6837
...
-
ratgab #355 nekem vagy a mercenary vagy a tribal tetszik (hajlok a tribal felé), szerintem a caravan semmi extra, a classic-ban meghát azt a vault egyenöltözéket már annyit láttam. -
#354 Ilyen motorral nemhiszem:)
Szeritnem a light leather armoros a nyerő.
Az alaprucinak is elmegy, a többi viszont sztem gáz. -
ratgab #353 Ezt most miért kellett???
Nem elég, hogy elhintessz olyan infókat, amitől még inkább várom a játékot, de még ráadásul bedobsz ilyen előrendelési pack-okat, ami alapján nemtom eldönteni, hogy melyiket rendeljem. :-D
Eddig nagyon, de nagyon, de nagyon bejönnek ezek az újítások. Kíváncsi leszek milyen lesz összességében a játékban együtt látni ezeket a dolgokat.
Még tán év játéka esélyes is lehet, de lehet, hogy csak elfogult vagyok! -
#352 Az Ubisoft sokat támadott DRM-jével szemben a Bethesda érkező játéka kevésbé szigorú védelemmel lesz ellátva. A folyamatos internetkapcsolatra sem lesz szükség játék során.
Josh Sawyer a Fallout New Vegas projekt igazgatója egy rajongókkal tartott eszmecsere során elmondta, hogy technikai téren új játékuk a Steamworks-öt fogja használni és a játék első installálásához szükséges csak az internetkapcsolat és a Steam használata.
Ami viszont mindenképpen megnyugtató, hogy ezután már nem kell online-nak lenni játék közben és a telepítések száma sem lesz korlátozva. Egy szóval, nem lesz olyan szigorú másolásvédelemmel ellátva a program, mint például a legutóbbi PC-s Assassins Creed II.
The Source -
#351 én akartam mondani a bonus packokat :D
Majd megkapjuk torrentbe az összeset, nem?:D -
Hotomi #350 Holnap jön egy új videó méghozzá az E3-as New Vegas Trailer. Addig némi új infók:
- Lesznek mérgezhető szúró, vágófegyverek mint az Oblivionban! Kések, kardok, Machetek, ééés hajító lándzsák!!!
- A Stimpakkok nem gyógyítják a törött csontokat, vagy dokihoz mész vagy használod a Doktor táskáját ( mint ahogy eredetileg is volt a Fallout 1-2-ben!)
- A Doktor táskája mellet lesz még Szerelő készlet is amivel majd a felszereléseinket javíthatjuk majd( nem kell majd mindig kereskedőknél javítgatnunk)
- A sima Stimpakk mellett lesz majd Super Stimpakk is, ami több életerőt gyógyít majd vissza.
Némi előrendelési bónuszok:
GameStop előrendelésnél:
Classic Pack
Amazon előrendelésnél:
Tribal Pack
Steam és Walmart előrendelésnél:
Caravan Pack
Best Buy előrendelésnél:
Mercenary Pack
Képek róluk a játékból:
Caravan
Classic
Mercenary
Tribal
Ezek a páncélok, fegyverek nem lesznek benne az alapjátékban csak az előrendelt változatokban, mint ahogy más játékoknál is szokták csinálni -
#349 "Látványban aláz, motor jobban optimalizált, mint a STALKER, de bivaly gép kell Neki"
Ergó nem azt írtam, hogy nem Ukrán kezek munkája! Nem írtam 1 szóval sem, hogy optimalizált! RGP: Tudom, hogy az F3 RGP, a STALKER meg nem. De ha a STALKER-t el kellene látni vmi game jelzővel, akkor az épp a szerepjáték amit Te egyenes arányosságba hoztál az RPG rövidítéssel.
Ofkórz nem vagy szőrszálhasogató, de baszki olvasd már el, hogy mit ír az ember. De nincs harag. ;)
Jah, és még annyit Royal, hogy asszem Te írtad Far Cry 2 topic-ba, hogy a STALKER-t kellene az FC2 motorjával összehozni.
Végülis az F3-omból; STALKER-ből; FC2-ből keggyetlen profi RPG-t lehetne készíteni és az alapok már elkészíttettek. :D -
#348 Dobj össze egy game design dokumentációt és dobd fel valahova, hátha valakinek megtettszik... :D +írhatsz hózzá sztorit is... :D -
#347 -RPG=Szerepjáték
-A metró az minden csak nem optimalizált... :)
Több mindenbe beletudnék kötni, s bár nem akarom, hogy azt hidd szőrszálhasogató vagyok, de azért ilyen alap dolgokat nem árt tisztázni. :) -
#346 Vakon írok mert vmiért szürke azírófelület és fekete nem jön ki, sorry, fantáziával töltsétek ki-.--- De ne úgy! :D -
#345 Helyszín: Teljesen mindegy. Legyen vegyes.
Pl legyen egy New York.
Hátér: Az emberiséget megfertőzte egy mutáns vírus, nevbezzük mondjuk T vírusnak. Zombik lettek, aktív, eft 4 Dead stílusú zombik.
Túlélő csapat tagja vagy még a járvány elején, feladatod, hogy kijuss a tiszta zónába. Út közben kapod a rossz híraket, hogy a middle park teljesen életveszély, sőt egy részét a vírus totálisan ellepte, és a növényzetet is megfertőzte, állatvilágról ne is beszéljünk. (I am alive ftw).A menekülési út teljesen ellehetetlenedik a végére, mivel mindig nagy gebaszok vannak a főutako, és ezért igencsak el is kavarodunk. Közben a katonaság is ránkszáll, mivel már nem képesek uralni a helyzetet, és mindenkit aki a helyszíneen tatózkodik, fertőzöttnek tekintenek, és azonnali tűzprancs lép életbe. Persze csak akkor ölnek, ha át akarsz halytani a kordonokon, ahol intézkedni próbálnak, persze folyamatos támadások miatt megdöglenek, zombikká vnak. Jah, és F19es vadászgépek közben szedik le a nagy toronyházakat, h elvágják a vírus terjedését. Ami már amúgyis kijutott a világba, hála a repülőjárat hálózatnak. Nincs menekvés.
A metró (new yorkban szintén fontos elem, mint Moszkvában (METRO2033) menekült, de kirekesztett népség uralkodik, menekültek új világot hoznak létre a már ott élő csövesek segítségével, meg punkbandák is keserítik az életüket. A metró egyes részei erősen fertőzött területek. (itt vissza is kapjuk a Fallout 3at részben).
Alappontok:
Teljes customizálási lehetőség. Ruhák, hordási stíusok, festésük, fegyverek, kiegészítők, meg maga a karakterünk DNSének kreálása, ami érdekes mód, h legyen vmi különleges, egy immunis DNS. Ezért is vagyunk mi a főhősök. Megmarnak, de nem változunk át, talán még kapunk is pár képességet, ami segítségl lesz ellenük.
Járművek is kellenek természetesen, mivel az evakuáció során rengeteg gépjármű és benzin maradt ott. bőven van miből gazdálkodni, páncélozni , stb.
Végül lehet, h nem is ki akarunk jutni a városból, hanem csak túlélni, az is épp elég, vagy területeket visszahódítani katonai segítséggel, minden megtörténhet.A játék folytatólagos, tehátaz igazi forduló pont, amivel befejezzük a játékot, mint Fallout 3ban, több kimenetellel, marad ahogy van, ott lehet hagyni, vagy befejezés után visszatölteni, változtatva ezzel a végkimenetelen.
És legyen része a játéknak a guberálás, amiből bőven akad, de fegyverből már kevés, aztán nem fertőzöttből lesz kevesebb. Elvégre ez New York. Guberálhatunk ruhákat, felszereléseket, minden félét, amit hazavíve, szigorú súlylimittel és kihatással, otthon berendezkedhetünk, de akár még a környezetünket is berendezhetünk. Pl egy menekülőállomást, v vmit, ahol lakunk. Miért ne? Mint F3ban.
Nemtudom mit hagytam ki. -
ratgab #344 Nem vitatkoztam! Véleményt mondtam! Nem akarlak én bántani, csak elmondtam, hogy én hogy gondolom!
Nyilván, ha nem fűzöl nagy reményt FNW-hez nem csalódsz max pozitívan. -
#343 Nélad a pont! :D
Ilyet felvételibe is belerakhatnál, nyerő lenne :D
Kiegészítés:
Amint elkezdjük szénné modolni a játékot, nagyon labisilis lesz. Nekem olyannyira, hogy vagy a játékmenettől kaptam majdnem sírógörcsöt, vagypedig csak kibaszott a játék amikor neki úgy volt kedve.
áStalkert én is imádom, de az ios egy rakás szar mint játék :D
Viszont Airsoftban lehet tolni ezerrel:D Érdekel?
Animációk igencsak bénák, de elfogadhatóak. Nekem inkább a karakter cusotmizálási lehetőségei nem tetszenek, mert minden arc ugyan olyan, hiába kínai, afro v europid.
Az NPCkkel kapcsolatban nemfeltétlen sok szembejövő kell, elég ha a játék során találkozunk azért mondjuk úgy 10-20 emberkével, akikkel jó lenne vmi kapcsolatot is kialakítani., v együtt harcolni netán, együtt bandukolni, questezni.
Sajnos eddig nemvolt, de new Vegasban remény csillant fel, és lehet, h végre lesznek underground kis közösségek, és normális faluk, táborok?
Nos, összekeverni meg nemigazán kéne. Nagyon két külömböző világról beszélünk.
A maga nemében kéne mindegyiket felturbózni, v vmi egységeset alkotni.
Az én álomjátékom így nézne ki: (köv. hsz.) -
#342 Engem speciel nem zavar, ha vki beírja egy topic-ba, hogy XY game miért nem tetszett Neki... Én tutira veszem, hogy eget rengető változások nem lesznek a F3-hoz viszonyítva.
-
sirdond #341 nincs értelme vitatkozni,mert neked más tetszik,mint ami nekem
szerintem ez a játék már gyakorlatilag csak a nevében fallout és egyre távolabb lesz az 1-2 színvonalától
azt,hogy mi miért nem tetszik pedig órákig lehetne ragozni,de kb senkit nem érdekel,úgyhogy inkább nem is offolok
biztos,hogy kipróbálom majd,már csak azért is,mert ebben a műfajban kevés játékot csinálnak,de mivel nem fűzök hozzá sok reményt (nem úgy,mint anno a fo3-hoz) így talán nem fogok akkorát csalódni -
ratgab #340 Nekem gyakorlatilag nem is a sztori a lényeges ilyen sandbox játékoknál, hanem, hogy legyen sokféle lehetőség: karakterfejlesztésre, sok minigame ( aki tolta Gta san andreas-t az tudja miről beszélek, ha így belegondolok a játék 1-2-3 óráját a lóversenyteremben töltöttem és gyűjtögettem a lóvét, még jobban tetszett, mint amikor a városban rohangáltam), sok mellékquest legyen, és amit már sokan írtatok, hogy azok a mellékquestek ne csak egy-két helyre szóljanak, hanem fedjék le a játékteret.
Ne az legyen, mint F3-nál (egyébként imádom azt is), hogy 1-2 helyre legyen quest aztán Grand Canyon méretű területeken (F3 térkép északi része gyakorlatilag) meg ne legyen szinte semmi. Jó értem én barangolsz és belebotlasz ebbe abba, de akkor legalább legyen valami pletyka mint pl oblivionban a knights of the nine dlc-nél, az megdobná a dolgot.
De amúgy eddigi infók alapján egy színesebb, szagosabb (új bővíthető fegyverek, új lények, új frakciók, melyekbe belépésről még sokat nem tudni, új animációk, új történet, mely még szintén a homályba vész, Szerencsejáték) Fallout-ot fogunk kapni. De mindenre fényderül majd novemberben! -
#339 No, elolvastam nem kevés hozzászólást már ebben a topic-ban is. Fallout 3 volt életem első RPG-je. F3 topic-ba annó túl aktív tag is voltam. :D
Nagyon megtetszett a game, mert végre azt nyújtotta amit kerestem. Legyen már végre vmi poszt-apokaliptikus világú game, de ne vmi lineáris játékmenettel megáldott darab.
Sajnos csak az OA kieget + alapjátékot vittem végig és barangoltam kúrva sokat a felszínen; felszín alatt. Engem nagyon Magával ragadott a game hangulata. A The Pitt fordítása volt amire vártunk-vártunk, de nem készült el... Aztán most meg már látom van full magyar nyelvű GOTY kiadás is.
Ezért mostanában egyre jobban érik bennem a gondolat, hogy újra nekikezdek. Én elődöket nem ismertem. Ha nem lenne benne FPS nézet, ennek sem álltam volna Neki.
Most már MOD-okkal a külcsínyt nagyon fel lehet tuningolni. Egy idő után nagyon sok MOD-ot használtam, mire azt mondtam rá, hogy na most már alakul a game, egyre jobban olyan, amilyet Én szeretnék. (Nem GreenWorld-re gondolok. ;)
Oblivion Nálam nem nyerő, mert amik favorit game-ek az F3 mellett azok a STALKER játékok. (legalábbis számomra!)
F3-ban most, hogy újra felpakoltam a játékot és kipróbálás képp nekifutottam 1x, ami leginkább nem tetszik az a karakterek mozgása. Asszam Royal említette ezt. Amihez hasonlítani tudom az vmi olyan, mintha korcsolyáznának a pályákon. :D
:(
A terep; helyszínek kidolgozottsága csillagos ötös, a hangulat is, még az is elmegy, hogy ugyanazok az NPC-k jönnek szembe, hiszen STALKER-ben sincs különbség egy-egy frakció emberei között. Egyik Duty-s, mint a másik, egyik Freedom-os, mint a másik, stb...
A motor persze, hogy elavult. De! Vegyük csak alapul a SHoC motorját. Igaz, az is MOD-al (STALKER SHoC Complete, de a Maga nevében bűntet) CS-hoz, COP-hoz képest az időjárás elemek, amik hiányoznak belőle. (falakon lefelé folyó víz, vízcseppek, stb...) Persze amit lehet DX10.1-el és 11-el, azt nem igen lehet DX9-el. Ofkórz!
A kettőből kellene összegyúrni egy Game-et. Elég lenne a SHoC motorja + F3 MAP-je. SHoC-ban Én több NPC-n csak nevettem, hogy mennyire szánalmasak és gyenge a graf; COP-ban már pofásabbak, de belelő az ember a kis törpébe, vagy késsel kaszabolja és 1xerűen eldől, mint egy tekebábú. F3-ban legalább szakadtak a végtagok, amit MOD-al még jobban fel lehetett "tuningolni". :D
Szal, Nekem aki nem ismeri az előzményeket az F3 sok boldog game órát nyújtott. A legtöbbet, amit game eddig adott. Talán a SHoC az ami vetekszik vele...
Sok dologban egyet értek azokkal, akikről tudom és érződik a HSZ-ükből, hogy Nálam sokkal jobban ismerik a Fallout game-eket, hogy több sebből vérzik a game. De melyik nem?!
Ami dilemma, ha választanom kellene, hogy F3, vagy STALKER játékok és melyiknek is ugorjak újra Neki?! Passz! Előnyök, hátrányok a mérleg mind2 serpenyőjében. STALKER nem RPG, ok. Inkább szerepjáték, ill. kategória nélküli STALKER játék. De inkább ezek, mint bármelyik lináris bugyuta játék... Kipróbáltam több új game-et, a vason már vhogyan menniük kellene, illene, de szinte egytől egyig mind1ikre azt mondtam, hogy nagyon kevés. Talán a Metro 2033, ami megint hozott vmi újat is. Látványban aláz, motor jobban optimalizált, mint a STALKER, de bivaly gép kell Neki és sajnos nagyon lineáris. Ettől féltették a STALKER játékokat?! Aki STALKER-es, annak a Metro 2033 asszem csak egy 1x; max. 2x végigjátszós történet. Ennyi, semmi egyéb.
Az is lehet, hogy elkezdem párhuzamosan újra az F3-at és a SHoC-ot aztán jó ideig ellát game órával mindkettő.
Azonban remélem, hogy a New Vegas motorján ráncfelvarrnak nem keveset! Ami az F3-ban Engem még bosszantott az a sok töltés barangolás közben. Most, hogy újra feltettem, ez a jelenség maradt, csak gyorsabb lett, ennyi. :D Ill. most már van lehetőségem mindenből nagyobb; legnagyobb textúra pack-okat alkalmazni és használni.
Én inkább attól tartok, hogy a New Vegas az karcsúbb game lesz, mint az F3 volt. Ahogyan STALKER-eknél is egyre jobban rövidítették a történetet. :( Igaz, sok hülyeséget meg ki is dobtak belőle. De MAP-ek csak fogytak és fogytak... -
#338 Viszont egyre jobban látszik az eredeti Fallout 1-2 fejlesztők keze nyoma az új játékban. Nagyon sok elemet vissza hoztak.
Ami viszont igaz, hogy nem mindenkinek tudnak majd megfelelni. A régi Fallout rajongóknak és az új játék generációnak is egyszerre elég nehéz. -
WNW #337 Az az igazsag, hogy a regi jatekosok egy reszenek tul FPS-es, az ujaknak meg nem elegge.. Es igy tovabb.. En nem jatszottam a regi verziokkal, nekem tetszett vegulis a F3.. Igaz, az Oblihoz viszonyitva szerintem par lehetoseg nem lett kihasznalva.. Meglatjuk ezekbol mit javitottak a Vegasban.. -
#336 Ha átraknák a hud elemeket a másik oldalra mit mondanál? "Na átvariálják a hudot mintha új lenne, inkább hagyták volna úgy ahogy volt." Amúgy ezek még Alfa-Beta képek/filmek akármi lehet még ebből akár még jó is, de ha szar lesz legalább mondthatják sokan "na én megmondtam hú de tudtam már az első képből!" -
ratgab #335 Mit is rontottak el? Én tévedek vagy még senki nem tudott játszani ezzel a játékkal? Vagy te már tudod, hogy milyen lesz ez, egy két kósza fejlesztők által elkottyintott információból?
Komolyan de szeretem az olyanokat, akik láttatlanban (még nagyon mozgóképet se láttunk: csak nyamvadt 1 percet) lefikáznak mindent.
Ki kell várni a megjelenést, ki kell próbálni, véleményt kell alkotni, addig meg bármi lehet! Lehet jó, lehet rossz, ennyi erővel és negatív beállítottsággal akár azt is lehet feltételezni, hogy a DVD lemeze felrobban a kezedben vagy antraxot bocsát ki kibontás után.
Komolyan nem értem az ilyen embereket, legalább kifejtené, hogy mi a baja.
Pl. abba amit Hotomi írt mi a rossz?
- Átdolgozzák szupermutánsokat juhéjj, úgyis eléggé egysíkú volt az F3-ban (mind ugyanúgy nézett ki, pixelről, pixelre)
- 2 szintenként lesz 1 perk (legalább nem lesz olyan könnyebb a játék, hogy 30-as szintén már halomra öltél mindenkit, aki nem sz. overlord, vagy ghoul reaver)
- Új lény... hát ennek csak örülni lehet, nem volt olyan "hűde bazisok" lény változatosság az alap játékban
- magasabb karizma támadási bónusz-- egy jó "vezető" tudja motiválni a katonáit és azok akkor keményebben küzdenek, ilyen van a valóságban is.
- Több lőszerfajta (nagy háború előtt is volt biztosan, akkor miért ne maradt volna ebből utána is, hamár a fegyverek egy része megmaradt)
Én nem látok ezekben olyan "húúúdenagy" problémát.
Épphogy az eddig infók alapján lesz több lehetőségünk, több dolgot beleraknak. Szerintem jó lesz, de elítélni kipróbálás (igen kipróbálás, nem videó, nem leírás, nem egyéb forrás, nem más véleménye, a legjobban akkor tudod meg, hogy tetszik-e ha kipróbálod) előtt badarság.
Egyébként van Fast travel, akkor miért is kell az a jármű? Ha meg nem felel meg ne használd! Tehén egy pöppet lassú lenne, mire eljutnál A-ból B-be, addig kihullna a hajad, annál már a gyaloglás is gyorsabb. A többi állat meg meg akar zabálni, szóval nehéz lenne őket háziasítani. Szerintem nem kell ide mount!
-
sirdond #334 most komolyan, ezek direkt elrontanak mindent? -
Hotomi #333 Ez még kimaradt:
- Több lőszer fajta lesz azon belül is lesz majd sima és páncéltörő, mikrófúziós cellákból is két féle lesz: sima, és túltöltött, az utóbbi nagyobb fegyver sebzést ad, de gyorsabban tönkremegy a fegyver a használatától. -
Hotomi #332 Némi új infó:
- Minden 2. szinten kapunk majd perkeket.
- Új lény Cazadores Mutáns Tarantulavadász darázs, bár könnyű megölni a mérge halálos.
- A magasabb karizma nagyobb Támadási bónuszt ad majd a társainknak.
- A szupermutánsok is átdolgozásra kerültek, új modelt, új animációkat, és texturákat kaptak. ( A videóban látottak csak "Placeholderek" vázlatok voltak) -
#331 Rage nem szerepjáték lesz. Igaz FPS-hez képest elég összetett lesz, de nem lesz rpg... :D -
#330 De ha egyszer már beleraktak egy viszonylag működő lovat. Ebbe a motorba. Akkor miért nem akarnak járművet belerakni? Mert van modell is, csak azok abszolút roncsok. Rage pl ezért is fogja vinni a pálmát, mert van benne járgány, és sok custom lehetőség.
És azért ez hozzájárul a játékhoz, főleg egy túlélőjátékban, ami nerm a városban játszódik, főleg egy nevadában, ahol elvileg minden sík, és nem vmi értelmes gyalogolni mérföldeket.
Ha már vannak utak, miért ne mehetnénk rajtuk?
F3hoz van 1 motoros mod, de az szappandoboz style, erős 1pontos ragdollal :D Jó sokan is szeretik, csakhát hoki ahogy kinéz. -
#329 Felpattanunk a kétfejű tehénre lasszóval a kézben! -
WNW #328 Csak egy motor, mivel egy sikban vannak a kerekek, nem olyan komikus, mint mikor egy kocsi billeg ossze-vissza, nehany oda tevedt sziklan.. Inkabb maradjunk a porban gyalogolva.. Meg abban se vagyok biztos, hogy az obli motorja kezelni tudna ezt, mert ott se voltak 4 kereku jarmuvek.. Viszont ami kulonosebb gond nelkul megoldhato lenne, hogy berakjanak valami mutans lovat, vagy orrszarvut, vagy valami egyebet, amin pacigolni lehet.. -
#327 Hát azért... Ha normális kerekekre számolt fizikát akarsz akkor már mind1, hogy motort vagy autót raknak bele ugyanolyan macerás, ha szappandoboz fizikát akarsz az ugyanúgy megvalósítható mind motorra, autóra, motorcsónakra stb... :/ -
WNW #326 Egy motort meg nem lenne tul bonyolult belerakni.. Egy 4 kereku jargany, azert mar mas fizikat, grafikai megvalositast, es a terep mas tervezeset kivanna.. Ha kulso, ha belso nezetu is lenne egy kocsi, az azert eleg erdekessen tudna bukdacsolni, ha csak ugy belerittyentenek.. Szerintem elvagyunk nelkule, inkabb foglalkozzanak a tartalommal.. Jo kuldetesek, stb.. Jobban jarunk vele... -
#325 * egyáltalán nem megoldhatATLAN -
#324 Nem bonyolultabb.
Animáció és config ami más.
Ugye nem egy ló futkosik, hanem fforog a kerék, ennyi.
Meg gyorsabb, máshogy kanyarodik.
Egyáltalán nem megoldható, sőt, csak valamiért nem hajlandóak belerakni, pedig rettenetesen sokat jelentene.
Azt nem értem, miért nem kapcsolnak időben.
Nagyon jól tudják, hogy ami a játékosoknak fontos volt F3ban, az a karakterek customizálása, saját kis birodalom kialakítása, fegyverarzenálok, stb. Ehez mérten már sikerült összedobniuk tuningolható fegyverekből egy párat, de még mindíg szegényes.
Most ezt miért nem tudják megcsinálni ruhákka?
Hát mert kurva lusták, és rábízzák ezt a modderekre, akik meg csak azt csinálják meg, amit ők akarnak, ergó vagy nem talál az ember magának moddert, vagy leszarják amit akar, maga meg nemfeltétlen fog tudni modolni, modellezni, stb. -
WNW #323 Hat alapvetoen hatasallatok lehetnenek, mivel az obliban lehetett lovagolni.. Szoval erre berakhattak volna valami mutans izet, es valoszinuleg erre az alapra, valami motoros verziot is ra lehetne huzni.. 4 kereku jarmuvek, az mar bonyolultabb lenne.. -
#322 Sok kibszott hangya a sammi közepén:D
Nevadában mit vársz?:D
Nemigaz h nem lehet felturbózni a játékot annyira, h legyenek járművek, meg rendes szociációk...
Inkább marad a magamfajta álmodozóknak a RAGE :( -
#321 Mármint melyik? -
#320 peeedig ez lesz. -
#319 Remélem ebben lesz motiváció bejárni a térképet. Mindenhova egy-két kveszt azt már le is tud kötni. Nem az, hogy csomó minden a semmi közepén a semmiért pár hangyával. -
#318 Maxra húzva se volt bugtalan.
Volt, h ment a zene, aztán semmi se volt, pedig az érzékeim 10esek voltak. Meg h előttem volt, ás úgy se látta a radar. -
ratgab #317 Milyen látótávolságot alkalmazol? Lehet az a probléma!
Én olyankor már látom, (meg térképen/iránytűn is mutatja, hogy valami jön) amikor beindul a zene.
Nekem a lövéssel nem volt problémám, általában, ha addig míg odaért nem tudtam kinyírni (ami nem valószínű), akkor hátrálva aprítottam vagy gránát esetleg aknát alkalmaztam. VATS-ot meg nagyon ritkán alkalmaztam, túl könnyű úgy a játék, egyébként így se nehéz. -
mike01010101 #316 Biztos jo lesz, varom mar de jobban ereznem magam ha DLC-kent adnak. Ez teljesen az alapjatekra epul. Kis tulzassal ennyi ujitas a Point LookOutban is volt. De azert johet.)