6837
...
-
strebacom #915 -
ratgab #914 NA már te is kezded? Ha mögé képzelem az X-akták főcímzenéjét tuti lefordulok a székemről a röhögéstől! -
strebacom #913 Faxa..X-akták.... -
#912 én még most is röhögök!!! ez nagyon brutál volt!!! -
ratgab #911 Basszus üllő helyzetben felrepül a székből LOL... na nem nézem, mert még a végén holnap már nem kell bejönnöm dolgozni, még ma kirúgnak! -
ratgab #910 Ezt most muszály volt? Most hangosan elröhögtem magam és a kollégák nem tudták mire vélni? Amikor fordítva megáll feje és úgy feláll a székből azt már hangos röhögés nélkül nem bírtam... -
ratgab #909 Hidd el, hogy egyszerűen zseniális! De nem veszítesz vele semmit, ha letöltesz egy ingyenes verziót és belenézel: ha tetszik megveszed, ha nem akkor nem ért kár! De én úgy gondolom, hogy érdemes adni neki egy esélyt!
Rendkívül kerek egész története van a világnak, logikusan levezetve minden mozzanat: fallout wikia-n találsz (angolul) timeline-t és látni fogod, hogy nem oknélküli egymás után pakolt események láncolatáról van szó, hanem rendkívül tudatos kialakításról. Az 50-es, 60-as évek hangulat zeneileg és látványilag is azért van, mert abban az időszakban a Fallout világban válság tört ki (majd lázadás, fegyveres harc, végül atomcsapások, mindez az energiahordózók kifogyása miatt) és, mint a válságok általában nem kedveztek a kultúrális fejlődésnek, így az megrekedt az akkori szinten... -
#908 Az biztos hogy meglepödnék ha lelövésem után erre ébrednék
És biztos lenék abban hogy nem a "jó helyre" kerültem. -
#907 Aki mod-olna már van Geck is és él a Nexus oldal is, nemsokára rengeteg mod lesz. Ezekre linket találtok az oldalamon is itt modolás menü alatt. Ha kiismerem az új rendszert írok majd segítséget is hozzá mint a 3-hoz.
És a virágbolti verziósoknak van off topik is. -
#906 Aha, köszi elég részletes voltál. Bár Oblivion elég messze van tőle.
Így egész jónak hangzik, csak az a kevert világ, hogy minden van benne az érdekesnek hat. -
#905 én örülök az ien bugoknak, sztem haláli. -
vzajcev #904 -
#903 OMFG! -
#902 ezt nézzétek meg!!! HATALMAS!!!
http://www.gamestar.hu/fallout-new-vegas-horrorbug.html -
#901 ez egy fallout3 upgradelt változat.
amúgy abba a világba játszódik csak máshol.
tehát ez egy kiegnek is beillik. -
#900 Nem tudná valaki elmagyarázni, hogy működik a Caraván játék? Egyszerűen nem tudok rájönni :S Első lap után én már semmit nem tudok letenni :-S -
ratgab #899 Magas Endurance-al használhatsz egyszerre akár 9 implantot is (1 end. = 1 implant), de ezek több 10k kreditbe fognak kerülni és csak 1 helyen lehet őket "beszereltetni"! -
ratgab #898 Nagyon érdekes dolgokat olvastam nemrég:
A Strip egyes kaszinóiban 10 000 megnyert bottlecap után kitiltanak a kártya asztaloktól, ellenben kapsz fegyvereket, kaját, szobát!
Mivel 7 kaszinó van a Stripen belül ez összesen 70000 Bottlecap-et jelent
A játékban 7 db snowglobe van, amit összegyűjtve leadható Mr. House-nak, aki egyenként 2000 caps-et ad értük, ekkor már összesen 84000 Bottlecapnél járunk... És még sok mindent nem is csináltunk (se lootolás, se összeszedett pénz, se questből származó eladható cuccok pénz)
Fürdeni fogunk a lóvéban azthiszem (én mindent magamnak megtermelő karaktert fogok indítani elsőre: Survivor, Science, Repair, Small guns skillek lesznek a legfőbbek, amit választok, mindezt normál szint hardcore modban) -
ratgab #897 Nem kapcsolódik! Csupán egy két abból ismerős dolog megjelenik, mint pl az F3-ban megalkotott Wasteland survival könyv! -
Hehe... Ezt énis eljátszottam párszor F3-ban. :) -
#895 Kapcsolódik valamilyen módon a Fallout 3 történetéhez? -
#894 Ha nem érdekel akkor minek szólsz be? Ez a játék topicja ahol elvileg, bár már ebben sem vagyok biztos meg lehet osztani a játékkal kapcsolatos véleményünket másokkal, na hát szerintem én ezt tettem, még ha valakinek ez nem is tetszik. -
sirdond #893 azt kell mondjam, hogy 2 óra után újrakezdem a játékot
a választott karakterem hard fokozaton nem volt elég életképes, így most újra kell gondolnom az egészet -
sirdond #892 én nem lettem megsértve, mert marhára nem érdekel,hogy miről vitatkoztatok
viszont már megint trollkodsz, ahelyett, hogy játszanál pl... -
#891 Ja, hogy nem lehet a játék minőségéről és a készítők egyéb játékainak összehasonlításáról beszélni az adott játék topicjában. Hát én ezt nem tudtam. Egyébként meg nem volt fröcsögés (hogy a te szavaddal éljek) egyszerűen megjegyeztem ,hogy nem hoz egy adott szintet. Ennyi. hogy te ezzel vérig lettél sértve azt sajnálom de hát az igazság fáj. -
ratgab #890 Ennyi erővel fölösleges pepecselés, hogy vizet kell innod, enned kell, dokihoz kell menned, ha valami nagyobb bajod van!
Erről szól a hardcore mod, ha neked ez pepecselés, egyszerűen nem kapcsolod be és kész!
Csak most eszmélek: 600 medkit? Egybe sose volt nálam annyi, nemhogy de egész játék alatt összesen se... Az valami irdatlan bottlecaps lett volna. -
ratgab #889 Én már próbáltam kérdezni az építhető fegyverekről, de mindenki játszik és nem válaszol senki, aki tudná! -
ratgab #888 Nem, mert így már nem viszel el 1 minigunt, 2 karabélyt, 3 kést, mert a lőszer súlyt foglal el a fegyverarzenál elől. És nem is az a lényeg, hogy mit cipelsz még a lőszer mellett, hanem, hogy nem tudsz belőle 1000 számra cipelni, mint FAllout 3-ban. Tehát nem te leszel az egyszemélyes lőszerraktár, mert ugyan el tudsz vinni 1 minigunt, karabélyt, meg pisztolyt, meg 600 medkitett, meg mindenhez 1000 lőszert, de akkor már mást nem nagyon tudsz felvenni! Így már könnyebben ki is fogyhatsz, ami 1 plusz taktikai vonulatot csempész a játékmenetbe.
"Megtámadjam azt a pár szupermutánst vagy akkor annyira lemerítem a készleteim, hogy lehet nem érek el a legközelebbi városig"
Kicsit megint elmozdulunk a realitás felé az abnormalitástól (fallout 3-ban mindenből 1000 számra volt lőszerem, pedig volt vagy 10 féle kaliber...)
Tetszik érteni? -
#887 Ezzel a lőszernek VÉGRE van súlya dologgal nem igazán értek egyet... fölösleges pepecselés. Alapból nem reális hogy elviszek magammal egy minigunt, két karabélyt, egy pisztolyt, három kést meg még 600 medkitet, így meg már nem mindegy ha a lőszernek nincs súlya? -
sirdond #886 ja, kicsit kezd már unalmas lenni
nincs semmi értelmes hozzászólás a játékról, csak fröcsögtök,de arra meg ott van a warez/off topic -
#885 Szerintem hagyjuk már ezt az AP vs FNV szarságot... -
#884 Egyébként olyan lehangoló a párbeszédek gyatra minősége az AP után :( -
#883 Na még szerencse olyan gépen. -
strebacom #882 -
strebacom #881 "Vagy teljesen független projekt"... -
#880 Szép! De mondjuk elég jó a konfigod is! -
#879 Amúgy ez most mije a Fallout 3-nak? Kiegészítője, folytatása? Vagy teljesen független projekt? -
strebacom #878 Szép, full, semmi röccenés:
-
mike01010101 #877 Belenéztem más fórumokba is, magyar és külföldi egyaránt és máshol is a magasabb gépigény kontra gyengébb képi világ problémát említik az új feature-ök mellett. Nem örülök ennek, de legalább nem tűnik úgy, hogy csak én kukacoskodok mikor erről írok. -
#876 Szerintem még picit csúnyább is mint az előd.Jah rosszul írtam mert 4szeres élsimítás van rajta.És relatíve a dolog mert az előzőt 1024x769ban nyomtam,azóta új monitorom van és most 1600x1200ban megy a game.