Still Life 2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1.MENUS.LOC 100%
2.KIT_ANALYSW.LOC 80%
3.SMARTPHONE_HST.LOC 100%
4.SMARTPHONE_IND.LOC 100%
5.SMARTPHONE_SMS.LOC 100%
Ami nagyon sok és még keményen munkaigényes,az a DIALOGUES és a DOCUMENTS...
Sajnos nekem is van most munkám,azt is csinálnom kell,de nem adom fel.Ha nagy gáz van,akkor legfeljebb átadom valakinek,akinek nagyobb az "üresjárata"...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
http://www.gamekapocs.hu/hir/15325/Augusztusban+jelenik+meg+a+Still+Life+2
És igen izgalmas,jól kiagyalt történet.
Azért kösz,jó kis emlékeztetõ...
Mivel ez SL 2 topik, így gondolom ez nem SPOILER, mert ez az elsõ rész vége!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://www.sendspace.com/file/io160c
Itt az utolsó fürdõkádas videót nézzétek meg magyar felirattal,ahol a csajszi ül a kádban talpig szexben és beszélget telefonon Clair-el.
Akit érdekel és nincs türelme és ideje újra végigjátszani,letöltheti.
Egyébként tényleg nem mondta senki,hogy halott...
A maszkja pedig a parton marad.
Viszont a játék,(2.rész is!)nagyon izgalmas és jó kis noir hangulatú.
De jó lenne, ha lenne idõm a játékélmény felfrissítésére...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elindítottam és egy videóbejátszással kezdõdik, aminek a végén az van, hogy a csaj lelövi a gyilkost, aki bezuhan a folyóba.
Ez lett a vége az elsõ résznek? Nem valami tetõn voltak és a gyilkos elmenekült?
Én sajnos dühöngök,mert a szövegsorok nem idõrendben vannak és a játék közepén már tudom,hogy ki a gyilkos.<#eplus2>#eplus2>
Ráadásul állítólag egyeseknek,ha Alt+Tab-al leteszik a játékot,akkor vetkõzik a csajszi.<#wow1>#wow1>
Nekem nem,a fenébe...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Nem,az valóban nagyon zavaró,fõleg úgy,hogy angol a a felirat és német a szinkron.Ha ráadásul a fodítás miatt is oda kell figyelned,akkor ez rettenetesen idegesítõ.Az is gáz,hogy a német szinkron és gyors szövegelés miatt a feliratok is "rohannak".Angol szinkron esetében ez azért normálisabb...
Bogyóka:
Ha a Still_Life-al foglalkozom,akkor fodítom,sajna nem igazán tudok segíteni,mert a gyorsabb végigjátszás nekem fontos most,én a youtube-on megnézem,mert nem filózhatok annyit,ha tovább akarok menni a szöveg miatt.
Lehet,hogy van olyan dolog,amiben tudok segíteni,de keveset leszek itt,mert van munkám most...
Egyszerûen - és õszintén - csak a német nyelv miatt nem vettem erõt magamon a továbbjátszáshoz.
Rettenetes.
Vagy ennyire amerikanizálódtunk volna? 😊
http://www.sendspace.com/file/pgbbns
Ezek cseréje után megoldódtak a problémák.Angol szinkron+angol fekirat az eredmény.Ráadásul nem kell újra letölteniük a játékot/SPY/
Többet akkor nem zavarok...
ÜDV
Igaz beakad itt-ott, de ugyan ez volt a GENESIS is! Ilyen a játék, szarul van meg csinálva + letesztelve.
Úgy néz ki,hogy a német GENESIS-t kell telepíteni és csak ezt a két fájlt kell lecserélni.Angol szinkron+angol felirat,és remélem a továbbiakban is jó,tesztelni kell.
ÜDV
Ha jó lesz,akkor esetleg felteszem valahová ezt a két fájlt nektek...
Ez most valami bug lehet? Vagy még valamit meg kéne találnom?
Eddig ennyi,sajnos vissza kell tennem a német verziót és angolosítani,mert nekem kell a game...
Sajna valami gáz van vele,ha rájövök,szólok,vagy ti üzenjetek,ha tudtok valamit...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A némettõl fáj a fejem.
Still Life 2 (c) Microids CPY
wtf? Tegnap került fel nforce-ra.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na szóval mivel letelt az idõd és nem tudtad megmenteni ezért most már nem is fogod tudni, mivel mondja Hawker, hogy csak egy esélyed van, valamit valahol átír a játék és ezért kapod ezt a befejezést. Semmi gond mi okosabbak vagyunk, a mentéseidet ragd biztonságba és Uninstal-Install a játékot majd visszamásolod a mentéseket és próbálkozhatsz. Csak vigyázz az idõ nem járjon le, elõtte töltsd be az állást és így sokszor próbálkozhatsz. Itt elég sok mindent kell kombinálnod,több féleképpen is meglehet oldani, próbálgasd...
Majd ha nem megy megírom mit kell tenned.
Mikor ketyeg az idõm, nem tudok kimenni a szobából.
Palomát mivel lehet kiszabadítani, mert egyik szerszámmal sem tudom.
A földön a dobozt szétlõttem, és vágtam a habszivacsból, amit beraktam a szerkentyübe, ezután nem tudok semmit csinálni.
Kombinálni akartam hosszabbítóval, meg forrasztani is akartam de semmisem sikerül.
Most mit csináljak?