453
-
#413 Egyáltalán nem haragszik meg :)
-
DORSANAX #412 Német verziósoknak:
Remélem í2k nem haragszik meg, ez az ő megoldása a német verzióhoz.
"
.:i2k:.
2009.07.08. 7:44:25
Én így csináltam meg:
1. Német verzió telepít
2. SL2 Ger 2 ENG "Patch" telepít
3. v1.0 (ENG, FR) Patch telepít
4. "Main" kiterjesztés nélküli fájl megtekint, DE/en kódok állapotát konstatál
5. Sl2_de.dat fájlt átnevez Sl2_en.dat-ra
6. Magyarítás telepít.
7. Játszik." -
DORSANAX #411 EZT a fájlt cseréld ki az eredeti orosz "main" fájlra.
Csere után mehet a magyarítás.
Írd majd meg, hogy mi a helyzet, mert esetleg másoknak is segíthet. -
DORSANAX #410 Ezt kipróbálhatod:
" © DORSANAX
2009. ápr. 27. 10:34 | privát | válasz erre | #42
Ha ügyesen csinálod,akkor itt van a megoldás, nincs kedvem most fogalmazgatni, ezért egy másik fórumról idézem magam.
'A telepített játék főkőnyvtárában a "main" fájlt nyissátok meg TC-ben F4-el és írjátok át az R és U karaktereket E és N-re
1.Így néz ki:
"1VMV...S...t...i...l...l...L...i...f...e...2...R...U...stb,..."
2.Ilyen legyen:
"1VMV...S...t...i...l...l...L...i...f...e...2...E...N...stb,..."
3.Mentés.
Megj:Egyébként a GERtoENG patch is ezt csinálja...
Mielőtt írogattok, azért csináljatok backup-ot a fájlról, mert esetleg vissza lehet másolni, nem kell újra telepítgetni.Próbáljátok ki...
ÜDV"
Válasz 'mariann84' üzenetére (#41)
© mariann84
2009. ápr. 26. 16:30 | privát | válasz erre | #41
orosz verziót hogy tudok angolosítani, vki írta hogy nem csak a felirat, hanem még a hangfájl is benne van csak bele kell piszkálni.
de nekem elég lenne hogy angol felirat legyen." -
DORSANAX #409 Orosz verzióhoz nem jó a magyarítás.
Biztosan azzal is el lehetne indítani, de én csak ezért nem szerzem be az orosz változatot.
Könnyen elérhető az angol verzió is.
#369-ben találsz letöltési lehetőséget. -
tabek #408 csátok valaki help.nekem orosz vervioban van meg, feltettem a magyaritást és nem magyar csak a dokumentumok azok is csak részben.a párbeszéd feliratok a menü maradt orosz valami 5let.kösz.
-
tabek #407 bocs már látom meg van -
tabek #406 csátok nemtudjátok lesz e magyaritás hozzá ? -
szecsa9 #405 Sziasztok! Végigjátszottam, végre. :D
Nem tudjátok, hogy esetleg lesz-e harmadik rész?
Tudom az még messze lenne, de jó lenne. -
DORSANAX #404 Most megnéztem, az SL2.cfg törlése után egy új indítással létrehoz majd a játék egy másik SL2.cfg-t, tehát ez valószínűleg igaz, amit írtak az egyik végigjátszásban erről.
Sajnos ezt a fájlt nem igazán lehet elemezni, kicsit bonyolult a kódolása és 2 piszok hosszú sorból áll... -
DORSANAX #403 Azt hiszem: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VERONICALAKE, de csak olvastam erről, én nem próbáltam még...
Van viszont egy másik lehetőség, de én ezt sem próbáltam:
EXTDataSave mappából törölni kell az SL2.cfg-t és betölteni egySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!halála előtti mentést és állítólag így újra lehet próbálkozni.Hawker
De én ezt nem csináltam, tehát nem 100%...
gagyi74:
Amit leírtál, abból nem lehet tudni, hogy igazából hol akadtál el.
Neked EZT kellene megnézned figyelmesen. -
szecsa9 #402 Hali! Van egy kis problémám a játék végén. Nem úgy végződik ahogy akartam, de utána ad még egy esélyt a játék, csak valamilyen kódot kell beütni hozzá. Nem tudjátok mi az a kód? -
gagyi74 #401 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Ott tartok, amikor Vic megtalálja az erdőben a gyilkos házát, és itt elakadtam teljesen. Megnéztem az angol nyelvű végigjátszást, (hozzáteszem nagyon szegényes az angolom), de szerintem mindent megcsináltam. A
hangfalat és a transzformátor zsinórt nem tudtam használni, valamint a számítógép jelszavát nem tudom.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm. -
utinda #400 Siasztok!
Köszi a segitséget.Valóban ujra kellett telepiteni. Mentéseket visszaraktam és igy már sikerült.
Mégegyszer köszi. -
DORSANAX #399 Biztosan úgy van, ahogy zso23 írta. Én még nem kerültem ilyen helyzetbe, de szerintem is valószínűleg újra kell telepíteni, mert én sem tudom, hogy hol tárolja a játék a halálesetet. Mentéseket talán használhatod.
Hernandez estében csak egy lehetőséged van szerintem is.
-
utinda #398 Köszi DORSANAX az eddigi segitségedet.
Közbe rájöttem mi lehet a hiba. A telefont megnézve nincs kipipálva az aknák semlegesitése.Valahol a vizben volt egy amin felrobbantam végül kikerültem és kihagytam.Gondolom ezt is semlegesiteni kell és vissza kell menni odáig csak azt hogyan. -
zso23 #397 Hiába töltöd be a korábbi mentést mindig ezt a befejezést fogod kapni. Mivel mondja hogy csak egy esélyed van. Ilyenkor valamelyik fájlt módosítja és nem tudsz vele mit kezdeni csak ha tudod hogy mit ír át. Szóval ha megakarod menteni a csajt, akkor Uninstaláld le a játékot, majd Install, mentéseket persze rakd el előtte, majd vissza másolod, és most már jó lesz megmentheted, csak vigyázz nehogy lejárjon az idő. De amúgy mielött lejárna az idő gyorsan betöltöd a mentés és így sokszor próbálkozhatsz. That’s it :) -
DORSANAX #396 Spoilert kellene használni, mert a többiek nem örülnek ennek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha azt a zárnyitót akarod használni, ami azon az asztalon van, amelyiknek a fiókjában található a szike, az nem jó. Abból az elem nélküli zárnyitóból kell csinálni egy jót, ami a gyilkosnak abban a szobájában van, ahol az ágya és a képeslapok is. Valahol abban a szobában az asztal mellett van a földön.
Ha nincsen normális zártörőd, akkor a bilincseket sem fogod tudni majd kinyitni Hernandez kezén és lábán.Mielőtt meghalna szét kell lőni az elektromos szabályozó burkolatát és a szikével egy darabot ki kell vágni a habszigetelésből és azt betenni az elektromos áram szabályozóhoz csillapításnak.
Ha élve kiszabadult Hernandez, csak utána jön a bomba hatástalanítása. Szerintem sokkal többet kell visszamenned sajnos.
Jobb lenne megnézniEZT... -
utinda #395 Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni. Csak nem boldogulok a végén. Az az igazsság, hogy márt egyszer jártam abban a szobában ahol a villamosszékben ül a csaj.Lehet, hogy itt rontottam el mert mikor elintéztem a gyilkost egyből ide mentem be. Akkor el is indult a sarokban a visszaszámláló de nem tudtam időben végezni és akkor adta be azt a videót hogy meghal a csaj a villamosszékben. Már visszamentem odáig, hogy bekapcsolom a ventilátort elhelyezem a nyomkövetőt és elintézem a gyilkost. A game saved könyvtárból is kitöröltem az utána levő mentéseket. Elintézem a gyilkost ki irja uj feladat. Megcsinálok mindent de akárhányszor bemegyek a villamsszékes szobába becsukódik az ajtó elsötétül a kép és beadja a videót hogy meghal a csaj. Másik érdekesség, hogy a gyilkos zárnyitóját a rézlemezzel engedi párositani és azzal nyitja ki a fiókot, aho a fémszike van. Az órát nekem nem engedi szétszedni az elemtől.Lehet ,hogy megjegyezte ezt a videót és azért adja midnig ezt be. Vagy menjek még visszább régebbi mentéshez?
Seitséget előre is köszönöm. -
DORSANAX #394 K-Lite friss -
DORSANAX #393 Előbb a K-Lite új verziót próbád meg szerintem. -
vid #392 Kedves Dorsanax! Köszönöm a válaszokat és tanácsokat, ki fogom próbálni őket. Sajnos egyelőre nem tudom, mert elutazom, de ha visszajövök beszámolok az eredményekről.
Ami pedig a leállást illeti, igazad lehet, mert pont akkor dob ki a játék miután feltűnik az új feladat szimbólum! Megfogalmazok egy levelet, ezen ne múljon! :)
Mégegyszer thx! -
DORSANAX #391 Ezt azért próbáljátok ki:
http://scc-tds.net/games-fixes/11813-still-life-2-crash-black-screen-fix-4.html
Still Life 2, Crash or Black Screen Fix:
"try updating your video card driver from the official card website, also install latest codecs versions like K-Lite codecs."
Tehát a K-Lite codec-et is!!! -
DORSANAX #390 Most átgondoltam újra a dolgot és van egy érdekes feltételezésem erről a hibáról.
Most egy másik fórumról beidézem ide a hozzászólásomat, mert nem akarok annyit írogatni:
"Az a gyanúm, hogy akkor lép ki nálad és még talán másnál is, amikor az "Új feladat" megjelenik a képernyőn.
Azért gondolom ezt, mert akár angol, akár magyar a játék, észrevehető egy kisebb pillanatnyi leállás illetve szakadás a játékban, ha bármilyen információ érkezik smarthphone-on.Ilyenkor egy pillanatra a folyamatossága megszakad és ez mindenkinél észrevehető szerintem.
Ha megnézed a youtube videókat akkor is látható az, amiről beszélek.
Sajnos azt nem tudom még, hogy ezt mi okozza bizonyos konfigurációk esetében.Úgy értem, hogy kilép hibával.
Ha tudok valamit, majd írok..."
Majdnem 100%, hogy ilyenkor dob ki hibával a játék egyeseket.
"BLACK SCREEN WITH XP SP3 & INTEL GMA 950"
Válasz a feltett kérdésre a "suptech"-től:
"Hello,
Can you send me your dxdiag at [email protected] please.
Best regards"
Próbáld meg elküldeni te is. Talán tudják már a választ január óta, mert a kérdést akkor tették fel a fórumon...
-
DORSANAX #389 Bocs, #387 második részét utinda részére írtam, elnézést. -
DORSANAX #388 Még talán ezt tudnám javasolni, hogy nézd meg:
ITT
Itt ír a Black screen problémáról, attól függően, hogy milyen rendszer van a gépeden és milyen kártyád van. -
DORSANAX #387 Próbáld meg a video drivert cserélni.
Lehet, hogy nem a legfrissebb lesz jó, sajnos ezt így nem lehet biztosan tudni.
Leírtam, hogy a Readme mit javasol ezekben az esetekben. A magyarítás biztosan nem okozhatja, mert azt ki lehet próbálni, hogy nem telepíted esetleg.
vid:
Amennyiben a jobb felső sarokban nem látod az időlimit karikát, akkor ezt nem értem, mert így nem szabadna meghalnia, ahogy te leírtad.
Egy előző mentéstől kellene folytatni.Az a Still Life 2 Walktrough, amit i2k javasolt tényleg nagyon részletes és rengeteg kép is van hozzá. Esetleg érdemes megnézni.
Ezen kívül fontos:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén mindenképpen kell egy jó elemes zártörő pisztolyt összerakni. Egy rossz órából ki kell venni az elemet és egy "fejet" is kell cserélni a gyilkos egyik rossz zártörőjében, hogy egy teljesen jó "elemes zártörő és feszítő pisztoly" legyen nálatok, mert különben nem tudjátok a gyilkos fiókját kinyitni és nem lehet továbbmenni a játékban... -
utinda #386 Sziasztok!
Először is köszi a magyar forditást.Nagyon jó.
Szeretnék kérni egy kis segitságet.
Elakadtam a legvégén. Nem tudom megmenteni Pamelát mert akárhányszor benyitok a szobába ahol ül a villamosszákben mindig azt a videót adja be hogy meghal a székben.Pedig már összeszedtem mindent ami kell a megmentéséhez.Mi lehet a Hiba? -
vid #385 Hali!
Sajnos nekem is mindig összeomlik a játék és kilép a windowsba... :(
A cpy verzióval játszom és megvan a minimális gépigény. A játék elindul az első jelenet után, mikor lerakják a telefont fekete képernyő fogad és a játék kilép. Próbáltam mindkét törést, mindegyiket friss telepítéssel, a patch-et is feltettem, de semmi. Az általa felajánlott dx-et használtam és a videókarihoz is leszedtem a legfrissebb drivert. Több ötletem nincs. Ti tudtok segíteni? Előre is thx! -
#384 Still Life 2 Walktrough - ennél alaposabbal nem hiszem, hogy bárki is fog találkozni... -
DORSANAX #383 ITT VAN egy angol nyelvű végigjátszás.
Nem hiszem, hogy gondot okozna, ha esetleg valaki például csak a kódokhoz szeretne könnyebben hozzájutni, -
DORSANAX #382 Ez szerepel a Still Life 2 Readme-ben, probléma esetére:
A detailed description of the problem (for example: reference of the error message, indication of the location where the problem occurred in the game, screenshots, etc.)
• Click on Start
• Click on Run…
• Enter dxdiag
• Click on OK
• Click on Save all information to save the file on your hard disk.
-
DORSANAX #381 Megnéztem angol nyelvű fórumokat és a te kérdésedre 3 válasz volt:
1.Nincs elég RAM
2.DirectX nem megfelelő
3.Bizonyos grafikus kártyákat nem szeret. -
szecsa9 #380 Amikor a demoját letöltöttem, akkor is ugyanez volt a hiba. Felraktam egy Laptop-ra, akkor is ugyanaz volt a hiba, pedig az a laptop sokkal jobb volt, mint ez. -
DORSANAX #379 EZT még megpróbálhatod feltenni, ebben szerepelnek a DirectX fájlok és jó Visual++ amúgy sem árt... -
szecsa9 #378 Asszem feladom, ez sehogy se fog működni. :( -
#377 Már megoldottam.. .XD -
#376 A d3d dll-ek a Windows\System32 mappában vannak. Azok a DirectX fájljai. Tehát netről (pl microsoft.hu) töltesz directx telepítőt és felrakod.
Vagy elvileg azt is elég, amit a játékhoz adtak. -
#375 Üdv! Elkelne egy kis segítség, ugyanis hernandez nem akarja bevenni az ellenanyagot amit összekombinálok... Vagy folyadékon kívül még kell hozzá valami?? (pl. fecskendő) -
szecsa9 #374 Hát megnéztem, de nem volt ott hiba, mármint ami mellett felkiáltójel lett volna. Viszont nem találtam olyat se hogy d3d9d.dll
Meg sok mást se mint ami azon a képen volt amit küldtél. Pl: d3dref9.dll, d3d8d.dll
Egyébként hol tudok frissíteni?