6837
...
  • Prince23
    Ráadásul még HD
  • dartonita
    Nezd meg egy-egy fegyvernel hogy milyen DPSt ir a tulajdonsagoknal.En is ugyessegre raktam az ero rovasara,es hiaba tudom hasznalni pl a shotgunt,joval kisebbet sebzek vele mint pl egy pisztollyal v puskaval.
  • Dead
    Nem teljesen értem a strenght működését. Mert írja a fegyvereknél, hogy mihez mennyi kell, de nekem az STR 2-es, mégis a kezembe tudok venni nagyobb STR szükségletű fegyókat is. Ezek szerint csak nem lesznek olyan hatásosak? (esetleg lőfegyver nem olyan pontos, melee meg kisebbet üt?)
  • kissssss
    hmm de szép izmos matrózos... azoknak a csöcsöknek lassacskán elkélne már egy melltartó szerintem... meg az a kamion tartály nagyságú sörhas meg már no comment kategória...

még a hideg is kirázott ez a fickó inkább gurul mint jár.

viszont a ce jól néz ki.
  • The Protector
    A Bethesda életet mentett,mert jó hogy több cucc nem volt a csomagban mert különben megfulladt volna a dagadt disznaja.
  • Csokis
  • nagypite
    Egész jó lett hozza a fallout érzést, bár még csak a kezdő faluban vagyok. Ti bementek minden házba és loptok vagy jó fiúk vagytok?
  • Carlos
    Naja, csak elbasztam őket, mert azt hittem, hogy úgy működnek mint eddig. Aztán csodálkoztam amikor "lejárt" a tudás ereje. :D
  • Csokis
    Bugos videók! Nagyon jó a Moonwalking Dog Glitch!
  • sirdond
    az első faluban mindenféle könyv van szanaszét direkt azért,hogy ha csak kevés hiányzik, akkor azokkal feltornázd
    én is így győztem meg pete-t meg a boltost
  • Carlos
    No, lehet hogy énis életképtelen vagyok.
    Az a speech nagyon kéne, hogy meggyőzzem a falut, hogy álljanak mögém, de nem nagyon akarnak. 19/25-nél úgy elhajtanak a faszba, hogy csak na. :)
  • Csokis
    Köszi!
  • yesname #943
    Remélem tudsz ennyire angolul:
    http://fallout.wikia.com/wiki/Caravan_(game)
  • Gideon Wieth
    ha már itt tartunk... Én nem értem a szabályokat... Szóval ha valaki elmondja hálás lennék :D Caravanról van szó persze :D
  • Gideon Wieth
    marad
  • Csokis
    Ha VATS használatánál egy ellenségnél mondjuk 5x jelölöm ki mondjuk a fejét, mert van annyi AP-m, de már az első lövéssel leterítem, akkor megmarad a többi AP pontom vagy attól függetlenül levonódik?
  • xblades
    Nos nekem az első benyomásom a játékról, hogy sokkal részletebb gazdag a játéktér, több a NPC és tipusai ezek is részletesebbek.
    Az ellen közel többet mozog igy nehezebb eltalálni, jó az hogy más más páncélt más típusú fegyverrel lehet át lőni. Jobban ki van találva fegyverek besorolása, és ha jól látom számít az erő is hogy használhatod-e.

És sok-sok kis apróság ami miatt ez nem egy Dlc szint szerintem és jobban hasonlít a nagy elődeihez.
    Igaz hogy nem csilli villi grafika, de majd jön a Crisis 2 ott ki élheti magát mindenki aki arra vágyik.
  • CamelX
    Igen, mert ha sikerül megértened a szabályokat és itt közzéteszed, akkor kapsz jópár írásbeli sört :D
  • ratgab
    Hát most volt időm ránézni egy kicsit a játékra: első lövésem a játékban a gekkókra történt a játék elején a tutorialban a kútnál.

Elbújtam a kövek mögött, ahogy Sunny tanácsolta, na mondom iron sighttal rálövök-- célzok, persze fejre, ravasz meghúz, critical gekkó szétdurrant fejjel eldől! Hát fülig ért a szám! Másikat csupán 2 lövéssel intéztem el, de ez az első gyilok ez nagyon tetszett!

Amúgy 1024x768 minden beállítás maxon, csutkára feltolva és tökéletesen fut! Még csak a tutorialig jutottam, majd tesztelgetem, de az nem ma lesz!
  • Nos
    jobb mint a fallout 3?
    Ha az mondjuk 12, akkor ez?
  • Carlos
    Köszönöm.
    A kártyákat érdemes gyüjtögetni?
  • nowan
    a dombon, a benzinkut epuleteben.
  • sirdond
    benzinkút
    doc házától nem messze, ahogy kijössz balra

blue star kupakokat elkezdte gyűjteni valaki?
  • Carlos
    Ringo hol is bújkál? Elfelejtettem amikor mondta a csaj.

Köszi. :)
  • mike01010101
    Viccesek a bugok, de inkabb sirnek mint nevetnek. Hogy adhatnak ki ilyen bugos jatekot Az xbox verzio is bugos.
  • nowan
    Na, megnyertem az elsőt, de ez is meglepetés volt! :D
  • Shep
    Köszi. Nekem ha nagyobb épületbe megyek be kb az épület közepében elkezd durván leesni az fps, pl. Primm Kaszinó, meg az az épület ahol az elítéltek vannak. Ez másnál is így van vagy csak nálam?
  • nowan
    Kezd az agyamra menni a caravan.
    Ahányszor úgy gondolom hogy már értem a szabályokat, történik valami megmagyarázhatatlan. És mindíg veszítek... :(
  • sirdond
    lol E-DE milyen zenéket játszik :D
  • Csokis
    A kidőlt fa mellett van rögtön! A kerítés felől nőzve a bal oldalán.
  • Csokis
    Patches Are Coming
  • Shep
    Hol van az iskola környékén az a növény ami a csajnak kell? Hülyére mászkáltam ott már mindent de csak nem találom.
  • Ryder62
    Hát ez feldobta a napom
  • Tinman #922

Release date : 22/10/2010
  • Jossua
    hülyeség ehhez még magyar patchet keresgélni ügye ?:)
  • The Protector
    b+.Miért nem próbálod ki?Ennyire lusták az emberek.
    Amúgy IGEN ne próbálkozz vele mert leáll a játék tőle.
  • Rated
    Minden 2. Szintlépéskor lehet csak perket választani.
  • xrm
    Szerintem nem ,vagyis pár perc után nem vettem észre :) A F3 3-ból 2* elszállt a taskváltáskor,szóval nem is használtam közben,de itt jópárszor kinéztem és vagy szerencsém volt csak,vagy nem annyira érzékeny rá.

Találtam pár könyvet/újságot az elején , lestem,hogy ez 10 skillpontot ad ? Nem 1 /vagy 2/-t. De csak rövid ideig tart a hatása :(
  • Roland815
    Ez is Alt+Tab érzékeny?
  • K kutya
    Srácok! Most én rontottam el vmit, vagy tényleg csak minden második szintlépéskor lehet PERK-et választani?