6837
...
-
Az, hogy eddig minden ami kijött, 90%ban a hülye flipperről meg blackjackról szólt, és lényegében a többi újdonságot épp h megemlítették.
Videókban, képekben főleg. Mind1. -
Hotomi #434 Mit értesz "Normális valamin"? A lényeg már így is le van írva a cikkekben. -
Normális valami nem akaródzik jönni a játékról?...
Addigis, le kellene gyártatnom magamnak egy modolt rucit xd -
pirosBoci #432 ITT igen olcsón meg lehet szerezni... -
Biztos megint tesztelték a rulettet és a nyerőgépet.... :) -
sirdond #430 kis up
az ausztrál PCPowerPlay tesztelte a játékot
a fontosabb információkat itt lehet elolvasni -
Nekem is segítséggel és próbálgatással sikerült elsajátítani az alapokat.
Remélem a Vegas-nál már könnyebb lesz. -
kobra223 #428 OFF: neverwinter nights-hoz tartozó auróra toolset-tet joban tudtam kezelni igaz nem nagyon sikerült össze hozni egy normális modult GECK kicsit átláthatatlan volt nekem
ON -
Remélem csak fel javítják és nem variálják meg túlságosan.
Lehet hogy a Geck-et jobban várom mint magát a játékot?
Az igaz hogy a Fallout 3-mal is kevesebb időt játszottam mint a Geck-el mod-oltam. -
Hotomi #426 Hopsz, az előző hsz-t XBladesnek akartam küldeni. -
Hotomi #425 Úgy tudom, hogy az új GECK-ben külön lesz az új dialógus szerkesztő, de az alap szerkesztőt is benne hagyják, kíváncsi leszek milyen lesz, és hogy könnyebb lesz-e kezelni mint a mostanit.
Amúgy az NPC-re visszatérve beltérbe többet lehet pakolni, ellentétben a kültérrel a gépnek nem kell a látótávolság betöltésével foglalkoznia, így több erőforrás marad az NPC-re, plussz van az optimalizáló eszköz amivel feldarabolhatod a belteret, és így nem tölti be egyszerre hanem csak szobánként. -
Az legalább nem szaggatott :D -
r4pt0r #423 Huh basszus nem is vágtam hogy ez egy forum, nah most miért kellet elrontani a napomat. :D -
Csattogós lepkének is jobb volt a grafja mint ennek mi? -
Szuni #421 Akkor nem olvasod... ez egy fórum. Vélemény kinyilvánítására.
A másik hozzászólásra reagálva, lehet már akkor játszottam számítógépen, amikor a csattogós lepkét tologattad.. és igen, a nők hazudnak a korukról. :p
De valóban eltértünk a tárgytól. -
Nem is mondtam hogy 100 npc kell, kicsit zsúfolt is lenne a játék úgy. Amúgy csak kérdeztem hogy szerinted mi az oka a kevés embernek, ha kétszer annyit is elbírna. Mert tényleg nem nézne ki jól ha csak egy-két ember boklászna a kaszinókban, de majd meglátjuk a kész játékot. Amúgy meg úgy néz ki hogy lesz hozzá Geck, így majd saját izlésemre tudom variálni.
Amúgy sajna az én gépemet már a 30 npc is megfekszi. -
r4pt0r #419 Engem sem az érdekel hogy neki tetszik e, csak unalmas olvasgatni ezt. :D -
Csak szép kerek szám, azért használják. De tényleg így van, ha grafikát kell szidni mindig a "10 év" jön elő.
De amúgy minek vitázni ezen?
Nekem pl nem fogja elrontani a játékélményemet, hogy valaki azt mondja rá, hogy csúnya. Ugyanúgy megnézek majd mindent, bejárok mindent, megcsinálok mindent, amit csak lehet. Úgyis mindenkinek az számít, amit maga él át a játékban.
Felesleges a másikat győzködni, hogy de ez ezért meg ezért jó. Még ha sikerülne is meggyőzni (ami kizárt dolog, csak flame warhoz vezet és mint tudjuk, a flame háború olyan mint a ParaOlimpia. Hiába nyered meg, akkor is nyomorék maradsz.) akkor sem lesz jobb az élmény, amit kapsz tőle. -
r4pt0r #417 Nem értem honnan szopja mindenki ezt a 10 évet, vagy nem is éltetek akkor még, vagy gépközelben sem voltatok. -
WNW #416 De nem muszaj szilikonnal teletuzdelt szupermodell baratnot beszerezni minden aron.. Amugy is sok szilikon rossz hatassal van az agymukodesre... Azert a 10 evvel ezelotti grafika eros tulzas.. Nagyon eros... Persze, nem is egy csili-vili, latvanyra optimalizalt uj FPS, a legujabb gepeken is akado teljesitmenyt kovetelve maganak.. Azzal meg nem lehet mit kezdeni, ha ugy allsz hozza egy jatekhoz, hogyha nem kizarolag egy NASA szuperszamitogepen kepes futni a grafikai kovetelmenyek miatt, akkor mar nem is erdekel...
En meg mindig eloveszem a tenyleg 10 eves grafikaval rendelkezo Mechwarrior4-et, mert a jatek jo....
-
Szuni #415 Nem azt mondtam, hogy nem lenne jó.. csak a játékoknak illene fejlődnie. minek költünk akkor súlyos tízezreket a gépre, meg a játékraha tíz évvel ezelőtti színvonalt kapunk. A játékélmény lehet nagyon jó, de ehhez egy ilyen játékban, ahol van belső nézet, meg tps nézet, ne legyen már ilyen pocsék grafika. ha kapnánk egy olyan játékélményt, mint a Fallout 2-ben, akkor sem lennék teljesen elégedett, mert 2010 van. Egy posztapokaliptikus világban játszódó Las Vegasi alapból is csili-vili városban - játékban (amit a videókban is hangsúlyoznak)igenis ne legyen már kritérium, ha a pénzedért nem csak történetet, hanem látványt is kapsz, mert az elég meghatározó. persze a sztori a lényeg, de ha emellett ilyen kőkorszaki graf lesz, az elég illúzióromboló. Olyan apróságokról nem ejtenék szót, mint ami a rejtőzködéssel, a közeledő mutáns árnyékának szikla mögüli lesésével történő taktikát stb jelent, nem is beszélnék.. ha ehhez neked elég egy ósdi, életlen textúrákkal megtűzdelt látvány, akkor hajrá.
Persze aki agyatlanul rohangászik a térképen egy géppisztollyal, és hat óra alat le akarja tudni a játékot, annak nizonyára nem számít a látvány. Én A Fallout 3-ba is több mint 120 órát öltem, kiegek nélkül, szeretem felfedezni az egész mindenséget, ha már megcsinálták, de ha ilyen gagyi lenne, mint amit ezek a konzolos képek sugallnak, tuti nem ültem volna ennyit előtte. Minek?
.) Szóval nézőpont kérdése, igenis kel a jó grafika (is) a tökéletes élvezethez egy ilyen nagy nevű játékban. Gondolom te a barátnődben sem csak a szoftvert szereted, hanem a hardvert is.. :) A Fallout névhez a sztori mellé kell a látvány is. Magánvélemény. -
Hotomi #414 Az jó esetben is csak 30 npc, de próbálj meg 100-at berakni DC egyik negyedébe, megfekszik a géped. Max úgy képzelek egy egy nagyobb várost, hogy felosszák utcákra,és akkor minden utcában lehetne 15-20 npc, bár akkor az egész városban történő áthaladás csak töltő képernyőből állna. -
"Talán mert a Gamebyro nem tud olyan sok npc kezelni."
Ezt hogy érted? Nálam a Fallout 3-ban a városokban 3-4-szer annyi npc van mint alapból. Igaz csak az alap dialogot tudják, de ugyan úgy járkálnak, kommunikálnak egymással, esznek, isznak és alszanak.
És csak a fps esik vissza egy kicsit( igaz a gépem se olyan erős már), más hibát még nem tapasztaltam. -
Zsír, hívom Matuska Szilveszter barátomat:D -
Sőt a fő eleme lesz a játéknak a gát. Akié a gát, azé a hatalom meg a energia. -
Hotomi #410 Talán mert a Gamebyro nem tud olyan sok npc kezelni, mit gondolsz az Oblivion, Fallout 3 városai miért olyan kicsik, és miért vannak olyan kevés NPC-kel megtöltve? Amúgy a Hoover gát benne lesz, az Area 51 pedig azért nem lesz benne mert a készítők nem is tervezték, hogy belerakják. -
Eddig arról volt szó hogy benne lesz, ez azóta váltózott? -
Kezdjük ott, hogy Las Vegason NINCS MIT SPÓROLNI. GTA Se tudott, akármennyire is (nem)akart. Amúgymeg, a Mojáve sivataghoz nem kell sok ész, óriási terepeket legyárthatnának hozzá, meg pusztaságokat, amiken keresztül gyalogolsz az úton, nézve a pusztulás maradványait. Sőt, lehetne így eljutni A-ból Z-be, hogy az egész sztory szépen végigvisz a map egyik sarkából a másikba. És az útat kell nagyon kiszínesíteni, érdekessé tenni.
De h miért van ennyire kevés ember benne, nemértem...
Főleg ha nem egy szarráatomozott vidék az egész...
És legyenek mán benne járművek...
Az az óriási gát bennelesz?:D -
Ezzel az azonos mérettel nekem csak annyi bajom van, hogy vagy túl kicsire csinálják LV-t és lesz nagy bejárható puszta, vagy a város lesz nagy és a külterületek törpülnek majd el mellette.
És van egy gyanúm, hogy a város lesz inkább kisebb, de akkor lehet nem tudja majd visszaadni egy akkora város hangulatát, mint maga LV. Túl hamar keresztülérünk rajta és túl kevés ember lesz benne. Pedig egy ép városnak azért többet kéne nyújtania ennél. Ne legyen igazam és mindkettő óriási legyen! -
Hotomi #406 Mint a videókban is látszik a fegyvereknek lesz visszarúgása is, pl az Anti Material puskánál is látható volt. Ha jól láttam 8-as erő kell hozzá, kíváncsi vagyok vajon ha túl gyenge vagyok pl 3-as erőm van akkor hanyatt is vágna? Hehe mekkora poén lenne, az ellen elrepül az egyik irányba én meg a másikba. -
Hotomi #405 Nem, nem lesz benne. -
sirdond #404 las vegas a mojave sivatagban van
egyébként area 51 lesz a játékban? -
+ Las Vegas? -
Hotomi #402 Rossz megfogalmazás: New Vegasban a Mojave sivatag területe lesz akkora mint a Fallout 3-ban a Capital wasteland területe. -
Hotomi #401 Újabb E3 videó New Vegasról
és még egy
és egy másik
Sok újdonság nincs bennük, úgy látszik az E3-as demó csak New Vegasból, és a Mojave sivatag egy részéből áll.
Nem csak a fegyvereinket babrálhatjuk majd, hanem készíthetünk majd gyógyszereket és mérgeket. Hét társunk lesz majd, de csak két társunk lehet majd velünk egyszerre, egy robot, és egy humanoid. New Vegas akkora lesz mint a Capital wasteland. 40%-kal több dialógus lesz mint a Fallout 3-ban. -
Noodlee #400 -
Lehet a mozgás koordinációval van baj, nem az animációval a lépcsőnél -
Kimentem a kertbe. ELőször is, a grafika szar..
Mi a faszomért ennyire részletes a modellezés, ha mindent összepacsmagolnak ilyen nyálasnak tűnő, víznek mondott shaderrel, ami ráadásul még hideg is ?! Oszt a lépcsőn való mozgás miért nincs rendesen meganimálva??! ÉS MIÉRT NEM JÖTT MEG A POSTAI CSOMAGOM?! HACK?! BUG?!
Iróóónia. -
menj ki a kertbe, ott jó a grafika -.-
én akkor is szívesen várnám, ha úgy nézne ki, mint a Fallout 1...és szerintem van itt pár ember, aki velem hasonló véleményen van -
r4pt0r #396 Ha minden játék ilyen grafal jönne, de ilyen lenne a hangulata össze tenném a kezem. Kit érdekel a Crysis 2.0000 amikor még egy tetris is leveri játékélményben.