6837
...
  • sirdond
    és ebben mi az érdekes?
    az hogy konzolon játszik?
    vagy az hogy ugyanolyan mintha a 3-mal játszana?
  • Prince23
    Érdekes gamplay látott napvilágot, PAXon

• Hotomi
    Pár, újságból kimásolt kép:
    Ghoulok űrruhában
    Pár gyilkos darázs
    Gekkok
  • ratgab
    Nekem mindkettő tetszett!
  • Knabb
    szupermutánszene adja :D
  • Hotomi
    Egy kis részlet a Fallout New Vegas menü zenéjéből: Bethesda Podcast
    Megerősítik, hogy a FNV-hoz is lesznek DLC-k, 3 fő rádió állomás lesz a játékban: Mr New Vegas (olyan lesz mint a F3-ban Tree dog), Black mountain radio (a szupermutánsok saját rádióállomása, teljesen country stílusú lesz), és a 3. olyan lesz mint a New Vegas adó de csak zenéket fog játszani, hírek, duma nem lesz benne.
    Egy kép Raul öltözetéről. Vajon ebben a játékban is úgy lesz mint a Mass Effect 2-ben? Ha megcsináljuk a társaink küldijét akkor elérhetővé válik majd egy új öltözet? Ahogy elnéztem a képet vagy 3 féle öltözet lesz csak Raulra szabva.
  • Hotomi
    A jó öreg Enclave páncél.
    Olvastam egy cikkben, hogy megtéveszthetjük az ellenségeinek ha felvesszük elhullott társuk öltözetét, és úgy megyünk be a táborukba, de ha találkozunk egy magasabb rangú vezetővel vagy egy kutyás járőrrel akkor lehull az álcánk és ismét megtámadnak. Kíváncsi vagyok vajon ez működni fog e szervópáncélban is? Hiszen nem látnak be a sisak alá.
  • Hotomi
    Egy cikk a Fallout Wiki -től.
    A játékban nem lesz Damage Resistance csak Damage Threshold, de nem vették ki teljesen a játékból, a modolok a szerkesztővel használhatják saját modjaikhoz. Az óriás patkányok is visszatérnek. A cikk írója megemlíti, hogy a játék során nem tapasztalt a Fallout 3-ban ismert buggokkal, glichekkel, de néhány helyen erősen visszaesett a framerate (most nem jut eszembe a magyar megfelelője), de a fejlesztők említették, hogy a játék megjelenéséig az optimalizálással foglalkoznak, hogy a végleges játékban már ne legyen ilyen probléma.
  • Hotomi
    Ez csak azt jelenti, hogy lesz vége a FNV-nak, a Fallout sorozat ettől függetlenül megy tovább. A Fallout 4-et újra a Bethesda fogja készíteni.
  • sirdond
    még szerencse,hogy lesz fool
  • grimm13
    Állítólag ez az utolsó rész !
  • WNW
    Foleg himnemu karakteren fognak jol kinezni...
  • Dead
    De jó! Csináltathatunk nagyobb melleket!
  • Hotomi
    Új infó:
    Bólogatós figurák nem lesznek, helyette implantátumok lesznek amelyeket egy doktornő fog beültetni borsos áron, ezek az implantátumok nem csak a tulajdonságainkat, képzettségeinket fogják növelni de lesznek sebzésellenállást növelő, és regenerálódást gyorsító implantátumok.
    A képzettség növelő könyvek is változatlanul megmaradnak, csak kevesebb lesz belőlük, mellette megjelenek a képzettség növelő magazinok, ezek csak rövid ideig fogják növelni a képzettségeinket.
  • Hotomi
    Imádom Mark Morgan zenéjét, tökéletesen passzolt a Fallout világba. Átpakoltam az összeset a Fallout 3-ba, legalább zenében hasonlítson a régire
  • sirdond
    én is pont ugyanígy vagyok. a fo1 volt az első crpg-m utána a 2, a második nekem is jobban tetszik kicsit, de hangulatban az a két játék verhetetlen és megközelíteni is csak nagyon kevés tudta (system shock, homm, diablo, ps:t, arcanum)
    bioware is jó játékokat csinál, de valahogy nem ugyanaz
    sajnos manapság túl sokan a látványra mennek,így a hangulat, a mélység, a zene mind háttérbe szorul. pedig milyen jó kis muzsikák vannak egy homm3-ban,vagy egy diablo 2-ben, hogy a fo2-t ne is említsem :)
  • Hotomi
    Igen, ebben igazat adok neked, csak abban reménykedem, hogy talán tudják hozni a régi Fallout hangulatot amit úgy megkedveltem az 1-2-ben.
    A Fallout 2 volt az első CRPG-m, és azóta is az tartja nálam az első helyet, a 2. persze a Fallout 1 még a Bioware se volt képes letaszítani nálam a trónjáról
  • sirdond
    én sem állítottam,hogy van...
    de abban egyetérthetünk,hogy ez az obsidian közel sem olyan, mint a black isle volt :(
  • Hotomi
    Brian Fargonak nem sok köze volt a Fallouthoz, a Wasteland után csak a nevét adta hozzá. Tim Cain volt a mozgató rúgó, Feargus Urquhart és Chris Avellone mindkét Fallout rész készítésénél részt vettek. Joshua Eric Sawyer a Van Buren-nél lett volna vezető designer, csak hát megszűnt a Black Isle.
  • wedge31
    Amit eddig letetek az asztalra mint obsidian, hát finoman szólva is kétes értékü.

Nagyszerü ötleteik vannak de a megvalósitás állitolag mindig rajtuk kivül álló okok miatt nem nagyon sikerül.

A KotOR2 gyakorlatilag 80%-an adták ki, az Alpha Protocol 8 hónapot csuszot és ez idö allat nem javitoták az orditó bugokat és itt is rengeteg jó ötlet van amit nem voltak képesek normálisan kifejteni.

A másik nagy hibájuk hogy folyamatosan egy nagy cim folytatását vállalják amihez eddig ugy tünik nincs meg a szellemi kapacitásuk és egyszerüen nem tudnak még csak a közelébe se érni az elödnek.

Itt annyival jobb a helyzet hogy a Bethesda erösen rajta tartotta a kezét a projecten, mondjuk ez látszik is mert ez inkább egy kieg lesz mint folytatás.
    A hc modot leszámitva egy az egyben olyan mint a F3 de ez a csapat multját tekintve csak pozitivum.
  • sirdond
    a black isle egy részéből alakult az obsidian nem az egész csapatból
    plusz wastelandnél ott volt egy brian fargo, meg a fo 1. részénél és ps:t-nél is jó pár olyan ember akinek azóta köze nincs az obsidianhoz
    szóval ez nem ugyanaz a csapat,mint a régi black isle
  • Hotomi
    Melyik része?
  • sirdond
    azért ez így nem teljesen igaz...
  • Hotomi
    Csak ne felejsd el, hogy a Black Isle tagjaiként ők készítették a Fallout 1-2, sőt a Black Isle előtt a Wasteland-ot a Fallout sorozat ősatyát is ők készítették. Szerintem egy jó öreg falloutot kapunk, és ne feledjük hogy a Bethesda adta nekik a módosított Gamebyrot, és a határidőt hogy két év alatt alkossanak egy Fallout gamet.
  • wedge31
    KotOR2, NWN2/ az ehhez készült két kieg már elfogatható/, gyakorlatilag mindent amihez csak eddig hozzányultak és mindig a gonosz kiadó bácsik miatt akik mindig kitolnak velük miatt ök sose hibáztak, milyen érdekes...
  • MerlinW
    Miért AP-n kívül (az sem az ő hibájuk) mit cseszett még el?:)
  • sirdond
  • wedge31
    Reménysugár, hogy ezt nem cseszte el az obsidián...
  • WNW
    Van valami lezerfegyver platform fent az urben... Mint a 3-as BS DLC-ben a raketaplatform.. Aki a nagy piros gomb, az potyogatja a golyot a nagy ruletasztalon...
  • sirdond
    mi az a lézer sugár a video utolsó fél percében?
    kétszer is mutatták, csak nem ufok?
  • Hotomi
    Bocsánat, nem 16 perc hanem 16 másodperc
  • Hotomi
    Ha jól értettem akkor a Hardcore mód tényleg durva lesz, hisz amikor ők próbálták először 16 perc után meghalt a karakterük
    Nem lesz főellenség, a frakciók közt kell választani, hogy kinek az oldalára állunk.Ahogy elnéztem fejlesztetek pár dolgot az animációkon, már sokkal emberibben esnek össze amikor meghalnak, és nem röpködnek 5-6 métereket mint a háromban. Bár az oldalazó futás animációja még mindig elég bénának tűnt. Az új zene is jobban passzol a Fallouthoz.
  • Hotomi
    Új videó Chris Avellone-nal a FNV fő designer-vel.
  • ratgab
    Én is előrendeltem! És én kedvelem az Obsidiant (nem mondom, hogy nem lehetne jobban megcsinálni azt amit ők csinálnak, de ennek ellenére kedvelem).

Az eddigi feature-kből kiindulva gyakorlatilag 1 játékmenetben feljavított Fallout 3-at kapunk és nekem pontosan erre van szükségem és ezt is várom a játéktól se többet, se kevesebbet!
  • sirdond
    még rosszabb is
  • wedge31
    Az obsidián fejleszti ne lepödj meg semmin....
  • grimm13
    Hát tudtommal még nem jelent meg és elég ritka az olyan játék amit befejeznek mondjuk 2 hónappal a megjelenés előtt és semmit nem csinálnak rajta a kiadásig (hibajavítás, optimalizálás)
  • FSpofon
    Azt hittem hogy a blikk.hu-ra vezet majd a link.
  • Prince23
    New Vegas: Jobban fogják vinni, mint a Diablo 3-at???
  • RoyalPredator
    Nemis. Letöltöm, aztán majd megveszem ha tetszik.

De ha már vmit kiadnak a kezük közül, az miért bugos?...
    Vagy ha ezek a kiadott újságírói bétából vannak, és onnan vágták ki az írók, és nem pedig a fejlesztők, akkor semmi gond.