6837
...
  • Hotomi
    Lista a FNV társakról
    Visszatérnek a kiborg kutyák
    Nem tudom, hogy a szupermutáns társunkról mit gondoljak, már akkor is vénlány volt amikor belemártották az FEV kádba. Mulatságos elképzelni, hogy az egyik kezében géppuskával darálja a jó népet miközben a másikkal a játékosnak köt épen egy pulóvert.
  • Tinman #554
    A mi pénzünk sajnos büdös a magyar képviseletnek...

Tisztelt xyz!

Korábban leadott értesítés kérése kapcsán, a magyar képviselet mai tájékoztatása alapján értesítjük,
    hogy a:

Fallout New Vegas Collectors
    c. PC játék (gyűjtői kiadása, angol nyelven)

érkezése Magyarországra a korábbi információkkal ellentétben sajnos NEM várható.

A játékból a normál változat érkezése továbbra is várható, angol nyelven, magyar kézikönyvvel.

Ennek megfelelően, a gyűjtői kiadásra vonatkozó előjegyzését fel kellett függesztenünk, várhatóan nem fogjuk tudni kiszolgálni azt.
    Amennyiben bármilyen csoda folytán mégis érkezne collectors, természetesen árusíthatjuk, a dolgok jelen állása szerint a fentiek miatt erre most kicsi esély mutatkozik.

Amennyiben a normál változatot elő szeretné jegyezni, az alábbi linken teheti meg:
    http://cdgalaxis.hu/PC/17847/fallout-new-vegas.html

Az esetleges kellemetlenségért a magyar képviselet nevében is elnézést kérünk, sajnos nem rajtunk múlik a dolog.

Levelünket az egyes postafiókok html kódú levelek fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.

Köszönjük érdeklődését.
    CD Galaxis
    1088 Budapest, Múzeum körút 10.
    Nyitva tartás: hétfő-péntek 9:30-18:00 óráig
    Webáruház: http://www.cdgalaxis.hu
    E-mail: [email protected]

• Prince23
    Exkluzív New Vegas jelenetek!!!!
  • Hotomi
    Igen, az előző videót is letiltották
  • mike01010101
    Ebbol is latszik hogy mennyire kulonbozoek az izlesek. Latszik, hogy neked nem annyira fontos a grafika, ezek mind regi, a mai tobb millio poligonos, nextgen effektes jatekokhoz kepes elavult grafikaval birnak.
    Ettol meg lehet hogy jo az izlesed. Csak mas mint az enyem.
    Van aki a nagymellu noket szereti vagy aki a kismellut,(van akinek mindegy) attol meg egyik sem buzi csak mas az izlese. Nem jobb vagy rosszabb, csak MAS.

• Dead
    "Ez a videó már nem érhető el ZeniMax Media Inc szerzői jogi követelése miatt."
  • sirdond
    bocs nem akartam flame vitát kelteni,csak kicsit furcsálltam,hogy pont azt a játékot mondod az utóbbi 20 év legjobbjának annyi remek alkotás közül. de igazatok van, mindenkinek más és más az ízlése.
    nálam nincs best of the best,de ha mégis választanom kell akkor a fallout 1 és 2, tökéletesen eltalált a hangulat,a történet, a karakterek, a zene, a világ szerintem zseniális. de muszáj megemlítenem még a Diablo 1-2-t és az Arcanum-ot, a HoMM3-at, a Planescape: Torment-et, a System Shock 2-t American Mcgees Alice-t, Settlers 2-t, és még sorolhatnám, rengeteg olyan játék van ami most hirtelen nem is jut eszembe
  • Hotomi
    Újabb videó
  • Dead
    Ebben 2 dolog nem tetszik. A járás szerintem még mindig korcsolyázós, bár már sokkal jobbnak tűnik mint a 3ban volt. A másik meg, hogy egy-két fegyvertől irgalmatlanul nagyot repülnek indokolatlanul a holttestek.
  • mike01010101
    Abszult igaz, en is igy latom. Ez mind hianyzik es ezekkel sokkal jobb lett volna.De a nagybetu feeling ott van es a fizika is oriasi, minden egyes eldobott targy sajat fizikaval bir. Dobozok, hulladekok, minden. Manapsag tobb millios eladast lehet produkalni egy jatekbol ugy, hogy nincs fizikai engine, minden kornyezeti elem passziv, papirmasse, elettelen kornyezet, tevekenyseg nelkul acsorgo npc-k, pl: Dragon Age (persze annak vannak mas erosegei) de egyszer jo lenne egy olyan jatek amiben minden egyutt van.
  • ratgab
    Tudom, hogy nincs tökéletes játék! Amit hiányoltam: a frakciók jelentőssége szerintem nagyon alacsony volt, nem lehetett aludni, dehidratálódni (utóbbi kettő az igazi atomháború utáni survivor érzéshez kellett volna), nem volt súlya a lőszernek (ez milyen ez már, hogy több ezer lőszerekkel szaladgálsz, szintén survivor érzésnek gyomros), kicsit keveseltem a fegyverek számát és kevés volt köztük a sufnituning fegyver (sehol egy háború utáni közelharci szúró vasdarab vagy valami, vagy sehol 1-1 átalakított vadászpuska). Majd elfelejtettem! Nem lehettél raider, csak adott frakciónak lehettél a tagja, de az sem járt gyakorlatilag semmivel csak bemehettél bizonyos helyekre! Ja és nem volt szerencsejáték (egyenesen imádom a virtuális szerencsejátékot, játék a játékon belül :-D )

De imádtam a grafikát, az ellenfeleket, a fegyvereket, az atmoszférát, a zenéket (zseniálisan el vannak találva), a gyűjtögetős, harácsolós életmódot, a rengeteg lootot, a kutakodást romos épületekben, a történetet, a nagybetűs FEELING-et! Hangulatban nem sok játék veszi fel vele a versenyt!

Mivel ezek nagy részét az új részben beépítésre kerülnek, ezért még akkor is ha nagyon az alapokat nem is változtatják meg, minden ízében tetszik a játék (és a még hatalmas plussz pont a szememben: lesz western típusú colt benne, és én azt nagyon,de nagyon szeretem!)
  • mike01010101
    Nalam is top 10 korul van.
  • ratgab
    Hamár így kedvenc játék: Nekem a Kotor 1-ső része a kedvencem!
  • ratgab
    Miért neked melyik volt a legjobb játék, amivel valaha is játszottál? Lehet, hogy nem is egy stíluson belül mozogtok! Lehet, hogy ő fps rajongó te meg inkább rpg-s vagy! Az sem mindegy ám...
  • mike01010101
    Tokeles jatek nincs, valami mindig kimarad. A legnagyobb szivfajdalmam a jarmuvek hianya F3-bol.
  • mike01010101
    Es ha te leirnad, hogy mi volt a legjobb jatekot, biztos hogy arra is rairna valaki hogy erdekes az izlesed. Mindenkinek egyedi es sajat izlesvilaga van.
  • ratgab
    Neked lehet, hogy csalódás lett! Nekem nagyon tetszett, csak 1 nagyon picit hiányoltam 1-2 dolgot!
  • mike01010101
    Egyebkent a regi (mondjuk 2004 elotti) jatekokat nem tudom osszehasonlitani a maikkal annyira mas a grafika minosege, a poligonszam stb. A megregebbi 2d-s jatekokat meg megnehezebb osszevetni a maiakkal. A commodore korszakrol mar nem is beszelek. A nosztalgia meg megszepit mindent es torzitja az objektivitast. Igy abban biztos vagyok hogy az ugynevezett "nextgen" korszakban nalam elso a F3.
  • ratgab
    Hát azért is várom már én ennyire! Már kutyulnám a gyilkos gomba főzetet!!
  • mike01010101
    Izlesek es pofonok, tudod...
  • r4pt0r
    Pedig pont trollkodsz, ha neki ez a játék jön be, akkor miért zavar?
  • sirdond
    egyébként nem akarok trollkodni,de ha az elmúlt 20-25 évben a FO3 volt a legjobb játék amivel valaha játszottál, akkor,hogy is mondjam elég furcsa ízlésed van :/
  • mike01010101
    Ugy tunik:))
  • sirdond
    jó neked, akkor biztos ez is tetszeni fog
  • mike01010101
    Nekem nem volt csalodas a fallout3, sot:)) Ha egyutt nezem az ot dlc-vel, nyugodtan kijelentem, hogy nalam a legjobb jatek amivel valaha jatszottam.
    (Es tobb mint 20 eve jatszok, jatszottam a fallout osszes reszevel es kiprobalas szintjen az osszes emlitesremelto jatekkal az elmult 20-25 evben)

• sirdond
    fallout 3 előtt is voltak jó videók :D
    mégis csalódás lett, szóval amíg nem próbálta ki egyikünk sem addig kár ilyen kijelentéseket tenni :)
  • mike01010101
    Nem, ezt a legfrissebb video alapjan gondolom.
  • sirdond
    miért már játszottál vele?
  • mike01010101
    Ez a new vegas egyre jobb. Eleg szkeptikus voltam a rovid(nek tuno) fejlesztesi ido es a fejleszto csapat elozo munkaja miatt, de ugy tunik ez nagyon ott lesz a toppon.
  • Hotomi
    Új videó
    Van benne pár jó jelenet, pl 4:23-nál mutatják a játék bevezetőjét amikor fejbelövik a karakterünket. Érdekesre sikerült a gyaloglás animációja is, olyan cowboyoson megy a játékos.
  • Hotomi
    A FNVban ha akarsz szedhetsz majd virágokat
    Főzhetsz majd belőlük kaját, vagy mérget.
  • ratgab
    Miért a hagyományos rpgk-ben csak virágot szedtek a réten??????
  • sirdond
    http://www.destructoid.com/esrb-confirms-robot-copulation-for-fallout-new-vegas-182529.phtml
    na ez érdekes lesz :D
  • Dead
    De nem hiszem, hogy mindenek Viktor a neve.
  • WNW
    Szerintem abbol a tipusu ronotbol lesz nehany darab...
  • Dead
    Az az érdekes a videóban, hogy a minket megmentő robotot lövi darabokra.
  • Voltan
    LOL:
    " Lehetőségünk lesz megállítani az időt, így akár még dinamikusabbá tehetjük a látványos összecsapásokat"

Ez egy gyönyörű mondat :D

Amúgy nagyon vacilálok a CE megrendelésén. A 3. is CE-ben van meg, de az a ész valahogy mégsem jött be maradéktalanul... A sok metróalagút már az idegeimet tépte benne, pl, és a harc is túl sok volt sztem. Inkább akció-RPG volt, mint RPG. Azért persze jó volt, de nem vagyok vele maradéktalanul elégedett (mindezt mint nagy ős-Fallout rajongó mondom)
    Kíváncsi vagyok a FNV-ra, de eléggé félek is tőle. Van egy olyan érzésem, hogy ez is csak egy afféle kiegészítő lesz...
  • Shiwo
    sőt, a lendülete alapján még legalább még egyszer megpördül
  • mans
    Érdekes a gravitáció,belelő a gyerek és megpördül a levegőbe:)
  • Prince23
    Hát hogy nagyon rövid lett :D