6837
...
  • ratgab
    Hát ez nagyon baba leírás.... Maximál respect neked, hogy szóltál róla!
  • ratgab
    Thx! 2 feladat között majd olvasgatom!
  • Gideon Wieth
    Na banyeg rájöttem mér nem ment a caraván.. Mert szar az irányítása :D Dolog h nem egérrel, de ráadásul alapértelmezettként mellé rakja a kártyát és nem alá .... mire erre rájöttem ....
  • ratgab
    Fallout wikia szerint a Fallout 3-ból már ismert mindent lövő Rock-it-launcher benne van a játékban...:D
  • ratgab
    Megvenném, ha lenne itthon eladó!
  • xblades
    Na találtam egy ilyen csöppséget is:

itt: ( csak vigyázni kell mert 4-5 Sentry bot és 4-5 Mister Gutsy védi)

na igen:

van távcső is: (és használható, de nem sokat ér)

és végül egy kis kereszténység is belecsúszott a játékba:

• gfreak
    xD már négyen ráröppentünk xD gyorsabban megy majd az idő melóban xDDD
  • AnarchoiD
    Fallout Hivatalos Leiras (angolul persze)terkepek meg minden letezo info 100megas zip
  • IMYke2.0.0.0
    Papír kiadásban - Amazon.com
    Fallout New Vegas Collector's Edition: Prima Official Game Guide
    David Hodgson

• ratgab
    Tehát akkor hol is találtad ezt az 500 oldalas (250 mb-os) pdf guide-ot.
  • nowan
    semmi baj, majd karácsony másnapján én fogok irigykedni a játékosokra.
    nem találtam még fegyvertervet sajnos, pedig szívesen összedobnák már néhány kupaknát.
  • ratgab
    Érzem, hogy én is kezdek beteg lenni... ... de most komolyan!
  • ratgab
    Nem akartalak megsérteni! Így már értem! Akkor jó játékot kívánok neked (lőjj kettőt helyettem is)!

Tényleg, ha már ennyire belemerültél nem találtál véletlenül az F3-hoz hasonlóan építhető fegyverek receptjeit, mint pl railway rifle? Érdekelnének, hogy milyen építhető fegyverek vannak a játékban, de nem találok róla infót sehol!

gfreak # 980: valahogy úgy érzek én is!
  • AnarchoiD
    En pl bebeteg vagyok holy ijenkor jatszom ;) amikor legyoz a laz alszom amikor felkelek akkor folytatom a fallout -ot ;)
  • nowan
    nem akarok személyeskedni, de van aki nem 8-16-ig dolgozik. :)
  • gfreak
    hehehe...látom nem csak én vagyok az egyedüli aki sajgó szívvel olvassa ezeket a délelőtti hozzászólásokat, amikben friss, két-három perces élményeket osztanak meg..én meg itt a melóhelyen várom a nap végét
  • ratgab
    Nem akarok itt személyeskedni, de te egyetemista vagy, hogy ilyenkor is játszol?
  • ratgab
    Hol? Hol? Hol? Bocsánat, átfogalmazom a kérdést! Honnan? Honnan? Honnan?
  • AnarchoiD

250 megas 500oldalas pdf jool ;)
  • nowan
    most találkoztam eggyel az úton: 1700 volt nála. 500-ért vásárolt is!
  • ratgab
    "kereskedőknek van rendes tőkéje"

Jó hír! Szívfájdalmam volt, hogy egy kereskedő 400 pénzzel szaladgál...
    Videóban láttam, hogy már akár 700 is van nekik!
  • Gideon Wieth
    Semmi baj az angolommal, a holofilmet is elolvastam amit a srác adott, de azt nem fogtam fel :D Lehet h csak este volt már :D
  • ratgab
    Közelharci+ explosives ( kifigyeled az ellenfeled, ledobsz pár aknát, bottlecap-et, és odacsalod őket, maradékból meg pörkölt lesz)!
  • ratgab
    Jaj! Én már látom, hogy ebből már nem 1 karakter lesz, rossz szokásomhoz híven (Fallout 3-ban is volt három) és ebből csak eggyel fogom befejezni!

Trait: Szintén a szemüvegest választottam, valamint a good natured-öt (+5 Speech, Barter, Science, Medicine, Repair -5 Explosives, Energy W., Melee, Unarmed)
  • nowan
    Kedvenc mellékküldim rögtön a legelején a forrásnál a srác, aki segítséget kér a bajbakerült nővérének. nagyon megadta a hangulatot!
    Találtam már egy vagy két olyan eseményt, ami alapvetően változtatná meg az erőviszonyokat a frakciók között. És többször volt már egymást keresztező questem is.
  • ratgab
    Legalább nem leszel hamar Avatar! Amikor meg kell az a pár plusz pont, akkor meg előtte leülsz olvasgatni!
  • Carlos
    Szintén... Nekem sem tetszik!
  • lalakov
    Kár, hogy az újságok csak bizonyos ideig adnak többletet, mert így ismerve magam csak gyűjtögetni fogom őket és tartogatni, hogy majd jó lesz... kb. a játék végéig.
  • nowan
    én már nem vagyok biztos benne, hogy kell a survival skill:
    sokkal több kaját találok, mint amire szükségem van. még ha gyógyításra is használom őket. a vízhiány viszont gyakori a sivatagban.
    pénzt is könnyű szerezni: rengeteg a loot és a kereskedőknek van rendes tőkéje.
  • Encore
    Aki hosszabb ideje nyomja, az írhatna a mellékküldetésekről. Milyenek? változatosak? Többféleképpen megoldhatóak? Vannak kemény döntési helyzetek? Mennyire befolyásolják a világot a döntéseink?
  • sirdond
    viszont azt is megfigyeltem, hogy a meele/unarmed skillek nagyon erősek lettek és sok jó fegyvert lehet találni már korán, így a következő karakterem biztos, hogy közelharci lesz :)
  • sirdond
    igen hardcore-on nyomom, de a hard-ot a nehézségre értettem
    nekem az új karakter guns, science, repair. specail-t most nem tudom, mert nem vagyok otthon,de str biztosan 5 és a karizma 3
    tudom ezáltal speech,barter kilőve és útitárs sem lehet sok, de úgy is egyedül szeretem járni a sivatagot, a társakat meg cucchordásra használom általában. és így legalább fontosabb statokra tudok rakni pontot
    traitnek az egyik a szemüveges volt,hogy a perception is egyel jobb legyen

a survival skill szerintem nem lassítja az éhséget vagy a többi növekedését, hanem nagyobb skillel többet von le
  • ratgab
    hardcore-on akarok indulni igen!
    Főbb elképzelések: Első a fegyvertípus választás, ami elsőre nálam guns (agility).
    Másodszor szeretnék túlélő lenni, ráadásul olyan, aki nem pazarol és meg tud élni, abból amit talál, tehát a survivor skill (tehát endurance) elengedhetetlen. Harmadszor az eszköz készítésben és a lőszer újrahasznosítással szeretnék spórolni, tehát kell a science skill (ami ugye intelligence). Eddig jól osztottam akkor el a pontokat!

Az egyedüli problémás dolog az a 3-as strength lehet (ugye a fegyverhasználat miatt)!

Neked milyen elosztású a karaktered egyébként? Gondolom hardcore-on nyomod. Survivor skill befolyásolja, hogy milyen hamar leszel éhes, szomjas?
  • sirdond
    szerintem így nem fog menni, én is ezért kezdtem újra

nem lehetsz egyszerre sniper, orvos, túlélő, rabló, stb...
    válassz ki 3 skillt és azokra gyúrj rá, plusz azokhoz igazítsd a specialt,mert különben nem leszel életképes, legalább is hard-on ez a véleményem
  • sirdond
    nálam sincsenek óriási nagy bugok, kétszer volt olyan eddig, amit lwb is írt, hogy beragadtak a gekkók,de ezen kívül semmi
    egy átlagos gépen win 7 és highon
  • ratgab
    Mint már említettem nálam minden maxon gyönyörűen fut és még szép is. Szebb, mint az F3 volt (lehet a színek és környezet miatt).
  • ratgab
    De jó hogy ezt mondod... Ezt totál elfelejtettem (ugye Fallout 3-ból kiindulva, ahol nem kellett erő a fegyverekhez) így az erőt levettem 3-asra! Húú, itt akkor nagyon nem egyszerű elosztani a pontokat, mindenből nem lehet az ember jó...

Akkor egy kérdés, ha survivor skillre, medicine, repair, guns, locpickre milyen pontelosztást javasolnátok? Jelenlegi: strength 3, endurance 7, intelligence 7, agility 7, luck 6, charisma 5, perception 5
  • Carlos
    Az a vicces, hogy én sem tapasztalok ilyen hülye nagy bugokat. Az tény, hogy egy picit lassabb ugyanazon a gépen, ugyanazzal a beállítással, de nem vészes!
    Én elégedett vagyok, pedig nincs jó gépem.
  • ratgab
    Na kíváncsi vagyok te ennyi idősen hány kilós leszel...
  • lwb
    Kb 20 órája viszem xboxon és 5 órája pc-n és még hasonlókat sem láttam. A legnagyobb bug, amivel eddig találkoztam az néhány clipping issue volt, azaz félig beleragadt egy sziklába egy-egy gecko pl, de kb 10 mp alatt kijöttek. Szerintem akiknél ilyen van, azoknál a konfigban lehet a gond (codecek, driverek ütközhetnek, esetleg vmi malware is megy a háttérben). Nálam win7 alatt egy szimpla kétmagos procival, 9800 gtx-el és 4gb rammal high-on (nem ultrán) tökéletesen megy full hdban.

Eddig egy darab CTD sem volt. Sem pc-n, sem xboxon (pl dragon age boxon vagy háromszor lefagyott).