6837
...
-
Szuni #3155 Uramisten. Fel is röhögnék, ha nem lenne ez inkább szánalmas mint nevetséges...
neked az abakuszt kéne tologatnod vagy a csattogó lepkét sztem, nem a számítógép előtt ülni, már ne haragudj, így játszani egy ilyen játékot..
-
#3154 Hátezaz. -
Nagydög #3153 Hangtompitos sniperrel tolom, csak kicsit legatyasodott, mostanra, es jury rigging ide, vagy oda, eppen nincs mibol megjavitanom. Ezzel VATS nelkul, tavolrol szoktam lelodozni a sracokat. A tobbiek maximum egy kis tanacstalan rohangalast rendeznek az osszecsuklo faszi mellett. -
#3152 Nekem csak annyi a problémám, hogy nem jól aránylik egymáshoz a külsejük és a DT-jük. Az FO2-ben pl Horriganről elhittem, hogy bír mindent, mert egy baszott nagy kibernetikus vadállat volt. De ezek a tollas fémlemezes buzik :S Legalább lennének talpig vértben, vagy valami... -
#3151 Pontosan:
- van DT-je a sisaknak is
- van VATS-ban is pontos fejlövés %-os (célzott lövés)
- vannak fejlövés erősítő/pontosító skillek
- van kritikus lövés
- van a végtagoknak/fejnek HP %-a
- végtagokat és fejet ki lehet lőni (eltörni, kicsinálni stb.), amitől gyengül az ellenfél (lassul, pontatlanul céloz, csökken a teherbírása/sebzése stb.)
AKKOR?!?!? -
#3150 Ez egy RPG, ez ilyen műfaj. Bár az ilyen ökörségekre tényleg figyelhettek volna.. -
Nagydög #3149 Velem is. :) Kar amugy. Majd legkozelebb. Power Armor-hoz kell kikepzes, es mas hajlando-e okitani? -
#3148 Nem! Talán Veronica által. Velük érdemes jóban lenni szerintem, -
#3147 Ede továbbra is szar, de legalább már követni hajlandó :( -
#3146 Jah és az antimaterial 122-es sebzését fejre úgy isszák, mint a kacsa a nokdelit! :D -
#3145 Totál irreális már ott a játék. Én szervóvértben, level 30, minden ide voantkozó skillem maxon. és ők meg simán lerohannak kint is és beng, a VATS-ot nincs néha idő megnyomni (vagy megnyomod, de már nem jön be) és halott vagy. Kissé gyors. A vicc, mikor messziről fejlövögetjük őket és bár sisak az nincs rajtuk, de megkarcolni is alig lehet őket?!?! Tök reális. Vagy a képébe űríted valamék sorozatlövőt és ő nem is lassít, csak rongyol neked. Ezek a légiós/közelharcos részek azok, ahol majdnem uninstalláltam a gammát, mert ez egy faszság. Akit én pofánkúrok gaussal, vagy magnummal, vagy bármi durvával, az ne futkorásszon már boldogan fütyörészve utánam, mert bexarok. HA nem találom kritikus helyen és kiritkussal el, akkor oké, védje meg a páncélja, de tuti fejlövéseknél??!??!?! És mióta ad a bőrszarjuk, ami rajtuk fityeg 18 feletti DT-ket?!?!? Nóóóómális, a szervóm ad 25-öt, meg a sisakja 5-öt.
A vicc, hogy 20 métereket repülök ha megütnek, mer ballistic fist. Így tényleg nagyon élvezetes harcolni. -
#3144 -
#3143 Lehenteltem a cézárt! :DDD Nem volt egyszerű a sátra, jött az a sok köcsög azokkal a melee szarokkal, és 3 sec alatt szétcsaptak.. 15dik próba után meguntam...
Load-> mielőtt bementem, leraktam a bejárat köré 4 pack C4-et, Boone-t leállítottam kicsit arrébb, aztán bementem-kimentem :DDD Ömlöttek ki utánam a guardok, aztán BUMM, így lett a chockapic!! ;) -
lammaer #3142 Ja, erről nem is beszélve, szerintem a simán csak ledobott tárgyak meg végképp nem tűnnek el soha. -
#3141 Az első goodspringsi tűzpárbajból nekem még mindig ott egy piros baseballsapi a földön.. :D -
lammaer #3140 Tegyél le egy cuccot, hagyd ott pár napra, nézd meg utána.
Tényleg, szinte mindenhol megmarad.
-
Nagydög #3139 En osszevesztem a BoS sracokkal! Mikor ellatogattam Hidden Valley-be, az ajtoban nekem ugrott valami arogans majom, hogy azonnal vetkozzek le, adjam at az osszes felszerelesemet neki. En nem szeretem, ha fenyegetnek, es utobb egesz jo aron adtam el a panceljaikat, de azota haragszanak ram. Lehet valahogy rendezni a viszonyunkat a kesobbiekben? -
Caine #3138 Zsír. :D
Én nem mertem mindenhova csak úgy lerakni a cuccokat, de ezek szerint több ilyen hely van. -
Caine #3137 Nem, fent az elnöki lakosztályban.
Ha már beszéltél House-zal, akkor lehet oda felmenni.
Én pénzszerzésre a snowglobokat használom, meg ugye a kaszinókat. Csak a kaszinóban lehet gyűjteni, úgy 40k-t. -
lammaer #3136 Minden olyan hely megörzi a cuccot ahol az adott konténer (szerkrény, láda, asztal) nem respawnol cuccokat.
Pl primmben a sheriff viskójában az összes bútor ilyen - szóval szerintem több hely van ai megőrzi a cuccost mint ami nem :) -
#3135 Pénzhiányra: http://fallout.wikia.com/wiki/Bloodborne_Cave -
#3134 Nem -
#3133 Primmben jártam, ott nincs. Lucky-nál a kaszinó előtt kellene lennie?
Végre Bos tag lettem, meg lvl 24. -
#3132 Hali.
Ha végigviszem a fősztorit utána lehet még barangolni esetleg befejezni a mellék küldetéseket? -
Caine #3131 Persze:
- intense training perk
- New Vegas Clinic implants -
Caine #3130 Én három helyet találtam, ami biztosan megőrzi a dolgokat:
- Goodsprings töltőállomáson (ahol a Crimson karavános srác rejtőzik a legelején) a széf
- Novacban a szobában amit bérelsz, vagy ha nagyon megszeretnek odaadnak, szintén a széf (bár lehet az egész szoba ilyen)
- Lucky 38, elnöki lakosztály
Biztosan van több is, érdemes utánanézni jobban a neten, bár ennyi is bőven elég szvsz. -
bgabor #3129 Az elsődleges tulajdonságokat (strenght,agility stb) lehet valahogy fejleszteni a játék során? -
Caine #3128 Ha a bázisra küldted, akkor a Lucky 38-ban lesz.
Néha 4-5 játékbeli napba is belekerül, mire odaérnek.
Ha ott felejted valahol (várj itt), akkor egy idő után kiírja, hogy visszament Primm-be. Ez igaz a többi karakterre is, nyilván. -
#3127 Egyébként mégis újrakezdtem. Elsőnek az NCR-t segítettem, most kihagyom őket. Egyelőre 22-es szinten vagyok, szerintem meglesz a 30 nélkülük.
Int. tényleg nagyon fontos, fontosabb mint bármelyik másik tulajdonság.
EDE-ért kár, mert már fel volt tuningolva a Bos által, megpróbálom megkeresni, hátha a Primmnél van megint.
Én is Gausst használok, Yurval könnyű üzemben tartani, sebzése brutális: http://fallout.wikia.com/wiki/YCS/186_Gauss_rifle -
WNW #3126 Nezd meg Primmben, ahol eloszor megtalaltad... -
bgabor #3125 Van valahol a játékban olyan láda ahol le lehet pakolni a felesleges cuccokat mint az Oblivionban? -
#3124 Egyik se. Hazaküldtem és eltűnt :) Azt írta, hogy a kaszinónál lesz, de sehol nincs. -
Caine #3123 Próbáld meg ki/be kapcsolni az agresszivitást, esetleg hagyni hogy lecsapják (ha nem harcore-on játszol), vagy ahogy te is írtad, hazaküldni. Hátha. -
#3122 Nálam faszán bebugzott. Jön mögöttem de nem lő, nem támad, nem védekezik, nem csinált semmit :( Lehet haza küldüm és felveszem újra. -
Caine #3121 Sheldon Cooper? -
bgabor #3120 Szerintem te nem érted, mi is a karizma. Hát nem a kedvesség, az biztos.
House teljesen a hatása alá tudja vonni a környezetét, tehát magas a karizmája.
A nem karizmatikus, de magas IQ-val rendelkezőre talán a magát kifejezni képtelen és szociálisan "partra vetett hal"-ként viselkedő matekzseni a jó példa. -
Caine #3119 Szerintem valami bug lehet.
Nekem amúgy E-DE (angolul inkább női névnek hangzik) volt a kedvencem. Nem okoskodott, nem akarta megtámadni azokat, akik nem tetszettek neki (mint Boone) és csinálta, amit kell. Mind a négy befejezéshez lehetett használni . -
#3118 -
Caine #3117 Végigtoltam hardcore-on is (100 acsi, az száz acsi), azaz inkább rohantam. 12 óra
Amúgy én mindig alacsony karizmával toltam, 10 körüli barterrel is annyi pénzem volt, nem tudtam mire költeni, a követők meg felállnak a csata után (kivéve hardcore) tehát tök mindegy, mennyi plusz ellenállást kapnak.
IQ viszont mindig magas, mert ettől függ repair/science/medicine (nem is kicsit) valamint a legfontosabb: a skill pontok. Nem mindegy, hogy szintenként 16-17-et kapsz, vagy csak 12-öt. Ez harminc szint alatt 100-150 skill pont is lehet. Ez nagyon nem mindegy.
A másik amit mindig magas tartok az a luck. Minden fallout játékban fontos szerepe volt, egyrészt a criticalok miatt, másrészt játékmenetben is. Ez itt is így van, ráadásul itt fontos szerepe van a kaszinókban is, 9les luckal már elég könnyen lehet bankot robbantani :DDD
Így jobban belegondolva, egy olyan karakter, akinek magas az IQ-ja, de alasony a karizmája, az tipikusan egy dr.House karakter. Nagyon okkos és nagyon tahó :D:D:D
Most hardcore-on egy melee karaktert csináltam, mert egyrészt van súlya a lőszernek, másrészt kíváncsi voltam. Hát, meg kell mondjam iszonyat durva. Egy ballistic fistel, vagy egy sishkebabbal eléggé megállíthatatlan (főleg ha piromániás +piercing strike+slayer+ninja). -
#3116 Az odabasz pajtás :DDDD