Still Life 2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VERONICALAKE, de csak olvastam errõl, én nem próbáltam még...

Van viszont egy másik lehetõség, de én ezt sem próbáltam:
EXTDataSave mappából törölni kell az SL2.cfg-t és betölteni egy
Hawker
halála elõtti mentést és állítólag így újra lehet próbálkozni.
De én ezt nem csináltam, tehát nem 100%...

gagyi74:
Amit leírtál, abból nem lehet tudni, hogy igazából hol akadtál el.
Neked EZT kellene megnézned figyelmesen.
Hali! Van egy kis problémám a játék végén. Nem úgy végzõdik ahogy akartam, de utána ad még egy esélyt a játék, csak valamilyen kódot kell beütni hozzá. Nem tudjátok mi az a kód?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ott tartok, amikor Vic megtalálja az erdõben a gyilkos házát, és itt elakadtam teljesen. Megnéztem az angol nyelvû végigjátszást, (hozzáteszem nagyon szegényes az angolom), de szerintem mindent megcsináltam. A
hangfalat és a transzformátor zsinórt nem tudtam használni, valamint a számítógép jelszavát nem tudom.
Tud valaki segíteni?
Elõre is köszönöm.
Siasztok!
Köszi a segitséget.Valóban ujra kellett telepiteni. Mentéseket visszaraktam és igy már sikerült.
Mégegyszer köszi.
Biztosan úgy van, ahogy zso23 írta. Én még nem kerültem ilyen helyzetbe, de szerintem is valószínûleg újra kell telepíteni, mert én sem tudom, hogy hol tárolja a játék a halálesetet. Mentéseket talán használhatod.
Hernandez estében csak egy lehetõséged van szerintem is.
Köszi DORSANAX az eddigi segitségedet.
Közbe rájöttem mi lehet a hiba. A telefont megnézve nincs kipipálva az aknák semlegesitése.Valahol a vizben volt egy amin felrobbantam végül kikerültem és kihagytam.Gondolom ezt is semlegesiteni kell és vissza kell menni odáig csak azt hogyan.
Hiába töltöd be a korábbi mentést mindig ezt a befejezést fogod kapni. Mivel mondja hogy csak egy esélyed van. Ilyenkor valamelyik fájlt módosítja és nem tudsz vele mit kezdeni csak ha tudod hogy mit ír át. Szóval ha megakarod menteni a csajt, akkor Uninstaláld le a játékot, majd Install, mentéseket persze rakd el elõtte, majd vissza másolod, és most már jó lesz megmentheted, csak vigyázz nehogy lejárjon az idõ. De amúgy mielött lejárna az idõ gyorsan betöltöd a mentés és így sokszor próbálkozhatsz. That’s it 😊

Spoilert kellene használni, mert a többiek nem örülnek ennek.
Ha azt a zárnyitót akarod használni, ami azon az asztalon van, amelyiknek a fiókjában található a szike, az nem jó. Abból az elem nélküli zárnyitóból kell csinálni egy jót, ami a gyilkosnak abban a szobájában van, ahol az ágya és a képeslapok is. Valahol abban a szobában az asztal mellett van a földön.
Ha nincsen normális zártörõd, akkor a bilincseket sem fogod tudni majd kinyitni Hernandez kezén és lábán.Mielõtt meghalna szét kell lõni az elektromos szabályozó burkolatát és a szikével egy darabot ki kell vágni a habszigetelésbõl és azt betenni az elektromos áram szabályozóhoz csillapításnak.
Ha élve kiszabadult Hernandez, csak utána jön a bomba hatástalanítása. Szerintem sokkal többet kell visszamenned sajnos.

Jobb lenne megnézniEZT...
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni. Csak nem boldogulok a végén. Az az igazsság, hogy márt egyszer jártam abban a szobában ahol a villamosszékben ül a csaj.Lehet, hogy itt rontottam el mert mikor elintéztem a gyilkost egybõl ide mentem be. Akkor el is indult a sarokban a visszaszámláló de nem tudtam idõben végezni és akkor adta be azt a videót hogy meghal a csaj a villamosszékben. Már visszamentem odáig, hogy bekapcsolom a ventilátort elhelyezem a nyomkövetõt és elintézem a gyilkost. A game saved könyvtárból is kitöröltem az utána levõ mentéseket. Elintézem a gyilkost ki irja uj feladat. Megcsinálok mindent de akárhányszor bemegyek a villamsszékes szobába becsukódik az ajtó elsötétül a kép és beadja a videót hogy meghal a csaj. Másik érdekesség, hogy a gyilkos zárnyitóját a rézlemezzel engedi párositani és azzal nyitja ki a fiókot, aho a fémszike van. Az órát nekem nem engedi szétszedni az elemtõl.Lehet ,hogy megjegyezte ezt a videót és azért adja midnig ezt be. Vagy menjek még visszább régebbi mentéshez?

Seitséget elõre is köszönöm.
Elõbb a K-Lite új verziót próbád meg szerintem.<#smile>
Kedves Dorsanax! Köszönöm a válaszokat és tanácsokat, ki fogom próbálni õket. Sajnos egyelõre nem tudom, mert elutazom, de ha visszajövök beszámolok az eredményekrõl.

Ami pedig a leállást illeti, igazad lehet, mert pont akkor dob ki a játék miután feltûnik az új feladat szimbólum! Megfogalmazok egy levelet, ezen ne múljon! 😊

Mégegyszer thx!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

Ezt azért próbáljátok ki:
http://scc-tds.net/games-fixes/11813-still-life-2-crash-black-screen-fix-4.html
Still Life 2, Crash or Black Screen Fix:
"try updating your video card driver from the official card website, also install latest codecs versions like K-Lite codecs."
Tehát a K-Lite codec-et is!!!
Most átgondoltam újra a dolgot és van egy érdekes feltételezésem errõl a hibáról.
Most egy másik fórumról beidézem ide a hozzászólásomat, mert nem akarok annyit írogatni:
"Az a gyanúm, hogy akkor lép ki nálad és még talán másnál is, amikor az "Új feladat" megjelenik a képernyõn.
Azért gondolom ezt, mert akár angol, akár magyar a játék, észrevehetõ egy kisebb pillanatnyi leállás illetve szakadás a játékban, ha bármilyen információ érkezik smarthphone-on.Ilyenkor egy pillanatra a folyamatossága megszakad és ez mindenkinél észrevehetõ szerintem.
Ha megnézed a youtube videókat akkor is látható az, amirõl beszélek.
Sajnos azt nem tudom még, hogy ezt mi okozza bizonyos konfigurációk esetében.Úgy értem, hogy kilép hibával.
Ha tudok valamit, majd írok..."
Majdnem 100%, hogy ilyenkor dob ki hibával a játék egyeseket.
"BLACK SCREEN WITH XP SP3 & INTEL GMA 950"
Válasz a feltett kérdésre a "suptech"-tõl:
"Hello,

Can you send me your dxdiag at [email protected] please.

Best regards"
Próbáld meg elküldeni te is. Talán tudják már a választ január óta, mert a kérdést akkor tették fel a fórumon...
Bocs, #387 második részét utinda részére írtam, elnézést.
Még talán ezt tudnám javasolni, hogy nézd meg:
ITT
Itt ír a Black screen problémáról, attól függõen, hogy milyen rendszer van a gépeden és milyen kártyád van.
Próbáld meg a video drivert cserélni.
Lehet, hogy nem a legfrissebb lesz jó, sajnos ezt így nem lehet biztosan tudni.
Leírtam, hogy a Readme mit javasol ezekben az esetekben. A magyarítás biztosan nem okozhatja, mert azt ki lehet próbálni, hogy nem telepíted esetleg.

vid:
Amennyiben a jobb felsõ sarokban nem látod az idõlimit karikát, akkor ezt nem értem, mert így nem szabadna meghalnia, ahogy te leírtad.
Egy elõzõ mentéstõl kellene folytatni.Az a Still Life 2 Walktrough, amit i2k javasolt tényleg nagyon részletes és rengeteg kép is van hozzá. Esetleg érdemes megnézni.
Ezen kívül fontos:
A végén mindenképpen kell egy jó elemes zártörõ pisztolyt összerakni. Egy rossz órából ki kell venni az elemet és egy "fejet" is kell cserélni a gyilkos egyik rossz zártörõjében, hogy egy teljesen jó "elemes zártörõ és feszítõ pisztoly" legyen nálatok, mert különben nem tudjátok a gyilkos fiókját kinyitni és nem lehet továbbmenni a játékban...
Sziasztok!
Elõször is köszi a magyar forditást.Nagyon jó.
Szeretnék kérni egy kis segitságet.
Elakadtam a legvégén. Nem tudom megmenteni Pamelát mert akárhányszor benyitok a szobába ahol ül a villamosszákben mindig azt a videót adja be hogy meghal a székben.Pedig már összeszedtem mindent ami kell a megmentéséhez.Mi lehet a Hiba?
Hali!
Sajnos nekem is mindig összeomlik a játék és kilép a windowsba... 😞
A cpy verzióval játszom és megvan a minimális gépigény. A játék elindul az elsõ jelenet után, mikor lerakják a telefont fekete képernyõ fogad és a játék kilép. Próbáltam mindkét törést, mindegyiket friss telepítéssel, a patch-et is feltettem, de semmi. Az általa felajánlott dx-et használtam és a videókarihoz is leszedtem a legfrissebb drivert. Több ötletem nincs. Ti tudtok segíteni? Elõre is thx!

A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.

IMYke2.0.0.0
Still Life 2 Walktrough - ennél alaposabbal nem hiszem, hogy bárki is fog találkozni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ITT VAN egy angol nyelvû végigjátszás.
Nem hiszem, hogy gondot okozna, ha esetleg valaki például csak a kódokhoz szeretne könnyebben hozzájutni,<#wink>
Ez szerepel a Still Life 2 Readme-ben, probléma esetére:
A detailed description of the problem (for example: reference of the error message, indication of the location where the problem occurred in the game, screenshots, etc.)
• Click on Start
• Click on Run…
• Enter dxdiag
• Click on OK
• Click on Save all information to save the file on your hard disk.
Megnéztem angol nyelvû fórumokat és a te kérdésedre 3 válasz volt:
1.Nincs elég RAM
2.DirectX nem megfelelõ
3.Bizonyos grafikus kártyákat nem szeret.
Amikor a demoját letöltöttem, akkor is ugyanez volt a hiba. Felraktam egy Laptop-ra, akkor is ugyanaz volt a hiba, pedig az a laptop sokkal jobb volt, mint ez.
EZT még megpróbálhatod feltenni, ebben szerepelnek a DirectX fájlok és jó Visual++ amúgy sem árt...
Asszem feladom, ez sehogy se fog mûködni. 😞
SZilaJMaGGoT
Már megoldottam.. .XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Evin
A d3d dll-ek a Windows\System32 mappában vannak. Azok a DirectX fájljai. Tehát netrõl (pl microsoft.hu) töltesz directx telepítõt és felrakod.
Vagy elvileg azt is elég, amit a játékhoz adtak.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

SZilaJMaGGoT
Üdv! Elkelne egy kis segítség, ugyanis hernandez nem akarja bevenni az ellenanyagot amit összekombinálok... Vagy folyadékon kívül még kell hozzá valami?? (pl. fecskendõ)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hát megnéztem, de nem volt ott hiba, mármint ami mellett felkiáltójel lett volna. Viszont nem találtam olyat se hogy d3d9d.dll
Meg sok mást se mint ami azon a képen volt amit küldtél. Pl: d3dref9.dll, d3d8d.dll
Egyébként hol tudok frissíteni?
"d3d9d.dll."
Ha ilyen elõfordul teszt közben, az nem jó. Ebben az esetben frissíteni kell.
Megnéztem:
Le kell futtatni egy DirecX Diagnostic tesztet, mert ott lehet a hiba.
Az, hogy egy másik játék fut rendesen, nem számít.
Ebben az esetben ez lehet a hiba oka esetleg:
"When using the DirectX Diagnostic Tool, the DirectX files tab reports this file being a debug version as some type of problem. There are many other debug runtime files in the list, but it only seems to complain about this one."

Tehát frissíteni kellene a DirectX verziót és futtatni a tesztet.Figyelni kell, hogy teszt közben ilyen hiba ne jelentkezzen:

http://img74.imageshack.us/i/snaplx2.gif/
Nem tudom sajnos, hogy mi lehet ez.
Bocsi, lenne még egy utolsó kérdésem. miután elakartam indítani a játékot, akkor nem sikerült, de megjelent egy új szöveges dokumentum "mage_0" néven, és ez volt benne:
DEBUG \************************************************************
*\DEBUG \** MAGE *
*\DEBUG \** Version Apr 6 2009 18:31:35 *
*\DEBUG \************************************************************
*\
nem tudom ez jelent neked valamit?
ITT letölthetõ, de amennyiben normálisan telepítette neked a játékot, úgy nem igazán hiszem, hogy érdemes.
Balee4: Nincs mit.<#wink>
Esetleg megtudnád adni az a helyet ahonnan letöltötted? Hátha azon sikerül. Kössz
balee4
Köszönjük a fordítást, nagyon színvonalasra sikerült, a játék sem rossz, érdemes lesz végigtolni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

"Setruntime true true 1024, 768"
Elvileg ebben a felbontásban kellene elindulnia, de valami miatt nem tud.
Sajnos nem tudom, hogy mi lehet az oka.
Tesztelve volt, eddig még nem volt ilyen panasz. Szívesen segítenék, sokan használták már és nem volt probléma.
Tényleg sajnálom...
Ja ezt kifelejtettem: Van 3 választás (mégse,újra,tovább) az utóbbi kettõre ha rákattintok bejön egy hibaüzenet hogy az "SL2.exe hibát észlelt ,ezért leállt" stb.
Mi az a hiba üzenet hogy:

Script error!! (címsávban)
Setruntime true true 1024, 768

Ilyen üzenet is jött ki.
Nem kell sorozatszám.Ott más probléma van sajna.Nekem is van egy ismerõsöm, akinél u.ez a jelenség.Nála kevés a RAM...
Az még nem jelent semmit sajnos, hogy egy másik játék mûködik rendesen.
Hát igazából sajna a memória meg a videókártya egyel rosszabb a minimumnál, de annak a másik játéknak (ami elindult nálam) is ugyanennyi volt a minimum. Amikor elindítom a Still life 2-t olyan hangot ad mintha megakarna jelenni egy figyelmeztetõ ablak, de nem jelenik meg semmi, a játékot meg nem indítja el. És mikor feltelepítettem, utána nem crackeltem le egybõl, hanem elindítottam és akkor valamilyen sorozatszámot kér hogy írjak be, de sehol se találok. Lehet hogy úgy menne?
Jó lenne tudni, hogy milyen hibaüzeneted van, mert így ezt nem tudjuk sajna eldönteni.
Ennyi minimum kell:

CPU: 1,5 GHz-es Intel Pentium 4
RAM: 512 MB RAM
VGA: 128 MB DirectX ® 9 Compatible Videocard
DX: DirectX ® 9.0c
HDD: 4 GB free
Hang: DirectX ® 9 Compatible soundcard

ODD: CR-ROM 16x
Sziasztok! Én a CPY-s verziót töltöttem le, de nálam nem indul el egyik crackel se, se a három dll-sel, se azzal amit Dorsanax ajánlott. Egy picit rosszabb az én gépem, mint amivel elfuthatna a játék, de van egy másik játék is (Nikopol), annak is majdnem ugyanolyan a gépigénye,és mégis elindult az én gépemen ( egy kis akadozás van benne azért). Mi lehet a gond?
Elpirultam...Nincs mit.<#buck>
Azért azt írtam, hogy Evin és Kissné B. Erzsébet keze is benne van keményen.
A játékot technikai szempontból Evin tette fordíthatóvá, nem lett volna belõle semmi, ha nincsenek meg az angol fájlok.
bogyoka
Köszike mindent <#smile>
És grat a fordításhoz, ügyi vagy <#worship>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Vagy INNEN , vagy INNEN lehet tölteni.
Jó játékot kívánok mindenkinek.<#smile>
bogyoka
Hol lehet letölteni a magyarítást?
DORSANAX légyszíves küld el nekem priviben a weboldalad címét, mert elvesztettem, mert újra kellett telepíteni a rendszerem😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

gduck
Óriási KÖSZI!!!! <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN