453
  • Shep
    Lehet akkor angol nyelvű átvezetőt előcsikarni, vagy csak német van?
  • DORSANAX
    Hibaüzeneted van valami,vagy csak kifagy?
    Én tegnap el sem indítottam oroszul,szűz telepítést csináltam,kicseréltem a 4+2 fájlt/DATA=4 fájl/+ letöltöttem a fájlokat és azokat kicseréltem az eredetiekkel,majd ráindítottam.
    Nem értem,2x próbáltam ki...
    Te honnan szedted ezt a verziót,t.illik én innen:

http://www.mininova.org/tor/2516265
    Nem hiszem,hogy ez más lenne,mint ami neked van...
  • crazyman19
    hát egy kicsit sértő :) de nem feltelepitem data mappa tartalma bemásol megy a játék oroszul kicserélem a két fáljlt amit linkeltél elindul és csak fekete képernyő énsem értem.
  • zso23
    Naa sikerült végi vinnem!, két befejezése van, aki még nem tudná.
    Nagyon jó játék lett, jó sztori, jók az átvezető videók, igaz vannak benne bug-ok, beakad itt-ott-amott de nem vészes, nekem nagyon bejött. Majd ha kijön magyarul, akkor megint végig viszem.
  • DORSANAX
    Remélem nem sértelek meg vele,de kicsomagoltad,és úgy cserélted a fájlokat?
    Bocsi,hogy ennyit írogatok,de ez még eszembe jutott.Nehogy tömörítve másold be a főkönyvtárba.Remélem nem sértettelek meg ezzel,de nem mindenki foglalkozik a témával egyformán...
    Elnézést mindenkitől,hogy 3x írtam,nemtom,hogyan kell itt szerkeszteni.
  • DORSANAX
    Most újra kipróbáltam és tökéletesen működik.Angol felirat,német szinkron.
    Méghozzá úgy próbáltam ki,hogy amit feltöltöttem 2 fájlt,azokat ellenőrzésképpen letöltöttem és azokat használtam.Valamit nem jól csináltál,vagy nem töltötte le neked rendesen.Nálam működik,nem lehetnek ilyen véletlenek,mert én most újra telepítettem és tökéletes...
  • DORSANAX
    Én is kipróbáltam ma déután és tökéletesen ment u.úgy,mint a német Genesis.
    Kicseréltél minden fájlt?
    Összesen az általam feltöltött 2 fájlon kívül még a Data mappából még 4 fájlt is ki kell cserélni.Bár nekem a Genesis van meg,de hidd el,hogy kipróbáltam és jó volt.Valszeg te is onnan szedted,ahol u.csak leírtam a sorrendet:Nézd meg ott a fórumot...
  • Carlos
    szedd le a lentebb linkelt német genesis verziót és az angolositást és tökéletesen megy...
  • crazyman19
    dorsanax nekem is orosz verziom van és megcsináltam amit irtal és nem indul tole a játék,pedig már kiprobálnám de oroszul nem tudok :9
  • DORSANAX
    Orosz verziósoknak:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.Játék telepítése
    2.Crack/normál,a DATA kmappából/
    3.Letölteni ezt a módosított fájlt innen/main/:

http://www.2shared.com/file/5515527/893a6d7b/main.html

4.Letölteni ezt a módosított fájlt innen/Sl2dial.dat/:

http://www.sendspace.com/file/qhk1fi

5.Mindkét fájlt kicserélni a főkönyvtárban.
    6.Játszani angol feliratosan,német szinkronnal.
    Image nem kell a továbbiakban.
    Mivel a mentések is és más is a telepített állományban vannak,ezért írjátok majd ki DVD-re a telepített állományt,ha végigjátszottátok,mert nem kell vacakolni vele később.
    Legközelebb egyszerűen vinyóra vissza kell másolni és indulnia kell,nem kell majd újra telepíteni.
    ÜDV és jó játékot...
  • DORSANAX
    Bocs,hangfájl nincs benne,ez nem igaz,nem hiszem,hogy írt volna valaki ilyesmit.Német marad a szinkron a GERMAN verziónál,u.úgy orosz marad az "RePack" esetében is...
  • DORSANAX
    Ha ügyesen csinálod,akkor itt van a megoldás,nincs kedvem most fogalmazgatni,ezért egy másik fórumról idézem magam.
    'A telepített játék főkőnyvtárában a "main" fájlt nyissátok meg TC-ben F4-el és írjátok át az R és U karaktereket E és N-re
    1.Így néz ki:
    "1VMV...S...t...i...l...l...L...i...f...e...2...R...U...stb,..."
    2.Ilyen legyen:
    "1VMV...S...t...i...l...l...L...i...f...e...2...E...N...stb,..."
    3.Mentés.
    Megj:Egyébként a GERtoENG patch is ezt csinálja...

Mielőtt írogattok,azért csináljatok backup-ot a fájlról,mert esetleg vissza lehet másolni,nem kell újra telepítgetni.Próbáljátok ki...
    ÜDV"
  • mariann84
    orosz verziót hogy tudok angolosítani, vki írta hogy nem csak a felirat, hanem még a hangfájl is benne van csak bele kell piszkálni.
    de nekem elég lenne hogy angol felirat legyen.
  • zso23
    Jaa oké, nem is volt nehéz! :p
  • Carlos
    Rettenet ez a német nyelv...
  • zso23
    Sikerült megoldanom, de már megint elakadtam most csapdát kellene állítani a gyilkosnak de nem tudom hogy...! Hogy
  • Shep
    Á ha német akkor inkább kivárom a nyár végét, a némettől még az orosz is jobb, mondjuk egyikből sem értek semmit, de legalább az oroszt legalább nem olyan idegesítő hallgatni.
  • DORSANAX
    A "RePack" sem jobb,u.azokat a nyelveket tartalmazza,mint a Genesis.Esetleg keverhet magának egyéni verziót valaki orosz szinkronnal és angol felirattal.
    Mondjuk nekem az orosz szinkron jobban bejön,hogy őszinte legyek.
    Nah,megyek "játszódni",vagy a levegőre...
  • Carlos
    Majd közöld az eredményt, nem gyengén hasogassa a fülem a német duma... :)
  • DORSANAX
    Igen,a feliratok angol nyelvűek,de a szinkron természetesen marad nálam német.
    Viszont van egy RePack verzió is,majd most azt tetvészkedem...
  • Shep
    Az átvezetők angol nyelvűek?
  • Carlos
    jaja...aszittem átirsz egy ini-t vagy ilyesmi.
  • DORSANAX
    #21HSZ-ban utalás van erre.Angol nyelvre az nagyon jól működik.Manuálisan most nem mennék bele a részletekbe a többi nyelvre vonatkozóan,hacsak nem érdekel valakit pl.oroszul.
  • Carlos
    Kifejtenéd a piszkálás témakörét, hogy menjen angol felirattal?
  • DORSANAX
    Bocs,úgy értem,hogy lehet,hogy nem lesz.Kicsit rosszul fogalmaztam...
  • DORSANAX
    Orosz,francia,német,angol olasz,spanyol nyelvekre bármikor át tudom állítani a feliratozást a:
    Still Life 2 German - Genesis-el,de csak ezeket a nyelveket tartalmazza...
    Csak azért jegyzem meg,mert azért kétséges,hogy ezek szerint nem lesz hivatalos magyar kiadás...
    Ezeket a nyelveket viszont valóban tartalmazza és normálisan működik.
    Természetesen bele kellett piszkáni,de futtatható ezeken a nyelveken.
  • zso23
    Amúgy vannak youtobe végigjátszások!, a spoilert csak is saját felelőségre, elronthatja a játékélményt!!! Jaa, egy észrevétel a videókban nem csak a felírat angol hanem a beszéd is, csak azt nem értem hogy akkor mért nem adják ki (csak hónapok múlva). Mondjuk így már nem is érdekel hogy meg van.
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=46DBF84FD440D77F
  • bogyoka
    Ez kevés volt, nemsokára beszerzem a játékot:)
  • bogyoka
    Megvolt csinálva, csak nem akarta bedugni:D Már sikerült, köszönöm szépen:)
  • Carlos
    Szétszetted a diktafont, majd összedugtad az adatptert a mobillal?
  • bogyoka
    Segítségedet kérem!

Mindent megcsináltam amit leírtál, de a töltőt hiába akarom az ajtó melletti konnektorba bedugni, nem dugja be. Máshol van konnektor esetleg?
  • Carlos
    Köszönöm!
  • zso23
    Bocs jó angolosítás
  • zso23
    Nem igaz hogy fake! Tökéletesen működik! Még mountolva sem kell lenni a képfájlnak csak feltelepíted és indítod! nekem ez van meg:
    http://www.torrentportal.com/details/4092534/Still_Life_2_GERMAN-GENESIS.html#live

Angolosítás
    Tessék egy kép ilyet biztos nem találsz neten:

Nekem viszont segítség kellene mert már szétverem!, az atom búvóhelyról már kiszabadultunk, itt viszont elakadtam:
  • Carlos
    Azt olvasom, hogy a Still Life 2 German - Genesis verzió fake, mert nem indul igaz ez, mit tudsz erről?
    Tudnál linket adni az angol patch-hez?
  • zso23
    Ez nagyon durva! letöltöd a német verziót, használod az angol patch-et, még crackelni sem kell, simán megy!, csak annyi hogy a beszédek németek. Az összes szöveg viszont angol, már a Richard galériában vagyok, nagyon jó játék lett, csak ajánlani tudom. :DDDDDDDPPP
  • zso23
    ohhh Akkor addig leszedem a németet... :p
  • valaminick
    http://worthplaying.com/article.php?sid=61804

Augusztusba jön az angol.
  • Carlos
    A Still Life 1-et honnan lehetne beszerezni? Nem találtam sem az 576-nál, sem a Galaxisnál sem a Dome-nál. Ötlet?
  • zso23
    Ja a német verzió már kint van. Viszont hogy mikor jön az angol? nem találok infót róla, vagy is GameFAQs szerint 08/11 ez szerintem hülyeség.