6837
...
-
Lord Zax #1115 Sziasztok.
Már az elején elakadtam szerintem bugban. a legelsö küldetésnél.. 2 fajta virágot kellene gyüjteni az egyik a temetöben van az ok, a másik meg egy iskola hátamögött, na ott egy teljesen másfajta virág van, és igy megoldhatatlan, máshol sincs a környéken. Valaki tudja a megoldást? Elég gáz ha ennyire az elején már rossz.
-
#1114 Baromira tetszik a játékm először furának találtam de tök jó :D -
meteoreső #1113 -Méghogy a skorpiók ?
első városban adják hogy nézzek be a bányavárosba
odamegyek mondják hogy van valami nagy gép a hegyen menjek nézzem meg.
közelébe se tudok menni ezektől a gyíklényektől pedig gránátvetővel lövöm
de nem hatja meg...
azt hittem kapok majd egy takaros kis házat hogy elzavartam ezt a bandát
de nem..
- kicsit erősnek, túlzónak érzem ezt a skidrow update-t mert megadja mind a 3 packot egyszerre.
-
#1112 Balck Mountin-on járt már valaki?
Megláttam a nagy radarokat gondoltam felmegyek oda...
hát nem gyenge, "crazy crazy crazy " quest is ott van. bár nem igazán tudom mit kéne vele csinálni :) -
#1111 Bakker én ezektől a Giant Radscorpionoktól parázok ezerrel. 3 csapás és kampec. Úgyérzem nehezebb lett a játék. -
sirdond #1110 nem lesz hivatalos magyar kiadás -
#1109 Nem valószínü ugye hogy a közeljövőben megjelenik magyarul? elég összetettnek néz ki így hirteélen -
#1108 Én békén hagytam:) -
hNeo #1107 Megaton? :) arról beszélsz amit alig vártam hogy atommal felrobbantsak? :) otthon édes otth... bummm -
#1106 Hivatalosan nem szeretem a GŐZ-t, így részemről ilyenre senki se számítson.
-
#1105 Ejj, megtagadtam a 2000-es belépőt a Strip-be, lenulláztam a robotokat, így most minden sarkon vadásznak rám:) Mondjuk az extra XP mindig jól jön, de így kicsit stresszes az ottlétem:)
Egyébként jobban tetszik ez mint az FO3, több élet van benne. Egyedül a Megaton féle biztos pont/nyugalom szigete hiányzik:) Így bázis nélkül kicsit elveszettnek érzi magát a játékos:) -
#1104 csak innen linkelném a kék oldal helyett :/ -
#1103 Ott a képen :)
-
#1102 És mit javit? -
#1101 Szedjétek a 2. Update-t is hozzá!
-
#1100 Akkor azt majd a pszichopata csaj karimmal. :) -
ratgab #1099 Csak az a baj, amit leírtam 1096-ban oda nem jutsz be, viszont onnan kezdhető 1 jó hosszú quest... -
#1098 Jó kis játék ez, bugzik azért eleget (coyote beleesik a sziklába, stb), de nagyon szépek a karakterek fejei (Sunny Smiles-ba beleestem azonnal hehe,Alyx Vance óta a legjobb ingame csaj :) jó sok crafting van, fut röcögésmentesen maxon, sok a feldeznivaló, egyszóval nekem való. Lehet, hogy meg is veszem. Bethesdáék úgyis szeretnek, van eredeti Morrowind és Oblivion Collector's is :)
DB -
#1097 Jó karit játszom, én vagyok a jók védelmezője. :) -
ratgab #1096 Valaki nem segített a:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Powder Gangereknek a Goodspringsi mellékküldetésben? És sikerült bejutni a Powder Gangerek által elfoglalt börtönbe? -
sirdond #1095 novac egyik quetjével kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!repülő ghoulok és ride of valkyries :DDDDD -
ratgab #1094 Ez nem quest, ez csak olyan érdekesség! Nem jelöli a Pipboy, nem kapsz érte semmit, ez csak olyan mint az F3-ban a random encounter!
De ha zavar természetesen legközelebb spoiler-t használom! És elnézést kérek tőled, ha rontottam a játékélményed! Lesz még annyi quest amiről semmit nem írtam, egy csak 1 hópihe volt az egész jéghegyből!
Carlos #1092:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyik sír tetején, majdnem a víztorony alatt, a kereszt közvetlen tövében van 1 db snowglobe, melyet valakinek majd jó pénzért lehet értékesíteni, de nem írom kinek, mert nem lövöm le a poént -
#1093 igazad van! -
#1092 Mi az a nagyon értékes tárgy? (Spoilerbe jöjjön).
Én voltam a temetőben a hegyen, de semmi extrát nem találtam -
Flora2 #1091 Nagyon nagy kérés lenne,hogy ne spoilerezzétek el a küldetések poénjait? Mindenki most kezdi Goodspringsben, égek a kíváncsiságtól, hogy milyen questek jönnek, erre akaratlanul lelőtted az egyik quest poénját. (Vagy volt még benne csavar utána?) Előre is köszönöm mindenkinek, aki spoiler ablakot használ erre.
-
#1090 ez az ütközéses bug, meg hogy félig belesüllyed a hulla a talajba, ez klasszikus Gamebryo-engine bug (oblivion engine-je).
de nem számít! :D -
#1089 -
#1088 Novac-ról jut eszembe. Jópofa a hely nevének eredete
A No Vacancy tábla "ancy" része le van kopva a reklámtáblán XD -
#1087 én Novacban találtam egy hotelt, ott van egy szobám, elviekben addig maradhatok ameddig akarok, szal sztem az van kialakítva erre a célra :-) -
#1086 Kecó vagy valami lesz, ahol le lehet cuccolni? -
ratgab #1085 fast travel így is van, csak csomagtartó nincs! -
raepa #1084 Nem is kene vezetheto auto, csak mint a 2ben, csomagtarto es fast travel lehetoseg. -
nowan #1083 ma delelott is tudtam volna jatszani, erre orak ota aramszunet van... -
nowan #1082 az szerintem a RAGE lesz. :) -
ratgab #1081 Nem lesz kocsi, az tuti! (legalábbis nem hiszem)
Kaphatsz saját lakást, de ennyi! Már hallottam máshonnan is, de a kannibál skill mellett mostmár lehetőség van szuper mutánst is enni (külön skill) XD -
#1080 Juteszembe. Nem ebbe a játékba mondták, hogy lehet saját verdát, amit majd fejleszteni lehet?
Ha igen, akkor mikor? Lesz bármi saját cuccunk? -
ratgab #1079 Hardcoreban van csak szükség alvásra, vízre (most olvastam éppen, ha elég nagy a survival skilled lehet inni kaktuszból...XD) és ételre: Pipboy stat menü és ott zongorázol a bal oldali rövidítések közt! -
sirdond #1078 veteran vertibird pilot, 1 lost machine, motor malfunction over klamath :DDD
kedvenc easterr egg eddig :D -
#1077 Hol látom, hogy hogy állok éppen? Ez HC-ben van,vagy a normálban is? -
ratgab #1076 Ezt a Guide alapján mondom! Ott volt benne! Nem vártad meg a hatást, ennyi (ahogy olvastam nem is nagyon érdemes):
Alváshiány
0-200: -1 agility
201-400: -2 agility, - 1 intelligence
401-600: - 3 agility, - 2 int., -1 endurance
601-800: -3, ag., -3 int, -2 end.
801-: halááááááál
Ételhiány
0-200: -1 strength
201-400: -2 strength, - 1 charisma
401-600: - 3 strength, - 2 char., -1 perception
601-800: -3 steng. , -3 char., -2 per
801-: halááááááál
Étel hiány kicsit súlyosabb, mint az alvás, de egyik se kellemes hatású!