6837
...
-
#1275 mázli -
dApRo #1274 hackingnél h találom meg csomo jelszóból 3x próbával azt az egyet egyszerűen? -
Knabb #1273 Vezérlőpult egybe. -
Knabb #1272 Künn a winfosba, vezérlő pult stb. -
#1271 Ahh,francba ezekkel az őj játékokkal...
Soundbalster hangkkari KX projwect driver..Már ezerszer megcsináltam,de mindig elfelejtem h kell utána...
Miért van az,h ha bal v jobb oldalra nézek,tehát a másik ember tőlem balra v jobbra van akkor hallom a hangját,de mikor szembe vagyok vele,akkor csak a szája jár de hang nem jöb ki rajta?Gondolom vmi fostos 5.1,de a soundban nincs rá opció,h kikapcsoljam és nem tom máshol hol állitsam be..:( -
#1270 Hol találom ezeket a parancsokat? -
#1269 Pontok. -
commando + sniper + magas gun skill es ehez meg sneakolva , szepeket critel -
hapi #1267 Ennek látom értelmét sztem a második végig játszásomig, lesz egy korrekt hardcore mod belőle.
AZt nem értik meg hogy attól nem lesz jobb és nehezebb a játék ha gyorsabban száradsz ki és 5 percenként vissza kell menni inni.
A kiszáradás és éhség sebessége jó csak túl sok mindent találni. Ja és mindjárt az első dokinál ott a korlátlan tiszta víz. -
#1266 sniper pusi egy vicc anti-material fegyot szerezz...
a .50 es inc vagy AP loszer , olvasztja a mobokat ;) -
#1265 itt is van, kevesebb loot, durvább fegyverek, gyorsabb kiszáradás és sok más dolog
nagyon hardcore mod -
#1264 már két mod is van, és elég hamar lesz még nehezebb is szerintem
hardcore mod 1
hardcore mod 2 -
#1263 az igen izzasztó volt :)
21-es szinten 90-es gun skill és zsírúj sniper rifle, ráment párszáz ap skuló mire az egész családot kiirtottam. t-51b power armorban 3 pofontól feküdtem, szerencsére apu és anyu deathclaw nem ért közel hozzám.
mindez nem hardcore, normal szint
-
#1262 Az szép. Remélem hogy hardcore lesz ahogy várom. (Valójában még csak 8,5 órát játszottam vele.) Ami engem zavar hogy túl sok a loot. Nem okoz gondot sosem a víz vagy élelemhiány, kialvatlanság stb. Könnyen hozzá lehet jutni a napi szükségletekhez. Ettől függetlenül jó a játék. -
#1261 olyannyira ellaposodott hogy már nagyon unom... -
#1260 Mondok neked kihivast menj el a kofejtobe es probald megolni az Alpha Male es a Mother deathclawot... ;) 100-asrol brokenre lottem a pusimat rajtuk ;) -
Richardix #1259 nem elég nehéz? A bugok azzá teszik :D
Most is a társam gondolt egyet és megállt... végleg. Akármit mondok neki, egyszerűen szarik jönni utánam. -
#1258 Szerintem is túl könnyű. hasonlóan valami komolyabbat vártam a hardcore módtól, de csak beetetés volt szerintem. Very Hard fokozaton Hardcore módon játszom és nincs akadály :( (Persze normálisan haladva a játékban és nem nekirohanni azonnal a deathclawoknak, mert akkor lenne :D ) -
nowan #1257 Én Edével csavargok de itt egy fotó Rexről:
[spoiler] -
#1256 Köszi,és milyen upgradeket kapott? -
nowan #1255 A kutya Vegas keleti külvárosában található. King's School.
Szervópáncél képzést a Brodherhood os Steel-tol kaphatsz Hidden Valley-ben. De ezt mar irtuk parszor. -
#1254 Köszi:) Hol lehet megszerezni a kutyust?Illetve még mindig csak 1 féle van? -
tutika14 #1253 Hol lehet találni szervópáncélt? Itt is kell hozzá kiképzés? -
nowan #1252 igen, és még upgradet is kapott. -
#1251 Ebben is lehet kutyánk mint az első részben? -
sirdond #1250 erről valakinek valamilyen info esetleg? -
lammaer #1249 Köszi, időközben pirate bayen rákerestem a cimre, összejött torrentel is :) (kösz Maskim :) )
Mondjuk azt hittem ez csak a hivatalos kézikönyv, nem egy über "mindent elárulok" guide. Nagy a kisértés hogy elolvassak mindent ahelyett hogy felfedezném :) -
#1248 300an lehuztak azt a cuccot, aztan jott level , hogy linket levenni vagy elfenekelnek .. ;) -
Csokis #1247 Na, micsoda hír! Lehet, be kellene írni oda a kommentekhez is. -
#1246 Megoldottam! :D Az xfire_games.ini-ben átírtam a játéknál a d3d9-et d3d10-re és így nem akad ki a játék ha megy alatta az xfire. -
Csokis #1245 Olvasni kellene. Írva van, hogy ez a normális, hogy újból be kell állítani mindent. -
#1244 Hát nekem kapásból átrakta jóval kisebb grafikai beállításokra a játékot és szerintem ez miatt megy sokkal jobban is. -
Csokis #1243 Egyéni soc probléma. -
#1242 Kétlem, hogy egy home user megoldott olyasmit, amit egy teljes programozó gárda nem.
-
Richardix #1241 Újabb világrengető kérdés: Ha egy társat elküldünk, akkor később se fog már soha csatlakozni? -
Csokis #1240 Igen, az írva is van a linken, hogy az Xfire-t addig le kell állítani, mert azzal összeveszik! Erre nem lesz valószínűleg gyógyír, tehát vagy ez vagy az. -
#1239 Na ez fasza, megszűntek az ok nélküli fps dropok! Cserébe viszont ha megy az xfire, akkor el sem indul a játék... Ha valaki tud erre megoldást, az nagyon jó lenne. -
Csokis #1238 Nem! A minőség marad. -
#1237 De ez nyilván valaminek a kárára, nem? -
#1236 Valaki talált már fodrászt a játékban? Akinél meg lehet változtatni a frizurát.
Ja és talált valaki éjjellátó szemüveget?