6837
...
-
#795 Igen nekem is megy. Ha valakinek gondja lenne csak töltse le ezt d3dx9. És rakja a fő mappába. Jó gémet. -
működik! :D -
#793 Na én beleütköztem a dx9es problémába ugyanis nem engedte telepíteni az ő dx9ét ezért nem megy. Dolgozom rajta. -
mike01010101 #792 Most telepítem!!!! -
#791 faszkalapoknak egér gyorsítás bugot nem sikerült javítani
... -
spcs #790 Mindenki izgul, hogy jó-e a crack. -
#789 Telepítési stádiumban vagy? -
#788 Ha minden rendben megy, akkor pár percen belül indulhat a játék :D can't wait -
spcs #787 Oké, köszi. Ezt az oldalt közben én is megtaláltam. -
#786 Ezért szájba fognak baszni engem.De ott találtok elég sok linket,kinek ahogyan tetszik.Van rapid,torrent,megaupload. -
spcs #785 És ha szabad megtudni honnan lehet letölteni? A Google-vel nem találtam. -
#784 MEgvárom míg írnak hogy megy.Nekem megy szakadozik a netem,csupán emiatt. -
nowan #783 én ilyenkor bánom csak, hogy nincs gyorsabb netem... -
#782 Már 62%-a a gépemen van, úgy néz ki, ma ki is próbálhatom. Végre! -
#781 Fallout.New.Vegas-SKIDROW -
sirdond #780 és miért nem a fo3 topicba linkelted?
amúgy hogy is működik a karma rendszer?
jól gondolom,hogy nem fogok egy jó karakterrel összelopkodni mindent? -
LeoN0001 #779 sziasztok
Hamarosan megjelenik a Fallout New Vegas ennek örömére elővettem a Fallout 3-at, és készítettem egy kis videót
-
#778 Az igaz, pont ezért jöhetne már egy rls...(meg szerintem sem ártana egy wrz topik mielőtt elkezdődik a flame a két tábor között) -
sirdond #777 amíg nincs scene rls, addig nem is lesz fent a magon... -
#776 wtf? még magon sincs fent, pedig én azt szeretem, hogy amikor hivatalosan megjelenik egy játék amit várok, én már legalább a felénél járok És ezt a játékot várom... nagyon... -
ricsa008 #775 tőlem... -
sirdond #774 kellene egy warez téma -
ricsa008 #773 clone virágbolti már van -
sirdond #772 kicsit visszaolvasol, akkor kiderül, hogy usában ma jött ki (09.00-kor itteni idő szerint) eu-ban viszont 22-én fog -
strebacom #771 Ez ma jön??
-
readswift #770 Hát , csak arra utalgattam hogy kufárkodnak a "névvel" , ahogy jött úgy ment kb. -
sirdond #769 de még mindig nem tudtam értelmezni, hogy mit akartál mondani az előbb -
readswift #768 http://www.joystiq.com/2010/01/20/rumorang-elder-scrolls-mmo-three-years-into-development/ -
sirdond #767 én ezt nem értem -
readswift #766 Azt ugye tudjátok hogy ezt azért szervezték ki, mer amazok elmentek elder scrolls mmo-n kalapálni (nem kár).
-
#765 Akkor tévedsz. Én előrendeltem. Nem nevezem HC-nak magam, nem is hiszem azt, de tény, hogy az összes PC fallout -ot (Tactics-ot is) legalább 3x végigtoltam. (Az elsőt meg vagy 10x) -
ratgab #764 Ha hinnék, akkor 0 day megvenném, de mivel nem hiszek, előbb kipróba, akármennyire is szentségtörés, csak azután megvétel! Esetleg, ha a józan eszemre hallgatok, akkor GOTY verzióig várni kellene! -
sirdond #763 hc fallout fanok alatt a régi játékosokra gondolok, akik még anno a fo1-el kezdték. valóban igaz,hogy megvették a 3-at, mert tényleg mindenki áhítozott már egy jó post ap. rpg-re, de sajnos csalódás lett. nem hiszem,hogy ők előrendelték volna a játékot, és ezért kell most a hype nekik, jól tudja ezt pl chris avallone is -
#762 A Fallout Fan-ok úgyis megveszeik a játékot akármilyen is lesz. A HC-k meg majd addig modolják, amig valóban HC nem lesz.
Szóval pont a HC Fanoknak nem kell hype. -
#761 Sajnos igazad van! -
#760 azokat meg lehet kukázni, mert semmire se jók. -
sirdond #759 meg amúgy is, a hc fallout fanok (meg akik annak hiszik magukat) csak egy réteg akit meg akarnak nyerni maguknak és erre nincs jobb dolog, mint agyon hypeoltatni megjelenés napján a játékot az olyan kijelentésekkel,mint amit te is írtál korábban -
sirdond #758 miért te hiszel a fizetett hirdetéseknek? :D
majd,ha független oldalak és fan siteok is tesztelik, nem csak olyanok akik előre megkapják a hypeért cserébe, na akkor lehet hinni a teszteknek -
ratgab #757 De én a játékújságírók tesztjeiről beszéltem pc-n is és xbox-on is! -
sirdond #756 pedig a pc-sek nem nagyon tudták tesztelni eddig