...
  • SötétBarom
    Na, végignyomtam én is (a végén inkább már csak végig szenvedtem..), hát a kezdeti jó benyomások jelentősen leromlottak... HC mód: hatalmas ökörség. Semmi valódi rizikó nincs benne, csak folyamatosan idegesít, hogy majdnem minden fast travel után ennem/innom kell. Nem lehet rendesen lootolni, mert az ammo olyan nehéz mint az állat (főleg az energy weaponökhöz való EC/MF/stb.), és folyton tartani kell az inventoryban kaját meg vizet. Sok küldetés kibaszott fárasztó - fast travel, elmondok két mondatot valakinek, fast travel máshova, utána bóklászás valami városban, ahol "szerencsére" nincs fast travel, megint két mondat, aztán fast travel valami másik helyre.. HÁT A FASZOMAT. Ennek a legkirívóbb példája a brotherhood keress meg három patrolt, gyere vissza, aztán keress meg 3 scoutot és gyere vissza küldije :| Aztán akkor az ilyen időhúzós marhaságokról nem is beszéltem még (yes man - menj el ide-meg-ide, és nyomjál meg egy gombot, aztán gyere vissza -.-). A játék közben egy save-et használtam, így a másik dolog, ami nagyon felkúrta az agyam, hogy NCR megutált a végére, mert egy két helyen néhány gránátvetőrepesztől megsérült kb 3 katonájuk (Bitter Springsnél, meg még valahol, már nem tudom), így a Kimballos küldetést buktam, pedig majdnem az összes kibaszott NCR küldetést megcsináltam (eszembe jutott a másik kibaszott unalmas időhúzós küldi, a ranger állomások rádiókódjait update-elős..).

Nekem csalódás lett a végére. Mégegyszer max akkor fogok nekiállni, ha nagyon unatkozom :( Geci szomorú vagyok, mert amúgy imádom a világot, meg a feelinget, de se a fallot 3, se ez nem tudta azt, ami miatt megszerettem.