6837
...
  • RoyalPredator
    Demage resistences preket toltam fel 95%ra, most elfogadható, h nem esek szét amikor megtlaál egy overlord.... van azért pár másodpercem csít nélkül.

De sjana így nem marad level a többi perknek, ami azért jól jön.
  • Ryder62
    Az jó. És remélem hogy most már sokkal több normális perk lesz nem úgy mint a 3-ban. Pl volt az a perk hogy ökölcsapás vagy mi. Na szerintem az egy full felesleges mert nem hiszem hogy valaki is pont azt fogja bejelölni. Meg a DLC-k után se kaptunk jobbakat.
  • Hotomi
    30 szint lesz alapból a New Vegas.
  • Hotomi
    Alap játékban is menekülnek, nem kell hozzá FWE. Igen az tényleg elég hülyén nézz ki amikor gépágyúval a kezemben harci páncélban rohangálok, és megtámad pár baseball ütős, kis bicskás fosztogató, elég nagy az önbizalmuk
  • Ryder62
    Lehet már tudni hogy hány szint lesz? Remélem hogy nem 20 hanem több.
  • RoyalPredator
    Igen, ez tiszta nevetséges. Mondjuk kevés játék képes rá. Így kapásból... AC2. Amúgy van h elfutnak Falloutban is, de lehet h csak az FWE miatt.
    Meg alapból az, hogy miért kell mindenkinek mindent megtámadni.
  • Ryder62
    Remélem egy nagy hibát orvosolnak majd. A Fallout 3-ban sokszor van az hogy mindenki elkezd támadni. Tehát nem mérlegelik a helyzetet hogy egyáltalán van-e esélyük az adott ellenféllel szemben. Leginkább a társaknál feltünő ez. Pl nálam Clover sokszor úgy halt meg hogy karddal nekiesett egy szupermutánsnak vagy egy óriás skorpiónak. Hát igen volt is quick load rendesen. Meg az zavart még hogy rám támad 5 raider és abból 4-et kapásból elintézek de az ötödik el nem futna hanem továbbra is hadonászik a kisbicskályával miközben a kezemben pihen egy gatling lézer vagy egy golyószóró tüzelésre készen.
  • RoyalPredator
    Szép szép szép darab.
  • Dead
    Szó már volt róla, de itt a kép is a gyűjti változatról.
    KÉP
  • RoyalPredator
    Az az arra gondolok.
  • Ryder62
    "De ha jól emlékszem, ugyan ez volt simán, mod nélkül."

Mód nélkül a szupermutánsokat könnyen el lehet intézni. Egyedül az Overlord az amelyiket percekig kellett lőni.
  • RoyalPredator
    Na most az van hogy FWE -vel tolom, és ott hiába gyepálom őket.
    De ha jól emlékszem, ugyan ez volt simán, mod nélkül.

Én meg kuporgatni szeretem a őszert ^^
  • Hotomi
    Várjál, te egy nehezített mod miatt vagy felháborodva? Azt hittem az alap játékkal van bajod. Az nem a Bethesda hibája ha valaki igazi túlélős modot csinál, ráadásul azt mondtad, hogy túlélősen szereted, szerintem egy fejlesztett szupermutánssal való találkozás elég "túlélős".
  • RoyalPredator
    Nem azért ennyire nem, de amikor kalasnyikovval sorozom a pofáját, azt azért megérezné... De nem.
  • WNW
    Hat hibak ide, toketlen AI oda, azert egy Abrams tankot ne akarjunk kessel megallitani, mert az nem tul valosaghu.. Tehat, ha valami kicsavart jatekfelfogassal akarsz nyomulni, az nem a jatek hibaja..
  • RoyalPredator
    Hát figy, én túlélőként nyomom, és lehető legreatívabban, van alap pisztoly, kés, egy kalasnyikov, aztán azzal tolom még amit találok.
    Most az ilyen felbukkanó buzi mutánsok, akik FWEben nem képesek sebződni se, mikor ezerrel sorozom a fejét telibe... lehet FWE nélkül ez nem lenne ennyire gáz... Na most ezért nem fogok rakétavetőt, lézerágyúkat, atomot cibálni, konzol kill oszt jólvan, csak elég lehangoló.

Meg még csipával se tudom leszedni a nubját.
    Amúgy meg egy szerencsétlen, töketen szörny, mive az AI béka segge alatt.
  • Hotomi
    El is várom egy szupermutánstól, hogy csak über fegyverek sebezék, hiszen a Deathclaw-ok után ők a második legveszedelmesebb ellenfelek. Én nehezített moddal játszok, vats-ot ritkán használok akkor is csak a látvány miatt, semmi gondom a sima harccal, bár az utálom amikor a fedezékből lövök, tiszta a cél és mégis egy láthatatlan fal felfogja a lövéseimet.
  • RoyalPredator
    Ez mind szartse fog érni, ha megint tized másodpercek alatt elédcikázik, és vats nélkül nem tudod leszedni, vagy mert csak az ultraüber fegyverek sérthetik meg :S
  • Hotomi
    Hát az NPC-en már tunningoltak, ha megnézzed a szupermutánst látszik, hogy sokkal részletesebben lett kidolgozva.
  • RoyalPredator
    1. Standalone cucc, de nem kiegészítés. Engine ugyanaz, picit továbbfejlesztett.
    2. Izgalmasabbnak ígérik, az engine is jobb lesz remélhetőleg, és sok fegyvert, animációt, cuccost mod nélkül élvezhetsz friss installtól kezdve.
    3. FALL 2010. November-október vót multkor is.

Mi is várjuk :)
  • The Protector
    Hy.Lenne pár kérdésem.Imádom a játékot de ezzel totál tudatlan vagyok.
    1.Ez egy standalone kiegészítés?Vagy egy új rész?
    2.Miben lesz más az előzőnél?
    3.Kb mikor jön a játék?
    Nagyon várom már.
  • Hotomi
    Pár új kép:
    Szupermutáns vs NCR katona
    Kaszinó
    Motel támadás alatt
  • Hotomi
    Írd le privátban, hogy pontosan mit is szeretnél.
  • Dead
    Utolsó oldal bal alsó sarkában ott a box kesztyű.
  • xblades
    Hotomi

Van egy durva kivitelű leírásom, ha megkérlek kiegészíted nekem a dialog készítéshez, meg hogy tudok árust csinálni belőle?
  • SZilaJMaGGoT
    vótmá' :)
  • Prince23
    Lesz CE kiadás is
  • SZilaJMaGGoT
  • RoyalPredator
    Nem a célkereszt a gondom, azt moddal megoldottam rég, én arról ebszélek, h a karakterek mozgása szánalmas.
  • Hotomi
    Új képek:New Vegas
  • Hotomi
    Most olvastam egy cikket, amiben a cikkíró kipróbálta a játék demóját, és nem volt szüksége a VATS-ra, az iron sight-ot is átalakították, most már a fegyver célzóját fogod használni mint a fps-ben. Úgy hogy kein pánik, VATS nélkül is lehet majd lövöldözni. Visszatér az ostoba karakter! Ha túl alacsony intelligenciát állítasz be magadnak, úgy beszélsz majd mint egy hülye gyerek, ahogy az első két részben.
  • Dead
    Nem változtatná egyszerű FPS-sé. De ha már egyszer FPS-es beütést kapott, akkor legalább tehetné azt jól.
  • Prince23
    FAN film
  • Kandurex
    "Arról nincs hír, hogy lehet e végre VATS nélkül rendesen lövöldözni, v megint összevissza fognak rohangálni az ellenfelek mindenféle ész nélkül?"

Jó az nekünk, ha egy kutyaközönséges FPS lenne?
  • grebber
    Fallout: New Vegas - A gyűjtői változat tartalma!

Az Obsidian, és a Bethesda összefogásának eredménye a Fallout: New Vegas, amelyet természetesen szép dobozban is megvásárolhatnak a rajongók.

Érdekes dolog ez a gyűjtői változatos téma, főleg így 2010-ben, hiszen manapság erősen támad a digitális disztribúció is. A Fallout: New Vegas viszont nem a megszokott letölthető, ingame extrákkal kedveskedik a rajongóknak.

Aki úgy döntene, hogy befektet egy Fallout: New Vegas extra változatba, a következőket találja majd a míves dobozban:

- Lucky 7 zsetonok
    - Egy pakli kártya, a játékban található fontosabb frakciók, és karakterek illusztrációival
    - A híres neves "Lucky 38 platinum chip"
    - All Roads címmel egy képregény, melyet a játék kreatív direktora, Chris Avellone írt, és a játék előzményeit tárgyalja
    - The Making of Fallout: New Vegas: a szokásos DVD lemez,, tele exkluzív videókkal, interjúkkal, egyebekkel

A Fallout: New Vegas Collector's Edition mindhárom támogatott platformon elérhető lesz, viszont az árát egyelőre nem tudni.

info: Gamestar
  • RoyalPredator
    100% agreed.

Arról nincs hír, hogy lehet e végre VATS nélkül rendesen lövöldözni, v megint összevissza fognak rohangálni az ellenfelek mindenféle ész nélkül?

Supermutant konzol kill alapból, mert ezért szervó páncélt nem hordok.
  • ratgab
    Jóféle lesz! Gyakorlatilag eddigi információk alapján csomó olyan dolgot beleraknak, amit az F3-nak alapból is tartalmaznia kellett volna...
  • Hotomi
    Igen:
    -Lesz szerencsejáték: Black JAck, Félkarú rablók, Póker, Rulett, a szerencse tulajdonságnak ismét jelentős szerepe lesz.
    -Három fajta pénz lesz: Kupak, NCR dollár, Legion pénz (ami nem más mint kaszinó zseton)
    -C4-es robbanószer detonátorral, machete, borotva, és bokszkesztyűk (lehet, hogy majd bokszolhatunk ringben, vagy fogadhatunk)
    -Új újratöltési animációk a fegyverekhez, ami abból áll hogy megmutatja mennyi lőszert raksz a fegyverbe
    -Társainkhoz lesznek mellékküldetések
    -New Vegast egy ember fogja irányítani, Mr. House aki robot rendőrökkel tartja uralma alatt az egész várost.

• RoyalPredator
    Nah valami új?
  • Hotomi
    Érdekes, nálam csak az adott NPC használta csak az új dialógust, mindenki más a saját dialógusát használta.