6837
...
-
A freeside téves, nem a kar nem követi a vállat, hanem a vállvért nem követi a vállat(a páncél nincs animálva)... -
ratgab #474 Nem tetszik? Nem veszed meg! -
Valószínűleg angol verzió lesz csak. -
Nem tudjuk az van odaírva a honosítás módja változhat! -
grimm13 #471 Ez is magyarul fog megjelenni mint a Fallout 3 ? -
WNW #470 Ezt nevezik kakan is csomot keresesnek... -
Mert marhára nem lehetetlen egy ilyen apróságot megcsinálni, ami szerintem roppant idegesítő. Ha Nexust megnézed, nem véletlen javítják ezeket a bugokat ezerrel. Mert hozzám hasonlóan sokaknak nagyon illúzió romboló, ha vmi herrypotteres mágia történik, és elcsúsznak a modelek.
De még akkor is, ha ez a szempont csak másodlagos, akkor is
IGÉNYTELENSÉG
-
HG Előzetes -
Hotomi #467 Egyetértek Sirbonddal, ez a többi játékban is előfordul, én még nem találkoztam olyan játékkal amiben a ruha, fegyver vagy másik npc ne lógna bele más modellekbe. -
Szerintem a full-ba már nem lesznek benn ilyen pixelhibák..de kit érdekel? ...legyen meg a Fallout hangulat ami az évek során kialakult(Fo1-2-3)csak az számít. Ezeket a bugokat meg lehet majd orvosolni patchekkel...bár ne kéne! :D
-
sirdond #465 én azt hittem ezzel játszani kell...
ha valami gameplay bug lesz az szar igen, de ez? ugyanilyen a morrowid, oblivion, fo3 is, akkor miért kell ezen fent akadni? -
Komolyan elvárod, h soroljam?... Felőlem...
* Bal kéz, csuklón a karkötő
* Bal kéz, könyöknél szalag
* Bal lapocka, valami karika.
* Jobb kéz, csuklón a karkötő megint.
FREESIDE kép, alul.
* A válla nagyon nem követi a kezet. Undorító látvány :S -
4 kép -
te miröl beszélsz? -
Ez normális, h már a bemutató képek televannak Buggal? -
Hotomi #460 Itt egy másik cikk Kotaku
Ebben azt írja, hogy a javítás képességet is átalakították, alacsony szinten 100%-osra szerelhetjük a felszerelésünket, magasabb szinten viszont jobb minőségű lőszereket készíthetünk, és a fegyvereink lassabban fognak elhasználódni. Az első két részben megismert Traitek is visszatérnek, ezeknek lesznek előnye és hátrányai. -
Hotomi #459 Egy cikk a QuakeCon-ról 1Up
Ha jól értelmeztem a cikket nem csak társakat szerezhetünk hanem bérelhetünk majd zsoldosokat is.
Másik cikk a Gamespot -tól. -
Hotomi #458 Egy kép az új Marcus -ról.
Remélem ismét fel lehet majd venni társnak mint a kettőben -
Sztárok a játékban -
Hotomi #456 Nah némi újdonság a szinkronszínészekről:
- Marcus a szupermutáns visszatér, és ismét Michael Dorn lesz a hangja.
- Mr. House Rene Auberjonois fogja megszólaltatni ( Star Trek rajongóknak a Deep Space Nine Odoja ként lehet ismerős)
- Matthew Perry egy gengszter fönöknek adja majd a hangját, Bennynek a Gecko family fejének.
- Kris Kristofferson (a Pengéből) egy kiéget katonának adja majd a hangját.
- Ron Perlman lesz továbbra is a narrátor.
A teljes cikk a
NMA -on. -
Én nem tudom mit vannak oda a fable-ért számomra semmi oyoat nem nyújt h oda legyek érte.
fable 1 is tök unalmas volt mikor próbáltam. -
sirdond #454 ja bocs, most nézem,hogy a fable 3-ra reagált
de ki a fenét érdekel a f:nv topicban hogy a fable 3 késik? -
Google nem vírusos nem értem miért nem használjátok!
"A Fable III-at ugyan utólag jelentették be PC-re, de akkor azt ígérte a Microsoft, hogy a játék az Xbox 360-as verzióval együtt fog megjelenni - mint később kiderült, október 26-án. A redmondi kiadó a minap mégis rossz hírt közölt az IGN-nel: a számítógépes Fable III csak később fog boltokba kerülni, de hogy mikor, azt már nem árulták el. A közlemény szerint az így felszabaduló extra időt a játék csiszolására fordítják majd." -
sirdond #452 link? -
wednes #451 A PC-s verzió késik. Az lehet, hogy csak jövőre jelenik meg. -
Hotomi #450 A Fable III már idén ősszel megjelenik? Azt hittem csak jövőre jön ki. Haha akkor lehet csemegézni -
Ja, és hát ugye a ME2 is idei rpg, szoros verseny lesz. -
A two worlds 2 nagyon ígéretesen néz ki.
-
Internetről.Beírod googlebe és kiadja.
Thesource
Külföldi oldalon is
Gyorsan írd be a hungamerbe is azt linkeld be ide! -
Ezt honnan szeded? -
Two Worlds II, Gothic 4, Fable III, messze nem lefutott dolog az még... -
sirdond #444 Azért még jön egy Gothic 4 is idén :) -
Hotomi #443 Hmm a Fallout: New Vegas előrendelései már jóval meghaladták a Fallout 3 előrendeléseit, úgy néz ki ismét a Fallout lesz az év rpg játéka. -
Mik a terveim New Vegast nézve?....
Először végigtolom a játékot, teleportálgatás nélkül, HC módban.
Aztán magányomban elkezdek drogozni, beállok a Raiderek közé, és gyerekeket molesztálok, és orgiákat tartunk. Aztán megunom őket, és visszatér belém a sátán. Legyilkolom őket, talán egy kis nekrofília meg egy joint, aztán összeguberálom a legjobb felszerelést, és elkezdem kiírtani a túlélő zs!dókat.
Meg kaszinózok is néha. :D -
Hotomi #441 Ez nem teljesen igaz, mivel lesz pacifista játékmód is, így nem kell majd mindent szétlőni, a fejlesztők külön kiemelték, hogy gyilkolás nélkül is végigjátszhatod majd. -
Nem tudom milyen nagy ujdonságot vársz az elözö részhez képest mert ilyen nem lesz, max néhány kisebb de az alap koncepcio a löjünk szét mindent az marad. -
Hotomi #439 Szerintem ez azért lehet mert a játék Las Vegasban játszódik, kihangsúlyozzák a kaszinókat és a szerencsejátékokat, legalább elverheted a nehezen összerabolt pénzedet, leiszod magad azt körbehányod Vegast.
Egyébként nem lehet majd olyan könnyen hatalmas összegeket összeszedni a kaszinókban, ha túl sokat nyersz akkor kidobnak. -
Nem zavar, illetve csak annyiban, hogy mást nem nyomatnak, csak azt mutogatják mindnekinek :) -
Hotomi #437 Látom érzékenyen érint a szerencsejáték. Miért zavar ez téged? Az első két részben is beülhettél a kaszinókba, ugyan úgy volt rulett és félkarú, magas szerencsével elég sok pénzt összeszedhettél így. És nem minden cikk foglalkozik a szerencsejátékkal, néha látogass el a No Mutants Allowed, vagy a FONV Hivatalos Fórum -ára, és akkor megtudhatsz bármit amit akarsz, én is innen szerzem az infókat. -
sirdond #436 miért? lesz valami újdonság? :)