Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valóban ez a játék legerõsebb fegyvere, egy lövés vitte a karavánt 😊
köszi a tippet
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ecsém, eddig mennyit szivtam hogy szétszortirozzam a dobozaimba a páncélokat, fegyvereket, kajákat stb.
Nekem normálon deathclaw hidden-ben (sneak critical bonus miatt) fejre vats nélkül 1 shot 1 kill az esetek 90%-ban.
Þór vígi þessi rúnar
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Csak inkább küldiket csinálgattam...Viszont megnéztem merre van Black Mountain..Hát át kell mennem azokon a DeathClawokon...Azt hogy csináljam?
Szereztem Anti-Materiel Riflet,8000 capsomba került-.-
Odamegyek a vasútállomáshoz,leguggolok,elõkapom a puskát,beletöltöm a páncéltörõ lövedéket,célzok,lövök,Sneak Critical,fekszik egy lövésbõl,aztán átkerülök CAUTIONbe és baszhatom az überbrutál giga tápos fegyvert mer hiába küldöm fejbe 2 csík megy le az életébõl..Legalább 3-4 lövés kell 1db-nak,az a fegyver meg kurva lassú...Azt hittem h vmi übertápos fegyver ha már annyira mondtátok,h fuu tápos!!..hát vhogy nem az...1 lövésig legfeljebb..
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Én nem emléxem, hogy meddig töltötte de le tudtam adni.
Þór vígi þessi rúnar
Találkozott valaki azzal az esettel, hogy a Vault 22ben a computerbõl nem tudta letölteni az adatot? Rányomtam a downloadra, onnantól semmi, csak 31%-ot ír ki. Visszamentem több nap után és ugyanígy 31%ot írt ki. A BoS scribe csajnak meg ez kéne a küldetéséhez!
Bravó Obsidian Bravó!!! :bow:
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A F3-ban amikor még alsóbb szintû volt a karakterem, többször csináltam azt, hogy beálltam kísérõnek az utazó kereskedõ mellé, második testõrnek, biztonságosabb volt így hármasban utazni az országúton. Viszont gyorsan rájöttem, hogy ezzel végülis a halál kezére juttatom õket, mert meredeken csökken a karaván túlélési esélye, ha real time velük vagyok. Szántam-bántam, valahányszor egy erõsebb mutáns vagy raider banda lemészárolta õket (pedig próbáltam védeni), de aztán csak odamentem a bráhminhoz és vigyorogva csak átpakoltam róla mindent az inventorymba.
Nem tudom, mennyire erõsek a New Vegasban a karavánok, ha beállnék melléjük kísérõnek; azt is ki kéne majd egyszer próbálni; csak úgy látom, mintha nem nagy kört tennének a térképen bejárva az összes nagyobb várost, mint a F3-ban, hanem mintha ugyanazon a rövid útszakaszon járnának oda-vissza?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A gáttól kezdve nagyon izgalmas és pörgõs ! 45 óra játékidõ
Az a napelemes erõmû kimaradt így a játékpuskát nem tudtam kipróbálni de kifejezetten tetszett ez a játék és hogy kicsoda mr house?
Az egy jópofa rész mikor kiderül. Köszia segítõknek !
Meg ne legyek este olyan helyen ahol sok a brutl ellenség mert akkor is fosok...
Kimegyek hát ott egy karám,benézek sehol semmi..Jéé egy wastelander fexik.Odamegyek hozzá ,és feltünik egy Nightkin nappal és megszólik,hogy veszek-e...monom mit?Aszongya szél-Brahimot...Szél mit?Mondom oké..Mennyi pénz?-Összes...mivan?Összes caps?-Ja...Jóvan akkor,nesze..Elvitte 8500capsomat...modnom azanyád..Csipa elõ,bumm,caps vissza..Bár pickpocketelhettem is volna xDD
Csak poén volt,h az üres karámból árulta a szél-Brahimokat 😛
a wild wasteland miatt a stáblista is viccesebb lett a szokásosnál, így végignéztem. Nem is tudtam, hogy néhol egész ismert emberek adták a hangjukat a játékhoz: Danny Trejo, Felicia Day, Wil Wheaton, Zoe Bell, Kris Kristofferson, akik feltûntek a listán.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1. Brahmin mellé legugol
2. E-t megnyom
3. ?????
4. profit
<#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Þór vígi þessi rúnar
A Deathclaw tábor Black mountain körül van?Jártam arrafele,találtam egy házat ahol van egy ajtó,ahova nem tok felmenni xD
Aztán látom h fentrõl közelit vmi az úton..Zoom..Deatcclaw..Azanyád...
érdekeségképp kipróbáltam This Machinet...Tök fos..55öt sebez,a sniperem 44et mégis jobban hat a Deathclawokra a sniper...Bár tökmindegy,3 ütésbõl megfekszek...
Viszont Black Mountain mennyire durva hely lvl16on?Olvastam h vannak arrafele kemény lények,nem merek felmenni xDD Black Mountain...Brrr,már a neve is 😛 Éjsdzaka is mindig várok h reggel legyen "T"-vel.😛 Nagyon gáz éjszaka..Mikor Novacben voltam és
Mit kellene most csinálni?
Mintha a gátról magyarázott volna valamit... de ott nem találok semmit, senkivel sem tudok beszélni :S
amúgy yes man tûnt még a legelfogadhatóbb megoldásnak.
ncr-nek nem leszek a csicskása. mr -h skynet birodalmát jobb megfékezni. légiók ideje lejárt 😊 Ð/spoiler]
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”