6837
...
-
#1035 Egy kis Star Wars easter egg (a Légió által lerohant kisvárosban a térkép alsó részén, az NCR duplaszobros outpost-jától ÉK-re) :D
-
#1034 Én se kaptam meg a tétekért a pénzem, de én még csak az elején ringoval játszottam... Amúgy a Tölténytárak a lőszerkészítéshez kellenek... Igazából annyira bereklámozták a hardcore módot meg annyira jónak írták, és nekem akkor csalódás lett hogy az hihetetlen... Kajában sosincs hiány, keresnem se kell találok.... Az hogy folyamatosan vizet kell inni inkább kellemetlen mint taktikai elem, mert eddig vízem is volt folyton, vagy gyümölcs stb... A sebzés elég korrekt, tény, ezzel nincs bajom, bár az még mindig a halálom, hogy húsz fejbelövés után se hal meg az emberke.... Szóval így összességében a HC mód sztem leírva jobban néz ki, mint ahogy megvalósították... Töltényeknek sincs eget rengető súlya, szóval nem tudom.... :-( Az előttem említett vízfeltöltést pedig, hogy miért hagyták ki, számomra hihetetlen... Annyira logikus lett volna pedig :-( -
#1033 250-et tettem fel én is, nyertem és nem kaptam meg. Johnson -al játszottam. -
#1032 Buktam két menetet a kártyán...
Megpróbálom megérteni, mi a lényege...
addig le nem fekszek amíg vagyonos nem leszek a játékban... :D -
Dzsí Pí #1031 Ok, de milyen guide?:D vagy hol van ez? -
#1030 fallout 3 ban csak egy ut lehetne a megoldasahoz, itt viszont 3 is van ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a guide 175. oldalan megtalalod a valaszt.... ;) (nehez interpretalni;) -
Dzsí Pí #1029 Üdv, vki pls mondja már meg, hogy mit kell csinálni, miután elvittem ED-E nevü robotot a scrapyard-hoz, bementünk a házba, beszéltem a nővel majd a robot lenyomta azt a hangüzenetet. szal ezután mi jön? csak ott lebeg és semmi... -
mochee #1028 Sziasztok!
Valaki jár már a Brotherhood of Steel bázisánál? Arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet megfogni azt a vírust. Esetleg valakinek sikerült akkor írja meg légyszi -
#1027 most vettem észre, amikor a csaj akivel játszok nem ad meg tétet. én vagyok a hibás vagy ez is valamiféle bug? -
#1026 amúgy ha caravan-t játszok, akkor a tétet hogy is lehet emelni vagy egyáltalán megadni? amikor kirakom a soromat akkor jobb fent nincs megadva semekkora pot. az elején pedig adtam meg tétet. fura... vmi ötlet?
(bocs ha kuszán írtam le) -
#1025 Nem tudjátok mitől lehet az, hogy az F3-ban meg itt is a növények levelei meg a fű is nekem apró pontokból áll, vagy inkább azt mondanám ,hogy pöttyös, főleg távolról látszik igazán. -
Dzsí Pí #1024 a dlc-k csak ruhákat ill fegyvert adnak(egyből ahogy aktiválódnak).
-
Csokis #1023 Igen, működnek! -
#1022 Van már aki használja a Geck-et?
Nekem elégé érzékeny, elég sokszor lefagy, nehéz így mod-ot készíteni:(
Így is láttam érdekességeket a játékban. De sokkal több a marker így a meglévő területeket nehezebb variálni.
Viszont sok érdekesére bukantam, bent maradt a 5 dlc fegyverei, az Encalve páncélok fegyverek szóval sok lehetőség van benne. -
#1021 Kijavitanalak, az nem krekkelt pecs ;) az csak egy script file update-je .. szoval nincs benne semmi futtathato allomany... (nekem ment vele a save)
na megnezem a dlc-ket . nemtunnek nagy durranasnak -
ratgab #1020 Semmit se nem találok róla, szóval próba szerencse módszert tudom javasolni! -
ratgab #1019 Én kérek elnézést! Már látom én is! -
ratgab #1018 Naaa, akkor te többet tudsz, mint én! Azt akkor nem tudom megmondani! -
Dzsí Pí #1017 nem eredetim van, és igen, már a crackelt patch-et kérdezem, ami pár órája jött ki... -
ratgab #1016 Hát ha eredeti verziód van ilyet nem kérdezel (Mivel még csak holnap jelenik meg ennek nem sok esélye van)!
Törtre meg tudtommal még nem találták ki, hogyan lehet patchet felrakni. Steam meg automatán patcheli az eredetit, szóval nem értem a kérdést! -
Dzsí Pí #1015 lehet, hogy már kérdezték, de a patch felrakása után is működnek az addigi mentések? -
meteoreső #1014 Gideon köszi!
Sokan mondják hogy szebb vagy csúnyább meg hogy mennyire akad, én nem vettem észre semmit , mintha folytatnám ott ahol vége volt csak egy picit szinesebben.
Még azt a körtárcsás rendszert se láttam benne amire annyira büszkék voltak.
De ugye azt a távcsöves teszla fegyvert nem te találtad a játékban ?
Mert nem értem hogy holnap jelenik meg és egyesek már hol járnak a játékban :)
Nekem egy rozsdás puskám van csak...
Amúgy a tölténytár miért van a boltokban ráadásul jó magas áron?
Korlátozva van a magunkkal vihető töltény ? -
sirdond #1013 hmm, én egy olyan modra gondoltam, hogy az üres üvegeket fel lehessen tölteni a kutaknál. pl x mennyiségű üres nuka cola üveg van nálad és amikor legközelebb iszol egy kútból (vagy akármilyen nem szennyezett víznél), akkor az üvegek automatikusan "átváltoznak" purified water-ré
szerintetek ezt meg lehetne oldani?
csak mert a vízből elég sokat kell inni -
#1012 [URL=http://forum.dlh.net/thread;threadid__35190.html]Fallout: New Vegas #1 Patch - Via Auto-Update[/URL]
Download: available on Steam
"This update fixes quest and scripting issues." -
#1011 Nem gond, inkább többször, mint egyszer sem!!! -
#1010 Volt már. Sokkal korábban. -
#1009 Skacok lehet tölteni a modkészítő csomagot!!! Akit érdekel, az a játék hivatalos oldaláról tudja leszedni:
http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php -
#1008 Na én meg eljutotam a Bos-hoz, mondom lemegyek beszélek velük erre rám tettek egy rabszolga nyakörvet majd kidobtak az ajtón
Erre kicsit bepöccentem, így most már tudom hogy a Power Armort megint csak akkor hordhatod ha valahol megszerzed a oktatást hozzá.
Ja és Gauss puskájuk van, tehát ezt is belerakták az alap játékba akár csak a másik szerzeményemet. -
ratgab #1007 Ez még nem is lenne meglepő, de a játék megjelenés utáni napon -
ratgab #1006 Caravan oktatófilm
Mivel nincs hangszóró, így nem tudom mit magyaráz el, de 59 másodpercnél figyeljétek... a csávónak 3 224 247 bottlecaps-e van... -
ratgab #1005 Ez így elsőre nem hangzik túl egyszerűnek... -
mike01010101 #1004 Durva -
#1003 Jah és az irányítás a kurzorgombokkal történik....és ha kiválasztod mit akarsz letenni az asztalra, akkor lefelé kell nyomnod egyet, mert alapként a kártya mellé tenné :-) -
#1002 Nah én mostanság jöttem rá mi hogyan van benne :-)
A lényeg az hogy három karavánod van...kezdésnek leraksz mindegyikhez egy-egy lapot, ami csak szám lehet 2-10-ig. Ez meghatározza az alapot. Utána a következő kártya már akármi lehet. A lényeg, hogy hamarabb érd a caravánjaiddal a 21 -26 közötti értéket, minél közelebb a 26hoz... Minden szám annyit ér ami rá van írva. De... A másodszorra rakott kártyád meghatározza, hogy mit rakhatsz utána. legegyszerűbb egy példán.. ha kezdetnek 5öst raksz, másodszorra hatost, akkor utána csak hat feletti kártyát tehetsz. ha raksz 8ast utána csak 8at, tehát minnél többet... ugyanez van lefele...
Az ász 1et ér..
A király megduplázza a kártya értékét ((( jó stratégia lehet, ha nem magadnak rakod le hanem az ellenfelednek, s pl egy tizest dublázol neki máris nem 26on áll hanem harminchaton...)
A dáma megfordítja a rakás irányát, ami eddig emelkedő volt csökken és fordítva...
A Bubi, ha jól tudom pedig úgy működik hogy leteszed valamire, akkor azt és ahhoz kapcsolodó kártyákat leszedi az asztalról..
A jokert ha számra rakod, akkor azon a lapon kívül az összes olyan értékű lap lekerül az asztalról, ha Ászra, akkor ha jól tudom, az összes olyan típusú lapot kiszedi, mint az ászod, kivéve a Bubi dáma királyt. Tehát pikk ászra téve az összes pikket...
Az nyer aki hamarabb elad két karavánt minél magasabb áron, vagy ha döntetlen van, mindhármat (( szivatni kell az ellent, hogy ne essen bele a 21-26os intervallumba :-) -
ratgab #1001 Ez a linkelés valahogy nem jött össze! Egyébként URL beszúrás gombbal egyszerűbb! -
strebacom #1000 Vótmá....
-
#999 A Híres bug:D
[flash]http://www.youtube.com/v/ToKIkw3LIoQ?fs=1&hl=hu_HU&hd=1&f/flash] -
meteoreső #998 Írja már le valaki lécci hogy működik a karaván játék.
Tudom nyomkodni a Q-W-R gombokat és annyi de logikát nem értek benne.
Van értelme lapokat venni a boltba? Ehhez van köze?
És miért kell megvernem kártyába azt az ipsét?
Jó mondjuk ki is nyírhatom :) még kérik is...
Anélkül a valami nélkül amit nyerek tőle nem kereskednek velem a karavánok ? -
ratgab #997 51 skill könyv (fix skill emelést jelent és +3 ad a skillhez) 213 skill magazin (értelme szerint átmeneti hatás)! -
ratgab #996 95 egyedi tárgy, 42 egyedi fegyver...