6837
...
  • Dead
    Igen nekem is megy. Ha valakinek gondja lenne csak töltse le ezt d3dx9. És rakja a fő mappába. Jó gémet.
  • GP2100

működik! :D
  • Dead
    Na én beleütköztem a dx9es problémába ugyanis nem engedte telepíteni az ő dx9ét ezért nem megy. Dolgozom rajta.
  • mike01010101
    Most telepítem!!!!
  • lolSL
    faszkalapoknak egér gyorsítás bugot nem sikerült javítani
    ...
  • spcs
    Mindenki izgul, hogy jó-e a crack.
  • Dead
    Telepítési stádiumban vagy?
  • GP2100
    Ha minden rendben megy, akkor pár percen belül indulhat a játék :D can't wait
  • spcs
    Oké, köszi. Ezt az oldalt közben én is megtaláltam.
  • The Protector
    Ezért szájba fognak baszni engem.De ott találtok elég sok linket,kinek ahogyan tetszik.Van rapid,torrent,megaupload.
  • spcs
    És ha szabad megtudni honnan lehet letölteni? A Google-vel nem találtam.
  • tutituti
    MEgvárom míg írnak hogy megy.Nekem megy szakadozik a netem,csupán emiatt.
  • nowan
    én ilyenkor bánom csak, hogy nincs gyorsabb netem...
  • GP2100
    Már 62%-a a gépemen van, úgy néz ki, ma ki is próbálhatom. Végre!
  • norbi2fraktal
    Fallout.New.Vegas-SKIDROW
  • sirdond
    és miért nem a fo3 topicba linkelted?

amúgy hogy is működik a karma rendszer?
    jól gondolom,hogy nem fogok egy jó karakterrel összelopkodni mindent?
  • LeoN0001
    sziasztok
    Hamarosan megjelenik a Fallout New Vegas ennek örömére elővettem a Fallout 3-at, és készítettem egy kis videót

• GP2100
    Az igaz, pont ezért jöhetne már egy rls...(meg szerintem sem ártana egy wrz topik mielőtt elkezdődik a flame a két tábor között)
  • sirdond
    amíg nincs scene rls, addig nem is lesz fent a magon...
  • GP2100
    wtf? még magon sincs fent, pedig én azt szeretem, hogy amikor hivatalosan megjelenik egy játék amit várok, én már legalább a felénél járok És ezt a játékot várom... nagyon...
  • ricsa008
    tőlem...
  • sirdond
    kellene egy warez téma
  • ricsa008
    clone virágbolti már van
  • sirdond
    kicsit visszaolvasol, akkor kiderül, hogy usában ma jött ki (09.00-kor itteni idő szerint) eu-ban viszont 22-én fog
  • strebacom
    Ez ma jön??
  • readswift
    Hát , csak arra utalgattam hogy kufárkodnak a "névvel" , ahogy jött úgy ment kb.
  • sirdond
    de még mindig nem tudtam értelmezni, hogy mit akartál mondani az előbb
  • readswift
    http://www.joystiq.com/2010/01/20/rumorang-elder-scrolls-mmo-three-years-into-development/
  • sirdond
    én ezt nem értem
  • readswift
    Azt ugye tudjátok hogy ezt azért szervezték ki, mer amazok elmentek elder scrolls mmo-n kalapálni (nem kár).

• Carlos
    Akkor tévedsz. Én előrendeltem. Nem nevezem HC-nak magam, nem is hiszem azt, de tény, hogy az összes PC fallout -ot (Tactics-ot is) legalább 3x végigtoltam. (Az elsőt meg vagy 10x)
  • ratgab
    Ha hinnék, akkor 0 day megvenném, de mivel nem hiszek, előbb kipróba, akármennyire is szentségtörés, csak azután megvétel! Esetleg, ha a józan eszemre hallgatok, akkor GOTY verzióig várni kellene!
  • sirdond
    hc fallout fanok alatt a régi játékosokra gondolok, akik még anno a fo1-el kezdték. valóban igaz,hogy megvették a 3-at, mert tényleg mindenki áhítozott már egy jó post ap. rpg-re, de sajnos csalódás lett. nem hiszem,hogy ők előrendelték volna a játékot, és ezért kell most a hype nekik, jól tudja ezt pl chris avallone is
  • Carlos
    A Fallout Fan-ok úgyis megveszeik a játékot akármilyen is lesz. A HC-k meg majd addig modolják, amig valóban HC nem lesz.

Szóval pont a HC Fanoknak nem kell hype.
  • Carlos
    Sajnos igazad van!
  • Carlos
    azokat meg lehet kukázni, mert semmire se jók.
  • sirdond
    meg amúgy is, a hc fallout fanok (meg akik annak hiszik magukat) csak egy réteg akit meg akarnak nyerni maguknak és erre nincs jobb dolog, mint agyon hypeoltatni megjelenés napján a játékot az olyan kijelentésekkel,mint amit te is írtál korábban
  • sirdond
    miért te hiszel a fizetett hirdetéseknek? :D

majd,ha független oldalak és fan siteok is tesztelik, nem csak olyanok akik előre megkapják a hypeért cserébe, na akkor lehet hinni a teszteknek
  • ratgab
    De én a játékújságírók tesztjeiről beszéltem pc-n is és xbox-on is!
  • sirdond
    pedig a pc-sek nem nagyon tudták tesztelni eddig