6837
...
  • WNW
    Es akkor mi van..?! Attol meg, hogy valammi csillog, mint a tucsok valaga, lehet hogy tartalomra szart se er...
  • Szuni
    Te pedig próbáld értékelni a finoman rejtett iróniát, és gyakorold a szövegértést :D
    Igen, az bizony gáz lett volna akkor is. Kb a Counter Strike-ra emlékeztet a kaszinó belseje a fakó, életlen textúrákkal, stb.
    ha ez neked tetszik, lehet jobb gépet kéne venned, így 2010 tájt már csuda dolgok vannak ;) Nézz körül..
  • RoyalPredator
    A Grafika tényleg gáz, de még mindig jó, mert HD támogatása van.
    Nézzétek pl a Q3as JK3at.
    Akármekkora HD képeket rakok be, az engine szabályosan pixelesíti ezerrel...
  • r4pt0r
    10 éve gáz volt ez a graf? :D Jah hát persze aludj még vagy 100 évet. :D
  • Knabb
    Mondta a muksó hogy még dolgoznak rajta.
  • Dead
    "We have also put a lot of effort in real-time shooting."
    VATS mellett ezt is megemlíti :)
  • RoyalPredator
    Na jah, totál üres a kaszinó, épp hogy játékosok nincsenek, pedig az egészet azért találták ki...
    Majd moddal biztos teletömködik :D

A fegyverek legalább bíztatóak.
  • Szuni
    Reméljük PC-n ez nem így fog kinézni, mert ez grafika tíz éve is elég gáz volt már... a textúrák minőségéről és a tök élettelen kaszinóról nem is beszélve..
    Hűha. a többi hagyján, bár nem sokat mutattak - de csak jó lesz..
  • Hotomi
    És egy újabb videó Josh Sawer szóban is megerősíti, hogy október 19-én jelenik meg a New Vegas.
  • Hotomi
    E3 New Vegas Stage videó
    Josh Sawyer bemutatja a játékot.
  • WNW
    Nem eroltetik.. Erre is van lehetoseged..!!! Valakinek meg ez lesz a fixa ideaja, hogy O nem akar megolni senkit.. Gondolom dumaval/lopakodasal lehet majd at bizonyos kuldiket megoldani.. Minnel tobb a lehetoseg, annal jobb...
  • ratgab
    Húúú! Már látom is, hogy mennyi időt fogok én a kaszinókban, black jackezéssel, rulettezéssel eltölteni... :-D
  • Szuni
    Értem.
    Viszont a főszál egy ilyen játékban kb tizede - huszada a valódi játékidőnek. Van ennek értelme? Lehet kipróbálnám egyszer, csak valahogy ez fura egy apokaliptikus világban, ahol a túlélés a tét... Egy küldetéscsomagot megoldok pacifista módon (nevezzük főszálnak), mellette meg hogy (túl)éljek, azt teszem amit kell, akár ölök is.
    Sorry ha értetlenkedem, nagyon ellentmondásosnak tűnik, mint érdekesség az jól hangzik, egy-két küldetés erejéig, de nagyon nem értem, miért ezt erőltetik, amikor számtalan dolgot lehetne fejleszteni még a játékban.
  • Dead
    A FŐ KÜLDETÉS SZÁLat lehet elvégezni anélkül, hogy megölnél valakit. És írja is, hogy nagyon nehéz, ha pacifista vagy, de meg lehet csinálni.
  • Szuni
    Azt kicsit furának tartom, hogy egy lelket sem ölünk meg.. az egy dolog, hogy én nem akarok tegyük fel embereket gyilkolászni, na de ha sétálgatok a sivatagban, és megtámad egy skorpió vagy mutáns dög, akkor mi lesz? Futok mint a nyúl? Nem túl életszerű.. Vagy állandó kísérőnk van, aki elvégzi helyettünk a piszkos munkát, míg mi félrenézünk.. egy ilyen játékban, ahol épp az a lényeg hogy azt csináld amit akarsz, nehezen oldható ez meg, hiszen akkor nem mehetek bármerre, mert kerülni kell szinte minden élőlényt..
    Lehet én nem fogom fel, mi ebben a jó, de majd elmondjátok
  • Hotomi
    Egy kis infó: Bethesda fórum
    Ebből két dolgot ragadnék ki. Az első, hogy lesz vége a játéknak, tehát nem tudjuk majd folytatni mint a F2-ben vagy a F3 Broken steel esetében. A másik, hogy visszatér a régi rpg-k stílusa a Pacifista játékmód. Végig játszhatod a játékot anélkül, hogy akár egyetlen embert, mutánst vagy lényt megölnél, persze így nehezebb lesz de legalább sokkal RPG lesz mint agyatlan FPS-TPS. Nem lesznek halhatatlan NPC-k sem (kivéve a gyerekeket), kiirthatod akár az egész Mojave sivatagot, bár akkor sok mindenből kimaradsz.
  • Hotomi
    Egy új frakció: Rangers of Dark
    Kelet Missouri-ból érkeztek, hasonlóak az Enclave-hez, de ők minden embert befogadnak kivéve a szupermutánsokat, rájuk vadásznak. Jó viszonyban vannak a NCR-kal, de gyűlölik a BoS-t, és a rabszolgakereskedőket. Ha jó viszonyban vagy az NCR-al akkor nem támadnak rád, ha a BoS-el vagy jó viszonyban, vagy a Caesar Legion-al akkor megtámadnak. A bázisuk Novac-on van, ha jó viszonyban leszel az NCR-al akkor kaphatsz tőlük küldiket, de csak éjjel 11-től 3-ig, mivel csak éjszaka végeznek akciókat.
  • Hotomi
    Most már hivatalos is, kint van a Beth Blogján, októberben már kint lesz a New Vegas.
  • Hotomi
    Na újabb megjelenési időpont: USA: 2010 október 19. EU: 2010 Október 22.
    Remélem már ez lesz a végleges időpont.
  • SZilaJMaGGoT
    Bár a tps-el lehet rosszul emlékszem.
  • SZilaJMaGGoT
    Egy szóval sem említettem a nézd a hátam tps nézetet. Arra gondoltam amit le is írtam. First Person - első személyű, a shooter miatt lövölde is. Ergó, azért FPS-RPG(és nem csak simán rpg) mert nem csak első személyű nézetben avelhatsz, de lövöldözhetsz is. Ha már a TPS-nél tartunk az is van benne, szal akkor már TPS-FPS-RPG...
  • RoyalPredator
    Küső nézetből sokkal nagyobb teret látunk be, és e szeritn taktikázni is egyszerűbb.
    Nameg pontosan látod h mekkora a fedezéked.
  • Dead
    Nem szándékozom folyamatosan külső nézetből játszani, de néha-néha hosszú barangolások során a 3-ban is szerettem (volna) nézni a karakterem, amint az atomsivatag romjain keresztülhalad.
    Hát hamar ráuntam erre pont emiatt. Viszont arra jó volt, hogy egy-egy szikla peremén megállva az alul elterülő szép tájat a kamera fókuszában a karimmal megcsodáljam.
    Elvégre szerepjáték. Örömmel tölt el, ha kívülről nézhetem azt, amit kemény játékórák alatt alkottam. Ez is hozzájárul az élményhez.
  • WNW
    De miert akarsz Te kulso nezetbol jatszani..?! Ez belso nezetbol adja az igazi jo elmenyt.. Pl. sose tudod mi van a hatad mogott, mindig hatra kell pislogni, eppen mi akarna megenni...
  • Hotomi
    Azt írták, hogy fejlesztettek az animációkon, de majd meglátjuk ha már megjelent.
  • Dead
    Remélem nem azért mutattak szándékosan keveset külső nézetes mozgásból, mert megint korcsolyázás az egész.
  • Hotomi
    Hopsz bocsánat visszavonom a Caesar Legionos kijelentésemet. A Trailer végén amikor az egyik légiós machetevel támad a társai a háttérben automata fegyverekkel lövöldöznek.
  • Hotomi
    Ha jól láttam még a Feral Ghoulokat is átdolgozták 0.51-nél egy horda ghoul támadt a játékosra és valamiféle ruhákban voltak nem szakadt rongyokban, középen még egy Izzó is látható volt. Láttam lesznek még mutáns sáskák is amik szintén voltak az 1-2-ben. Azt viszont nem értem, hogy a Caesar Legion miért hajaz a rómaiakra, késekkel, kardokkal, lándzsákkal nem sokra mennek az NCR automata fegyvereik és gránátvetőik ellen.
  • WNW
    Van benne egy ilyen kos szeru ize, ahogy latom.... Az pont jo lett volna hatasnak.. De ahogy nezem a fegyverek eleg jol megujultak..
  • scout21
    Sőt, a trailer alapján, benne lesz az "ironsights".
    Nem kell majd külön mod-ot keresni hozzá. Ha már van "POV" nézet.
  • sirdond
    bárcsak minden olyan játék és film jó lenne,aminek a trailere is fasza volt
    elég hangulatos videót dobtak össze, nagyon tetszik, de kár ez alapján bármit is mondani a játékról
    majd,ha kijött szapuljuk eleget
  • Hotomi
    Oh igen alul ki van irva hogy 2010 November 16.-án fog megjelenni. Mint anno a Fallout 3.
  • Hotomi
    És megjött:
    Fallout New Vegas E3 Tailer
    Szerintem qrva jól fog kinézni, pesszimista urak most lehet sírni mert ez a végleges változat. Ahogy elnéztem a Caesar Legion is alkalmazni fogja a keresztre feszítést mint a rómaiak. Sajnos ahogy elnéztem ebben is lesznek Mirelurkok, hogy én mennyi rüheltem ezeket a dögöket.
  • Hotomi
    "mivel nem csak az első személyű nézetre utal az fps" Ezt nem értem, az fps azért fps mert first person shooter amire te gondolsz az a TPS Third Person Shooter vagy magyarul "Nézd a hátam" lövöldözös program(ilyen volt pl a Max Payne). A Fallout 3 RPG FPS és TPS elemekkel, mivel válthatsz a belső nézet és a külső nézet közt.
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor a fallout3(erre gondoltam, az 1-2 tudom, hogy full rpg) egy rpg fps elemekkel, mivel nem csak az első személyű nézetre utal az fps(first person shooter) jelző, hanem lövöldözhetsz is. Ergó nem csak egy target-et választasz és támadási formát, hanem te magad is célozhatsz, lőhetsz.
  • RoyalPredator
    Stalker: FPS. RPG elemekkel.
    Fallout: RPG. Fallout 3 ráadásként First Person nézettel. Ettől még nem lesz FPS. Tehát mindneképp RPG.
  • SZilaJMaGGoT
    Különben értem mire gondolsz, csak vannak ilyen szó átfedések amiket nem nagyon lehet elkülöníteni egymástól. :D A stalker egy fps rpg elemekkel. Úgy lehetne besorolni, hogy FPS-RPG. Max százalékokkal lehetne jelölni, hogy mennyire fps és mennyire rpg, mert pl a fallout még mindig inkább rpg mint fps... :D
  • scout21
    Végre van távcső is!
    Bízom benne, hogy nem csak a bonus packban lesz benne.
  • KranaZoli #357
    Ok-ok. Ofkórz! :)
  • SZilaJMaGGoT
    RPG= Role playing game azaz szerepjáték.... :D Ezen sztem ne vesszünk össze... :D