Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Felraktam az Advanced Recon Armor mod-ot de nem akar mûködni mivel meg akartam nézni hogy egyáltalán berakta-e így hát beírtam az item code-ját erre kiírta hogy "Compiled scripts not saved". Van valakinek valami ötlete ? Esetleg rosszul telepítettem ? (Mod manager-rel raktam fel és beállítottam a Módosítási idõt is mivel ez állítólag kell a betöltési sorrendhez.)
reméltem hogy itt valaki tud segíteni mert van egy kis problémám a játékkal. Mikor elkezdek vele játszani olyan negyed/fél óra múlva kidob a képernyõ eltorzul (a színek torzulnak) majd a képernyõmnek van képe kiírni hogy nincs kapcsolat. Namost ilyenkor csak a resi szokott segíteni, de nem értem hogy miért csinálja ezt hisz elég jó vasam van hozzá (automatikus beállításnál is mindent maxra tett még le is vettem belõle), próbáltam minimum beállítással is tolni a gamet de úgy se bírta, frissítettem a drivereket, feltelepítettem mindent sz*rt amit kérdezett de egyszerûen nem akar megoldódi a probléma. Lehet hogy a képernyõmmel van a gond?(bár ilyenrõl még nem hallottamj). Ja és nem azonos ponton fagy le, tehát tudok haladni a játékban ha folyton mentek resi után meg töltöm vissza de így eléggé idegesítõ. Megköszönném ha vlki tudna segíteni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Teljesen mindegy, hogy semlege, jó vagy gonosz vagy (ezt elérni igencsak nehéz, de semleges státuszt is elég macerás megtartani, mert ha bûnözõt ölsz vagy veszélyes dögöt mint amilyen a vad ghoul kapsz ne mkevés pozitív karmát ami könnyedén kibillent a semleges/gonosz oldalról). A végén még a reputáció sem számít, csak hogy ki mellé álltál és kinek segítettél. Egy ponton úgyis el kell döntsed kit választasz mert mindenkinek nem tudsz segíteni.
A játék végefelé úgyis nullázódik a rossz reputáció mindenkivel és ekkor lehet eldönteni ki mellé állsz. Onnantól persze a többiekkel kezdesz egyre rosszabb viszonyba kerülni de ez kicsit sem számít a végén. Amelyik fél gyõz az úgyis leabálja a többit.
A döntésed, hogy ki mellé állsz, alapján dõl el részben, hogy a korábban végiglátogatott településeknek mi lesz a jövõbeni sorsa. Meg persze az is beleszól hogy mit tevékenykedtél ott. De a karma az piszkosul lényegtelen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. El kell elérned hogy Keller bukjon le (elmondja hogy õ egy ranger és hogy Contreras-ra vadászik). Aztán egyszerûen ki kell nyírni. Utána mehetsz vissza a sefteshez (Contreras) és örülhetsz a jutalomnak.
2. Avagy eléred a dumálgatásnál (speech vagy barter útján), hogy Keller ne akarja jelenteni Contreras tevékenységét, hanem inkább állítsa maga mellé. Ha ezt eléred ugyanúgy mehetsz vissza Contreras-hoz és ekkor szintén vége lesz a feladatnak, megkapod ugyanazt a jutalmat.
3. Feladod Kellernél Contreras-t.
Normális banda meg nincs. Mindegyik valamilyen szinten erõszakos és a saját igazát szajkózza csak. Õ akar lenni az egyetlen aki uralkodik a vidéken.
Amúgy meg a NCR ki akarja majd veled nyiratni a BoS bandát, mert útban vannak (csatáztak már korábban mikor a BoS-tõl elszedték az erõmûvet a Helios I-t és azóta sincsenek kibékülve). Ha jól tudom a légió úgyszintén. Yes man esetében rád van bízva a dolog, Mr. House esetében passz (nem tudom foglalkozik velük vagy sem).
Persze meg lehet oldani békésen is a dolgot, de ettõl még nem ez az eredeti célja a NCR parancsnoknak.
nev vegas nexuson reggelek foruimra es betok lepnmi de a newvegasnexus azt irja nincsilyen usernam,e otlet ? 😊
ui: melee queen -em jol halad mar egesz ncr uldoz "shoot on sight" ballistic fist olyat ut az ellenfeleken hogy szabalyosan elrepulnek mar megettem tobb mint 700stimpackot 😉 de dol a penz a sok hullabol 😉
amugy bazi nehez melee -zni ha 5 kilometerrol sniperezik az embert (de meglehet csinalni😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De mikor megbíztak hogy kínozzam meg a brohterhood os pasit akkor abbahagytam a küldetéseiket. Eddig õk tûntek normálisnak.
Most átmentem a Brotherhood bázisra és azokat csinálom.
Valaki el tudná nekem mondani a két frakció közötti különbséget?
Összefognak csapni?
Lenne egy kis bajom az egyik side questel. Dealing with Contreras. Utolsó részében beszéltem Kellerrel. Nem buktattam le magam semleges válaszokat adtam, mondom megnézem neten mit kellene csinálni.
Megyek vissza hozzá most meg már nincs csak a "viszlát" opció ha beszélni akarok vele. Meg lehet ezt vhogy konzolon trükközni vagy...?
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
[merlinw.org]
Olyan maszkot és sisakot mint ami a játék borítóján található emberkén van olyat honnan lehet (ha egyáltalán lehet) szerezni ?
Egy olyan kérdésem volna, hogy találtam egy nagyon jó tetovált nõi textúrát a karakteremhez, de ha azt használom akkor a játékban az összes NPC is így fog kinézni... Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy az NPC-k másik textúrát használjanak, és csak én nézzek ki ilyen jól... 😊))
Köszönöm!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Mekkora lenne,mikor elõször találkozok ilyen robottal,megfordul éééééés
Jeeeeeeee
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
De gyakorlatialg annyiból mindegy, hogy a gép felteszi neked a kérdést, hogy biztosan bele akarsz menni az adott küldetésbe, mert onnan nincs visszaút vagy elõbb csámpázol még másfelé is. Innen tuti megtudod hogy az lesz a vége a játéknak. Tehát lesz döntési lehetõséged, hogy mész tovább a sztoriban (ami amúgy piszok rövid) avagy inkább még barangolsz egy kicsit a világban. A küdletés megvár.
Egyik esetben légió, másikban NCR, hamradikban Mr. House, negyedikben Yes-Man (ez a semleges megoldás mikor senki mellé nem állsz).
Mindegyikben megvívod a csatát a gátnál, csak más feltételekkel.
Mindkét formátumot kezelni illene bármilyen képkezelõ, képnézegetõ proginak.
Társítani próbáltad? - ha a win alapból nem ismeri fel: jobb klikk - társítás (ahhoz, amivel a képeket nézed)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
[merlinw.org]