6837
...
-
#3115 szerintem várd meg a magyarítást türelmesen, mert ez nem egy agyatlan fps, amit végigviszel olvasás nélkül (bár gondolom a 3. rész szövegét se nagyon erőltetted, ha a ghoulokat lezombizod..) -
#3114 Ede meghülyült, nem reagál semmilyen parancsomra. Meg lehet javítani valahogy? -
Kaszkadőr Mike #3113 Szia! Igen arra de megoldottam. most már valami laborba vagyok és ilyen zombik támadnak és beszélnem kellett olyan hapsival aki félig hapsi félig meg ilyen zöld izé. Igen jó játék csak kár hogy semmit se értek belőle, mert csak össze vissza kattogatok a kiírásoknál. -
#3112 arra gondolsz ahol a statodat állítod? -
Kaszkadőr Mike #3111 Sziasztok! Én is megvásároltam a játékot mert a Fallout 3-at végigtoltam. De viszont ebbe az elején elakadtam. Ahol 1-10-ig vannak számok ilyen játékgép szerűségbe. Ott mit kell csinálni? Vagy esetleg lenne hozzá leírás? Előre is nagyon szépen köszönöm. -
#3110 Az lehet. De ez most egy antiszociális pszichopata karakter. -
#3109 ez stimmel, de olyannal ahova karizma kell, még soha nem találkoztam - pedig már kétszer is... khmm... magamévá tettem New Vegast. int és luck került már elő (bár azok is csak egyszer), erő is, de karizmát még soha nem láttam... mondjuk ha kellett volna egyszer is, akkor pia + party time mentats + mentats = instant 8-as karizma
INT nekem is egy gyenge pontom, szívtam is a fogam rendesen amikor 8-ig (ill 7+implant) tudtam csak feltolni második karakteremnél, de nem volt rá pont - viszont szerencsére bőven elég volt ennyi is mindenhez -
#3108 Az is elég ha fail. Én nem szeretem, ha IQ light bunkó a karakterem, nodepláne ha nincs social skillben és értékekben maxon. Az atomsivatagban elengedhetetlen a kooperációs készség. -
#3107 Üdv.
Tévedsz, ott a válasz lehetősége, csak fail lesz. :D Btw, 1-1 charisma-int párossal kényelmesen végig vihető a játék. -
#3106 Lófaszt! Nem 1 helyzet van ahova pl. 7-es karizma kell, vagy 7-es INT stb. Ha nincs meg ennyid, fel sem jön a válasz/kérdés lehetősége. -
#3105 charisma 1 és charisma 10 közötti különbség ám karakter szempontjából 18 speech és barter, más nem
jó, még segítőkön dob egy kicsit, de Boone + Sniper Rifle = meglesz egy lövésből is, és 45% damage resist miatt költ a fene rá 9 pontot
na meg ha nagyon kell charisma: pia és party-time mentats, rögtön ugrik hat pontot. még egy mentats-al hetet is, de még annál tovább is lehet fokozni. -
#3104 No, elkezdtem a pszichopata energy-s csajt. Charisma: 1-en. :) Kicsit antiszociális lesz a drágám. :) -
#3103 Gondolom akiket ki akarsz irtatni, azokról nem kell szólni neki, talán -
Caine #3102 Igen azt, bár valamiért én nem tudtam olyan választ adni, hogy irtsák ki :D -
#3101 :D!
Kösz. -
MJB #3100 Igen azt, bár nem biztos -
#3099 Amikor azt mondom Yes Man-nek, hogy valaki "Can be ignored", akkor az azt jelenit, hogy ha átveszem az irányítást, őket nem fogják baszogatni a robotok ugye? :) -
#3098 Owned!:)
http://www.youtube.com/watch?v=aWS0UqNx718 -
#3097 Just Dance - Fallout New Vegas -
#3096 Most hogy mondod, már emlékszem is! :) De az nem csak Elvis sérót csinál? Ráadásul még buzi is :DDD -
#3095 a Kingnél van fodrász. -
#3094 Akkor ez van. -
Hotomi #3093 Csak tudod xboxra, ps3-ra nem lehet modot letölteni, és általában a konzolosok rinyálnak. -
#3092 Ez érdekelne engem is! -
#3091 Fodrászt merre találok? Már meg szeretnék nyiratkozni. -
#3090 Szinte mindenre lehet modot leszedni. -
#3089 On December 21st, the first downloadable content for Fallout®: New Vegas™, Dead Money, will be available exclusively on Xbox LIVE®. -
Hotomi #3088 Jah, csak a hivatalos fórumon megy a rinnya, hogy mé csak 30? miért nem 100 vagy 9999999999 a szint? Mé van vége? Miért nem lehet tovább folytatni? Mé csak minden 2. szint után lehet perket választani? Miért nem minden szintnél? stb... -
#3087 Pedig hogy mondták, elég lesz a 30 szint is. -
#3086 Oké. A bugokat meg javítja a kiadó -
Caine #3085 Csak tudnám, mi az a tekerő az oldalán?
Nekem a Futurama ide vonatkozó része jut eszembe :)))
War is the H word.
És milyen idétlen hangot adott ki, amikor fel kellett húzni a tekerővel D::D:D -
lammaer #3084 Csak tudnám minek? Ott már az is elég ha rápillantok az ellenfélre és nem meghal hanem még a vinyórol az adatfájlokból is eltűnik? -
Hotomi #3083 Felviszik a szint határt 35-re az első DLC -ben. -
#3082 MovetoQT parancsal sikerült kijutnom!!:)
De az ajtó még mindig bágos. -
#3081 Nám! :D
-
Hotomi #3080 Nem kell mod ehhez, csak hozd be a konzolt és írd be, hogy: cow thestriptworldnew -1 0 ez majd elteleportál a Tops épület elé. -
#3079 ez a tuti -
#3078 ja, én csak később iktattam ki a rendszerből, nekem büszkén elvagizott vele :) -
#3077 -
WNW #3076 House ugyan nem, ha kint szarad a buborekjan kivul, es elmelkedik magaban az elet szepsegeirol a neuro kapcsolata hianyaban..