6837
...
-
SaGa Jr #1395 Miután elérsz egy bizonyos szintet majd felkeres egy öreg fószer aki beszél a kupakokról, meg hogy ki a hozzáju ktartozó dolgokról (elméletielg a gyár meleltt szokott dekkolni de enegem eddig megkeresett és magától beszélni kezdett a kupakokról.
Gyűjts össze 50-et (összesen 100 van a játékban) és Festusnál érdeklődj a jutalomról (ő is a gyárnál van ahol ezeket a piákat készítik). Nem tudom egyébként mi lehet a nagy kincs/jutalom, addig még nem jutottam el (37 kupakom van még csak). -
Chris #1394 Mi ez a csillag-dolog? Épp ott a gyárban hagytam abba tegnap este, de leszámítva egy ajtót, ahova nem tudtam bemenni, mindent átnéztem.
-
ratgab #1393 Kutya a robi elől veszi el a helyet: így van!
A többi stimmel kivéve, hogy a testőr csak 1 bizonyos településen belül lesz veled... -
#1392 Kutyát merre lehet találni? -
ratgab #1391 Quest lesz, ha találsz belőle eleget!
-
ratgab #1390 Én nem szeretek annyit caflatni!
-
SaGa Jr #1389 Igazából akár 5 fős parti is összejöhet.
1 személy vihető magaddal akit te veszel fel, jöhet 1 robot, ha jóban vagy a NCR-al akkor kapsz tőlük egy rádiót amin hívhatsz egy ranger-t (egy nap mire megérkezik) aki veled marad míg ki nem nyúlik, illetve fel lehet bérelni még egy testőrt is. A kutya azt hiszem a robi elől veszi el a helyet de ebben nem vagyok biztos.
A keresett stuki meg nem a bázison lesz. Kaptál egy note-ot amit ha elolvasol megtudod merre kezdj kutakodni. Kezdetnek beszélj a lőtér vezetőjével (egy paladin aki az ottani íróasztal mögött ücsörög napközben). Ő megmondja ki használta utoljára. Felkeresed a delikvenst ő meg elsírja majd hogy hol hagyta el (kinn, a bázistól nem messze, cska figyeld pontosan mit mond merre keressed). -
ratgab #1388 Hardcore módban vagyok és igen van Fast travel! -
#1387 Tudja már valaki, hogy mire jók ezek a csillagos kupakok? (valami hintet már láttam, hogy valami kincset lehet velük megszerezni) -
#1386 Van, de nem kell használni. Én sem használtam még egyszer sem. -
Flora2 #1385 Igen, így van, mintha csomagot adnál fel. -
#1384 Én meg talátam egy pisztolyt,ami csak robotra hatásos,EMP impulzust lő ki,és egyből leáll a robot,bármilyen.
De élő szövetre hatástalan.
Elég jó cucc volt a Sunset Sarsaparilla gyárban.
És ott van Sunset Sarsaparilla serffcsillag,315 darabot szedtem fel.
Viszont jó lenne egy kicsit több összeszerelhető fegyver. -
Flora2 #1383 De most akkor komolyan, hardcore módban is van fast travel?
(Én nem hc játszom.) -
ratgab #1382 Tehát ha belerakod a cuccot Goodspringsben, akkor azt Primmben (Mojave expressben van asszem) is ki tudod venni, tehát gyak. olyan mint pl. a Titan Questben a láda (bárhol belepakolhattál bele és mindenhol ahol volt olyan láda kivehettél bármit) -
#1381 Hát valahogy úgy, ezért pakolok mindig oda ahol éppen állok és könnyen meg tudom jegyezni a helyet :) -
#1380 Hát, miután fast travel van, szerintem tökmindegy, hol tároljuk a cuccot :)
DB -
Flora2 #1379 Én inkább kéknek látom, de szerintem igen, Goodspringsben van az első postaláda a store teraszán. Azóta találtam egyet Primmben, egyet Novacban (hogy ott pontosan hol, azt már nem lövöm le, keresgéljen más is :P ).
Nyilván minimum kettőt kell találni ahhoz, hogy postázni tudj valahova. -
#1378 Én kukákba pakolok, meg széfekbe. Engem egyébként zavar ez a rengeteg felvehető lom. (kereshetek sensore modult a robothoz, emlékszem hogy láttam valahol párat csak hát már nem tudom hol :)) -
ratgab #1377 Atya úr isten!!!! Látszik, hogy még csak a felszínt kapargattam (hétvégén 2x6 óra alatt) Ilyen feature is van???
Ezek azok a postaládák, amik Goodspringsben is van az a nagy szürke érdekes alakú cucc??? És azt bárhol látod? Én azt hittem ez valami questhez kell majd! -
Flora2 #1376 Én a postaládákat is használom erre, nagyon jó újítás. Mondjuk Novac-ban feladom postán az eladni szánt loot-ot Goodspringsbe. Aztán mikor Goodspringsben járok, kiveszem (ha bírom) és rögtön eladom a general store-ban. -
#1375 Hehe...szegény nőtől hamarabb megszabadultam, minthogy tudtam volna kivenni szobát. Így átmenetileg a irodája földi széfét sajátítottam ki.
Lesz saját tulajdonunk ahova lehet, majd cuccolni, mint F3-ban Megaton kajiba vagy Tempenny tower? -
#1374 egyszerre 1human es 1gepi es akit eppen "lecserelsz" azt elhajthatod a kerodba (en a lucky 38 -ot hasznalom baziskent) es ott lessz valahol a szobadban, neha varni kell vagy ki be menni de megjelennek....
Valaki csinalta zt a questet ami meg se jelenik a pipboyban, amikor a BoS szertaros csaj elhagyott lezerpisztojat keresgeled ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!direkt elvittem oda rexet (rex ha veled van zolden vilagitanaka targyaka foldon) de vele se talaltam meg sehol azt a nyuves pisztojt.. van valakinek otlete hogyan lehet megtalalni ?ugye az a sztori hogy skorpiok elol menekulve elhagyta egy csoka kint -
ratgab #1373 Shiskhabob-ot nem találtál még véletlenül? -
ratgab #1372 Szóval lerakatot csinálsz (én ugyanezt teszem Goodspring egyik szemetesében XD) -
#1371 Voltam ott, kinyírtam a skorpiókat, csapdára nem is emlékeztem :)
DB -
ratgab #1370 1 emberi+ 1 állati/roboti
Ő nem lesz követő! -
#1369 Na, én Niptonban abban a kis házban, ahol a crafting állomás van, egyszerűen szétszórtam minden ketyerét, és oda hordom az ilyen nehezebb craftolós cuccokat, mint motorcycle gas tank ésatöbbi.
DB -
ratgab #1368 Niptonban
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benéztél abba a házba ami tele van csapdázva? Meglepődtem amikor megláttam a 3 ketrecbe zárt skorpiót, aztán amikor ráléptem 1 aknára+ 1 taposócsapdára és kinyílt a ketrecajtó már nem volt természetes a mosolyom -
#1367 Valami strong back perket felvettem, így 250 máris.
Meg néha rágok Brahmin steak-et, a +2 strength, és egész sokáig hat :)
DB -
#1366 Feldobtam egy gyorsabb futás mod-ot, áá hogy mennyivel jobb így:)
(nem csít, az npc-kre is hatással van) -
Action #1365 Erre remek megoldás a hotelszoba Novac-ban...:) Oda be lehet pakolni az épp nem használt cuccokat,amit nem akarsz eladni.Nekem már elég komoly raktáram van ott kialakulóban.Jól jön majd még hirtelen sok pénz kell.:) -
ratgab #1364 RAkodhatósággal, hogy áll a karaktered? Én olyan hamar összerakok 200 kiló lootot, hogy hihetetlen, utána meg battyogás a kereskedőhöz! -
ratgab #1363 Erről jut eszembe, hogy én meg úgy jártam, hogy elfelejtettem az elején beszélni Ringo-val a karavánról, így nem adott alap kártya paklit. AMikor Nash-el akartam kártyázni, meg meglepődtem, hogy mondta a gém, hogy min 30 lap kell a játékhoz. (szerencsére Ringo a Goodsprings-i kocsmában marad a megmentése után, így tudtam vele beszélni)! -
#1362 Ó, hát fegyverből már így is van annyi, hogy rosszul vagyok, 9,10mm SMG-t, Cowboy Repeater, Lever-action shotgun, laser rifle, plasma rifle, grenade rifle, incinerator... sose fogyok ki ammoból :D
DB -
ratgab #1361 Amúgy meg 65-ös repair, 55-ös science! De ha felveszed a Comprehension skill-t, akkor elég 45-ös rep, 35-ös sci( csak kell 1 rep-et növelő magazin,+ 1 sci-t növelő magazin) -
ratgab #1360 Nekem 2-ik nekifutásra (első karit elcsesztem a 3-as STr-el, így újrakezdtem) az első skill volt, amit feltoltam 75-re az a lockpick volt és milyen jól tettem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bison hotelben az első emeleten a vegyesboltban lévő széf kinyitásával megszerezhető Lucky a Unique 357-es pisztoly (19-es Dam, 62 DPS)
-
ratgab #1359 Primm: E-DE (csak meg kell javítani! -
ratgab #1358 Hát én is elsőre 3 strenght-et adtam a karinak és kínszenvedés volt (kevés cipelőhatár, fegyvereknél hátrány) -
#1357 Hány követő lehet max? Mert most úgy néz ki, hogy a rakétaszerelőt meggyőztem, hogy ő mégsem ghoul, és mintha ő is csatlakozna (még nincs vége a questnek).
DB -
#1356 Szerintem 4 scrap metal és 1 sensor modul, de amúgy így van :)
Egyébként érdemes a leglepukkantabb helyeken is benézni az összes házba. Niptonban az első kettő gyak. üres volt, de azért csak benéztem még egybe: na az meg full aranybánya volt, ráadásul workpaddel (vagy mi, amin lehet kraftolni mindenfélét). Szóval tessék benézni minden lukba!
DB