6837
...
  • Shiwo
    szerintem várd meg a magyarítást türelmesen, mert ez nem egy agyatlan fps, amit végigviszel olvasás nélkül (bár gondolom a 3. rész szövegét se nagyon erőltetted, ha a ghoulokat lezombizod..)
  • lipovics
    Ede meghülyült, nem reagál semmilyen parancsomra. Meg lehet javítani valahogy?
  • Kaszkadőr Mike
    Szia! Igen arra de megoldottam. most már valami laborba vagyok és ilyen zombik támadnak és beszélnem kellett olyan hapsival aki félig hapsi félig meg ilyen zöld izé. Igen jó játék csak kár hogy semmit se értek belőle, mert csak össze vissza kattogatok a kiírásoknál.
  • Carlos
    arra gondolsz ahol a statodat állítod?
  • Kaszkadőr Mike
    Sziasztok! Én is megvásároltam a játékot mert a Fallout 3-at végigtoltam. De viszont ebbe az elején elakadtam. Ahol 1-10-ig vannak számok ilyen játékgép szerűségbe. Ott mit kell csinálni? Vagy esetleg lenne hozzá leírás? Előre is nagyon szépen köszönöm.
  • Carlos
    Az lehet. De ez most egy antiszociális pszichopata karakter.
  • Calver
    ez stimmel, de olyannal ahova karizma kell, még soha nem találkoztam - pedig már kétszer is... khmm... magamévá tettem New Vegast. int és luck került már elő (bár azok is csak egyszer), erő is, de karizmát még soha nem láttam... mondjuk ha kellett volna egyszer is, akkor pia + party time mentats + mentats = instant 8-as karizma

INT nekem is egy gyenge pontom, szívtam is a fogam rendesen amikor 8-ig (ill 7+implant) tudtam csak feltolni második karakteremnél, de nem volt rá pont - viszont szerencsére bőven elég volt ennyi is mindenhez
  • Sir Quno Jedi
    Az is elég ha fail. Én nem szeretem, ha IQ light bunkó a karakterem, nodepláne ha nincs social skillben és értékekben maxon. Az atomsivatagban elengedhetetlen a kooperációs készség.
  • darth devil
    Üdv.
    Tévedsz, ott a válasz lehetősége, csak fail lesz. :D Btw, 1-1 charisma-int párossal kényelmesen végig vihető a játék.
  • Sir Quno Jedi
    Lófaszt! Nem 1 helyzet van ahova pl. 7-es karizma kell, vagy 7-es INT stb. Ha nincs meg ennyid, fel sem jön a válasz/kérdés lehetősége.
  • Calver
    charisma 1 és charisma 10 közötti különbség ám karakter szempontjából 18 speech és barter, más nem
    jó, még segítőkön dob egy kicsit, de Boone + Sniper Rifle = meglesz egy lövésből is, és 45% damage resist miatt költ a fene rá 9 pontot
    na meg ha nagyon kell charisma: pia és party-time mentats, rögtön ugrik hat pontot. még egy mentats-al hetet is, de még annál tovább is lehet fokozni.
  • Carlos
    No, elkezdtem a pszichopata energy-s csajt. Charisma: 1-en. :) Kicsit antiszociális lesz a drágám. :)
  • SötétBarom
    Gondolom akiket ki akarsz irtatni, azokról nem kell szólni neki, talán
  • Caine
    Igen azt, bár valamiért én nem tudtam olyan választ adni, hogy irtsák ki :D
  • SötétBarom
    :D!

Kösz.
  • MJB
    Igen azt, bár nem biztos
  • SötétBarom
    Amikor azt mondom Yes Man-nek, hogy valaki "Can be ignored", akkor az azt jelenit, hogy ha átveszem az irányítást, őket nem fogják baszogatni a robotok ugye? :)
  • RoyalPredator
    Owned!:)

http://www.youtube.com/watch?v=aWS0UqNx718
  • sherlock1
    Just Dance - Fallout New Vegas
  • SötétBarom
    Most hogy mondod, már emlékszem is! :) De az nem csak Elvis sérót csinál? Ráadásul még buzi is :DDD
  • giornalista
    a Kingnél van fodrász.
  • Encore
    Akkor ez van.
  • Hotomi
    Csak tudod xboxra, ps3-ra nem lehet modot letölteni, és általában a konzolosok rinyálnak.
  • SötétBarom
    Ez érdekelne engem is!
  • Ryder62
    Fodrászt merre találok? Már meg szeretnék nyiratkozni.
  • Encore
    Szinte mindenre lehet modot leszedni.
  • Teppik Amon
    On December 21st, the first downloadable content for Fallout®: New Vegas™, Dead Money, will be available exclusively on Xbox LIVE®.
  • Hotomi
    Jah, csak a hivatalos fórumon megy a rinnya, hogy mé csak 30? miért nem 100 vagy 9999999999 a szint? Mé van vége? Miért nem lehet tovább folytatni? Mé csak minden 2. szint után lehet perket választani? Miért nem minden szintnél? stb...
  • xblades
    Pedig hogy mondták, elég lesz a 30 szint is.
  • xblades
    Oké. A bugokat meg javítja a kiadó
  • Caine
    Csak tudnám, mi az a tekerő az oldalán?
    Nekem a Futurama ide vonatkozó része jut eszembe :)))

War is the H word.
    És milyen idétlen hangot adott ki, amikor fel kellett húzni a tekerővel D::D:D
  • lammaer
    Csak tudnám minek? Ott már az is elég ha rápillantok az ellenfélre és nem meghal hanem még a vinyórol az adatfájlokból is eltűnik?
  • Hotomi
    Felviszik a szint határt 35-re az első DLC -ben.
  • RoyalPredator
    MovetoQT parancsal sikerült kijutnom!!:)
    De az ajtó még mindig bágos.
  • SötétBarom
    Nám! :D

• Hotomi
    Nem kell mod ehhez, csak hozd be a konzolt és írd be, hogy: cow thestriptworldnew -1 0 ez majd elteleportál a Tops épület elé.
  • Lacee
    ez a tuti
  • Lacee
    ja, én csak később iktattam ki a rendszerből, nekem büszkén elvagizott vele :)
  • Carlos
  • WNW
    House ugyan nem, ha kint szarad a buborekjan kivul, es elmelkedik magaban az elet szepsegeirol a neuro kapcsolata hianyaban..