6837
...
-
#3675 rá kell rakni először a fegyverre - PipBoy-nál megtalálod, talán X a mágikus gomb.
a lőszernek meg azért nincs valószínűleg súlya, mert kinyomtad a hardcore módot -
Proximo0217 #3674 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: - Nagyon drága "pénzért" lehet venni a fegyverekhez kiegészítőket,pl: hosszabb csövet,forgótárat a 357-es revolverhez,a lézerpuskához célzót stb... .
Hogy lehet ezeket használni? Semmi javulást nem látok a fegyvereken,amihez megvásároltam a kiegészítőt.
Tudtok ebben segíteni?
Ill. a 12.szinten már nincs súlyuk a lőszereknek,és nem vagyok sem éhes,sem szomjas,és fáradt.
Miből adódik ez?
Köszönettel:
Ani -
zozox333 #3673 Bakker! Tényleg! Így sikerült! Köszi! -
zozox333 #3672 Próbáltam, de egyedül sem enged be Hozzá! Hogy lehet ezt megoldani? -
zozox333 #3671 Oh!
Köszi!
Valóban ketten vagyunk, akkor megyek egyedül!
Köszi! -
#3670 Van társad? Mert ha van akkor mond neki hogy dekkoljon ott ahol van. Caesarhoz csak egyedül tudsz bemenni. -
zozox333 #3669 Köszi! Sikerült! Kimentem arra, amerre bementem! :)
Most egy légiós erődben vagyok, Caesar hoz kellene bejutnom, de ajtó zárva. az őr meg nem enged. Fegyvertelenül mit tudok kezdeni? -
#3668 Nézd meg itt : Vault 34 -
zozox333 #3667 Sziasztok!
Segítséget kérnék!
A 34 -es bunkerben lekapcsoltam a reaktort, már csak el kellene mennem innen, de nem találok ki! (az már csak hab a tortán, hogy erősen sugárszennyezett vagyok és egy sugárzás eltávolítóm van!) -
#3666 Nah, végig vittem. Ennyire iszonyat hosszú stáblistát még nem láttam! Még a fórum adminok is fel voltak tüntetve. Baaaa, volt vagy 20 perc :D -
Szahara12 #3665 szép lenne ha lenne szinkron:D
DE már énis nagyonvárom a magyarítást:D, meg persze a DLC-ket -
#3664 Persze azt is, meg rengeteg más dolgot is tudsz benne variálni. (szinte bármit megváltoztathatsz) -
tutika14 #3663 Lenne hozzá magyar szinkron én magam alá hugyoznék :D -
tutika14 #3662 Na már a magyarosítás 10%-nál jár. :D Halad a dolog :D -
Szahara12 #3661 kösz szépen, de lehet csinálni benne rejtett szobát vagy valami ilyesmit? -
#3660 Ott a leíráshoz is a link.
(de alapból elsőnek be kell tölteni a fallout fő .esm fájl-t a file/data menüben tudod kiválasztani) -
Szahara12 #3659 kitömörítettem,de mit kell vele csinálni hogy tudjak vele varjálni? -
#3658 Könnyű megtanulni a használatát kevés angol tudással is.
De ha esetleg van kérdés tegyétek fel a itt a fórumban. -
#3657 Innen tudod letölteni: http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/geck.html
Itt pedig a leírása: http://geck.bethsoft.com/index.php/Main_Page -
Szahara12 #3656 de ha van valami jó kis kiegészítő vagy progi vagy valami én szívesen kipróbálnám úgyhogy ha adnátok pár tippet azt megköszönném:D:D -
Szahara12 #3655 honnan lehet letölteni, és hogyan kell használni a geck-et -
#3654 thx :) -
Hotomi #3653 Február 22.-én pc-re, és ps3-ra is letölthető lesz a Dead Money DLC. A további DLC-k már egyszerre fognak kijönni mindhárom platformra. -
#3652 Persze a Geck, amit a hivatalos oldalról le is tölthetsz. -
#3651 Hali. Van olyan mod vagy program amivel a játékban szereplő objektumokat (pl szekrény, asztal) tudom letenni valahova? Pl a puszta közepére :) -
#3650 Köszi neked is remélem bele fogok jönni. Az elején úgyis csak meglévőket alakitok át. -
mike01010101 #3649 Igen. Ez egy professzionális 3d modellező, animáló, renderelő alkalmazás.
-
#3648 És ezzel a programmal tudom variálni a játékok meshes fájljait? (3D studio max)
Mondjuk a fegyverek, páncélok modelljét? -
#3647 Köszi -
mike01010101 #3646 A FO3Archiv-val ki tudod csomagolni a mesh file-okat is, ezek .3DR fileok, ez a nativ mesh formátuma a Gamebryo engine-nek. 3D studio maxhoz van plug-in, azzal be tudod importálni és módosítás után visszaexportálni 3dr formátumba. -
JohnAngel #3645 A Fallout 3-hoz készítettek egy progit, ami nagyon szépen ki tudja bontani a textúrákat.
A neve: FO3Archive.
Nem tudom, hogy egy segít-e neked, de jobbat nem tudok. -
JohnAngel #3644 Ami azt illeti, én ezt úgy oldottam meg, hogy előfizettem egy évre a GameStar-ra és így INGYEN választhattam két játékot egy adott listából és szerencsére a New Vegas is választható volt. -
#3643 Te és kis csapatod erre nem tudtok válaszolni? #3634 -
#3642 F.A.Q.-ban is le van írva:) -
vegytek #3641 "... akinek eredeti a játéka, annak van magyar kézikönyve ..."
Szerinted ezek a k*csög angolok, miért nem raknak a magyar kézikönyvet a játékhoz?
te honnan vennéd a játékot? angol boltból 6K alatt postával vagy magyar boltból 10K fölött (kivéve most, mert cdglalxisban feb. 3-ig 6k) -
Szahara12 #3640 pc-re milyen jó keegészítőket, modokat lehet letölteni? -
Bhalage #3639 elso caravan jateknal azt hittem eleg lesz a magas luck a ajtek ismerete nelkul ;D nem volt ;d -
JohnAngel #3638 Ezt a warez oldalon kérdezd meg, mert akinek eredeti a játéka, annak van magyar kézikönyve, amiben le van írva a Karaván játékszabálya.
Azt azonban elmondanám, hogy lehet élőben is játszani, ami nagyon jó móka, ha már tisztában vagy a szabályokkal. -
vegytek #3637 még csak az elején vagyok. nem tudtam, h 2féle is van.
a caravan érdekelne, ha csak nincs valami extra a blakjackben. -
#3636 melyik kártyajátékra gondolsz? Blackjack (avagy a legjobb pénzforrás) vagy Caravan?