6837
...
-
mike01010101 #875 Biztos vagyok benne, hogy rengeteg "ácsolható" cucc lesz, ezen a téren nem aggódok. -
ratgab #874 Kotyvasztható kaják, lőszer, ilyesmi nem érdekelne annyira, csak a fegyverek (pl.: szemétből ácsolható kard vagy valami hasonló??? esetleg visszatért a dart gun?) -
ratgab #873 Na de még mindig érdekelne az összerakható fegyverek listája, amiket eddig találtatok (mint 3-ban a RAilway gun, dart gun ilyenekre gondolok):
Wikia-n láttam, hogy van Bottlecap mine, meg Time bomb, de még milyen ehhez hasonló szemétből összeszerelhető cuccok lesznek, illetve miket találtatok! Engem ez nagyon érdekelne! -
ratgab #872 Alpha Protocol megbukott, ne várj hozzá semmilyen patchet... -
mike01010101 #871 Izlesek és pofonok:) -
nowan #870 Merem állítani, hogy szebb a sivatag. Márcsak azért is, mert van benne némi zöld! :)
-
#869 Az atom eltüntette az árnyékokat is :) -
#868 nem kapcsoltad ki véletlenül? -
#867 Legnagyobb baj itt az árnyékokkal van, illetve a hiányukkal. A lentebb linkelt képen is, ahol ül a faszi a széken és oldalról süt be a nap, egy deka vetett árnyék nincsen. Ettől minden tárgy "lebeg" (hiszen nincs árnyéka, mi meghatározza a pontot, ahol érintkezik az alatta lévő dologgal), amitől folyamatosan fura érzés navigálni ebben a világban. -
#866 Gyanítom ,hogy leszarják :( Pedig egy normális patch jó lenne ami javítaná az akadásokat meg egyéb anomáliákat. -
#865 Nem volna rossz most hogy kész vannak ezzel a játékal végre foglalkoznának egy kicsit az AP supportjával is.
De lehet hogy sokat várok az obsidiántól... -
ratgab #864 Fogadjunk, hogy Win7 alatt futtatod a játékot?
Állítsd át a kompatibilitást Xp-re, ez elvileg megoldja a mikro szaggatásokat és duplázza az fps-t! -
mike01010101 #863 A baj az, hogy a fallout3 a mai napig tetszik, játszok vele és még mindig lenyűgöz sokszor a kifinomult látvány (pl mikor megérkezel point lookoutba, a finom köd, az óriáskerék, a tenger, stb), viszont tegnap a nv-nál nem éreztem ezt.
Még várom, hogy "beszippantson":) -
#862 Hát az AP-t nálam semmi nem übereli az idén egyelőre. Itt tegnap éjjel megcsináltam a karaktert és kimentem a doki házából úgyhogy ebből még bármi lehet, mindenesetre az nem tetszett, hogy bénán néz ki ezzel szemben a gépigény az egekben. -
#861 Van ,tudod e ki nyitotta a AP topicot ? nálam jobban biztos nem tetszet neked...
A lényeg hogy ezt a elavult 6 éves motort már kukázni kellet volna vagy profiban hozzáálni és többet tesztelni, mindenesetre vicces hogy egy mai szemmel erösen közepes / föleg igy a G4 után / graf igy akadjon egy erös vas alatt.
De egy rpg-nél szerencsére nem ez a lényeg vagy beránt a hangulat vagy nem, egyenlöre az elöbbire várok. -
#860 Kellemes game, hozza a f3 feelinget, nekem bejön is 1,5 óra után :) -
mike01010101 #859 Ugyanezt írtam én is, mindegyiket (kiveve AlphaP) imadtam, de mindig volt gondom a technikai megvalósítással. A Fallout 3 + DLCk nálam minden idők legjobb játékat (az F3 topicban volt is ebből vitám, visszanézheted) és a grafikája is nagyon bejött, de itt a new vegasban a grafikával valami nem kerek. Persze ezt 2 óra után mondom. Nem mérvadó. -
ratgab #858 Lehet, hogy igazad van! Délután olyan 17-18 (ha addig nem, akkor csak később, mivel focizni megyek) körül megcáfolom vagy megerősítem a véleményed. -
mike01010101 #857 Merem állítani, hogy nem szebb a sivatag. Képeken igen, de a játékban nem.
Egyébként pénteken már kezemben lesz az eredeti, igy tök mindegy, hogy milyen lett, biztos élvezni fogom, de a rossz érzésem megmarad.
Ha látni fogod a játékot, biztos vagyok benne, hogy nem fogod indokoltnak érezni a hardware igény növekedést. Azért mert eltelt pár év ugyanannak az alkalmazásnak nem emelkedhet a hardware igénye és két évvel ezelőtt az eggyel régebbi (és gyengébb) gépemen jobban futott az F3 mint ez most. -
ratgab #856 Kotor 2 (na jó a vége kicsit furára sikeredett, de a specializáció és a jedi ruházatokkal engem megvettek kilóra), Alpha protocoll, Neverwinter nights 2 mind obsidian volt és imádtam!
Hiába én már csak ilyen kicsavarodott korcs vagyok, én kedvelem az Obsidian munkásságát, így bizalommal tekintek rájuk!
Megnéztem 1-2 hete a bestbuy-os stream-et és nekem nagyon tetszett grafikában amit láttam (mondjuk nekem nagyon tetszett grafban az Oblivion is, a Fallout 3 (ugyan az kicsit sötét, színtelen volt néhol) is. -
#855 A KOTOR2 nem bugos volt, csak épp nem volt befejezve. Egyébként nem rossz játék, de az utolsó 15% miatt jogosan bukott óriásit.
Az AP borzasztó szerintem és nem a bugok miatt (egy bugra sem emlékszem? Milyen bugok?), hanem a rettenetes engine, a szörnyű mini game-ek és a butuska történet miatt. Legalábbis nekem.
Ezt viszont kb 15 órája tolom boxon és most kezdem pc-n, de eddig bugot nem találtam egyet sem. Csak grafikai glitch-et, de bugot nem. Milyen bugok vannak? Boxon minden küldetést be tudtam fejezni, minden script működött, nem volt semmi probléma. -
mike01010101 #854 Emlékszem a kotor 2 is nagyon bugos volt, az alpha protokoll bugos és furcsa, ez meg megint bugos. Pedig mindegyik tele van jó ötletekkel. Ez olyan mintha valaki a finom kajákat mindig gusztustalanul csomagolná be. Sokan akkor is megennék, de sokan elvárjak hogy a tartalom és forma valahogy találkozzon. Én nem fogadom azt el, hogy a hc rpg gamerenek mindegy hogy hogyan néz ki a játék. Ha igy van akkor az játsszon papíron, dobókockával, (egyébként valaha én is játszottam is) -
#853 Nálam is csorog lefelé otthon, remélem lejön meló végére.
Amúgy úton van a CE, egyszerűen csak türelmetlen vagyok. :)
update:
19/10/2010 Your order has been dispatched. -
ratgab #852 Hát bizony eltelt 2 év a Fallout 3 óta és hát a fejlesztők nem a 2 évvel ezelőtti konfigukkal fejlesztettek gondolom, így az emelkedés számomra érthető (délután elárulom, hogy elfogadható-e).
Wedge31 # 843: Mindenki szidja az Alpha Protocol-t (obsidian fejlesztette azt is), nekem tetszett... van még kérdés? :-D
mike # 845: Én nem láttam, de a képek alapján pl a sivatag sokkal szebb, mint a fallout 3 wastelandje (lehet a színek miatt van ez és nem a graf fejlődés miatt).
Még reggel is töltöttem (éjszakára anyagi okból és alvási megfontolásokból nem hagyok bekapcsolva sz.gépet), így még van 10 perc, míg lejön! Amennyiben helytelen a lenti képlet, akkor azt fogom tudatni veletek, illetve majd írok egy szöszenetet az észrevételekről (technikai problémákra lehet patchet kiadni).
Amúgy a virágbolti verzió kipróbálása után kinek vevős a játék? -
#851 Az Obsidian épp csak annyit tett bele, amitől ez már kezd egy picit emlékeztetni az igazi falloutokra (1-2). Pl. a történetnek van értelme. Ellentétben a 3 történetével, ami akkora f.szság volt, hogy említést sem érdemel. Ráadásul a játékot egészében és az egyes küldetéseket is egyesével többféleképpen végig lehet vinni. Vannak egymást kizáró küldetések, csoportoktól függő reputáció. Egész úgy néz ki, mint egy RPG. Mármint ahogy egy RPG kinézett még a nextgen korszak előtt, ahol a grafikán kívül a játékmenet is számított valamit.
Aki játszott az első két fallouttal és nem lesz rosszul a 3 engine-étől azonnal, annak feltétlen ajánlom, hogy próbálja ki. Aki csak a grafikára megy, az inkább ugorjon egyet és várja meg az új CODot. -
mike01010101 #850 Ez nem dlc inkabb egy fan mod. A fallout 3 dlc-k nem voltak bugosabbak mint az alapjatek. -
mike01010101 #849 Hosszan nyomod az R-t -
sirdond #848 'R' betűt hosszan kell nyomni -
#847 ööö fegyvert hogy rakom el erre még mindig nem jöttem rá? -
#846 Meg azt se, hogy két óra játék alatt több grafikai buggal találkoztam mint a f3-ban egy végigjátszás alatt.
Ha nem volna ez a egyél ,igyál és pár aprobb ficsör azt hihetné az ember hogy a bethesda megint kiadott egy dlc-ét az alapjátékhoz. -
mike01010101 #845 De a képi világ nem indokolja a nagyobb vasat. Ez a gond -
mike01010101 #844 A helyes képlet:
(F3 + új features + új terület + új sztori) - Obsidian = Fallout New Vegas
Ez még lehet pozitiv, mert vannak annyira jól sikerült dolog, amiket nem lehet elb..ni. Ilyen az eredeti Fallout világ és ilyen Fallout 3 féle implementáció is. Ezt a kettőt rakták össze és ebből kell levonni az obsidiant. -
#843 Egyszóval FAllout 3 jóság + 1 rakás új (remélhetőleg hasznos) feature + új terület + új sztori + új ellenségek, barátok = Fallout New Vegas - OBSIDIAN
Igy már kétséges a pozitiv végeredmény.... -
#842 A gépigényről annyit h határozottabban több gép kell neki.Nekem az előző mindent maxra húzva,tényleg mindent,produkált egy erős átlag 100Fps-t.Ez élsimítások nélkül majdnem minden maxon átlagban minumum a 60fps-t hozza.De sokkal több memória kell neki mivel gyakran előfordul h rátölt másik területkor aza swappol a game(nem ugyanaz mint a szaggatás)
Hogy legyen viszonyítási alapotok,5200+amd,2gb ram,Geeforce 9800GT OC2.
-
mike01010101 #841 Sokkal több mindent lehet összerakni, pl még kajákat is a tábortűznél. -
mike01010101 #840 Nem fut olyan szépen mint a F3. Ugyanazon a gépen, ugyanazokkal a beállítasok (latótávolság, LOD stb.) medium grafikán, hirtelen a semmiből tünnek fel a tereptárgyak, lőnek rám de még mennem kell vagy 10 métert mire előtűnik a semmiből az ellenfél, ilyesmik. Eltűnő ellenfelek, lebegő tárgyak, hosszabb töltesi idő. Ilyesmiket tapasztaltam, de bízom benne, hogy az újdonsagok ellensúlyozzak majd. Ja és a térkep jóval kisebb mint wasteland. Kiváncsi vagyok a tényleg méret osszehasonlítasra, de nekem kisebbnek tűnik a térkép. Pár jó új feature-t már láttam, de nem spoilerezek.
-
ratgab #839 Nem feltétlenül csak neked szántam, csak véletlenül rákattintottam a válasz gombra. -
ratgab #838 Viszont, azt szeretném kérdezni attól, aki kipróbálta, hogy tudott-e a FAllout 3-hoz hasonlóan összerakni fegyvereket, mint pl.: Railway gun vagy dartgun? Szóval milyen összerakható fegyverek recepteket találtatok eddig, ha találtatok? -
Csokis #837 Érdemes figyelemmel követni! -
ratgab #836 Én még nem tudtam kipróbálni! Szóval azt mondod, hogy a feature-ök jók, csak sok a technikai probléma (Nekem az Alpha protocol nagy kedvencem lett, szóval ha azt emlegeted, akkor az számomra jót jelent)?
Milyen technikai problémák vannak egyébként?