6837
...
  • SötétBarom
    Zsír! :>
  • Sir Quno Jedi
    Semmi, gyorsan kivágja a rendszer a bugokat, de addig is érdekes infókat tudnak letölteni és naaagyon hálásak. Aztán elmeséli, hogy már próbálkozott Benny-nek rákötni Yes Man-t a hálóra, de House kisütötte.
  • Micsu
    én is yes mant "válaszottam" :P

egyébként jöttök azzal hogy szarok az energiafegyók, maxos cellel Gauss puska állat, és reparálni is olcsón meglehet, csak a lőszer kevés hozzá, azért van nálam egy avg minigun is :D
  • Micsu
  • Lacee
    utána House közli veled, hogy mintegy 39,7 másodperc alatt kiiktatta a poloskát, meg a csajtól kapsz némi followers reput és xp-t :)
  • SötétBarom
    Ha a followersnek bebuggolom House kéróját, mi lesz?
  • Sir Quno Jedi
    Nem, de nem akartam, hogy a Legion, vagy az NCR szívassa a jónépet. Beszéltem sokat a lakosokkal és éppgy rühellték az NCR-t, mint a Legion-t. Mert igaz, hogy nem erőszkolják meg a láynaikat és nem rabolnak el mindenkit rabszolgának, de ugyanúgy kiforgatják őket a vagyonukból, a jószágaikból és a szabadságukból. Idegen elnyomók ők is. Így a nép akarata számomra szent, mentem a házakhoz, a jókat/kooperatívokat megtartottam (kezemből esznek), a genyákat likvidáltam, Mr. House-nak meg mennie kellett a hamis utópiájával együtt... (gondolom majd Yes Man-t is el kell intézni valamék DLC-ben, mert átprogramozza magát)

Evvan. Persze NCR-ral sem szabad szemtől-szembe nagyon kitolni, mert kellenek a katonáik vásárlóközönségnek Vegas-ba, különben nem virul a gazdaság! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Jah hát kérem, nekem volt black widow, cherchéz la femme, 100% speech, 100% barter, 10 Charisma, de pont a terrifying presence, na az épp nem... bááááz! :DDD
  • SötétBarom
    Ez a beszt:

• SötétBarom
    Én lebuktattam, fejbelőttem, majd hatástalanítottam a bombát. :>
  • Encore
    Amikor a Silver Rushban voltam ezzel a küldetéssel, akkor még nem vettem fel ezt a perket, de később igen és kihúzott pár szorult helyzetből.. :)
  • Encore
    Többféle megoldása lehet, ha lebuktatod a toronyban és megölöd, akkor felrobban a szerelvény...
  • ratgab
    hallgathatod!
  • ratgab
    Terrifying Presence perk kell és akkor megfélemlíted a Vangraffokat és akkor nem akarja majd megölni Cass-t! Szóval meg lehet oldani 3. féleképpen is.
  • lipovics
    Van egy küldi, ahol egy NCR-es fickót kell kihallgatni. Én csak úgy tudtam megcsinálni, hogy nem volt a torony közelében 1:30-ig, kicsit később bementem a toronyba és lefüleltem a fickót. Ilyenkor a szerelvény felrobban.
  • lipovics
    Egyébként mire jók a sok helyütt megtalálható rádiók?
  • lipovics
    Nekem ez volt a kedvenc fegyverem: http://fallout.wikia.com/wiki/All-American
  • Encore
    És tök véletlenül lettél Vegas ura, pedig te nem is akartad. :D :D
  • Sir Quno Jedi
    Én tök véletlenül öltem Caesar-t, pedig nem is akartam. :D
  • WNW
    Csajjal jatszom.. Ez mindenkivel mindent megbeszel, meg riszal... Mondjuk a csaszart az elso mondat utan fejbelotte, de hat senki se lehet tokeletes... Illetve Bennyt ott hagyta az ures taborba megkotozve...
  • Sir Quno Jedi
    Én is biztosra megyek, de akkor nincs kegyelem.
  • Encore
    :D az a baj, hogy ebben a játékban sokszor elsőre tévesen ítél az ember, párszor belefutottam ebbe, hogy valakiről/valakikről kialakult egy kép, de később, mikor jobban beleástam magam a hátterébe, akkor kiderült, hogy nem is feltétlenül kéne, hogy golyót kapjon....
  • Sir Quno Jedi
    Tény. Ha én tudom, vagy sejtem hogy kik a sárosak, odamegyek és agyonlövöm őket kérdezősködés nélkül. Mit izgat, mit gondolnak mások, ez a wasteland?! Dredd bíró kismiska! :D
  • Encore
    Az se rossz :)
  • SötétBarom
    A "bizonyíték" a gyengék eszköze. Az igazi férfiak golyóval tesznek igazságot. >:|
  • Encore
    Ugyanígy a Silver Rushban lévő bizonyítékot is meg lehet szerezni, valakitől az ajtó kulcsát kell ellopni a széfhez vagy a computerhez meg 75 science vagy lockpick skill kell és megvan a bizonyíték...
  • Encore
    Ha kinyitod a Silver Rushban a zárt ajtót, ami mögött a széf van, akkor annak van ilyen ablak része én azon keresztül lődöztem kifelé rájuk, ők meg nem jöttek utánam a helyiségbe, hanem kintről próbáltak lőni, de kevés lövésük talált be, mert elég vékony az az ablakszerűség, én persze ott guggoltam és néha felálltam és kiengedtem pár lövést, majd vissza.

Amúgy érdekes az is, ha hagyod megölteni Cass-t a grafokkal. Akkor folytatódik velük a "kapcsolatod" és érdekes küldetést kell még teljesíteni náluk. Persze utána én is visszatöltöttem és nem hagytam veszni Cass-t...
  • Sir Quno Jedi
    Crimson Caravan csak akkor kúrja el az NCR repet, ha az erőszakos magoldást választod szvsz. De ha pl. ellopod a kulcsot a nyanyától (mondjuk ha alszik a barakban) és az irodában a széfjéből kibányászod a bizonyítékot (hogy ne lásson senki közben), az mindjárt másképpen fest ugyebár... :D Gondolom én, mert én inkább szimplán fejbelőttem 3centiről a genyamocskát egy gaussriflevel, úgy bepöccentem rá...
  • Sir Quno Jedi
    Én vangraffoknál bementem és beszéltem az ipsével, onnantól már vagy megölöm mindet, vagy hagyom, hogy Cass-t meggyilkolja, nem igazán van más opció. Nos nyilván megöltem MIND az utolsó szálig.
  • Caine
    Bár nekem onnan lódult meg a szekér, miután kiirtottam a Van Graffokat, tehát mindenképpen érdemes egy jó taktikát találni ahhoz, hogy már korábban el lehessen őket tenni láb alól. Nekem alsógatyába rejtett kézigránát (akár stelth boyjal), aknák (ahogy te csináltad) és ehhez hasonlók jutnak eszembe, így elsőre.
  • Caine
    A Van Graffokkal én is elvoltam, de az öngyilkos merénylős megoldásnak van egy olyan szépséghibája, hogy minden megsemmisül a boltban ... ez így csak fél siker, bár valóban elég vicces :D:D:D
  • RoyalPredator
    Ehhhem. Nézem a kódokat, de nem látok olyat, ami segítene.
    Vagy az ismeretlen hibát kéne megszüntetni, vagy kiteleportálni nemes egyszerűséggel a stripre.

Ultra Lux főbejáratáról van szó.
    Ha fontos hogy mégis hogy néz ki a bug, feltölthetek neked egy videót.
  • Calver
    sőt, még egyszerűbben is: beállsz szép messze a bejárattól, lepuffantod Simon-t, aztán a kijövőket megáldod egy-egy Gauss Rifle/Sniper Rifle lövéssel

Alice McLafferty-t meg lopakodva kell simán lepuffantani, hangtompított fegyverrel/boxerral, lehetőleg amikor alszik, és gondok megoldva.

C4 felrobbantásához pedig ez kell.
  • SötétBarom
    Kicsit spoiler, de most látom, hogy meg lehetett volna oldani egyszerűbben is :DDDDDDD
  • SötétBarom
    Btw a lent vázolt szitu előtt kb 16x futottam neki Graféknak bent. Jellemzően 20-30 másodpercig bírtam max :D
  • SötétBarom
    Na túl vagyok az első olyan részen, ahol keményen küzdenem kellet.. Van Graff famíliát tettük volna helyre Cass-el, ambár első próbálkozás alkalmával világossá vált, hogy komolyabb előkészületekre lesz szükség :DDD

Hazaugrottam a 38ba, elővettem a szekrényből egy stealth boyt, majd módszeresen kirámoltam a boltjukat :> (sok plasma mine). Utána megint haza ugrottam, szóltam Cassnek, hogy jöhet, majd a hálószobában feltankoltam: grenade rifle, frag mineok, gauss rifle max charge ammoval, meg C4 (amit még most sem tudok felrobbantani :DD). Teleraktam aknákkal a bejárat környékét, aztán sneakből ledurrantottam simont, az őrt :DDD 10 másodperc múlva meg ömlött ki az ajtón a sok fasz, bele az aknákba :DD Utána adtam nekik a gránátvetővel (meg Cass a plasma casterrel :>>), elpatkoltak pillanatok alatt.

Utána bementünk, aztán a gaussal kivégeztem a két férget. Felmarkoltam a maradék cuccot, a gun runners kiosknál meg elsütöttem, és vettem egy hibátlan marksman carbine-t, meg egy anti-material puskát. :>

Ami viszont felkúrt: a Crimson Caravanos arcok likvidálása elbaszta az NCR repemet. :,<
  • dronkZero
    Nem túl praktikus, főleg amikor elszabja valami a benzincsövet, és felrobban az egész... :P

Mellesleg gázt mivel ad a pilóta, mert olyan kantárt nem látok... Vagy a kezében lévő egyik a kábel gáz, másik meg mondjuk a balra kanyarodás? Az lóversenypályán elmegy... :D
  • SötétBarom
    Van Buren concept art:

• SötétBarom
    Nincs olyan konzolparancs, ami egy karaktert visszaállít abba az állapotba, amikor még nem beszéltem vele egyszer sem?
  • WNW
    1. Ahogy az elottem szolo is irja, ez videk, kisebb forgalom, nem egy nagyvaros csucsforgalomban, dugokban alldogalo kocsitengerrel..
    2. Az alap tortenet szerint, ez a resz nem kapott annyi kozvetlen talalatot, igy az uton levo nepesseg valoszinuleg nem ott helyben egett ropogosra, igy nem a kocsijaban az uton patkolt el..
    3. Nezve a helyzetet, az itt elo kozossegek civilizaltabb, szervezettebb szinvonalon vannak, mint a DC kornyeki vad videken, igy valoszinuleg a felhasznalhato dolgokat osszegyujtottek, beepitettek a veduveikbe, stb...