Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne aggódj majd lesz. Amúgy 18+ a szintkövetelménye, majd utána jelenik meg. Idõnként elõfordul hogy korábban is beteszi a program. Emellett pár naponta frissül a készlet, nézz vissza máskor.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Vraaanyek
17-es szintû vagyok, de nincs a kínálatban ez a sniper! sõt,elég ratyi fegyverek vannak amúgy is a gun runners-nél😮

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Lõdd le azt le van tudva a feladat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lacee
csak tipp, de nem lehet hogy még nem állítottad helyre a HELIOS one állomást?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hidden Valleyban is van! Én ott vettem az enyémet. A felszereléseket úgy kell hogy pip-boy-ban kikeresed a cuccot amit módosítani akarsz és nyomsz egy "x"-et
Vraaanyek
Köszönöm szépen! Amúgy fegyver fejlesztéseket hogy lehet felszerelni?

Lacee
15-16. szint környéke után a Gun Runners bódéban lehet venni, nem olcsó de hosszútávon megéri.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

AnarchoiD

Nekem ugytunik mintha a lucky38 lenne .. namarmost nekem a lucky 38 full sotet vilagitanom kell pipboyal .. nalam lehet ez valami beallitasi problema ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sikerült 😄
Carlos
Hmmm...akkor Gobi. 😊 Csak egy betût tévesztettem. Amúgy igen, a Sniper Nest-nél van egy 100-as ládában.

Þór vígi þessi rúnar

Vraaanyek
és az anti material-t hol találom_???

Lacee
Gori? Az melyik fegyver?
Ha mesterlövész-puskára gondolsz, az nem a Gobi campaign rifle lesz?

jól hangzik, valamikor el kéne sétálnom megszerezni...

Carlos
Megvan az YCS-s. sose használtam. Nálam csak az Anti material van nagy távolságra nagy ellenfelek ellen, és a Gori minden másra.

Þór vígi þessi rúnar

Ati810
Egyébként az Anti Material a legjobb sniper ? Mert Fallout Wiki alapján a YCS/186 Gauss rifle erõsebb de azt nem sniper-nek írják (pedig van távcsöve).
Ati810
Nekem akadozott a hang és az NPC-k se beszéltek de letöltöttem ezt a "patch-et" és megjavult. <#kacsint>
Én a Gun Runners-nél találtam . Olyan helyet tud valaki ahol sok fegyver "alkatrész " van amivel tuningolni lehet a stukikat mert én csak elvétve találgatok darabokat ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Carlos
Attól függ, hogy a Gori-ra vagy az Anti Material-ra gondolsz... Amúgy igen, megvan mindkettõ. Más fegyvert nem is használok, csak ezt a kettõt.

Þór vígi þessi rúnar

Ezt az állításod alapból kizártnak tartom, mert ott néztem, és 160$ az ára ott, itt pedig 70$...

Vraaanyek
Van a játékban az alap sniper rifle ugye, de úgy tudom van egykomolyabb, nagyobb, hosszabb csövû is, azt valaki megtalálta már???

Lunki88
Az a baj az amazonnal, hogy csak elvétve találni olyan forgalmazót amelyik szállít kis hazánkba. Amelyik meg szállít általában horribilis összegért. Én inkább azt javaslom nézz szét ebayen, ott talán nagyobb eséllyel találsz olcsóbban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lépcsõ alatt van amin felmész, nehéz észrevenni mert "el van ásva "

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Jártas valaki az amazon.com nevû oldalon? Egy gyûjtõi kiadást szeretnék majd rendelni, csak nem tudom milyen módon lehetne, egyáltalán szállítanak-e Magyarországra, és mennyiben fájna a szállítási díj???

Na megint felakadtam XDD Most az a küldi van amikor a Hidden valley-be lévõ acél tesókhoz akarok belépni és elküldenek valami rádió állomás szerû izéhez és az ahova menni kell na az az ajtó csak kulcsal nyitható és a kulcs meg sehol. ötlet?
JethroHUN
Az ultra-lux kaszinóban nincs félkarú rabló? sima black jackkel sokáig fog tartani elérni a maxot 😊 még csak 5000et nyertem, nem lehet vhol 200nal nagyobb téttel tolni? És a nem kupak pénznek, pl NCR dollar mi értelem van? lehet vele vhol fizetni egyáltalán?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MaskimXul
Egy kattintás amúgy kikapcsolni a hc módot, ha már eleged van belõle.
Lunki88
Jah, valahogy sejtettem. 😊 Mert a játék felajánlotta az elején, hogy ha hardcore módban viszem végig akkor megjutalmaz, én meg elfogadtam. 😛 Most már maradok így, egyenlõre boldogulok de félek mi lesz késõbb. <#buck>
Nem, az "extráért" nincs értelme "szenvedni" vele. Csak a játékélményért. Egyébként egy achievment lenne a jutalmad. <#vigyor>
Lacee
fura, nekem mûködött a setreputation hostile-ról neutralra.

Lunki88
Játszik valaki hardcore módban? Miféle extrát kapok ha így viszem végig a játékot? Csak szeretném tudni hogy érdemes e szenvedni érte. 😊
BoneDragon
És erre van megoldás?

AnarchoiD
fallout wikin ez all :

addreputation F X Y - Set player reputation with faction. (F = faction ID, X = 0/neg or 1/pos, Y = amount)

addreputation F43DE 1 100

sem csinal semmit

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Akkor lehet hogy jó erkölcsbe ütközõ azon a részen a pucér seggedet mutogatni 😊

Most hogy mondod, 1x feltûnt az egyik pacáknál.

AnarchoiD
meztelen a kari (csak 1 fegyo equipped)

merciful thug vagyok NCR -nel

BoneDragon
Valaki találkozott olyan hibával, hogy nem mozognak az npc-k szája és nincs hangjuk, csak írja a szöveget alul?😮 Durva..

Véletlenül nem légiós páncélban feszitesz?

"Install: Drop this in your Fallout New Vegas directory."<-- Másold be simán a letöltött fájlt a játék fõkönyvtárába. Vlki nekem tud segíteni?

Hmm,sztem ez az!
Koszi!
Nna es akkor ezzel most mit kell csinalni?! 😊

Egy kis haladás ami a problémámat illet: az elõbb crash után nem vesztette el a kapcsolatot a monitor így csináltam egy képet az incidensrõl DE ami még érdekesebb hogy miután leállítottam a játékot a képernyõ magától visszaállt jóra! Valakinek van vlmi ötlete hogy akkor ezt miét csinálja? Kép:
Udv!
Be tudna vki linkelni mit is kell leszedni az ati 4800-as szeriaju kartyatulajdonosoknak h ne lassuljon be a jatek!
Tudom h mar be volt korabban rakva,de nem talalom,ill. FAQ-ban sincs.
Elore is koszi!

Ati810
Megoldódott.
JethroHUN
Jah és a player.additem xxstb 1 <- mennyiség.

JethroHUN
Rosszul írtad be, mert ha úgy raktad fel ahogy levolt írva az instalation.txt-be akkor menni-e kell.
player.additem xxstb az elõs két szám az xx az h hanyadik a sorban. pl:

Nálma az xx helyére 07 kell mert a 7. helyen van a sorban, a stb helyére meg a ID-t az is rarban volt egy txtbe írva.

Véletlenül nem 4 magos procid van ? Vagy esetleg ffdshow-t használsz ?
Itt van pár jó tipp : Hibamegoldások
AnarchoiD
sajnos nemigaz probaltam.... atirja ugyan ncr -nel a statuszt de ha odamegyek ncr-esekhez ugyanugy lelonek mint elotte... mas otlet ? 😊

Lacee
NCR-hoz a konzolba írd be:

setreputation F43DE 0 0

ez neutral szintre hoz, ha minden igaz.

AnarchoiD
tud valaki valami repu rezetelo modot ? NCR -nel hostile vagyok es ez megneheziti a kuldik csinalasat pl stripben eloszor az ncr-esek utana mar a robik is tamadnak, megtudomoket olni, de szivesencsinalnam pl benny -s questet , de nemhagynak ...