6837
...
-
Hotomi #155 Pár újabb kép New Vegas
A robotok kissé furán néznek ki, azt hittem csak az a robot fog majd így kinézni aki majd kihúz minket a gödörből.
A másik, miért van az, hogy minden szuper mutánst primitív fegyverekkel ábrázolnak? A szuper mutánsok nem arról híresek, hogy kannibál ősemberek, hanem arról, hogy félelmetes harcosok, akik komoly fegyverzettel rendelkeznek. Az egyben, a kettőben, és a Tacticsban is, komolyan megizzasztottak, a háromban csak céltáblák voltak ratyi fegyverekkel. Remélem a New Vegasban ismét kihívást fognak jelenteni. -
#154 Hehhhehheeeee HH!! -
#153 Nemá, lesz benne rasszizmus?
akkor támadok én is:
A Fehér Háta mikor fogják már feketére festeni? :DD -
Noodlee #152 Gondolom olyanokra gondol, hogy valakinek azt mondod, hogy rühelled a ghoulokat, akkor a ghoulok nem igazán fognak szeretni. -
#151 Itt az egyetlen kérdéses szó a "mindenre."
Mert persze ha mondjuk elküldök egy srácot, hogy azapját megették a hangyák, beszoptad, hahaha, hol a nyalókád elveszem!- akkor nem kapok áremelést Moiránál, mert a csaj bio és humiizé.
Tehát akkor mi mindenre hatnak ki a mondataink?
Csak a küldetésre, ill fő storyra, akkor meg "hazugság" az egész. -
lammaer #150 "Minden egyes cselekedetünk és mondatunk kihatással lesz mindenre."
Teljesen hihető, nyilvánvalóan nem marketingesek irták. :)
Amúgy ha hozza már azt amit az F3, nálam bejövős. Nekem tetszett az F3 nagyon. -
#149 Hát a kérdés mi marad meg az ígéretekből a játék kiadására. -
#148 Ebből a pár új infóból sok reménykedést merítettem ismét =)
Amúgy láttam a képen az M4est, igazán belerakhatnának egy normális AK-t is, meg rendes tuningot, mert egy lényeges elem az efféle világban.
És külön örülünk, hogy nem a baszott világot kell megmenteni, hanem csak a saját bajunkal törődni. Persze tudjuk, hogy a végén v megöljük a merénylőt, vagy nem, és ez a multi-endinget befojásolja.
Minden cselekedetünk kihat a világra? Reput kapunk, vagy vesztünk?
Zsír. De remélem nem lesz ránkerőltetve a beszélgetés, mint F3ban, akármit mondhatsz de ugyanaz lesz kb a végkifejlet. -
#147 Újabb info áradat New Vegas-ból:
* A dinamit lesz az egyik első fegyver, amibe belebotlunk majd.
* Az Obsidian sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a történetre, mint azt a Bethesda tette a Fallout 3 esetében.
* A VATS-ban most már minden fegyvernek lesz egy speciális támadása.
* A fegyverek módosíthatók, az egyik ilyen módosítás hatására például lecsökken az idő, ami a golyószórónak kell ahhoz, hogy bepörögjön.
* Minden egyes képességünk befolyásolhatja majd a beszélgetéseinket.
* Egy úgynevezett Command/Companion Wheel cucc segítségével utasításokat adhatunk majd a csapattársaknak. Ennek a végleges formája még nincs eldöntve/pontosítva.
* A Nightkin-ek visszatérnek és álcázni tudják magukat.
* A Hoover-gát egyben van és áramot termel.
* Az elektromosság egyébként az egyik fő eleme lesz a játéknak.
* Három frakció várható, az NCR, a Caesar's Legion, és ugyan még nincs megerősítve, de valószínűleg a Brotherhood of Steel.
* A Helios One elnevezésű torony egy bolygókörüli pályán keringő lézert vezérel.
* Ehhez a lézerhez lehet majd szerezni egy hordozható vezérlőt, így bárhol, bármikor bevethető lesz.
* Minden egyes cselekedetünk és mondatunk kihatással lesz mindenre.
* A New Vegas több ending-gel is rendelkezni fog, szóval nem a sablonos magányos férfi/nő megmenti a világot dologra kell számítani.
* A játék fő célja az lesz, hogy kiderítsük ki akart minket megölni és miért.
* Az egyik új fegyver, az "All-American" egy gyorstüzelő mesterlövészpuska.
-
#146 Hát, én speciel annak örülnék, ha mondjuk FPS nézetben rendesen lehetne lőni az irányzékkal, 3rd viewben pedig szokásos mód tökéletes.
Csak ne legyneek ilyen gyorsak az ellenfelek, meg bugosak, mert vatsn élkül eléggé nagy pazarlás kiállni pl raiderek ellen. Most épp ghoulos zombigyaloglós modokkal megyek F3ban, Resident Evil style, sivatagi áttextúrázásban, bár a rucijaim nem épp a legjobbak, se a fegyvereim.
Valahogy nem találja őket telibe... Kénevmi zombis ghoul áttextúrázás:S
Na szóval ha meg nem totál romos lesz a város, akkor legyen benne élet, mert pár császkáló NPC ugyanazzal a hülyeségével számomra igencsak szánalmas. -
#145 +az obsidian azért inkább tisztában van az rpg fogalmával... :D -
#144 Na, hát akkor még sincs nagy gáz. Jó lesz, reméljük. -
#143 nem
az F3-mat a Bethesda készítette, miután megszerezte a fallout jogait.. megcsinálták a 3. részt, majd odaadták a grafikus engine-t az obsidiannak, hogy ők is készíthessenek egy falloutot...ez részben nemes gesztus, részben gondolom reklám, hogy ők milyen faca gyerekek..azért az obsidiannak, mert ott sok olyan egyén dolgozik, akik részt vettek a fallout 1 v 2 készítésében -
#142 Tehát ugyan azok, mint az F3at, nem? -
#141 Nem, az Obsidian csinálja a Bethesda égisze alatt. -
lammaer #140 Én úgy tudom nem csinálnak új enginet, tehát igen.
Nem hiszem hogy 1 év alatt tudnának vmi szignifikánsan újat csinálni... :) -
#139 remélem nem kérdezek nagy baromságot, de ez ugyanúgy fps nézetű lesz mint a fallout3? -
#138 Most miért, kik csinálják ezt?
Nem Bathesda? Vagy én már nem is értem...
Lényeg, hogy más lesz, de hasonlóan morbid humorral teli, mint az F3. Cikkek szerint. -
#137 ZAvvi szerint október 29. a megjelenés. -
#136 Hát remélem nem fog csúszni bár ha ez a minőség javulást okozza akkor ok. -
Hotomi #135 Mivel őszre hirdették a megjelenést így valószínű, hogy október-november körül fog megjelenni. -
#134 Új hír? Októberben jün?='( -
#133 A kettőben volt hozzá külön skill : link
És ha lesz valószínűleg egész játék barlang vagy kaszinó. -
#132 A Címből kiindulva minimum:
LUCK - fontos tényező lesz.
Caps - Szintén.
És minimum black jack, rulett és félkarú rabló... -
#131 Hát ez Vegas, remélem lesz ilyen mini játék. Anno a kettőben is volt rá lehetőség. -
#130 Lehet majd szerencsejátékokat játszani, ugye? -
#129 Annyira nem hiányolom őket hogy az csoda... -
Hotomi #128 Hát igen csak rájár a rúd a BoS-ra, a kelet és közép amerikai testvériség kivált a nyugati BoS-ból, akkor ott van még az NCR-BoS konfliktus ami szintén jelentősen meggyengítette a Testvériséget. -
#127 Meglátjuk, ők már tudják.
De az első két rész kulcs fontosságú pontjai, az otthonunk és az ott lévők sorsa van a kezünkben. Nem kell a világot megmenteni, az nekem se tetszene. De mint az új hig-tech erő azért hiányozna. "Ezzel szemben a 3. részben kapunk egy taknyos hülye gyereket, akivel futunk apu után. "Apúúúú... várj meg! Ne menj dolgozni!!!"
De a BoS-nak honnan lesz ereje, a kettőben egy erejét sirató rég-tech féltékenyen őrző szétzilált csapat volt, akik loholtak az Enclave fejlődése után, próbálva miné többet megszerezni belőle.
A háromban meg a teljes hanyatlásuk látszott.
Egyedül a NCR ami haladt a fejlődés útján, meglátjuk hova jutottak. -
#126 Pontosan!
Szánalmas lenne, ha világmegmentő hőst kéne alakítanunk!
Az, hogy postások vagyunk, sajna még nem biztosíték ezügyben...
Mellesleg nem kell lennie főgonosznak, max annak, akik el akartak minket tenni lábalól, mert azthiszem ez a főszál.
Enclavet én úgy ahogy van leszarom, semmi hatást nem gyakoroltak rám.
engem a túlélés érdekel:D meg a cuccok, kinézet, járművek. -
Hotomi #125 Nem hiszem, hogy ők lesznek a probléma forrása, a kettőben is ők voltak a főrosszak, majd a 3-ban is, a New Vegasban már fárasztó lenne ha megint ők lennének. Nekem tökéletesen megfelel a NCR-Ceasar-BoS frakciók közti villongások, nem akarom megint megmenteni amerikát/világot/galaxist/világegyetemet a überbrutálmegagigabolygóevőfőfőgonosztól -
#124 Nos valami történetet biztos kitalálnak mert a főgonoszt szerintem megint ők játszák.
Elvileg 43 évre vagyunk a Fallout 2-től, azalatt már összeszedhették magukat hisz fanatikus katonának valót könnyen toboroznak, titkos katonai raktárak meg bőven akadnak, hisz ne felejtsük el nem kis ország.(pl. 51-es körzet)
És pont Navarro ahol újra működőképes helikopterek épültek ha nem erősödött meg akkor a keleti partra se jutott volna belőle.
És hatalom éhes parancsnokok mindig is lesznek akik magukhoz ragadják a vezetést.(esetleg egy főgonosz akit a végén le kell győzni?) -
Hotomi #123 Caesar légió lesz a kedvenced, ők alapból rabszolgakereskedők. -
Hotomi #122 Kétlem, hogy szerepelni fog az enclave a NW-ban, mivel a 2. részben kivertük őket a nyugati partról, ezért települtek át a keletibe, és nem hinném, hogy újra visszajönnének nyugatra. Nincs elég nyersanyaguk, hogy össze-vissza vándorolgassanak. Navarron talán maradt még egy kissebb egység de az nem elég, hogy ismét szent háborút hirdessenek a mutánsok ellen. -
#121 Minek?...
Mondjuk frkaciókhoz való csatlakozást nagyon erősen támogatom!:D
Szívesne lennék aktív slaver, de még a raiderségbe is belekostólnék egy hangyányit. -
#120 remélem most végre lesz lehetőség arra, hogy csatlakozhass az enclave-hez -
#119 Ja hogy mondjak vmi okosat is:
Bezony a társadalom szennye bőven fordít időt a hülyeségre, a drogra, a csilivili neon szaraikra, ha van rá pénz ha nem. Azért a túlélés nem ennyire durva már, legalábbis F3ban nem így hatott (akinek nem ment, már bőven meghalt ugyebár), nomeg Vegashoz, ami nem ennyire eldurvult hely, mégiscsak jobban illene az efféle raider. Próbálok képet mutatni.
Area 51... Fúúúú hát biztos vmi óriási dungeon, tele elszabadult ufoval vagy furcsasággal, nomeg persze érdekes kütyükkel, gondolom ruhával is.
De hogy lessz ott bonyodalom, az 100%!.
Főleg, sztem a DC-s ufo az 51esből szökött el.
Az már vhol gáz, ha többen is vannak.:D
Airport fura lesz... mégis egy kifutópályán mit lehet játszani?
Vmi odaépült a roncsokból?.
Viszont!! Ha benne lesznek a luxus telkek, amikbe be lehet járkálni, marha jó búvóhelyünk lesz:D -
#118 A képtől orgazmusom lett -
#117 Ha a "népedet" kell megmenteni, az Enklave birtokolja a katonai bázist, a Brotherhood of Steel megpróbálja rátenni a kezét a lehető legtöbb régtechre, az erőszakosan terjeszkedő NCR, szupermutáns település... ááá igazi régi Fallout filling lehet ebből -
#116 Véleményem szerint megint lesznek idegen technologiák. Talán Dlc formában Ufó-k is.
Az 51-es bázison lesz az Enklave.
A Hoover gát fontossága miatt pedig a Brotherhood of Steel szállja meg.
Az eddig bemutatott két frakció táborában pedig folyni fog az adott "népesség" élete. Remélem több lakossal mint a három "városaiban".