...
  • CptXecutor
    Na igen, de amikor már szinte az összes kereskedőnek kiürítettem a kasszáját, és még mindig 400-as a weight-em, mert tele vagyok fölös dolgokkal az már kissé dühítő :D Gun Runners-nek is ilyen 8000-es cap szokott lenni, az kissé picsafüst :D Egyébként megint kezdem megunni a játékot...megvan megint mindenem, egy rakás unique cucc, Hardcore-on very hard difficultyval szinte semmi sem tud megizzasztani, már ismerem szinte az összes questet, és ennél a pontnál értelmét veszti a további játék. A Bethesda történetének legrosszabb döntését hozta meg akkor szerintem amikor úgy döntöttek hogy az FO3-hoz és a NV-hez nem készítenek multy-t. Ha készítettek volna hozzá multy-t, szerintem mostanra már fossá keresték volna megukat...Fallout multy nélkül olyan mint a GTA multy nélkül. Végigjátszod 1-2-szer, aztán megunod és megy a levesbe...Kíváncsi leszek az MMO-ra, a demo screenshotokat elnézve a grafikája egy fos lesz (!mai viszonylatban!) És az Interplay tuti nem két fillérért fogja árulni szóval...én nem értek egyet a nagy Interplay fanokkal, szerintem ha az Interplay kezében maradnak a jogok, akkor mi playerek nagyot fogunk szívni minden értelemben....