...
-
ratgab #1193 Húú most olyan sörvivor érzésem volt, hogy nagyon! Mentem az egyik olyan helyről, ahol nincs kereskedő, megrakodva úgy mint egy málhás brahmin, mondom a környéken kell, hogy legyen valaki akinek el tudom adni a lootot! Megyek tovább 1-ik helyszín: a semmiből lelőnek 2 ellenfelet, odamegyek, 2 Raider, lenyomom őket, megyek tovább. Kicsit eltévelyedek a főúttól (megterhelve ugye csiga lassúsággal), erre rámront 3 feral ghoul, hirtelen úgy megdöbbentem, hogy 1-et leszedtem Vats-al (ismétlő puskával), de kifogyott a skuló, újratöltés, na nagy nehezen lenyomtam őket, de (mivel nem tudtam elmenekülni, illetve hátrálni, mivel fullra teli volt az inventory), ezért alig maradt életem!
Oké! Namondom mostmár kinézek 1 települést: célpont belőve, elindulok, útközben felfedezés, találtam egy benzinkutat, gondoltam gyarapítom a loot gyűjteményt, erre rám ugrik 3 páncélozott radscorpion, na ott mire kinyírtam őket begyűjtőttem mindkét lábamra egy-egy bénulást (persze hardcore mod), doktori táska már nem volt nálam (1-et el kellett használnom a raidereknél a fejsérülésem kezelésére).
Na mostmár nincs messze, imádkoztam, hogy már ne találkozzak semmivel, de odaértem, erre mi fogad? Se egy orvos, se egy kereskedő, akinél lenne eladó doktori táska (mi ez ha nem survivor feeling)!