban, mint az előző részben a sorozatgyilkosos? -
#3022 Jó, ezek első benyomások, kb fél óra, nagyrészt karaktergenerálással töltött játék után. Az intró sztorija is 100% vadnyugati klisé (élve elföldelés), meg rögtön az első két karakter is.
Azé' kérdeztem, hogy kezdjek-e hozzászokni, hogy ez ilyen lesz? Vagy később azé' már falloutosabb? -
#3021 pontosabban Victor ezért olyan, amilyen: Vegas Vic, a város egyik emblémája -
#3020 Na most, ami igazán kemény, hogy ÉN NEM VICCBŐL írtam amit írtam! :DD -
#3019 egy vadnyugati hangulatúra alakított szálloda romjai közt (Primm) mi más legyen? :)
vagy ha Victorra gondolsz, ő is csak egyetlen szereplő, a készítője valamiért viccesnek gondolta pont ilyen szoftverrel ellátni a robotot. -
#3018 Hülye. :P
Nem úgy értettem. Az eddigi Falloutok nem erőltették túlságosan ezt az újvadnyugat életérzést, inkább ilyen "60-as évek scifije, lepusztulva" hangulata volt a dolognak, nagyon enyhe vadnyugat flessel.
De ez a sztereotíp "doki", meg "howdy, partner!"-ező sheriffrobot egy kicsit erős sztem. Túl sok belőle, eddig nem ilyen volt. Bár lehet, hogy csak nekem... -
#3017 Én láttam olyat is benne, hogy valami szerencsejáték környezet volt robotokkal meg katonákkal. Elfelejtettem merre volt, de valahol van asszem. -
#3016 Nem, vannak részek amik ókori római hangulatot árasztanak magukból, jelmezzel, latin nyelvvel, meg ami kell :DDDDD
Eddig szerintem az összes falloutnak vadnyugati hangulata volt... -
#3015 Ez végig ilyen elbaszott vadnyugat fíling lesz? Nem mondanám, hogy túlságosan lenyűgözött...
Van hozzá már krekkelt peccs valahol? -
#3014 De az ég világon semmire nem tudom rábeszélni, pedig kibaszott intellekt nagydumás karival tolom.. :<< Aktív a Van Grafos küldi is, meg Cass sajátja is. -
#3013 csak azután jön veled, hogy rábeszélted a cége eladására a Crimson Caravannak. -
#3012 Kapsz olyan mellékküldetést, aminek a keretében lehet vele beszélni. Azt hiszem például a Van Graf testvérek a Silver Rushban is adnak olyan feladatot, ami hozzá kapcsolodik, meg talán a Crimson karaván is... -
#3011 Cass-t hogy tudom rábírni, hogy jöjjön? Semmi ilyen párbeszédopció nincs... A Birds of a Feather küldit, meg a Hearthache by the Numbert sem tudom megcsinálni így :|
Bugged ez is? :< -
#3010 XBlades! Help kéne!:(
Nem tudok kimenni Ultra-Lux-ból, miután elvégeztem békés módon Ted és apja küldetést. Még egy embert be kéne fognom Ted helyett, de ehez ki kéne mennem wastelandba.
Amikor odamegyek az ajtóhoz, visszaadja a fegyvereimet, és az ajtó 5 m-es körzetében nem tudok se támadni, se pip boyt elővenni. Tipikusan beragad, hiába nyomom a "USE"-t az ajtóra.
Kéne vmi megoldás, v teleport kifele, máshonnan. -
Nagydög #3009 Bemesz Blackjacket jatszani es viszel boven dinamitot. -
#3008 10-es Luck-al
bár tudtommal Blackjack anélkül is egy igen egyszerű módja -
#3007 Hogyan lehet bankot robbantani? -
#3006 Sikerült.. Ez a house gyerek nincs valami jó formában btw. :D -
#3005 Csodálatosnak ígérkezik :> -
#3004 ref id-t kinézed innen, aztán konzolba:
prid <ref id>
moveto player
ha mázlid van, gondjaid megoldódtak. ha nem jöhetnek a disable enable resurrect parancsok is... -
#3003 Na jó, faszom tele van a bugossággal.. Most épp cézárhoz nem tudok bemenni, mert az őr mondja, hogy csak egyedül.. Gondolom edére céloz, aki ugye nincs sehol, csak mégis velem van. Viszont nem tudok hozzászólni, hogy maradjon..
Hogy a pék faszában lehet előkeríteni? -
#3002 van
bár "elvileg" új patch is orvosolja. -
Caine #3001 Köszi, sejthettem volna.
A légiónál mit kell megcsinálni, hogy odajussak? -
#3000 majd küldivel kerülsz oda. -
Caine #2999 hogy a retekbe jutok át a légióhoz?
Már órák óta rohangálok körbe-körbe a folyó túlpartján de csak egy csomó lurköt meg deathclaw-t találok, fejárat sehol ... -
Dezinter #2998 Kössz :D .Végül is ammo az van fegyvert nem veszek csak Gun Runner csávonál.:DEgyébként kösz hogy elmondtad mert szerény angol tudásommal csak azt fogtam fel hogy gyógyszer szállítok xD. -
#2997 Az hogy az öreg rangernek mit mondok, mit befolyásol a későbbiekben? Hagyjam, jelentsem, vagy lelőjem? :D (Camp Golf, return to sender küldi)
Nekem nem nagyon tetszik az elképzelése, hogy veszni hagyja a gátat, így eddig a beköpéssel szimpatizálok... -
Dezinter #2996 Sziasztok.Egy kis gondban vagyok mert megakarom szereznia This Machine nevű fegyvert.Csak azt nem tudom hogy Contreras-nak vagy Lt. Boyd-nak segítsek.Mi az elönye vagy hátránya ha Contreras-nak segítek.
Köszönöm előre is a segítséget.