Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont amint kijutottam, tudtam fast travelezni, gyorsan new vegas klinikán kikúráltattam magam, viszont továbbra sem tudtam futni. ekkor jöttem rá, hogy egy TAB (pipboy) közben benyomhattam a caps lockot is. hogy erre miért nem gondoltam korábban 😊)))
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aztán nézem,h a Gomorrahból elbugolt fegyóim a Topsból kijövet visszajöttek 😮
Kb. fél órát vánszorogtam,mire elértem a Gun Runnershez és leadtam a felesleges fegyókat olyan 8000 capseért..ingyen pénz 😛
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
De a Vegas nagyon zsír dolog, jómagam is dolgoztam vele.
Régen Sonic Foundry Vegas volt a becsületes neve, ma már nemtom. Tán Sony Vegas.
Þór vígi þessi rúnar
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Meg ugye kiderült, hogy erre nem is jutok el oda, ahová szeretnék.. Legalább találtam valami penge páncélt egy zsákban :|
Ezt-e 😄D
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amugy ti hogy jutottatok be a konyhába?Én feltörtem az ajtót a büfé mellett a szinháznál v hol..Sok szé+asztal,meg szinpad volt ott....Aztán kinyirtam pár embert és volt member kulcsuk,mondom akk használom..Ja és szerintem azért nem támadtak,mert elvettem a White Gloveosok egyenruháját és ugy jártam-keltem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ez logikus, de mikor hívom a pincért és hívom hogy kövessen a csóka és a közelben lévõk ellenséggé válnak és mindegy, hogy elbújok-e, vagy sem, megkeresnek és nekem esnek, akkor ha harcolok velük, akkor a kapcsolatom a Wg-vel ellenséges lesz és mindenki nekem fog esni máshol is, ha meg nem harcolok velük, hanem nyúlcipõ, akkor utánam jönnek a zárt ajtókon túlra is és még csatlakozik hozzájuk néhány õr (talán õk nem is beavatottak csak látják, hogy két másik üldöz és csatlakoznak õk is), a lényeg, hogy jópár órát elszórakoztam a WG-vel, de nem tudom rendesen végigvinni a küldetést.
Az is érthetetlen, hogy ha a pincért kihagyom, és csak megkérem az elrabolt csókát, hogy kövessen, akkor csak Philipnek nem szabad meglátnia (el kell küldeni, vagy bezárni) és akkor simán kisétálhatok, azok sem kötnek belém, akik amúgy igen (ha használnám az intercomot)!!
Mindenesetre nekem ez valami hibás koncepciónak tûnik. Szabadon mászkálhatok a lezárt területen, még a bezárt csókát is kiengedhetem, nincs baj, senki nem haragszik meg. Még ha kérem, hogy kövessen és elviszem onnan (persze Philipet elküldtem onnan, hogy ne lásson) akkor sincs baj simán kisétálhatok vele, de ha a pincér hívást is alkalmazom, akkor elszabadul a káosz...
És persze a magas medical skill igen hasznos, hiszen a radx, a radaway és a stimpak is aszerint gyógyít.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- várj egy kicsit, aztán menj fel az ebédlõbe. bújj el valahol, hallgasd végig a beszédet, majd amikor véget ért (néhány perc) sétálj oda a beszélõhöz, szembesítsd a tényekkel. addig viszont ne lásson meg senk (Hidden), mert ha meglátnak, valóban ellenségesek lesznek.
Sokszor nekifutottam, többször is teljesen az elejétõl, onnantól, hogy elõször belépek az épületbe, de kétféle vége lehet ennek a küldetésnek nálam: Vagy hívom a pincért és kivitetem vele a kaját vagy a bort (csak az egyiket lehet kivitetni) és mondom a srácnak, hogy kövessen, de ekkor mindenki nekem esik és futhatunk...
A másik lehetõség, hogy nem hívom a pincért, hanem szimplán mondom a srácnak, hogy kövessen, ekkor nyugodtan elsétálhatunk bárki mellett, odakísérem az apjához és mission complete.
Más végkifejletet nem tudtam összehozni, se a bor bekábítószerezése, se a fõzõcske nem vihetõ rendesen végig, nálam legalábbis. 😞
Az mondjuk vicces, hogy ha Philipnek azt mondom, hogy csótányt láttanm akkor berohan a spájzba, majd rázárom az ajtót (terminállal le is záratom) akkor kiabál, hogy engedjenek ki, meg ilyenek. Apró részlet, de tök jó, hogy reagál erre.
Tudtam, hogy tele van buggal a játék, de most hogy a Stripet fedezem fel itt sokkal több bug van, mint eddig a 60 óra alatt...
Például a Gomorah-nál, szereztem egy kulcsot, amivel egy ajtót tudtam kinyitni valahol lent és van bent bezárva egy prosti. Mondom beszélek vele, de a párbeszédablak helyett egy kis ablak ugrott fel, miszerint megvizsgálhatom a testet (25 vagy mennyi orvosi skillel), vagy hagyhatom a testet. Ha megvizsgálom, akkor kiírja, hogy ütések nyomai vannak rajta és kb egy napja halott. Mondanom sem kell a csaj fel és alá sétál a szobában és egyáltalán nem tûnik halottnak. 😊
Shiwo:
Én vele mentem oda Bos bunkerbe, de semmi extra nem volt, azért mert õ is ott volt, csak pár ilyen "beszólás" amikor közel ment valakihez, hogy "ezúttal ne csinálj bajt Veronica", meg ilyesmik, de senkinél nem jött elõ plusz opció... 😞 Félek, hogy azért, mert esetleg nincs már meg Ed-e és õ is kéne oda (meg már, amúgy is hagytam a Followersnek, hogy letöltsék az adatokat)).
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
miért, amit a bos-osoknál kap az ember, ha vele megy oda, az nem saját küldijének számít ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Þór vígi þessi rúnar
én nem kedveltem, hajlamos pont beállni a lövés útjába a lelkem - ez Sniper Rifle használata esetén igencsak káros tud lenni az egészségére <#vigyor1>#vigyor1>