6837
...
  • grimm13
    Én egy halott fickónál találtam ilyen anyagot azt nem mondom hogy hol :D
  • sirdond
    ha valakit érdekel strip south részén, az ncr nagykövetségen ambassador crockernél 1000 caps az alap tét caravan-ban
    úgy megkopasztom,hogy egy fillérje sem marad :P

tudtok még ilyen embereket akiknél nagy tétben lehet caravánozni?
  • ratgab
    Húú most olyan sörvivor érzésem volt, hogy nagyon! Mentem az egyik olyan helyről, ahol nincs kereskedő, megrakodva úgy mint egy málhás brahmin, mondom a környéken kell, hogy legyen valaki akinek el tudom adni a lootot! Megyek tovább 1-ik helyszín: a semmiből lelőnek 2 ellenfelet, odamegyek, 2 Raider, lenyomom őket, megyek tovább. Kicsit eltévelyedek a főúttól (megterhelve ugye csiga lassúsággal), erre rámront 3 feral ghoul, hirtelen úgy megdöbbentem, hogy 1-et leszedtem Vats-al (ismétlő puskával), de kifogyott a skuló, újratöltés, na nagy nehezen lenyomtam őket, de (mivel nem tudtam elmenekülni, illetve hátrálni, mivel fullra teli volt az inventory), ezért alig maradt életem!

Oké! Namondom mostmár kinézek 1 települést: célpont belőve, elindulok, útközben felfedezés, találtam egy benzinkutat, gondoltam gyarapítom a loot gyűjteményt, erre rám ugrik 3 páncélozott radscorpion, na ott mire kinyírtam őket begyűjtőttem mindkét lábamra egy-egy bénulást (persze hardcore mod), doktori táska már nem volt nálam (1-et el kellett használnom a raidereknél a fejsérülésem kezelésére).

Na mostmár nincs messze, imádkoztam, hogy már ne találkozzak semmivel, de odaértem, erre mi fogad? Se egy orvos, se egy kereskedő, akinél lenne eladó doktori táska (mi ez ha nem survivor feeling)!
  • sirdond
    super bomb? én kis rakétákból csináltam a benzint

a nagy utazásra mentek :D nincs pontos infó, hogy hova, viszont a terminálon még lehetett babrálni, hogy egymásnak ütközzenek, vagy még pontosabb kalkulációt megadni. amúgy csak szimplán a világűrbe mentek
    ride of the valkyries nagyon nagy volt alatta :)
  • nowan
    olyat boltokban is tudsz venni. en rogton kaptam a dinoban.
  • AnarchoiD
    hardon tolom husibogarak ;) a fo questbe meg bele se kezdtem , mellek kuldiket csinalok lvl 19 en allok

boon satyijaban es +2 per -es szemuvegben persze ;)

• Tatyla
    öö nekem ahhoz kéne még 2 super bomb te hol találtál mert csak egy van?
  • meteoreső
    Figyeljetek már.
    Ezt 3 a rakétákat hova lőttem fel ?
    Mert kicsit hiányos az angolom
    Nehogy reklamáljon valaki hogy atomot kapott
  • nagypite
    Baromi izgalmas lehet így harc ha one shootolsz mindent, kicsit told fel a nehézséget legalább hard-ra ott már lehet, hogy téged one shootol egy deathclaw.
  • sirdond
    easyn? :D
  • AnarchoiD
    Nagyon allat a gamma ;) baktatok a pusztaban Brotherhood of Steel full pancelban es one shootolom a deathclaw-okat ;)
  • xblades
    Igen kaptam csak kaptam mellé egy rabszolga nyakörvet is és ezen egy kicsit be pipultam. Igy a küldinek vége mert már nincs akinek elvégezem
  • Tatyla
    Cézárhoz nem enged be az őr a sátorba mit kell tennem?
  • tutituti
    Most sikerült bejutnom egy barlangba.3000 cap volt benne,távcsöves magnum,stb.
  • sirdond
    ha eltűnik,vagy beragad akkor tényleg utánad jön egy kis idő múlva, viszont,ha meghal akkor tuti nem
  • H3LLBoY
    Skacok, ha a társam meghal, akkor ő végleg meghal vagy később újraéled? Csak azért kérdem, mert olvastam a GameStar-ban a játék tesztjét és abban azt írják, hogy: "...egy percig sem fog gondot okozni a hozzánk csapódott cimbora, mert ha beragad, lemarad, kinyiffan, vagy bármi egyéb szörnyűség áldozata lesz, akkor sincs gond - előbb-utóbb majd csak felbukkan megint."
    Most ezt én értettem félre vagy ez tényleg így van?
  • gabo91
    oh... az úgy már más...
    nem igazán néztem körül, csak visszatöltöttem egy korábbi állást.
    valami questet kaptál ott?
  • xblades
    Hát nekem egy fekvő ládában mindjárt jobbra ott volt az összes cuccom.
  • sirdond
    egy fegyveren csak egy mod lehet, vagy akár több is egyszerre?
  • sirdond
    nem így gondoltam :D
    csatlakozni lehet hozzájuk?
  • nowan
    pick-lockkal, lopakodva ;)
  • sirdond
    a gun runners-hez valahogy be lehet jutni? vagy csak a robot eladótól lehet venni és ennyi?
  • gabo91
    Hidden Walley
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nehéz bejutni, de mindenáron beszerettem volna...
    mindent a look pick re tettem (100) feltörtem a zárat bementem. Kérdőre vontak, beszéltem a boos-al erre szépen kitettek és közölték hogy takarodó ha visszamegyek golyót repítenek a fejembe. okés, de se páncél se fegyver se semmi, minden cuccost elvettek :)
  • gabo91
    Lily nevű mutáns lényt hogy lehet követésre bírni?
    Van egy kőr alakú akármi amikor beszélek vele, ott tudok állítgatni dolgokat hogy milyen fegyója legyen, agresszív legyen e stb. de az istenért sem akar követni :S
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, ha megy az angol, akkor nézegesd ezt az oldalt - szépen lassan egyre több infó lesz rajta.
    És tedd bookmarkba, mert rengeteg játék szerepel a leírásaik között.
  • dApRo
    angollal nincs gond, csak a rövidítések meg h mire érdemes tenni pontokat stb, tudnál adni vmi linket ahol ezeket leírják?
  • MerlinW
    Ehhez még tuti nincs, de a Fallout 3-hoz találsz leírásokat, a lényeg többnyire ugyanaz. Ha abszolút nem beszélsz angolul, szerintem bele se kezdj a játékba, mert semmi értelme. FO3 van magyarul, inkább azzal kezdj.
  • dApRo
    sziasztok!
    van valami leírás magyarul, amiből kiderül mire érdemes figyelni, rövidítések mit jelentek (aki eddig nem játszott fallout-tal), egyéb okosságok?
    köszi
  • lwb
    A kutatók szerint a latint eredetileg nem úgy beszéltek, ahogy a középkorban (és azóta is), tehát a caesar eredeti kiejtése kájzár volt az ókorban.
  • xblades
    Hát most csak azt tudom ajánlani próbáld meg ahol felvetted.
  • xblades
    Munkapadnál amiből két típus van, az egyiknél lőszereket tudunk gyártani és konvertálni.
    A másiknál különböző hasznos tárgyakat, például a fegyverek - melyeknek állapota a páncélzatokhoz hasonlóan folyamatosan romlik - szervizeléséhez szükséges csomagokat is itt tudjuk létrehozni.
    Ahhoz, hogy ezzel a lehetőséggel élni tudjunk, jó sok pontot kell a karakterünk fejlesztésénél a Science skillhez pakolni, illetve mindenféle, egyébként kacatnak tűnő dolgot kell gyűjtögetnünk.
    Mindezt egészen egyszerű formában tálalták, az egyes tételek mellett megtaláljuk, hogy milyen összetevőkre van szükség, és azt is rögtön látjuk, hogy ezek közül mivel rendelkezünk és mit kell még összegyűjtenünk.
    A munkapadokra egyébként leginkább az egykori rendfenntartó egységek (pl. seriff irodák) helységében bukkanhatunk.
  • MerlinW
    Hogy mennyire idegesítő a légiónál az "áve kajzár" duma...:) Miért nem "szízör", ahogy ejteni kell? Ha már a római légiók mintáját követik és Caesar a főnök neve. No mindegy:)
  • CB SNIPER #1163
    lol nevermind azért köszi :d
  • grimm13
    Nekem is lenne 1 kérdésem ha a Black M.-on összefutok Raul Tejadaval és utána elküldöm mert nincs rá szükségem hol találom meg újra ?
  • CB SNIPER #1161
    Sziasztok...
    lehet lámulok de megkérdezném ha éppenséggel csinálok weapon repair kitet ugye 50es skill kell hozzá van hozzá alapanyagom is odamegyek a work benchez csinálok pl 3-at bal felsöben ki is irja hogy betette a cuccaim közé de én az istenért nemtalálom meg sehol ilyenkor wtf vagy mi a helyzet? :o

elöre is thx
  • sirdond
    nincs
  • tutika14
    Van benne Co-op játék mód?
  • sirdond
    q-35 matter modulator
    innentől már csak energy weaponsra gyúrok :D
  • Ironman2
    Ez esetben nincs Live-os támogatás,sajnos.
  • Ironman2
    Rokonok vagytok?