6837
...
-
Action #1355 Amit viszont én nem értek ED-E-vel kapcsolatosan, hogy a hozzá kapcsolódó küldiben hamarabb beszéltem mindenről a roncstelepes öreglánnyal mielőtt odavittem volna hozzá a robotot és így már nem dobja fel a küldetéshez szükséges párbeszédet hiába van velem ED-E. :S Erre tud vki megoldást? -
#1354 köszi! -
Action #1353 Ha összeszedsz hozzá asszem 3 scrap metal-t meg 3 scrap electronicot meg 2 sensor modult akkor megtudod javítani magas skill nélkül is...:) -
#1352 Nekem gun, lockpick, science, speech 100-on van, most sneak-re gyúrok. -
#1351 Hehe... Primm robotot megnézem majd, de szerintem gagyi hozzá a 20-as repair. :) -
#1350 Ott lesz az az Aidek között (A Wasteland survival guide), és fix +3-at ad a survivalhoz!
Én nagy craftingos vagyok mindenhol (meg dumás), úgyhogy a survival, science és speaking már mind 60 fölött van (10-es szint), kicsit bánt hogy a lockpicket így nem tudom egyelőre 50 fölé nyomni, de nem baj, jó ez így, hogy nem lehet mindenhez érteni :)
DB -
#1349 Az Boone, nem Boom :D
Primmben van a robot, ami a Nash papáé, őt meg kell szerelni és vihető.
Nekem az volt az első.
DB -
#1348 Köszi. -
#1347 Én Novac-ban találtam meg Boom-ot először. (véletlen akadtam rá). De nem akartam, hogy velem jöjjön. Úgyhogy dekkol a dínó szájában. -
#1346 Egyébként az első kutyát, embert akármit akit társként lehet magunk után ráncigálni azt hol lehet találni? -
#1345 Köszi szépen. Jól sejtettem ,hogy "kutakodni" kell pedig nem akartam más holmijai között turkálni. -
Flora2 #1344 Gyengébb, ha gyengébbre csinálod. :) De egyébként ha szerepjátszom, sem lehet annyira erős fizikailag, mint egy férfi karakter - szerintem. Inkább Agilityre és Perceptionra gyúrok vele. :) -
ratgab #1343 XD! Bravó! Igazad is van! -
ratgab #1342 Az egy jó sorozat egyébként! -
#1341 Nekem csak simán hős karim van, aki kényszerből lop.
Kedvencem az volt, amikor a Black Mountain-nál kiszabaditottam a csávót erre ő jó drágán megjavitotta a cuccaimat. (3000 cap). Megy vissza a kis búvóhelyére, mondom nemaddiga! Mi van nálad. Semmi nem volt, csak a 3000 cap amit kapott tőlem a javításért. Hát azt biz visszaloptam, mert a kényszer nagy úr és vegye úgy, hogy kiszabadítottam ő meg ingyen javított. -
ratgab #1340 Nagyon könnyen bukni lehet itt küldetéseket, nem rágnak annyi mindent a szádba, mint az F3-ban! -
ratgab #1339 Most akkor képzelje el egy teljesen talpig becsületes karit, mint amilyet én alakítok (még egy utolsó bottlecaps-et se lopok el és néha elkap az ideg, hogy miért, óóó miért)
Húú, de gonosz tömeggyilkos karakterem lesz nekem 2. alkalommal, azt is ellopom, ami le van betonozva! -
Flora2 #1338 Igen, az az, basement szint. Fura volt hogy találtam egyet csak úgy, mert emlékeztem, hogy a 3-ban Moira adott egyet Megatonban valami küldetésért cserébe, és azóta se láttam ilyet.
Moiráról jut eszembe egy kérdés! Amikor elkezdtem mászkálni, az egyik lakókocsiban valahol a pusztában találtam egy Wasteland Survival Guide-ot, azt a könyvet, amit Moira írt a 3-ban. Eltettem, de valahogy eltűnt az inventorymból, és azt se látom, hogy Perk-et adott volna. Tud erről valaki, hogy ad-e valamit a Guide? Lehet, hogy Survival pontot, csak nem figyeltem? -
ratgab #1337 Ezért mondtam én is, hogy faramuci a rendszer, egyébként meg teljesen igazad van! -
lammaer #1336 A női karakter gyengébb? :)
Amúgy meg erre való a követő, mint minden falloutban itt is alig vártam hogy meglegyen vki, akit jól megpakolhatok cuccokkal.
Én mindent viszek ami használható, kit érdekel a karma, ez wasteland nem a "Nevem Earl" egyik epizódja :)
-
torma1 #1335 Sziasztok!
Töltsetek le egy modot ami után nem jár karmavesztéssel a lopás. Ez a legegyszerűbb.Apropó egy meglévő modot tudok valahogy módosítani? Pl fegyver tulajdonságát mert van egy Barret sniper mod ami 355 sebez. Nekem ez kicsit így sok mert ez már cheat. :)
-
SaGa Jr #1334 Ha beszéltél az öreg flúgossal ő utalgatott rá kinek lehet vaj a füle mögött ezügyben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a szállodát vezető öreglány a ludas. Ahol ücsörög ott van egy széf a széke mögött/alatt és ott van a megszerzendő bizonyíték. A kulcs a nőnél. -
sirdond #1333 no bark ad egy fülest,hogy hol kellene kutatni bizonyíték után -
nowan #1332 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az öreggel is beszéltél, akkor tudod, hogy a panziós a bűnös. A páncélszekrényében van róla bizonyíték is. Lopd el tőle a kulcsot vagy törd fel.
Egyebkent bárkit kivihetsz a dino elé. Boone bizonyitek nelkul is le fogja loni. -
#1331 Találsz egy note-ot, ami a Data/Misc-be kerül. Kiderül belőle, hogy ki a ludas. -
#1330 Novacban beszéltem mindenkivel a feleség elrablás ügyében de utána, hogy kellene bizonyítékot szerezni? -
#1329 Hmm ez kimaradt valamiért, de most pont arra járok még most, leugrom ismét körülnézni :)
Mármint ha ez a ghoul-os gyár a rakétával Novac mellett....?
DB -
mike01010101 #1328 Fixert hol lehet sokat találni vagy venni? Vegasban az egyik függőnek kéne 10, de nem találok sehol. -
Flora2 #1327 Kinyitottam, miután kinevetgéltem magam.
(Másik gyöngyszem: "Boltos: ...voltak méretarányos kis rakétamodellek is, nagyon jól néztek ki, megtöltve ilyen világító folyadékkal. Csak aztán leállították a gyártást, mert a gyerekek megitták, mert azt hitték hogy nuka kóla van benne".)
Hm, nekem nincs gondom a lopás-karmával, de én nagyon megválogatom, hogy mit lopok el. Csak akkor lopok, ha megéri, vagy pont az tárgy nagyon kell. Legutóbb jártam a rakétakilövő pincéjében, az egyik padló tele volt apró ipari szeméttel - én csak egy 150-et érő food sanitizer-t szúrtam ki a kupacból, minden mást otthagytam. A válogatós lopás másik előnye, hogy nincs gondom a cipekedéssel sem, mert női karakterem van, kevés strength, elég keveset tudok cipelni... -
#1326 Ez ott bukik meg, hogy ha én támadok meg valaki, a világ legbékésebb NPC-jét, akkor is el tudom utána venni tőla a cuccait, semmi karmavesztés.
Az ellenségemtől lopás igazán nem lenne szabad, hogy karmavesztéssel járjon, ennek a világon semmi értelme, főleg ebben a világban.
DB -
ratgab #1325 Ez azért van, mert a lopás, az akkor is lopás (negatív karma), ha az illetőnek már nincs szüksége rá! Ha ő támad meg és legyőzöd, az meg nem lopás, hanem hadizsákmány az megint más (egyébként tényleg kicsit kifacsarodott rendszer ez így, de így is annyi a loot, hogy templomot lehetne belőle emelni!!!) -
#1324 Jól visszakommenteltél hallod :D -
#1323 Egyetértek, nekem is ez volt a gondom, le is döbbentem rendesen! :D -
#1322 Nem is erre gondoltam, mivel az valahol jogos, hogy kedvelnek, de ha látják, hogy a szemüket is kilopod, megutálnak... én inkább arra gondoltam, ha már úgyis esküdt ellensége vagyok a powder gangnek, SŐT, már kiirtottam a főhadiszállásukat, azaz senki élő nem maradt, akkor mégis mitől csökken a karmám, mikor utána összeszedném a cuccot?
A kiirtástól meg a hulláktól elszedett cuccoktól semmi gond, a szanaszét heverőktől meg csökken? Ez hülyeség.
DB -
mike01010101 #1321 Igen, ez hülyeség. Novac-ban imádtak és mikor egy javításhoz összeszedtem az elhagyatott benzinkútról a cuccokat (wonderglue, scraps ilyesmik) addig csökkent a karmám míg a végén ellenség lettem és ki kellett nyírnom a fél város. -
#1320 Hát pedig ez utóbbival nem fogsz tudni mit kezdeni. Elég szerencsés lehetsz, ha ilyen nagyívű dolgok zavarnak az életben :D
DB -
Writers #1319 Talán ez mutatja meg a legjobban, hogy fejlesztők/kiadók, hogy kavarják a szoarét! Kierülnek az információkat, kacsának jelentik, aztán a végén tényleg megjelenik!
Nem ez az első eset! -
#1318 Ez nekem sem. Mint ahogy az sem, hogy aláírod a kommentjeidet. Ez nem email, hanem egy fórum. -
#1317 Az a baj, hogy akkor csökken a Karma.
Ez amúgy baromira idegesítő, és szerintem hülyeség. Kiirtottam a teljes NCR börtönt, már eleve vilified voltam a powderesekkel, akkor miért csökken a karmám, ha összeszedem a cuccaikat? Ez nem tetszik.
DB -
#1316 Nyisd ki a locked ajtót a boltos mögött...