Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ati810
Likvidáltam House-t és feltöltöttem Yes Man-t a rendszerbe de miután befejeztem vele a dialógust feljött egy "küldetés", hogy ha tovább dolgozok Yes Man-nek akkor nem tudok az NCR-nek küldiket csinálni. Az beleszámít a "küldizésbe" ha megcsinálom azt a feladatot, hogy látogassak meg pár frakciót és utána jelentsem azt ?

Honnan lehet társakat szerezni ?
Van az NCR-nek valami fõ bázisa ahol lehet küldetéseket csinálni nekik ?
xblades
Oké köszi a segítséget.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

JethroHUN
az király ellenfél :D

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Elvileg az nem a Followers vonal? Ha jól tévedek a dokit kell felvenni hozzá a Mormon erõdben Freesideban. Aztán vele lehet eljutni a bunkerhez. (Fú hogy úúúúútáltam a Silverpeak Mine legendás lódarazsát. )
AnarchoiD
dokik tudjak gyogyitani a chem addict -allapotot pl vegasban a punk doki csaj a fort -ban

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

JethroHUN
Az küldetés ha veled van Arcade, de csak a játék vége felé jelenik meg a küldetés, nézzd meg wikipedian mik a feltételei van pár.

Ha beválasztottam, (még játék legelején)a wild wasteland perket akkor mi változik? Vhol ufókkal kellett volna össze futnom nem? sehol nem találkoztam velük.

RatBaG
valami ötlet? <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

xblades
Szóval akkor volt valaki a Remnant's Bunker-nél az Enclave utántöltõben? Mert én nem tudtam bejutni, kóddal meg nem találtam bent senkit.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

gabo91
Köszi a segítséget neked és SaGa Jr-nak is!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

JethroHUN
Yes Man vonalát kezdtem, csak én végig segítettem mindenkinek, kivéve légió. Ugye Bennytõl felveszed a chipet, miután meghalt, nõi karaktert + black widow perk = nagyon egyszerûvé teszi a cucc megszerzését. De ugye elõttem csináltam pár küldetést Embassador Crockernek is, végén elküld Hoover Damba h vmi Cassandra fejes h tõle kapok tovább küldiket, For the republic, a 2. nem adtam le direkt, mert akkor automatikusan az NCR vonal fog tovább menni. Szól mikor meglett Bennytõl a chip jött vmi légiós küldött h szabadon elmehetek a bázisukra, ez jól jött mert Yes Man küldijében találjam House titkos bázisát is szerepelt. Szóval Ceaser azzal bízott meg h pusztítsam el a cuccost az erõdje alatt, de én felfejlesztettem. Jó hülye beveszi h megsemmisültek. Na vissza lucky38 chipet oda adtam House õ felfejleszti a the Strip beli robotkat, ekkor mivel fel van véve Yes Man küldije miszerint likvidáljam, párbeszédbe megtámadom, persze ugyan úgy le kell menni a liftel és kiszedi abból az izébõl. Azán majd lesz még 2 küldi, majd a Hoover Dam támadás, ott választhatsz h felrobbantod az egészet vagy az árammal bekapcsolod a Fort alatti robotokat -> bekapcsoltam, annyi h egy rakás robottal lerohanod a Legate campet és aztán bejön az NCR parancsnok, megdumáltam vele, h menjen haza és mostantól New Vegas egy független állam, és az enyém persze.

De ez kicsit durva befejezés, mert kiderül nagyobb a káosz mint House idején, a légió és az ncr is eltakarodott a mojave sivatagból.

MaskimXul
három lehetõség is van.

a mesterlövész a pódium mögött lévõ toronyba mászik fel, úgy néz ki, mint egy NCR katona. ha ott vagy, akkor meg tudod állítani.
ezután szólhatsz a fõ rangernek, aki kimenekíti az elnököt. még egy szerelõ megpróbál rálõni, sikertelenül. ha szerzel NCR szerelõ overallt, akkor meg tudod vizsgálni a vertibird-öt és hatástalanítani a bombát. szólsz a fõrangernek, elnök lelép.
Az elnök megvédése pofonegyszerû.
Mikor felmész elõször körbejárni, jól nem fogsz találni semmit, szóval szólj nyugodtan az õrmesternek hogy jöhet a nagykutya.

Mikor megérkezett az elnök, akkor kezdj el körülnézni (csak ne menj közel a pódiumhoz mert lelõnek a veteran ranger-ek). Észre fogod venni hogy az egyik magas toronynál valami nem stimmel, mert egy ranger hullája lesz ott. Na odafent van egy beöltözött lövész. De nem ez az egyetlen veszélyforrás.
Van még egy öngyilkos merénylõ (õt kutyával tudod megtalálni könnyedén amit elkérhetsz a kutyás ranger-tõl vagy viszed magaddal King kiber kutyusát és próbáld kilopni tõle a robbantó ketyerét vagy hagyd utoljára és õt jelentsed a ranger fõnöknek) és a röpcsi is alá van aknázva (semlegesítéshez nem árt egy magas explosives skill a gép meg a pódiummal szemben a kör alakú csarnok tetején landolt ahová oldalról tudsz felmászni ha meggyõzöd errõl az õrt vagy elõtte már szabad bejárást kértél és kaptál a ranger õrmitõl). Ha mindhármat semlegesítetted akkor szólj csak a ranger fõnöknek hogy gebasz van. Ha valamelyiket kihagyod vagy nem hangtompítós stukkerrel lövöd le az orvlövészt akkor kitör a pánik és könnyen kinyírható lesz az elnök mert vagy a gépével robbantják fel vagy ráugrik a merénylõ és úgy robban fel.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

gabo91
Eddig nem igazán tudtam eldönteni mit akarok, probáltam mindenkinek segíteni. Légióval összevesztem. House és ncr közt vacilálok.
brotherhood-ot likvidáltam. viszont most elakadtam.
a gátnál vagyok. az elnököt kell megvédenem. Hogyan? honnét lõnek, ki lõ? nem látom sosem, mindig kinyírják. hogyan lehet megvédeni?
ha megmentem elnököt, utána találkozom mr-h val? (ki akarom nyírni) de eddig nem igen találkoztam vele. vagy hol találom meg õt? f/spoiler]

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Eltér a véleményünk ezen a téren. Én a megemelt szintlimitet és az így nyerhetõ plusz perk és skill pont mennyiséget egyszerûen csak a csalás egy könnyen magyarázható formájának érzem. Szerintem nem véletlenül van a játékban a szintlimit. Hozzátartozik a Fallout hangulathoz. <#kacsint>

Ha nem is pont az általad leírt karaktert, de azért hasonlót össze lehet hozni 30 szint alatt is. Ez az összeállítás számomra nagyon szétszórt hatást kelt, semmihez sem ért igazán a karakter, de ha neked megfelel hát hajrá.

Attól hogy kinyírod cézárt attól a serege nem áll meg. A Hoover Dam hadmûveletet nem cézár irányította, hanem egy külön táborból irányította egy hadvezére a harcokat. Cézár csak odajött felügyelõnek, mint ahogy a NCR-hoz is kilátogatott az elnök a gátra. Csak mert õk a vezetõk, még nem õk a katonai parancsnokok is akik élvonalból irányítanak. :) Na ezért tud teljes nyugalommal lezajlani a bunyó a gáton, függetlenül attól hogy a beteges vénség él vagy halott.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

MaskimXul
elkezdõdött már a fordítás. Nem hiszem, hogy bármi probléma lenne majd a steam-el, gondolom olyan lesz, mint egy mod.
berlinboy6329
gagyi cuccok ellen poén használni..Vault 34 Ghoulok...1 lövés fejre és szevasz...Mindegyik.Fõleg alacsony életû elenek ellen jók,amik nem páncélozottak...3at sebez,criticalja 70....

Ám a lándzsát használja vki?Jó az vmire?Eddig 1X használtam,h hangtompitós fegyverrel szedjek le vkit a BoS bunkerban és a tornyok ne bántsanak..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lalakov
Nekem másképp néz ki, de játszhatatlan, ha rajta van. Én simán visszatöltöttem egy mentést(,amit pont a felrakás elõtt csináltam, a biztonság kedvéért). Szerintem egyébként nem lehet leszedni.
MaskimXul
minek neked légpuska? azzal csak felidegesíted majd a deathclawokat :)
http://www.youtube.com/v/g93k5j-gkCk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Megtaláltam :D itt van 2 bb gun is :D
mentats, hydra, stb.. withdrawalból h lehet felépülni? vagy egy idõ után elmúlik?

Prince23
2011 elsõ félévében lesz rá esély, hogy magyar felirattal jön ki? (továbbra is steam support)
Vagy ha el is készülne hivatalosan a magyar, akkor gondolom a steamet kiherélnék:S

Ati810
Tehát elõször elmentél Cesar-hoz, hogy adja oda a chip-et, majd bementél a bunkerbe és upgradelted a robotokat. Ezek után visszamentél NV-be és beszéltél Mr.House-al aki akkor fejezi be a fejlesztést és utánna lehetett választani, hogy most meghalsz ? Mert van egy olyan módja is, hogy valami titkos ajtón keresztül bemegyek egy helyre ahol van maga Mr.House egy gépben és ha onnan kiszedem akkor meg lehet ölni.
Ati810
Thx. <#kacsint>
RatBaG
na jó, feladom!
napokig szoptam a játékkal, hogy normálisan fusson. elõször rögtön a kezdésnél fekete képernyõvel indított, aztán meg furán akadozva ment. felraktam a dll fixet, fix 60 fps, de mégis recegett, ahogy haladtam és körbeforogtam. raktam fel zsír új nvidia drivert, ugyanaz. végül kiderült, hogy nem szereti, ha force-olom az AA-t/AF-et. innentõl külsõre minden oké.
viszont az állandó crashelés nem szûnt meg. random módon kivág a game azzal, hogy összefosta magát a vga driver, aztán helyre állt. ilyen szép errorokat csinál az event logba:

A hibát okozó alkalmazás neve: FalloutNV.exe, verzió: 1.1.1.271, idõbélyeg: 0x4cc0aa87
A hibát okozó modul neve: d3d9.dll, verzió: 6.1.7600.16385, idõbélyeg: 0x4a5bd9a9
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x00036c53
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xf58
A hibát okozó alkalmazás indításának idõpontja: 0x01cb79decb9c6bb0
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: D:\Games\Bethesda Softworks\Fallout New Vegas\FalloutNV.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\d3d9.dll
Jelentés azonosítója: 8f8384fc-e5d3-11df-9ff3-e0cb4e4272c1

próbáltam a dll nélkül, az eredmény ugyanaz, csak pluszba szarul fut, és nem dob error üzenetet se... volt mikor még a hang is beakadt fagyáskor, rebootolni kellett. kikapcsoltam a xonaron a játékokhoz kitalált módot, semmi változás.

AZBESZT!

Per Aspera Ad Inferi.

Na én most lég puskát keresek (bb gun) És azt szeretném kéne hogy valaki fényképezze le azt a helyet és karikázza be a puska helyét mert én segg bolond vagyok és egyiket sem találom. köszönöm
MerlinW
Makrók gomb a szövegdoboz alatt.

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem az elsõ dolgom volt likvidálni House-t amint NV-be értem és nem volt semmi agresszív következménye.

[merlinw.org]

MaskimXul
persze, de azt hittem utána majd jól megtámadom Cézár táborát azokkal, akikkel jóban voltam. de semmi, csak egy kösz a tábornoktól és vége
Ati810
Na jó inkább megkérdezem hogy kell spoilerezni mert nem akarok mindent elárulni. <#vigyor2>
AnarchoiD
legate utan kimentel a kapun ? (amin bejottel?) vagy ez csak yesmennel van

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
csak felrobbantani

MaskimXul
Kérdésem van azokhoz, akik az NCR szövetségeseként fejezték be a játékot:
kinyírtam Legate Lenius-t és ennyi? vége? Hol marad az ostrom a nagy tábor ellen, és a harc Cézárral??
JethroHUN
Ezért kell szépen kijátszani a butákat, én elõbb elmentem felfejleszteni a robotokat Fortnal, majd NVbe is, csak miután Mr house végzett a fejlesztéssel, volt opció h most már meghalsz. Aztán vissza Yes Man, feltölti magát majd mehet vissza NCR elnököt megvédeni :) a légionak semmi esély nem lesz a magán hadseregem ellen :D

Ati810
Vagy miután megszerezted a chip-et nem mentél be a bunkerbe ?
Teppik Amon
Az inventory-ból beteszi a pakliba a kártyákat amikor felveszed valahonnan! De ha vásárlod akkor nem. Tehát az inventoryból tedd ki valahova, asztalfiók, szemetes, bármi. Aztán ha visszaveszed, beteszi a pakliba. -> nem rondítja tele az inventory-t

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

AnarchoiD
housenak ? :) Yes mennek 2x meg magamnak meg ncr -nek

Ati810
Tehát te mindig Mr.House-nak segítettél ? Mert én most ott tartok, hogy vagy el kell pusztítanom a bunkert vagy upgredelnem kell az ottani dolgokat és nem nagyon tudok dönteni mert én mindig jófiú vagyok de nekem úgy tûnik hogy a számítógép és Cesar is gonosz.
Modot le lehet venni valahogy egy fegyóról,ha már rátettük ?
Csak mivel a wetathered 10 mm-es pisztolyomra rátettem egy hangtompítót és le akarom szedni róla.
Mivel nem tudja a textúráját megjeleníteni és elfossa a képet
AnarchoiD
En egyetlen modot hasznalok a jatekhoz , van egy 60 trackot tartalmazo R.A.C.E. nevu addon ami egy radio adokent jelenik meg a jatekban .. es jokis klasszikus fallout zeneket es mas blues/jazz dalokat tartalmaz .. jo ilyen zenere bandukolni ;)
Frank Sinatra : Fly Me to the Moon -jara mutansokat olni vagy
Mills Brothers : Mr Sandman -jere oldosni almukban a legiosokat ;) (sandman perkel persze ;)

Ez a 4. nekifutasom a jatekhoz es eddig cezar mindig kporsoban vegezte , van valaki akiknek szimpatikus a legio es az oldalukon jatszik ?

Lacee
<#eljen>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

AnarchoiD

xblades
-> Nem értem hogyan kéne Caravan-t játszani. Vki elmagyarázza szájbarágósan?

Nézd meg a Faq-ot Karaván játék menü alatt.

Itt is megtalálható,ha valakinek nem jön be a Megaupload:

http://hotfile.com/dl/79706914/986fcf6/Fallout_New_Vegas_Official_eGuide.pdf.html

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tessék! Fogyasszátok egészséggel:

Fallout New vegas Official Prima Guide

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

RoyalPredator
Magamról pl személy szerint becslem:

Barter: ~60
Energy Weapons: ~0!!:D
Explosives: ~30-40
Guns: ~70+
Lockpick: ~60?
Medicine: ~30 max
Melee: ~50+?
Repair: ~90
Science: ~65?
Sneak: ~60
Speech: ~85
Survival: ~75
Unarmed: ~60

Na most ezt úgy, hogy én nagyon jól elvagyok, és nem kell túlélésért küzdenem. Tehát adott esetben ez még fejlõdne.

Ezt nemhiszem h 30 szintböl ki lehetne hozni - talán 45bõl már igen.
Viszont a játék meg olyan problémamegkerülési lehetõségeket ad, amihez mindig kéne valami skill, jellemzõen nem harctudás.
Jelenleg 43-as a karakterem, volt "advlevel" is, és szinte tökéletesnek látom beállított dolgokat tekintve. 100 már csak az öreg rókáknak való :P

@ Flora2: #2140 <#pias>

@ Mindneki:

-> Nem értem hogyan kéne Caravan-t játszani. Vki elmagyarázza szájbarágósan?:D

-> Caesart meg az egész beltenyészetét sok stimpackal leöltem, nem fagyott ki a játék <#vigyor2>
Viszont Legion Infamy-n kívül nem kaptam semmit, NCR Famet se - és nem tudom kinek kéne szólni, h mindenki halott, nem lesz itt semmiféle húver dEm csata... Persze szkriptezett ezerrel minden ugyhogy megértem - De annyi dolgot mondhanték megintcsak, amivel megváltanám a világot - legalábbis mojávét - és azokat bezzeg nincs lehetõségem mondani...

Problémamegoldószkillem 100%, de nem engednek érvényesülni <#mf1>

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Lacee
ha jól emlékszem, a töltéskor kiírt tippek között is szerepel, hogy 50% alatti karbantartottság alatt ragadnak be a fegyverek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
a sarsaparilla egy létezõ növény (és ital), olyan mint az amcsik root beer nevû üdítõje: ilyen gyömbéres-vaníliás-medvecukros ízû valami, rettentõ gejl az íze, kb mint egy fûszeresebb dr. Pepper.

Sioux City Sarsaparilla

Kapsz egy paklit már az elsõ faluban, ha legyõzted a Puskaporosokat. A harc után beszélj a sráccal, aki a benzinkúton lakott. Ad is egy leírást, hogy hogyan kell játszani.

Srácok, a Caravanhoz a paklit hogy kell összerakni? Vásárolgatom meg a vendoroktól a különféle kártyákat hogy meglegyen a 30, tellik meg vele az inventory szép lassan (még jó hogy súlya nincs). Most állandóan tele kell legyek 30 kártyával az inventoryban ha játszani akarok?

Kicsit kényelmetlen az inventoryban az a sok kártya...

"RPG Szinkroncselekvések - Ha iszol NukaColát, igyál te is egy kis kólát..." Hmm, szerintetek milyen íze van a Sunset Sarsaparillának?
Narancsos?