Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangulatos 😊

MerlinW

[merlinw.org]

giornalista
na, Vault 34 megvolt... eléggé ide-oda futkározós, ráadásul a végén elfogyott a radawayem, 700 fölé csúszott a radom, nem tudtam már futni, csak gyalogolni, így kecmeregtem ki a Vaultból.

viszont amint kijutottam, tudtam fast travelezni, gyorsan new vegas klinikán kikúráltattam magam, viszont továbbra sem tudtam futni. ekkor jöttem rá, hogy egy TAB (pipboy) közben benyomhattam a caps lockot is. hogy erre miért nem gondoltam korábban 😊)))
Lacee
pont be akartam tenni 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Calver
amikor valaki pont jókor van jó helyen megfelelõ ujjal a print screen gombon... <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

SötétBarom
Közben elég lol módon elõkerült. (a semmibõl, a 34es óvóhelyen a föld alatt 😄DDDD )

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Calver
konzolba:
prid 0010d8df
moveto player

ha mázlid van, mûködni fog. ha nem, nézz itt körül.

Sir Quno Jedi
ilyen esetekre van nálam pár adag ant nectar, az 4-gyel növeli az str-t és máris fast travel

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

berlinboy6329
Lolmi történt velem...Nem tom emlékeztek-e,h irtam h bugos szar az egész,mert kaszinóból kifele jövet nem adta vissza a fegyóimat és vissza kellett irkálnom õket konzolban magamnak...Bemegyek Topsba átváltani a pénzemet,amit árusnál is lehetne lol,de mindegy..Bemegyek,átváltom,megyek ki és túl vagyok terhelve hm..mi a fasz...196/200 helyett 286/200..Azanxád..

Aztán nézem,h a Gomorrahból elbugolt fegyóim a Topsból kijövet visszajöttek 😮

Kb. fél órát vánszorogtam,mire elértem a Gun Runnershez és leadtam a felesleges fegyókat olyan 8000 capseért..ingyen pénz 😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

SötétBarom
Eltûnt az agyas blöki. Hogy tudom elõkeríteni? Próbáltam felmarkolni edét (hátha akkor visszakerül a kutty vegasba..), de az meg nem hagyja magát így.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Carlos
magyart nem.
De a Vegas nagyon zsír dolog, jómagam is dolgoztam vele.
Régen Sonic Foundry Vegas volt a becsületes neve, ma már nemtom. Tán Sony Vegas.

Þór vígi þessi rúnar

xblades
Kicsit off de szeretnék egy kis videót csinálni a játékból, tudna ajánlani valaki egy jó magyar filmszerkesztõt hozzá, amivel lehet vágni, beilleszteni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

SötétBarom
HC -.-

Kivéve ha az ember HC módban játszik. Akkor bizony nem kelnek fel...
giornalista
ráadásul a kutyus nem hal meg, csak elájul (illetve, a többi társnál így van).
Encore
De amúgy egy másik küldetésbõl kifolyólag én bolyongtam azon a hegyen és sok Cazador légy van, de egy oltári bugba is belefutottam velük. 4-5 ilyen dög belerepült egy nagyobb sziklába és benne ragadtak. Hiába lõttem õket, a sziklát találtam el, nagyritkán, ahogy repkedtek ott bent, egy egy testrészük kivillant a sziklából és akkor sebezhetõek voltak. Csak ilyenkor nagyon alacsony a találati esély és sokat is kellett várni/lõni, mire mind megdöglött így. Jó háromnegyed órás tökölés lett belõle. Ugye én simán tovább sétálhattam, volna, de a társam nem akart jönni, merthogy ellenség, ráadásul közel is ment a sziklához és néha épp a legyek fullánkja csapott ki onnan és persze telibe nyomta a társam. Elteleportálni sem akartam, mert kerestem ott valamit.... Nagyon idegesítõ egy rész volt. 😊
SötétBarom
Camp Mcblablától indultam oda. Nem számítottam rá, hogy nem tudok egyenesen menni 😄

Encore
Egy betonozott út vezet a dokihoz, szóval nem kell a hegyen átverekedned magad. A térkép még jelzi is a nagyobb utakat.
SötétBarom
A faszom televan, el akarom vinni a kutyát az archoz, aki helyre tudná tenni a buksiját, de fentragadtam a kibaszott hegyen, és bármerre indulok el, ömlenek ilyen nyomorult Cazadorok, és kb 3 másodperc alatt hidegre teszik a blökit. :<<<

Meg ugye kiderült, hogy erre nem is jutok el oda, ahová szeretnék.. Legalább találtam valami penge páncélt egy zsákban :|

Ezt-e 😄D

Shiwo
nálam a fõnöknél (az apjánál) jött elõ

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Avenger
Én loptam a fõ kannibáltól kulcsot a privát részhez, és a másik detektív szobájában levert õröktõl vettem el egyenruhát+maszkot, így nem volt nehéz bejutni és észrevétlenül közlekedni 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sir Quno Jedi
Nem kell senkit megölni. Nyomozni kell és szépen lesz kulcsod hivatalosan. Pl. meg lehet gyõzni mortit is, hogy te tulképpen velük vagy, lerendezed nekik a dolgot és szerzel helyettest a fiú helyett és leküld a fiúért (kulccsal). 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Encore
Fõztem is persze, bár én elküldtem csótányt írtani a szakácsot és bezártam. De azt hiszem, hogy mindegy, hogy fõzöl vagy bort "mérgezel" mert mikor hívod intercomon a pincért, csak az egyiket lehet kivitetni vele....
berlinboy6329
Én azért gyilkoltam l,mert ne volt meg egy skillem se h meggyõzzem..A hulláját meg be kell vinni vhova?Én beütöttem a hûtõ meg a gáztûzhely közé,bárki láthatta volna,jött a pincér,de egy szót nem szólt xD

Amugy ti hogy jutottatok be a konyhába?Én feltörtem az ajtót a büfé mellett a szinháznál v hol..Sok szé+asztal,meg szinpad volt ott....Aztán kinyirtam pár embert és volt member kulcsuk,mondom akk használom..Ja és szerintem azért nem támadtak,mert elvettem a White Gloveosok egyenruháját és ugy jártam-keltem.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Avenger
Én azért öltem meg mert épp hentesbárddal készül felaprítani és megenni egy embert 😄 Nem is próbáltam beszélni vele, féltem hogy ha meglát akkor egybõl támad.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sir Quno Jedi
Node a szakácsot miért kéne lelõni, tök jól meg lehet gyõzni, hogy ez a meló nem neki való és elmegy önmegvalósítani magát.

Avenger
Hm így tényleg érdekes. Én lelõttem a szakácsot, és bevittem a hulláját a hûtõházba. Aztán megcsináltam a kaját(ezt nem hagytad ki? 😊 Ez után hívtam a pincért, megvártam míg eltûnik a radarról, és beszéltem a fickóval, nála is vigyázni kell hogy ne úgy kövessen hogy akkor most mindenkin bosszút áll.

Encore
Mármint Philip és még páran tudnak róla, hogy a csávó fogoly. 😊
Ez logikus, de mikor hívom a pincért és hívom hogy kövessen a csóka és a közelben lévõk ellenséggé válnak és mindegy, hogy elbújok-e, vagy sem, megkeresnek és nekem esnek, akkor ha harcolok velük, akkor a kapcsolatom a Wg-vel ellenséges lesz és mindenki nekem fog esni máshol is, ha meg nem harcolok velük, hanem nyúlcipõ, akkor utánam jönnek a zárt ajtókon túlra is és még csatlakozik hozzájuk néhány õr (talán õk nem is beavatottak csak látják, hogy két másik üldöz és csatlakoznak õk is), a lényeg, hogy jópár órát elszórakoztam a WG-vel, de nem tudom rendesen végigvinni a küldetést.
Az is érthetetlen, hogy ha a pincért kihagyom, és csak megkérem az elrabolt csókát, hogy kövessen, akkor csak Philipnek nem szabad meglátnia (el kell küldeni, vagy bezárni) és akkor simán kisétálhatok, azok sem kötnek belém, akik amúgy igen (ha használnám az intercomot)!!
Sir Quno Jedi
Mer a tagok, meg a háznép nem tudja, hogy Philip az õ foglyuk. Csak bizonyos emberek tudják.

Encore
Mondasz valamit, csak közben már Gomorah küldetésekkel foglalkozom és most megint visszatölteni egy pár órával korábbi állást... Azt hiszem, ez megmarad a második végigjátszáshoz. 😊
Mindenesetre nekem ez valami hibás koncepciónak tûnik. Szabadon mászkálhatok a lezárt területen, még a bezárt csókát is kiengedhetem, nincs baj, senki nem haragszik meg. Még ha kérem, hogy kövessen és elviszem onnan (persze Philipet elküldtem onnan, hogy ne lásson) akkor sincs baj simán kisétálhatok vele, de ha a pincér hívást is alkalmazom, akkor elszabadul a káosz...
Sir Quno Jedi
Szerintem ha már meghívtak a vacsira (asszem kulcs is kell hozzá), akkor csak nem lesznek ellenségesek. Bár erre nem 1xû rádumálni õket.

Sir Quno Jedi
jah meg radaway, ha mégis sugárzódós leszel

És persze a magas medical skill igen hasznos, hiszen a radx, a radaway és a stimpak is aszerint gyógyít.

giornalista
egyszer volt ilyen space suitom, el is adtam hamar. a vége felé vagyok, az egyik folyósóból már kiszivattyúztam a vizet.
giornalista
az alábbi módon próbáld meg.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- ne kövesd a pincért, sõt, ne is lásson meg, amikor elviszi a kaját.
- várj egy kicsit, aztán menj fel az ebédlõbe. bújj el valahol, hallgasd végig a beszédet, majd amikor véget ért (néhány perc) sétálj oda a beszélõhöz, szembesítsd a tényekkel. addig viszont ne lásson meg senk (Hidden), mert ha meglátnak, valóban ellenségesek lesznek.
Sir Quno Jedi
space suit, magas endurance, radx és kényelmesen lehet nézelõdni az 1rad-os helyeken.

Encore
Az a baj, hogy ha hívom a pincért, hogy szolgáljon fel valamit és megkérem a csókát, hogy kövesen abban a pillanatban mindenki ellenem van és már ott 2-3an nekem esnek, kicsit feljebb a lángszórósok is... Ha meg nem hívom a pincért, akkor minden rendben, ki is sétálhatok a csókával a nyomomban, senki nem szól semmit. Ha esetleg gyilkolni kezdek lent a könyhán, akkor meg a kapcsolatom a White Glovval rögtön átmegy ellenségesbe.
Encore
Én Sapce suitban mentem be és a vége necces volt, már fél hulla voltam, de sikerült még kijutnom. Vegyél fel valami perket, amitõl csak fele sugárzás ér, vagy ilyesmi, akkor sokkal könnyebb.
Avenger
Elsõre nekem is úgy sikerült az a quest, bár én lelõttem a pincért 😄 Aki tudatosan emberhúst fõz(gondolom elõtte le is vágja) az nem csak bezárást érdemel 😊 Szóval felszolgálja a pincér a kaját, aztán megyek utána a fickóval a nyomomban, ha kiléptem és szaladtam akkor támadtak, de másodszor úgy csináltam hogy rejtõzködve léptem ki és vártam egy kicsit amíg elmondja a beszédet a kannibál arc, utána gyorsan odaszaladtam és beszéltem vele -> mission completed

Encore
Tegnap két órán keresztül próbálkoztam a White Glove-os küldetéssel (aki nem tart itt az ne olvasson tovább)

Sokszor nekifutottam, többször is teljesen az elejétõl, onnantól, hogy elõször belépek az épületbe, de kétféle vége lehet ennek a küldetésnek nálam: Vagy hívom a pincért és kivitetem vele a kaját vagy a bort (csak az egyiket lehet kivitetni) és mondom a srácnak, hogy kövessen, de ekkor mindenki nekem esik és futhatunk...
A másik lehetõség, hogy nem hívom a pincért, hanem szimplán mondom a srácnak, hogy kövessen, ekkor nyugodtan elsétálhatunk bárki mellett, odakísérem az apjához és mission complete.
Más végkifejletet nem tudtam összehozni, se a bor bekábítószerezése, se a fõzõcske nem vihetõ rendesen végig, nálam legalábbis. 😞
Az mondjuk vicces, hogy ha Philipnek azt mondom, hogy csótányt láttanm akkor berohan a spájzba, majd rázárom az ajtót (terminállal le is záratom) akkor kiabál, hogy engedjenek ki, meg ilyenek. Apró részlet, de tök jó, hogy reagál erre.

Tudtam, hogy tele van buggal a játék, de most hogy a Stripet fedezem fel itt sokkal több bug van, mint eddig a 60 óra alatt...

Például a Gomorah-nál, szereztem egy kulcsot, amivel egy ajtót tudtam kinyitni valahol lent és van bent bezárva egy prosti. Mondom beszélek vele, de a párbeszédablak helyett egy kis ablak ugrott fel, miszerint megvizsgálhatom a testet (25 vagy mennyi orvosi skillel), vagy hagyhatom a testet. Ha megvizsgálom, akkor kiírja, hogy ütések nyomai vannak rajta és kb egy napja halott. Mondanom sem kell a csaj fel és alá sétál a szobában és egyáltalán nem tûnik halottnak. 😊
giornalista
ez a Vault 34 teljesen kikészít, ráadásul tönkrement az advanced radiation suite-om is.
Encore
Én rég túl vagyok sajnos azon a küldetésen. 😞

Shiwo:
Én vele mentem oda Bos bunkerbe, de semmi extra nem volt, azért mert õ is ott volt, csak pár ilyen "beszólás" amikor közel ment valakihez, hogy "ezúttal ne csinálj bajt Veronica", meg ilyesmik, de senkinél nem jött elõ plusz opció... 😞 Félek, hogy azért, mert esetleg nincs már meg Ed-e és õ is kéne oda (meg már, amúgy is hagytam a Followersnek, hogy letöltsék az adatokat)).
Sir Quno Jedi
Jah tényleg van quest-je.

Sir Quno Jedi
Lehet, bár én ezt nem vettem észre. Megoldottam úgy is, hogy tag lettem, de hû a régi fõnökhöz, meg úgy is, hogy segítettem leváltatni. Persze a hû verziót tartottam meg, mert a másik csóka nekem túl agresszív és úgy nehéz lenne egyezkedni a többi frakcióval (pl. NCR). Nem tudom mi pluszt lehet még rátolni Veronica-val. (mingyá megnézem)

AnarchoiD
"Veronica-nak nincs speckó questje szvsz" szvsz pedig van nelkule nem kapsz meg bos -nal bizonyos kuldiket es nem alakulhatnak ugy a dolgok mint ahogyan

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Shiwo
"Veronica-nak nincs speckó questje szvsz., de sok apróbb dolga van."

miért, amit a bos-osoknál kap az ember, ha vele megy oda, az nem saját küldijének számít ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Carlos
én ED-E-t buktam bug miatt. Bár nem szeretem a csapattársakat, úgyhogy mindegy.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
hmmm...jó tudni! Thanks! 😊

Þór vígi þessi rúnar

Calver
én is ettõl féltem, nálam végül ennek a küldetésnek a végkifejlettje hozta elõ a személyes küldetését.

Calver
...de csak Wild Wasteland perkkel <#felkialtas>
én nem kedveltem, hajlamos pont beállni a lövés útjába a lelkem - ez Sniper Rifle használata esetén igencsak káros tud lenni az egészségére <#vigyor1>

Lacee
az szerintem csak a wild wastelanderrel jön elõ, mert Lassie-re utaló easter egg.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"