6837
...
-
ratgab #995 Hát ez nagyon baba leírás.... Maximál respect neked, hogy szóltál róla! -
ratgab #994 Thx! 2 feladat között majd olvasgatom! -
#993 Na banyeg rájöttem mér nem ment a caraván.. Mert szar az irányítása :D Dolog h nem egérrel, de ráadásul alapértelmezettként mellé rakja a kártyát és nem alá .... mire erre rájöttem .... -
ratgab #992 Fallout wikia szerint a Fallout 3-ból már ismert mindent lövő Rock-it-launcher benne van a játékban...:D -
ratgab #991 Megvenném, ha lenne itthon eladó! -
#990 Na találtam egy ilyen csöppséget is:
itt: ( csak vigyázni kell mert 4-5 Sentry bot és 4-5 Mister Gutsy védi)
na igen:
van távcső is: (és használható, de nem sokat ér)
és végül egy kis kereszténység is belecsúszott a játékba:
-
#989 xD már négyen ráröppentünk xD gyorsabban megy majd az idő melóban xDDD -
#988 Fallout Hivatalos Leiras (angolul persze)terkepek meg minden letezo info 100megas zip -
#987 Papír kiadásban - Amazon.com
Fallout New Vegas Collector's Edition: Prima Official Game Guide
David Hodgson
-
ratgab #986 Tehát akkor hol is találtad ezt az 500 oldalas (250 mb-os) pdf guide-ot. -
nowan #985 semmi baj, majd karácsony másnapján én fogok irigykedni a játékosokra.
nem találtam még fegyvertervet sajnos, pedig szívesen összedobnák már néhány kupaknát. -
ratgab #984 Érzem, hogy én is kezdek beteg lenni... ... de most komolyan! -
ratgab #983 Nem akartalak megsérteni! Így már értem! Akkor jó játékot kívánok neked (lőjj kettőt helyettem is)!
Tényleg, ha már ennyire belemerültél nem találtál véletlenül az F3-hoz hasonlóan építhető fegyverek receptjeit, mint pl railway rifle? Érdekelnének, hogy milyen építhető fegyverek vannak a játékban, de nem találok róla infót sehol!
gfreak # 980: valahogy úgy érzek én is! -
#982 En pl bebeteg vagyok holy ijenkor jatszom ;) amikor legyoz a laz alszom amikor felkelek akkor folytatom a fallout -ot ;) -
nowan #981 nem akarok személyeskedni, de van aki nem 8-16-ig dolgozik. :) -
#980 hehehe...látom nem csak én vagyok az egyedüli aki sajgó szívvel olvassa ezeket a délelőtti hozzászólásokat, amikben friss, két-három perces élményeket osztanak meg..én meg itt a melóhelyen várom a nap végét -
ratgab #979 Nem akarok itt személyeskedni, de te egyetemista vagy, hogy ilyenkor is játszol? -
ratgab #978 Hol? Hol? Hol? Bocsánat, átfogalmazom a kérdést! Honnan? Honnan? Honnan? -
250 megas 500oldalas pdf jool ;) -
nowan #976 most találkoztam eggyel az úton: 1700 volt nála. 500-ért vásárolt is! -
ratgab #975 "kereskedőknek van rendes tőkéje"
Jó hír! Szívfájdalmam volt, hogy egy kereskedő 400 pénzzel szaladgál...
Videóban láttam, hogy már akár 700 is van nekik! -
#974 Semmi baj az angolommal, a holofilmet is elolvastam amit a srác adott, de azt nem fogtam fel :D Lehet h csak este volt már :D -
ratgab #973 Közelharci+ explosives ( kifigyeled az ellenfeled, ledobsz pár aknát, bottlecap-et, és odacsalod őket, maradékból meg pörkölt lesz)! -
ratgab #972 Jaj! Én már látom, hogy ebből már nem 1 karakter lesz, rossz szokásomhoz híven (Fallout 3-ban is volt három) és ebből csak eggyel fogom befejezni!
Trait: Szintén a szemüvegest választottam, valamint a good natured-öt (+5 Speech, Barter, Science, Medicine, Repair -5 Explosives, Energy W., Melee, Unarmed) -
nowan #971 Kedvenc mellékküldim rögtön a legelején a forrásnál a srác, aki segítséget kér a bajbakerült nővérének. nagyon megadta a hangulatot!
Találtam már egy vagy két olyan eseményt, ami alapvetően változtatná meg az erőviszonyokat a frakciók között. És többször volt már egymást keresztező questem is.
-
ratgab #970 Legalább nem leszel hamar Avatar! Amikor meg kell az a pár plusz pont, akkor meg előtte leülsz olvasgatni! -
#969 Szintén... Nekem sem tetszik! -
#968 Kár, hogy az újságok csak bizonyos ideig adnak többletet, mert így ismerve magam csak gyűjtögetni fogom őket és tartogatni, hogy majd jó lesz... kb. a játék végéig. -
nowan #967 én már nem vagyok biztos benne, hogy kell a survival skill:
sokkal több kaját találok, mint amire szükségem van. még ha gyógyításra is használom őket. a vízhiány viszont gyakori a sivatagban.
pénzt is könnyű szerezni: rengeteg a loot és a kereskedőknek van rendes tőkéje.
-
#966 Aki hosszabb ideje nyomja, az írhatna a mellékküldetésekről. Milyenek? változatosak? Többféleképpen megoldhatóak? Vannak kemény döntési helyzetek? Mennyire befolyásolják a világot a döntéseink? -
sirdond #965 viszont azt is megfigyeltem, hogy a meele/unarmed skillek nagyon erősek lettek és sok jó fegyvert lehet találni már korán, így a következő karakterem biztos, hogy közelharci lesz :) -
sirdond #964 igen hardcore-on nyomom, de a hard-ot a nehézségre értettem
nekem az új karakter guns, science, repair. specail-t most nem tudom, mert nem vagyok otthon,de str biztosan 5 és a karizma 3
tudom ezáltal speech,barter kilőve és útitárs sem lehet sok, de úgy is egyedül szeretem járni a sivatagot, a társakat meg cucchordásra használom általában. és így legalább fontosabb statokra tudok rakni pontot
traitnek az egyik a szemüveges volt,hogy a perception is egyel jobb legyen
a survival skill szerintem nem lassítja az éhséget vagy a többi növekedését, hanem nagyobb skillel többet von le -
ratgab #963 hardcore-on akarok indulni igen!
Főbb elképzelések: Első a fegyvertípus választás, ami elsőre nálam guns (agility).
Másodszor szeretnék túlélő lenni, ráadásul olyan, aki nem pazarol és meg tud élni, abból amit talál, tehát a survivor skill (tehát endurance) elengedhetetlen. Harmadszor az eszköz készítésben és a lőszer újrahasznosítással szeretnék spórolni, tehát kell a science skill (ami ugye intelligence). Eddig jól osztottam akkor el a pontokat!
Az egyedüli problémás dolog az a 3-as strength lehet (ugye a fegyverhasználat miatt)!
Neked milyen elosztású a karaktered egyébként? Gondolom hardcore-on nyomod. Survivor skill befolyásolja, hogy milyen hamar leszel éhes, szomjas? -
sirdond #962 szerintem így nem fog menni, én is ezért kezdtem újra
nem lehetsz egyszerre sniper, orvos, túlélő, rabló, stb...
válassz ki 3 skillt és azokra gyúrj rá, plusz azokhoz igazítsd a specialt,mert különben nem leszel életképes, legalább is hard-on ez a véleményem -
sirdond #961 nálam sincsenek óriási nagy bugok, kétszer volt olyan eddig, amit lwb is írt, hogy beragadtak a gekkók,de ezen kívül semmi
egy átlagos gépen win 7 és highon -
ratgab #960 Mint már említettem nálam minden maxon gyönyörűen fut és még szép is. Szebb, mint az F3 volt (lehet a színek és környezet miatt). -
ratgab #959 De jó hogy ezt mondod... Ezt totál elfelejtettem (ugye Fallout 3-ból kiindulva, ahol nem kellett erő a fegyverekhez) így az erőt levettem 3-asra! Húú, itt akkor nagyon nem egyszerű elosztani a pontokat, mindenből nem lehet az ember jó...
Akkor egy kérdés, ha survivor skillre, medicine, repair, guns, locpickre milyen pontelosztást javasolnátok? Jelenlegi: strength 3, endurance 7, intelligence 7, agility 7, luck 6, charisma 5, perception 5 -
#958 Az a vicces, hogy én sem tapasztalok ilyen hülye nagy bugokat. Az tény, hogy egy picit lassabb ugyanazon a gépen, ugyanazzal a beállítással, de nem vészes!
Én elégedett vagyok, pedig nincs jó gépem. -
ratgab #957 Na kíváncsi vagyok te ennyi idősen hány kilós leszel... -
#956 Kb 20 órája viszem xboxon és 5 órája pc-n és még hasonlókat sem láttam. A legnagyobb bug, amivel eddig találkoztam az néhány clipping issue volt, azaz félig beleragadt egy sziklába egy-egy gecko pl, de kb 10 mp alatt kijöttek. Szerintem akiknél ilyen van, azoknál a konfigban lehet a gond (codecek, driverek ütközhetnek, esetleg vmi malware is megy a háttérben). Nálam win7 alatt egy szimpla kétmagos procival, 9800 gtx-el és 4gb rammal high-on (nem ultrán) tökéletesen megy full hdban.
Eddig egy darab CTD sem volt. Sem pc-n, sem xboxon (pl dragon age boxon vagy háromszor lefagyott).