6837
...
  • Rage47
    Lost Planet Live-os és Steamen is megy. DoW2 Steames, és LIVE-os is. Batman Arkham Asylum szintén van Steamen és LIVE-os. stb stb
    :)
  • rage
    Ebben egészen biztos vagy ?
    A Steam egyfajta "webáruház" ahonnan vehetsz játékokat.
    Most már egy csomó cég szerződésben van velük (EA Games-től Lucas Arts-on át a Rockstar-ig)
    A Steam-et ne keverd a Valve-val.

Az hozzá tartozik, hogy a játékokat annyiban át kell szerkeszteni, hogy a Steam-es accountodhoz kötődjön, s ez egyben a másolásvédelme is.
    De ami LIVE-os volt, ettől még az marad.
  • Ironman2
    Ha tudod hogy Steames,akkor eleve nem lehet LIVE-os.2 külön cég.
  • Prince23
    Milyen a játékmenet?

Ja és GFWL-os?

azt tom hogy steames...
  • sirdond
    én inkább haladok a játékkal :)
  • gabo91
    Kilehet kerülni őket.
    A sínen indulj el, ha elérsz pár száz méterre egy rom benzinkút félét (torondaru maradvány is van ott) az mögött menj majd elérsz egy leágazásig, ott menj befelé majd amint tudsz mássz fel a sziklákra és szépen a sziklafal szélén haladj végig és magasról csodáld a lent lévő dögöket. rengeteg olyan bestia van lent szóval óvatosan haladj fent. Ha megkerülted gyere le és ott már lesznek épületek felfedezni való helyek.
  • Neton
    Lőszert hogyan tudok gyártani? Milyen cuccok kellenek hozzá?
  • xblades
    Ja és a Power Armorok ismét a 2 rész szerint védenek : NCR PA.(20 de ennek hordásához nem kell a training > T45d (22)> T51b (25) > CF. Tesla Armor (28) > Enclave Armor (32) a legjobb védelmű.

Ami még érdekes a páncéloknál hogy a súlyuk maradt a régi de a védelmi pontjuk csökkent.
  • xblades
    ( Egyébként van egy tanulmány miszerint a nők melle az elmúlt évtizedekben egy egész kosár méretet nőt átlagban. Csak mert ez a Fallout világára is igaz szerintem. A Vegasba mintha nőt volna méretek a 3-hoz képest.)
  • xblades
    Bent van a Faq-ban külön menüben.
  • sirdond
    megveszed hozzá a modifikációt és pipboyban x amikor a fegyveren a kurzor
  • Shep
    Ja köszi, akkor még nem keménykedek :) Egyébként fegyvert, hogyan tudok modolni?
  • Carlos
    Ez mehetne a bannerba.
  • dartonita
    Tavcsoves puska,vagy valamelyik durvabb kezifegyver(9mm-st szeretem,foleg modolva)es mondjuk a sniper srac Novacbol :)
    Legalabbis nalam eleg siman ledaraljuk oket tavolrol.Igaz agi+int-es karakterrel jatszom.

Egyebkent ugy szoktam ezeket a durvabb mobokat megolni hogy ralovok tavolrol,es elkezdek hatralva aknakat ledobalni.Mire odaer,mar csak par pukk.
    A lord death perket mikor megkaptam,nagyot rohogtem a leirasan :D
  • sirdond
    igen, és inkább arrafelé amerre a quest visz. nem hiába pakolták be a deathclawokat goodspringstől északra :)
  • skymannn
    a 2. patch helyre rázta ahogy látom a caravan-t már nem bugzik az ellenfél pénze :)))
    úhh milyen fosztások lesznek itt :D
  • nowan
    A sörét vagy a futás. :)
    Alacsony szinten nem ajánlott bóklászni mindenfelé. A játék is figyelmeztet, hogy az autopályák mentén indulj el először.
  • Shep
    Az óriás sugárskorpiók ellen mi a hatásos, mert mindig szétkapnak a mocskok?
  • joceruza
    A 1135-ös üzenetet lehetne törölni? El....tam! Bocs!
  • joceruza
    Ne haragudj! Mellényomtam! Mégegyszer bocsi!!!!!!!
  • joceruza
    Ez viszont tényleg segített! Köszönöm!
  • gabo91
    Nekem jól elmagyarázták itt
  • joceruza
    Kösz!
  • sirdond
    youtubeon keress videot, annál jobban úgy sem lehet elmagyarázni
  • joceruza
    Helló mindenkinek! Ahogy olvasgatom miket írtok,igen komolyan toljátok! Én még csak most kezdtem.... Segítene valaki hogy hogyan kell játszani a caravánt? Sehogy sem látom benne a logikát! Elöre is köszi!
  • xblades
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos azt olvastam ha végig csinálod a küldetéseiket, akkor beválasztanak maguk közé és megkapod a Power Armor tréninget és egy páncélt is mellé.
  • AnarchoiD
    Ezt szeretem a falloutban , nemvolt semmi kuldim, odamentem ;) (najo ED-E -t csinaltam)

vagja valaki lehet vajon brotherhood of steeltol ruha hordasi skillt szerezni ? (mert ha nem akkor nem szenvedek a kuldieikkel, hanem bemegyek 2 csapattagommal es halomra gyilkolom oket ;) a lootert (plazmatol szepen olvadnak;)
  • MaskimXul
    ha jóban vagy az ncr-al, vagy az ő páncéljukat hordod, akkor a bázisukról vonattal elmehetsz a kaszinó városba.
  • xblades
    Az északi kapun kívül be lehet jutni valahol a kaszinó város részbe?
    Mert én ott kicsit összezörentem a robotokkal.
    Esetleg alternativ úton.
    Ja és valakinek már sikerül megszereznie a Power Armor tréning tanulást?

SPOILER
    (én úgy tudom a Bos-hoz kell csatlakozni és tőlük kapod meg ha teljesítesz nekik néhány küldetést)
  • nowan
    [spoiler] egy tudósnő van ott, akit a megbízód előtted küldött oda, de nem tért vissza. ugye van megbízásod Camp Mccarran-ből?
    A doki asszisztense hálás lesz ha megmented a tudosnot./spoiler]
  • AnarchoiD
    az a fura hogy enis igytettem, meg bekapcsoltam a vedelmi rendszert ami allitolag ncr-eseket megoli ugye ... nos en kimentem es senki nem haltmeg sehol egy hulla ..otlet ? :)
  • MerlinW
    Napelemes küldetésen röhögtem sokat:) Nem tudtam dönteni, így nyomtam a védelmi rendszernek egy "all region"-t. Nem örültek neki, de legalább látványos volt:) Ja és a loot is finom lett. Aztán mehettem bocsánatot kérni:)
  • AnarchoiD
    Nekem rogyasig van loszerem, minden pusihoz minimum 300 , da van amihez 7-800 is...

Scounger perk
  • MaskimXul
    éjellátós? azt meg honnan?
    snipert jópár helyen árulnak, gun runnerek 188-nál és a vegas mellett lévő bázisukon, ncr bázison is van néha.
  • MerlinW
    Használjátok a V.A.T.S-ot és egyrészt gyorsabb a gyilok másrészt kevesebb lőszer fogy. FPS stílusban gyors halál vár az emberre ebben a játékban:)
  • AnarchoiD
    en lvl8on felis mentem oda ;) aztan csak neztem ahogy a semmibol egy szupermutans megjelenik elottem , es "oneshoot" -ol ;)

Nagyon allatok ezek a fegyver modok, hangtompitos ejjellatos puska rulezz.. Talaltam mar modot sniper gun -hoz(is), de a fegyot meg senkinel semerre, tud valaki vmi biztos helyet ?

vault22
    van ott valami ertelmes cel a barlangban a vault alatt? vagy csak xpzni lehet ?
  • tutituti
    A dokis küldetés volt nehéz nálam.A gátnál fenn van egy katonai bázis.Vinni kell a doktornak egy medical supply-t.Hát mire rájöttem mithogy,megőszültem.Vegasba még be se mentem pedig már tolom egy ideje.
  • gabo91
    :D Én nem ismerek tovább menni az úton. Bányász telep után egyből ott egy markológép, akörül is boklásznak páran.... egyet nagynehezen sikerült leszedni.
    Amúgy csak nekem vannak lőszergondjaim, vagy más tele van municióval?
    Nem igazán megy ez a lőszergyártási dolog.
  • Seth
    Ahol van az a kidőlt fa,annak a tövében van
  • Carlos
    nézzél szét a földön is!