6837
...
-
#315 De annyira béna modok vannak h beszarás. -
#314 De legalább lehet majd mod-ni. -
#313 Hát, a HUD engem speciel nemzavar, mert egy jó kis hud az, de a pipboyt tényleg lecserélhették volna vmi használhatóbbra. Nembaj, majd egy Mod.
A karakterek még mindig ugyanolyanok, de ez engem nem zavar, ameddig nem azt látom, hogy gyakorlatilag klónpofákkal találkozok. Nembaj, majd egy Mod.
A terepelemek, amiket eddig mutattak, nem vmi látványosak, de ami rosszabb, hogy nagyon kevesek. Nembaj, majd egy Mod.
És folytathatnám ezeket a sorokat.
És és azthiszem ezzel sok mindent elárultam:) -
#312 Ránézésre hasonló, de már sok újdonság feltűnt benne azért.
Ötletes, hogy a S.P.E.C.I.A.L. skilleknek minden szintnek külön neve van.
Mintha a lövöldözés is jobban működne, bár ezt ennyiből azért még nem lehet megállapítani.
Viszont jól látható az ostoba mutáns <-> okos mutáns is. Egyik acélbeton szerkezettel támad, másik álcázó berendezésben és egy hatalmas fegyvernek készült karddal csapkod minket.
Az arcok továbbra se tükröznek sok érzelmet sajnos.
A Pipboyunk kinézetéből ítélve megint nem lesz használható térképünk.
A kutya meg aranyos. -
#311 Gyerekek, így lehet eladni vmit többször... -
WNW #310 Ahhoz nagy, es nem kell hozza a sima F3, illetve nemi valtozasokat is eszkozoltek... Pl. a Crysis, meg a Crysis Warhead is szinte ugyan az, de megis mas-mas jatek... -
sirdond #309 és ezt képesek eladni új játékként?
régen az ilyeneket kiegészítésnek hívták...
-
#308 Basszus ekkora lusta barmokat, legalább a HUD-ot lecserélhették volna... -
#307 Hmmm lehet aprítani a baszott mutánsokat :P -
#306 ELSŐ GAMEPLAY -
#305 De úgy, hogy meg se lát!
Beindul a fight zene, várok....várok... ja hogy onnan jön a radscorpion, de a modelljét még meg se meri jeleníteni a játék... -
WNW #304 VATS nelkuli lovoldozes.. Nekem az az erzesem, hogy ott direktbe rontottak a dolgokon, hogy eroltesek a VATS hasznalatot... Akar hogy is agyalok, emlekeim szerint az Obliban ijaszkodni pontosabban lehetett, meg varazslatokkal lovoldozni, mint a Faloutban neha mesterlovesz puskaval loni.. Mondjuk alapvetoen ez a motor nem lovoldozos jatekhoz keszult, ez is benne lehet.. -
ratgab #303 Hát ha valóságban gondolkodunk, akkor a radscorpion biztos nem találna olyan sok kaját (meghát nagy darab jószág az sok kell neki), ezért szerintem ez nem hiba, rádsprintel mert kajás ennyi.
Raiderek meg azért támadnak mindig, mert hát eleve vérengzőek (lásd felfüggesztett kampóról logó emberek), ebből fakadóan aki ilyet csinál az nem teljesen normális, harmadrészt fullra be vannak kábszerezve, meg be vannak rúgva. E három kombinációjából kifolyólag én abszólút nem csodálkozom, hogy még a szupermutánsokba is belekötnek kisbicskával a kezükben is.
Amit én igazán nehezményeztem a Fallout 3-ban az az, hogy voltak frakciók, de igazából nem voltak. Kellett volna olyan lehetőség, hogy tudj hozzájuk csatlakozni és emelkedni a ranglétrán, mint pl. oblivionban, de úgy hogy ezen emelkedésnek legyen előnye, meg látszatja.
Ha negatív a karmád csatlakozhatsz a raiderekhez, vagy adott esetben akár az enclave-hez ha pozitív akkor lehetsz tagja a Bos-nak. Körülbelül, mint az oblivionban, ahol több frakcióhoz is csatlakozhattál, na nem aszt mondom, hogy egyszerre enclave és raider, hanem csak 1. Legyenek feladaid, amit azért kapsz, hogy fentebblépj a létrán, ha jól teljesíted, valamint állandóan választható feladatok (pl.: raidereknél: hozzol rabszolgát pénzt kapsz, vagy szerezz kaját, lőszert ilyesmi, ha megölsz egy ismertebb pozitív karmájút, vagy ellenséges csapattagot, akkor elismerés esetleg lóvét kapsz. Bosnál: őrjáratozz x területen, ott vagy történik valami vagy nem, de mindenképp kapsz pénzt, szupermutáns helyőrségek kipucolása csapatosan vagy egyedül ilyesmi. Enlave-nél: kicsit árnyaltabb küldetések, infó szerzés Bos-ról vagy mittudomén.
Aztán ott vannak a regulatorok: van 1 főhadiszállás oszt szevasz, egy darabot nemlátsz a wastelanden, csak ha negatív karmád van.
Különböző kiemeltebb ellenséges bossok jelenlétét nagyon hiányoltam.
Valamint még ami isszonyat nagy hiba a szememben az a unique fegyverek:
Hát könyörgöm nem lehetett volna egy kis plussz optikai tuningot dobni arra a nyavalyás különleges fegyverekre, csupán a lincoln ismétlő kapott egyedi kinézetet, a többire miért nem tudtak rányomni valami különlegeset, hogy ne totál úgy nézzenek ki, mint a többi 2500 smg.
Nekem a Vats nélküli lövöldözéssel nem volt különösebb bajom.
Szóval ha ezen fentebbi dolgokat javítják (Cesar legionban lehetne így csatlakozni), akkor én már elégedett lennék. -
#302 Én egyedül a motor miatt vagyok szkeptikus, meg mert nagyon felhúzza az agyamat, amikor teljesen logikátlanul viselkednek az NPCk, pl a látóhatárnál megjelenik egy radscorpion, és rádsprintel mint az állat, meg hogy a karakterek is össze vissza mennek, VATS nélkül lövöldözést erősen szánamasnak érzem, és ingerlőnek..
Én hiszek abban, h a Nev Vegas sokkal jobb lesz, csak az alapvető bénaságait javítsák ugyan ki.
Amúgy most épp 2őt álmodtam az éjszaka. Először New Vegasban voltam, de már nemigazán emlékszem, mit is csináltam, csak pár képre, a mostani kaszinókról, ahogy belepte őket a homok, ahogy élnének ott az emberek.
Azután én voltam a Vörös Báró, és repkedtem a fűnyíró hangú géppel :D -
ratgab #301 Cáfolnám az állításokat: nem villan be semmi a játéktérbe, ahova zoomolsz a fegyverrel azt fogod látni közelebbről. AI meg úgy észrevesz mint a pinty ha nem settenkedsz és/vagy nem olyan ruha van rajtad, ami nem nagyon vagy csak csekély mértékben ad ki hangot.
Sztem az AI-val Alpha protocolban sok baj nincs, játékmotor kicsit fura, de szerintem megfelelő, inkább elavultnak mondanám (2-3 éve készült)
New Vegasban a motorral nem lesz gond, amúgy meg történet, párbeszéd, döntések és hatások terén az Alpha protocol akkorát tett az asztalra, mint sok több milliós költségvetésű játék nem.
Ha ebből indulunk ki, akkor Obsidian New Vegasban az F3-ban debutált szerintem jó harcrendszert kicsit tovább csiszolja és sztori, interakció, párbeszédek tekintetében még rátesz egy jó nagy lapáttal a hangulatra.
Ezek az én előérzeteim a játékkal kapcsolatban ,ezért is (nem szoktam ám sűrűn ilyet csinálni) terveztem be, hogy az első értékelések (preview-k) megismerése után már veszem is meg a játékot.
Egy Obsidianos fejlesztő nemrégiben kibukott és elmondta, hogy az Alpha protocol fejlesztése alatt igen nagy fejetlenség volt a fejlesztőcsapaton belül, ellenben a New Vegas teamje nagyon összefogottan, tudatosan és összeszededten végzi a fejlesztést és szerinte az a projekt nagyon jól és nagyon jó irányba halad.
Royal: Fallout 3-at Bethesda készítette, ugyanúgy, mint obliviont. Érdekes módon mindkettőnél ugyanazok a kifagyások voltak jellemzőek.
Ezt az Obsidian készíti, ha legutóbbi projektjükből indulunk ki (Alpha protocol) igencsak stabil játék lesz (nálam egyszersem fagyot, ugyan kilépéskor néha hibával lépett ki, dehát az kit érdekel). -
#300 De ezt miééééért nem javítják ki. Ez egy kritikus pont, ami miatt énis töröltem a fallout3at, kifagyásokkal együttvéve. -
#299 Némi aggodalomra ad okot, hogy az Obsidian ugyan profi sztori és dizájn tekintetében, de megint (már több éve ismétlődően a projektjeik során) sikerült grafika és AI téren brutálisan furcsát alkotni az Alpha Protocollal. Állítólag épp az a távoli objektum villan be a játéktérbe, amelyik akar és a régmúlt időket idéző AI háta mögött ordítozhatunk lopakodás közben, akkor se vesznek észre az ellenfelek.
A New Vegas harcrendszere ugyanaz lesz, mint a Fallout 3-é, itt viszont a kedvünk szerint összeállítható fegyverekre már ADD-ON cuccokat is csatolhatunk. -
#298 Alig két héttel az E3 kezdete előtt a Bethesda is ismertette, milyen játékokat visz a Los Angeles-i találkozóra.
A marylandi kiadó a riválisokhoz képest meglepően kevés játékot visz magával, ám ha a minőséget nézzünk, kevés olyan cég lesz, aki felveszi majd velük a versenyt. A cég standján ugyanis kipróbálható lesz a Splash Damage új játéka, a Brink, az Obsidian Entertainment műhelyében készülő Fallout: New Vegas és az inXile Entertainment csemetéje, a Hunted: The Demon's Forge, valamint egy friss információkkal megpakolt RAGE bemutatót is láthatunk majd. -
#297 Ez már igaznak tűnik... szeptemberbe tuti nem jelenik meg a new vegas -
#296 Ez a Hardcore jónak hangzik. Abban már tényleg átgondolod hogy mit vigyél magaddal. -
ratgab #295 Ezt jó sza..rul illesztettem be! Hogy tudom ezt szerkeszteni? -
ratgab #294 Fallout new vegas wikia:
"A Hardcore mód egy opcionálisan választható beállítás lesz, ami valósághűbbé teszi a játékot olyan dolgokkal, mint kiszáradás, illetve nem azonnal gyógyulás (gyógyuláshoz idő kell). Ha azt választod, hogy visszatérsz normal nehézségre, utána nem állhatsz vissza hardcore módba. Játszd végig a játékot hardcore módban és egy speciális trófeát/acsívementet kapsz a végén.
Normál mód: Hard mód:
- Stimpack azonnal gyógyít - Gyógyuláshoz idő kell
- Lőszer súlytalan - Lőszernek súlya van
- Nincs dehidratáltság -Játékosnak van egy dehidratáltság
mérője, aminek értéke idővel csökken, ezt vízzel lehet újratölteni
- Béna láb Stimpackel gyógyítható - Béna lábat csak orvos, vagy orvosi táska gyógyíthatja"
Szóval ez a Hardcore és a Normál közötti különbség. Hardcore lesz a nyerő!
-
#293 Majd a chips is orvosolja a lábadat nefélj :D -
ratgab #292 Hát azért ennyire nem gondoltam bele, kb az is elég, hogy enned kell különben éhen halsz vagy ilyesmi, esetleg legyengülsz (kisebbet sebzel közelharci fegyverrel) nem tudsz annyira pontosan célozni (mozog egy kicsit a célkereszt, látás zavarok), vagy hackeléskor koncentrálni, nem tudsz futni csak gyalogolni. Én ilyesmivel megelégednék, de ha csak rendszeresen kell enni, hogy ne hallj éhen, illetve inni, hogy ne száradj ki az is elég.
Én csak ennyire gondoltam az F3-as utalásommal. (Meg egyébként is mikor gyógyultál kajától, meg víztől, oké mondjuk 1-1 adagtól, de nem "most akkor bekapok 10-15 zacskó csipszet aztán teljesen egészséges leszek, pedig az előbb már alig éltem, egy kutyaharapásba belehaltam volna")
Meg az jó, hogy törött lábat nem tud csak orvos gyógyítani... -
#291 Hát, szeretnéd teis hogy értelmes kaják legyenek, mi?
Pl gyümölcs adjon HPt, tészta adjon energiát, stb, h legyen vmi értelme? -
ratgab #290 Amazon úgy tudja, hogy november 16 a megjelenési dátuma a játéknak...
Jah és Hardcore módban fogom nyomni tutira, legalább lesz egy kis izgalom és valóságérzet.
(F3-ban is ott volt az a sok kaja, meg víz és nem volt jó másra csak életerőt növelni). -
#289 Jó, de én a valós világból következtettemmmmmm! :D
-
Noodlee #288 Emlékeim szerint már az F1-ben is volt lézeres gatling. -
#287 Az első játék bemutató:
Fallout 3 - E3 Teaser Trailer
(Videók / 2008. július 12.)
megjelenés:
PC: 2008. október 31.
Ha 2010. szeptembert 30. veszünk akkor junius első felében várható majd ugye: E3, June 15 - 17, 2010 Los Angeles -
#286 Nem véletlen várható megjelenés van előtte. Általában ahhoz képest tolják arrább, de legalább szeptemberhez képest és nem novemberhez tologatják majd, ha halasztják. Amúgy ha jól emlékszem a Fallout 3 is késet, nem is beszélve a magyar verzióról. -
mike01010101 #285 Akar igy is lehetne, de a tendencia az hogy minel tobbet akarnak eladni egy jatekbol es igy "agyonreklamozzak" mindenhol, nem "agyonhallgatjak" es csak a leggyengebb reszeket mutogatjak. Bar igazad lenne, en is szeretnek mar szeptemberben jatszani vele, de félek...
A Lookout az csak egy dlc volt ez viszont egy onallo, teljeserteku es teljes aru jatek lesz.
-
Hotomi #284 Arra nem is gondolsz, hogy esetleg amit láttunk az még csak vázlat? Ha megnéznéd a hivatalos oldalon amikor készítették a DLC-ket először mindig vázlatban készítették el , és amikor végeztek a scriptelésel, a küldik megírásával, akkor jöhetek a csínosítgatások. PL a Pointlookout-nál láthatod hogy a fejlesztés első szakaszában a modelek, mint a gőzhajó még texturával sem rendelkeztek. -
#283 Az feltétlen kell a túlélésért :D -
mike01010101 #282 Nem igazan akarom elhinni a szeptemberi megjelenest, de az oktobert sem. Ennyi idovel a megjelenes elott (3-4 honap) mar gameplay videoknak kene kint lenni es mar majdnem beta allapotban kell lenni. Szerintem senki ne elje bele magat, bar tevednek:)
A kepek alapjan meg egy jobban sikerult dlc-t sem neznek ki ebbol, pedig nagyon szeretem es varom is.
Ennel sokkal tobb kell bar az obsidian mostanaban nem hasit valami jol.
-
Hotomi #281 Kihagytad az Ökölharcot, mivel ott a boxer, a szervókesztyű, meg majd a bokszkesztyű, amivel talán ismét ringbe szállhatsz majd a Kaliforniai nehézsúlyú bajnoki címért -
Hotomi #280 Pedig abban a wikiben ahol én olvastam Gépágyúnak hívják, az 1861 Gatling -Gun-t is Gatling ágyúnak hívják, és a modern kori változatát a Minigun-t is Gépágyúnak fordították. -
#279 Minigun az minigun, de nem gépágyú :D
A gépágyú szerintem vmiféle M2es v M3as. Wikizz utána.
De lényegében erről van szó.
AMúgy nemláttam :D -
#278 Na ne má nem láttad a Terminátort?
Minigun -
#277 Bocs várható megjelenés. De azt hogy menyit csúsznak majd kiderül. -
#276 Kicsit túl korai ez sztem, október-november környékén várható.