6837
...
-
sirdond #515 és ebben mi az érdekes?
az hogy konzolon játszik?
vagy az hogy ugyanolyan mintha a 3-mal játszana? -
#514 Érdekes gamplay látott napvilágot, PAXon
-
Hotomi #513 Pár, újságból kimásolt kép:
Ghoulok űrruhában
Pár gyilkos darázs
Gekkok -
ratgab #512 Nekem mindkettő tetszett! -
Knabb #511 szupermutánszene adja :D -
Hotomi #510 Egy kis részlet a Fallout New Vegas menü zenéjéből: Bethesda Podcast
Megerősítik, hogy a FNV-hoz is lesznek DLC-k, 3 fő rádió állomás lesz a játékban: Mr New Vegas (olyan lesz mint a F3-ban Tree dog), Black mountain radio (a szupermutánsok saját rádióállomása, teljesen country stílusú lesz), és a 3. olyan lesz mint a New Vegas adó de csak zenéket fog játszani, hírek, duma nem lesz benne.
Egy kép Raul öltözetéről. Vajon ebben a játékban is úgy lesz mint a Mass Effect 2-ben? Ha megcsináljuk a társaink küldijét akkor elérhetővé válik majd egy új öltözet? Ahogy elnéztem a képet vagy 3 féle öltözet lesz csak Raulra szabva. -
Hotomi #509 A jó öreg Enclave páncél.
Olvastam egy cikkben, hogy megtéveszthetjük az ellenségeinek ha felvesszük elhullott társuk öltözetét, és úgy megyünk be a táborukba, de ha találkozunk egy magasabb rangú vezetővel vagy egy kutyás járőrrel akkor lehull az álcánk és ismét megtámadnak. Kíváncsi vagyok vajon ez működni fog e szervópáncélban is? Hiszen nem látnak be a sisak alá. -
Hotomi #508 Egy cikk a Fallout Wiki -től.
A játékban nem lesz Damage Resistance csak Damage Threshold, de nem vették ki teljesen a játékból, a modolok a szerkesztővel használhatják saját modjaikhoz. Az óriás patkányok is visszatérnek. A cikk írója megemlíti, hogy a játék során nem tapasztalt a Fallout 3-ban ismert buggokkal, glichekkel, de néhány helyen erősen visszaesett a framerate (most nem jut eszembe a magyar megfelelője), de a fejlesztők említették, hogy a játék megjelenéséig az optimalizálással foglalkoznak, hogy a végleges játékban már ne legyen ilyen probléma. -
Hotomi #507 Ez csak azt jelenti, hogy lesz vége a FNV-nak, a Fallout sorozat ettől függetlenül megy tovább. A Fallout 4-et újra a Bethesda fogja készíteni. -
sirdond #506 még szerencse,hogy lesz fool -
grimm13 #505 Állítólag ez az utolsó rész ! -
WNW #504 Foleg himnemu karakteren fognak jol kinezni... -
#503 De jó! Csináltathatunk nagyobb melleket! -
Hotomi #502 Új infó:
Bólogatós figurák nem lesznek, helyette implantátumok lesznek amelyeket egy doktornő fog beültetni borsos áron, ezek az implantátumok nem csak a tulajdonságainkat, képzettségeinket fogják növelni de lesznek sebzésellenállást növelő, és regenerálódást gyorsító implantátumok.
A képzettség növelő könyvek is változatlanul megmaradnak, csak kevesebb lesz belőlük, mellette megjelenek a képzettség növelő magazinok, ezek csak rövid ideig fogják növelni a képzettségeinket. -
Hotomi #501 Imádom Mark Morgan zenéjét, tökéletesen passzolt a Fallout világba. Átpakoltam az összeset a Fallout 3-ba, legalább zenében hasonlítson a régire -
sirdond #500 én is pont ugyanígy vagyok. a fo1 volt az első crpg-m utána a 2, a második nekem is jobban tetszik kicsit, de hangulatban az a két játék verhetetlen és megközelíteni is csak nagyon kevés tudta (system shock, homm, diablo, ps:t, arcanum)
bioware is jó játékokat csinál, de valahogy nem ugyanaz
sajnos manapság túl sokan a látványra mennek,így a hangulat, a mélység, a zene mind háttérbe szorul. pedig milyen jó kis muzsikák vannak egy homm3-ban,vagy egy diablo 2-ben, hogy a fo2-t ne is említsem :) -
Hotomi #499 Igen, ebben igazat adok neked, csak abban reménykedem, hogy talán tudják hozni a régi Fallout hangulatot amit úgy megkedveltem az 1-2-ben.
A Fallout 2 volt az első CRPG-m, és azóta is az tartja nálam az első helyet, a 2. persze a Fallout 1 még a Bioware se volt képes letaszítani nálam a trónjáról -
sirdond #498 én sem állítottam,hogy van...
de abban egyetérthetünk,hogy ez az obsidian közel sem olyan, mint a black isle volt :( -
Hotomi #497 Brian Fargonak nem sok köze volt a Fallouthoz, a Wasteland után csak a nevét adta hozzá. Tim Cain volt a mozgató rúgó, Feargus Urquhart és Chris Avellone mindkét Fallout rész készítésénél részt vettek. Joshua Eric Sawyer a Van Buren-nél lett volna vezető designer, csak hát megszűnt a Black Isle. -
#496 Amit eddig letetek az asztalra mint obsidian, hát finoman szólva is kétes értékü.
Nagyszerü ötleteik vannak de a megvalósitás állitolag mindig rajtuk kivül álló okok miatt nem nagyon sikerül.
A KotOR2 gyakorlatilag 80%-an adták ki, az Alpha Protocol 8 hónapot csuszot és ez idö allat nem javitoták az orditó bugokat és itt is rengeteg jó ötlet van amit nem voltak képesek normálisan kifejteni.
A másik nagy hibájuk hogy folyamatosan egy nagy cim folytatását vállalják amihez eddig ugy tünik nincs meg a szellemi kapacitásuk és egyszerüen nem tudnak még csak a közelébe se érni az elödnek.
Itt annyival jobb a helyzet hogy a Bethesda erösen rajta tartotta a kezét a projecten, mondjuk ez látszik is mert ez inkább egy kieg lesz mint folytatás.
A hc modot leszámitva egy az egyben olyan mint a F3 de ez a csapat multját tekintve csak pozitivum. -
sirdond #495 a black isle egy részéből alakult az obsidian nem az egész csapatból
plusz wastelandnél ott volt egy brian fargo, meg a fo 1. részénél és ps:t-nél is jó pár olyan ember akinek azóta köze nincs az obsidianhoz
szóval ez nem ugyanaz a csapat,mint a régi black isle -
Hotomi #494 Melyik része? -
sirdond #493 azért ez így nem teljesen igaz... -
Hotomi #492 Csak ne felejsd el, hogy a Black Isle tagjaiként ők készítették a Fallout 1-2, sőt a Black Isle előtt a Wasteland-ot a Fallout sorozat ősatyát is ők készítették. Szerintem egy jó öreg falloutot kapunk, és ne feledjük hogy a Bethesda adta nekik a módosított Gamebyrot, és a határidőt hogy két év alatt alkossanak egy Fallout gamet. -
#491 KotOR2, NWN2/ az ehhez készült két kieg már elfogatható/, gyakorlatilag mindent amihez csak eddig hozzányultak és mindig a gonosz kiadó bácsik miatt akik mindig kitolnak velük miatt ök sose hibáztak, milyen érdekes... -
#490 Miért AP-n kívül (az sem az ő hibájuk) mit cseszett még el?:) -
sirdond #489 -
#488 Reménysugár, hogy ezt nem cseszte el az obsidián... -
WNW #487 Van valami lezerfegyver platform fent az urben... Mint a 3-as BS DLC-ben a raketaplatform.. Aki a nagy piros gomb, az potyogatja a golyot a nagy ruletasztalon... -
sirdond #486 mi az a lézer sugár a video utolsó fél percében?
kétszer is mutatták, csak nem ufok? -
Hotomi #485 Bocsánat, nem 16 perc hanem 16 másodperc -
Hotomi #484 Ha jól értettem akkor a Hardcore mód tényleg durva lesz, hisz amikor ők próbálták először 16 perc után meghalt a karakterük
Nem lesz főellenség, a frakciók közt kell választani, hogy kinek az oldalára állunk.Ahogy elnéztem fejlesztetek pár dolgot az animációkon, már sokkal emberibben esnek össze amikor meghalnak, és nem röpködnek 5-6 métereket mint a háromban. Bár az oldalazó futás animációja még mindig elég bénának tűnt. Az új zene is jobban passzol a Fallouthoz. -
Hotomi #483 Új videó Chris Avellone-nal a FNV fő designer-vel. -
ratgab #482 Én is előrendeltem! És én kedvelem az Obsidiant (nem mondom, hogy nem lehetne jobban megcsinálni azt amit ők csinálnak, de ennek ellenére kedvelem).
Az eddigi feature-kből kiindulva gyakorlatilag 1 játékmenetben feljavított Fallout 3-at kapunk és nekem pontosan erre van szükségem és ezt is várom a játéktól se többet, se kevesebbet! -
sirdond #481 még rosszabb is -
#480 Az obsidián fejleszti ne lepödj meg semmin.... -
grimm13 #479 Hát tudtommal még nem jelent meg és elég ritka az olyan játék amit befejeznek mondjuk 2 hónappal a megjelenés előtt és semmit nem csinálnak rajta a kiadásig (hibajavítás, optimalizálás) -
#478 Azt hittem hogy a blikk.hu-ra vezet majd a link. -
#477 New Vegas: Jobban fogják vinni, mint a Diablo 3-at??? -
#476 Nemis. Letöltöm, aztán majd megveszem ha tetszik.
De ha már vmit kiadnak a kezük közül, az miért bugos?...
Vagy ha ezek a kiadott újságírói bétából vannak, és onnan vágták ki az írók, és nem pedig a fejlesztők, akkor semmi gond.