6837
...
  • Calver
    rá kell rakni először a fegyverre - PipBoy-nál megtalálod, talán X a mágikus gomb.
    a lőszernek meg azért nincs valószínűleg súlya, mert kinyomtad a hardcore módot
  • Proximo0217
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: - Nagyon drága "pénzért" lehet venni a fegyverekhez kiegészítőket,pl: hosszabb csövet,forgótárat a 357-es revolverhez,a lézerpuskához célzót stb... .
    Hogy lehet ezeket használni? Semmi javulást nem látok a fegyvereken,amihez megvásároltam a kiegészítőt.

Tudtok ebben segíteni?

Ill. a 12.szinten már nincs súlyuk a lőszereknek,és nem vagyok sem éhes,sem szomjas,és fáradt.
    Miből adódik ez?

Köszönettel:
    Ani
  • zozox333
    Bakker! Tényleg! Így sikerült! Köszi!
  • zozox333
    Próbáltam, de egyedül sem enged be Hozzá! Hogy lehet ezt megoldani?
  • zozox333
    Oh!

Köszi!

Valóban ketten vagyunk, akkor megyek egyedül!

Köszi!
  • Ryder62
    Van társad? Mert ha van akkor mond neki hogy dekkoljon ott ahol van. Caesarhoz csak egyedül tudsz bemenni.
  • zozox333
    Köszi! Sikerült! Kimentem arra, amerre bementem! :)

Most egy légiós erődben vagyok, Caesar hoz kellene bejutnom, de ajtó zárva. az őr meg nem enged. Fegyvertelenül mit tudok kezdeni?
  • xblades
    Nézd meg itt : Vault 34
  • zozox333
    Sziasztok!

Segítséget kérnék!
    A 34 -es bunkerben lekapcsoltam a reaktort, már csak el kellene mennem innen, de nem találok ki! (az már csak hab a tortán, hogy erősen sugárszennyezett vagyok és egy sugárzás eltávolítóm van!)
  • Teppik Amon
    Nah, végig vittem. Ennyire iszonyat hosszú stáblistát még nem láttam! Még a fórum adminok is fel voltak tüntetve. Baaaa, volt vagy 20 perc :D
  • Szahara12
    szép lenne ha lenne szinkron:D
    DE már énis nagyonvárom a magyarítást:D, meg persze a DLC-ket
  • xblades
    Persze azt is, meg rengeteg más dolgot is tudsz benne variálni. (szinte bármit megváltoztathatsz)
  • tutika14
    Lenne hozzá magyar szinkron én magam alá hugyoznék :D
  • tutika14
    Na már a magyarosítás 10%-nál jár. :D Halad a dolog :D
  • Szahara12
    kösz szépen, de lehet csinálni benne rejtett szobát vagy valami ilyesmit?
  • xblades
    Ott a leíráshoz is a link.
    (de alapból elsőnek be kell tölteni a fallout fő .esm fájl-t a file/data menüben tudod kiválasztani)
  • Szahara12
    kitömörítettem,de mit kell vele csinálni hogy tudjak vele varjálni?
  • xblades
    Könnyű megtanulni a használatát kevés angol tudással is.
    De ha esetleg van kérdés tegyétek fel a itt a fórumban.
  • xblades
    Innen tudod letölteni: http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/geck.html
    Itt pedig a leírása: http://geck.bethsoft.com/index.php/Main_Page
  • Szahara12
    de ha van valami jó kis kiegészítő vagy progi vagy valami én szívesen kipróbálnám úgyhogy ha adnátok pár tippet azt megköszönném:D:D
  • Szahara12
    honnan lehet letölteni, és hogyan kell használni a geck-et
  • Ryder62
    thx :)
  • Hotomi
    Február 22.-én pc-re, és ps3-ra is letölthető lesz a Dead Money DLC. A további DLC-k már egyszerre fognak kijönni mindhárom platformra.
  • xblades
    Persze a Geck, amit a hivatalos oldalról le is tölthetsz.
  • Ryder62
    Hali. Van olyan mod vagy program amivel a játékban szereplő objektumokat (pl szekrény, asztal) tudom letenni valahova? Pl a puszta közepére :)
  • xblades
    Köszi neked is remélem bele fogok jönni. Az elején úgyis csak meglévőket alakitok át.
  • mike01010101
    Igen. Ez egy professzionális 3d modellező, animáló, renderelő alkalmazás.
  • xblades
    És ezzel a programmal tudom variálni a játékok meshes fájljait? (3D studio max)
    Mondjuk a fegyverek, páncélok modelljét?
  • xblades
    Köszi
  • mike01010101
    A FO3Archiv-val ki tudod csomagolni a mesh file-okat is, ezek .3DR fileok, ez a nativ mesh formátuma a Gamebryo engine-nek. 3D studio maxhoz van plug-in, azzal be tudod importálni és módosítás után visszaexportálni 3dr formátumba.
  • JohnAngel
    A Fallout 3-hoz készítettek egy progit, ami nagyon szépen ki tudja bontani a textúrákat.
    A neve: FO3Archive.
    Nem tudom, hogy egy segít-e neked, de jobbat nem tudok.
  • JohnAngel
    Ami azt illeti, én ezt úgy oldottam meg, hogy előfizettem egy évre a GameStar-ra és így INGYEN választhattam két játékot egy adott listából és szerencsére a New Vegas is választható volt.
  • xblades
    Te és kis csapatod erre nem tudtok válaszolni? #3634
  • xblades
    F.A.Q.-ban is le van írva:)
  • vegytek
    "... akinek eredeti a játéka, annak van magyar kézikönyve ..."
    Szerinted ezek a k*csög angolok, miért nem raknak a magyar kézikönyvet a játékhoz?
    te honnan vennéd a játékot? angol boltból 6K alatt postával vagy magyar boltból 10K fölött (kivéve most, mert cdglalxisban feb. 3-ig 6k)
  • Szahara12
    pc-re milyen jó keegészítőket, modokat lehet letölteni?
  • Bhalage
    elso caravan jateknal azt hittem eleg lesz a magas luck a ajtek ismerete nelkul ;D nem volt ;d
  • JohnAngel
    Ezt a warez oldalon kérdezd meg, mert akinek eredeti a játéka, annak van magyar kézikönyve, amiben le van írva a Karaván játékszabálya.

Azt azonban elmondanám, hogy lehet élőben is játszani, ami nagyon jó móka, ha már tisztában vagy a szabályokkal.
  • vegytek
    még csak az elején vagyok. nem tudtam, h 2féle is van.
    a caravan érdekelne, ha csak nincs valami extra a blakjackben.
  • Calver
    melyik kártyajátékra gondolsz? Blackjack (avagy a legjobb pénzforrás) vagy Caravan?