6837
...
  • sirdond
    ok leteszteltem. annyi implantot lehet beültetni, amennyi az endurance alapból a specialban. tehát,ha beültetsz egy endurance implantot attól még nem tudsz majd plusz egy implantot megvenni
  • Flora2
    De jót nevettem a novac-i boltosnál:
    Boltos: Kaphatók nálam mindenféle szuvenírok, T-Rex figurák, tele vagyunk T-Rex dínó figurákkal.
    Én: Hm, na jó, de valami rendes ellátmány? Fegyver, ilyenek?
    Boltos: Fegyver?? Na jó, esetleg akad az is valahol... Oké, nézze, az az igazság, hogy itt senki nem vesz T-Rex figurát.
    (És előveszi a fegyverarzenált a pult alól.)

Novac egyébként is egy vicces város (eltekintve attól a vérlázító sztoritól, ami a mesterlövész feleségével történt).
  • SaGa Jr
    Akkor ez lesz a baj esetedben. Az NPC-k nem mászkálnak utánad a sziklákon hanem megkerülni igyekeznek azoakt hogy utánad tudjanak menni. Attól hogy te simán leugrálsz, a follower nekiáll utat keresni így telejsen más irányba fog elindulni hogy utolérjen téged. Bóklássz azon a környéken ahol elhagytad az illetőt és fel fog bukkanni.

Ha azóta fast travel-el utaztál akkor viszont nagyon el fog veszni a dleikvens és ráakadni angyon nehéz lesz.
  • mike01010101
    Én is kinyírtam jó pár légióst, nem szimpatikusak. Vilifed vagyok náluk, de én kerülöm őket azóta.
  • DonnieBrasco
    Ja, dettó. Úgy megutáltak a dinamitdobáló kékingesek, hogy amikor 5-ös szinten eljutottam az NCR dutyiba, szép sorban ki kellett ott nyírnom mindenkit (kivéve akit a Primm-iek seriffnek akartak).
    Utána Niptonban nem volt szimpi amit a légió csinált, úgyhogy őket is elimináltam, ezek után ők mégse támadnak meg máshol, pedig Vilifed lettem. A fene se érti. Az viszont tuti, hogy tényleg nagyon könnyű a játék.

DB
  • mike01010101
    Én Primmel kezdtem és utána csináltam Ringót, de én az ő oldalán álltam a városiakkal együtt.
  • badsco
    Nem tudjátok, hogyan tudnám leszerelni a powdereket Goodsprings-ben? Mert megkaptam a küldit, hogy öljem meg Ringót, én nem akartam, viszont az nem volt hajlandó haverkodni velem. Erre kinyírtam Joe Cobbot, de akkor Ringo is rám támad. Szóval itt eléggé megakadtam. Ja és csak én vagyok béna, vagy tényleg alig van küldetés a kezdő városban? Mert most kb. egy óra játék után csak a powdereknek tudok küldit csinálni, mint a bánya, mind Primm elég nagy falat még 2-es szinten. Valami ötlet, merre induljak kezdőként?
  • DonnieBrasco
    A robot meg jól bírja amikor rámegy a tömeg, előveszi a lángszórót és tisztítja a terepet :)

DB
  • DonnieBrasco
    Szerintem Boone jó arc, csak sokszor leszedi előlem a mobokat, ez néha kicsit olyan csalódásszerű élmény :) becélzom, éééés... pukk, mire lőnék, már nincs feje. Köszi, Boone :)

DB
  • mike01010101
    De adnak különböző bónuszokat, én egyébként nem szeretek egyedül csatangolni.
  • Carlos
    Én nem szeretem a társakat. Néha egy-egy küldi miatt temporálisan velem jön valaki, de engem idegesítenek, hogy berohangálnak elém, miközben célpuskázok. :)
  • Dead
    Hopp elnézést ez nem ide lett volna.
  • Dead
    akad
  • mike01010101
    Itt van jelentősége a karmának a társak felfogadásánál? Még nem találtam társat aki jönne. A robotkutya nem kell, a mesterlövészt elcsesztem (mást vittem oda lelőni) a karavános csaj meg nem akar jönni velem (igaz még kevés a barterem az egyik válaszhoz.)
  • Carlos
    Köszi. Este akkor arra tévedek.

p.s.: Az egyik barlangban van egy 100%-os ajtó. Ott nekem 8000 cap volt a ládában, pont el is megy rá. :D
  • sirdond
    8 str kell hozzá? :S
    nem akartam felvenni a weapon handling perket, de muszáj lesz
  • AnarchoiD
    188-as trading post-on vettem a gun runnertol 8-9000 capsert ..de megerte
    V.A.T.S. nelkul olyan szep headshotokat lovok vele .. hogy elolvadok ;)
  • Carlos
    honnan van a mordály?
  • AnarchoiD

• sirdond
    ja tényleg, lehet neked kell felvenni :D már nem emlékszem pontosan
  • AnarchoiD
    Ez kulonos en magamra vettem a sapit es kicsaltam a dino ele a szallodast ... 5sec utan le is robbant a feje ;) azota is abban a sapiban flangalok
  • sirdond
    javítani ugyanolyan fegyverből tudsz, vagy weapon repair kit-tel azt a fegyvert ami éppen használatban van
    jury rigging perk-kel pedig hasonló tipusú fegyverekből is tudsz javítani

Jason: Boone adja
  • Jason
    A sapeszt hol szerzem be?
  • Smokk
    Tudja vki,miert nem tudok fegyvert javitani,mikozben van javito taska,ill. a repair is 42-on van?
    Az inventoryban csak soteten van a fegyvereknel az (R)repair felirat,nem lehet hasznalni.
  • sirdond
    amikor beszélsz a csajjal van olyan opció,hogy mutatni akarsz neki valamit a dinó előtt. közben belecsempészed a sapkát
    de ezt a quest journal el is mondja...
  • Jason
    Milyen sapka? Oda is kell csalni? :) Mesélj, hogy is van ez?!
  • gabo91
    azta ku*va pi*ába hogy eldugták a Cerulean Robotics épületet. egy órába telt megtalálnom...
  • sirdond
    odacsaltad a nőt a dinó elé és rajta van a sapka?
  • Jason
    Üdv! Miért van az, hogy a dínós sniper csákót nem tudom párbeszédre bírni? Megszereztem az öreg nőtől az iratot ami lebuktatja, megcsináltam mint amit a wiki leírt, de nem jön, nem beszél! Lehet, hogy volt egy olyan döntésem ami miatt nem hogy a büdös életben velem jönni? Segítsetek kérlek, mit rontottam el?!
  • Carlos
    Hol található?
  • lalakov
    Köszönöm.
  • sirdond
    ok, csak én nem olyan régen kérdeztem és senki sem válaszolt rá semmit
  • Svenhassel
    Elvileg ott marad, sőt ha simán a földre dobod, akkor is ott marad, bár erre nem vennék mérget.
  • lalakov
    Ha valamit beteszek egy szekrénybe(vagy bárhová), az ott marad örökre vagy egy idő után eltűnik?
  • peter01
    Nem küldtem el és nem is adtam ki neki parancsot hogy maradjon ott ahol van, akkor maradt el mikor black mountin-ba leugráltam a sziklákon. De kösz majd kipróbálom a liftezős dolgot.
  • SaGa Jr
    Tölts vissza egy állást amikor még megvolt.
    Ha fast travel esetén nem jön lesz melletted mikor megérkezel, akkor elküldted és ebben az esetben menj vissza arra a helyre ahol felszedted (van aki nem ugyanoda megy vissza, például a ghoul szerelő a saját bungalójába megy haza).
    Illetve lehet hogy véletlenül kiadtad neki a várakozás parancsot azt azóta is ott dekkol valahol.
    Erre megoldás, hogy keresel egy liftet és utazol vele. Nekem eddig minden esetben, mindegy hol kellett várakoznia a kísérőmnek, mindig megjelent mikor lifteztem valahol (elsősorban vaultok esetén).
  • AnarchoiD
    En biztos voltam benne elsore , plane hogy az elso 2 mod amit talaltam sniper pusira valo volt , es "ra is toltam" :)

tud valaki mondszert amivel sok penzt lehet kaszinozni ? :) most "b@sztam" el 1000 penzt ruletten ;)
  • yesname #1278
    Eu jó lesz. Majd kiforr mire 2-ra nekifutok. Tnx!
  • peter01
    Mit lehet csinálni ha eltűnt az 1ik csapattársam. Nem hiszem hogy meghalt mivel a hozzá kapcsolódó quest is aktív valamit a perk is amit ad az is megvan még. Nem találom sehol fast travel-el is próbálkoztam de nem tudom hogy hol van próbáltam megkeresni is a környéken ahol elhagytam de semmi.
  • sirdond
    lol? úgy, hogy kiszámolod...

amúgy,ha valakit érdekel, egy fegyveren több modot is lehet használni
    esetleg faq-ba is mehetne, én sem voltam benne biztos elsőre