453
  • Shep
    Á kezdem unni ezt a CSI-osdnit, az első rész valahogy változatosabb volt.
  • Cyrus666
    wow, thx!
  • DORSANAX
    Na,én is egy hülyegyerek vagyok...Valóbam a "makrók" gombot használd és ott megtalálod.:D
  • DORSANAX
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szöveg....
    Szöveg végén a lezárás:
  • Evin
    Makrók gomb.
  • Cyrus666
    Hogy is kell spoilert használni?
  • DORSANAX
    http://www.youtube.com/watch?v=bvZHGS95zeE&feature=related

Spoilert használjatok,mert esetleg másokat zavarhat,remélem nem sértek meg senkit,de még sokan agyalni szeretnének később a játék élményét ronthatja.Én használom a fenti linket,mert a fordítás miatt nem vacakolhatok vele sokat,a játékot pedig látnom kell hozzá...
  • bogyoka
    Még van amit nem vettél észre.:)
  • Shep
    Na rájöttem nem vettem észre a kis kulcsot a kocsi ülése alatt de most meg a helyszínelésnél támadt gondom. Az alábbi nyomokat gyűjtöttem be: lábnyom, valami ruhaszál, vér a zuhanyzóból, újjlenyomatot az ágy alatt lévő távkapcsolóról., kemikália a szellőzőből, kinyitottam a bőröndöt, lejátszottam a filmet, földről felvettem a doksi file-t és ennyi. Mit kellene még csinálni?
  • DORSANAX
    Bocs,DIALOGUES kb.20%,ez kimaradt...
  • Shep
    Kellene egy kis segítség kijutottam az udvarra, megszereztem a mobil, de utána semmit nem tudok kezdeni (valamit nyilván megint nem veszek észre).
  • DORSANAX
    Tájékoztató s jelenlegi helyzetról:

1.MENUS.LOC 100%
    2.KIT_ANALYSW.LOC 80%
    3.SMARTPHONE_HST.LOC 100%
    4.SMARTPHONE_IND.LOC 100%
    5.SMARTPHONE_SMS.LOC 100%
    Ami nagyon sok és még keményen munkaigényes,az a DIALOGUES és a DOCUMENTS...
    Sajnos nekem is van most munkám,azt is csinálnom kell,de nem adom fel.Ha nagy gáz van,akkor legfeljebb átadom valakinek,akinek nagyobb az "üresjárata"...
  • Shep
    Valaki nem tudja honnan lehetne a menüben szóló zenét megszerezni?
  • Shep
    Ok, akkor még megálmodom mi legyen mert ugyan elkezdtem és a házból már kijutottam az udvarra de a sok telefonon tárolt szöveget nincs kedvem angolul olvasgatni.
  • Evin
    Ha kész lesz. Jó eséllyel az augusztusi hazai megjelenés előtt.
  • Shep
    Várható ehhez magyarosítás, ha igen mikorra?
  • DORSANAX
    "A GameCo véglegesnek tűnő megjelenési dátumot jelentett be a Still Life című népszerű kalandjáték folytatásához - augusztus tizedikét kell bekarikázni a naptárban."

http://www.gamekapocs.hu/hir/15325/Augusztusban+jelenik+meg+a+Still+Life+2

• DORSANAX
    Nem új,szorosan kapcsolódik az első részhez.
    És igen izgalmas,jól kiagyalt történet.
  • Shep
    A történet amúgy egyből az első rész után folytatódik visszatér a gyíkos, vagy ez már egy teljesen új ügy?
  • DORSANAX
    Igen,de én azért utaltam arra a videóra a végén a kádban,mert ott Clair válaszol neki telefonon,hogy nem találták meg,kotorják a folyómedret./Esetleg,aki nem tud angolul/
    Azért kösz,jó kis emlékeztető...
  • kirol
    Talán most! :D

• kirol
    Én pláne nem, mert nekem úgy rémlik, hogy az volt a vége, hogy a tetőn elfut a gyilkos.

Mivel ez SL 2 topik, így gondolom ez nem SPOILER, mert ez az első rész vége!

• IMYke2.0.0.0
    Köszönöm :))
  • DORSANAX
    Itt vannak az első részhez a mentéseim:

http://www.sendspace.com/file/io160c

Itt az utolsó fürdőkádas videót nézzétek meg magyar felirattal,ahol a csajszi ül a kádban talpig szexben és beszélget telefonon Clair-el.
    Akit érdekel és nincs türelme és ideje újra végigjátszani,letöltheti.
  • DORSANAX
    Nem mondok el semmit,még spoilerben sem.
    Egyébként tényleg nem mondta senki,hogy halott...
    A maszkja pedig a parton marad.
    Viszont a játék,(2.rész is!)nagyon izgalmas és jó kis noir hangulatú.
  • IMYke2.0.0.0
    Az első rész végére már én sem emlékszem jól, csak arra, hogy gyönyörű nyomozónőnknek látogatója lesz...
    De jó lenne, ha lenne időm a játékélmény felfrissítésére...
  • kirol
    Én nem játszottam a második résszel, és nem is fogok! Megvárom, amíg kész lesz a magyar felirat. De!

Elindítottam és egy videóbejátszással kezdődik, aminek a végén az van, hogy a csaj lelövi a gyilkost, aki bezuhan a folyóba.

Ez lett a vége az első résznek? Nem valami tetőn voltak és a gyilkos elmenekült?
  • DORSANAX
    Örülök,ügyeske vagy.
    Én sajnos dühöngök,mert a szövegsorok nem időrendben vannak és a játék közepén már tudom,hogy ki a gyilkos.
    Ráadásul állítólag egyeseknek,ha Alt+Tab-al leteszik a játékot,akkor vetkőzik a csajszi.
    Nekem nem,a fenébe...
  • bogyoka
    Amúgy én már lejátszottam, nagyon tetszett a játék, kár, hogy vége van:)
  • DORSANAX
    Imike:
    Nem,az valóban nagyon zavaró,főleg úgy,hogy angol a a felirat és német a szinkron.Ha ráadásul a fodítás miatt is oda kell figyelned,akkor ez rettenetesen idegesítő.Az is gáz,hogy a német szinkron és gyors szövegelés miatt a feliratok is "rohannak".Angol szinkron esetében ez azért normálisabb...

Bogyóka:
    Ha a Still_Life-al foglalkozom,akkor fodítom,sajna nem igazán tudok segíteni,mert a gyorsabb végigjátszás nekem fontos most,én a youtube-on megnézem,mert nem filózhatok annyit,ha tovább akarok menni a szöveg miatt.
    Lehet,hogy van olyan dolog,amiben tudok segíteni,de keveset leszek itt,mert van munkám most...
  • IMYke2.0.0.0
    Én kifejezetten hálás vagyok neked érte!
    Egyszerűen - és őszintén - csak a német nyelv miatt nem vettem erőt magamon a továbbjátszáshoz.
    Rettenetes.
    Vagy ennyire amerikanizálódtunk volna? :)
  • DORSANAX
    Bocs,nem "SPY",hanem "CPY" verzió,elírtam...
  • DORSANAX
    Sajnos ezek szerint te szerencsés vagy,mert többek között nekem sem sikerült már az elején otthagynom pl. a laptopot és amit leírtam az előbbiekben az másoknál is jelentkezett.Ezért a GENESIS verziósoknak,ha nem haragszol felraktam 2 fájlt a netre:

http://www.sendspace.com/file/pgbbns

Ezek cseréje után megoldódtak a problémák.Angol szinkron+angol fekirat az eredmény.Ráadásul nem kell újra letölteniük a játékot/SPY/
    Többet akkor nem zavarok...
    ÜDV
  • zso23
    Semmi baja nincs a CPY féle verziónak, már a játék háromnegyedénél vagyok újból.
    Igaz beakad itt-ott, de ugyan ez volt a GENESIS is! Ilyen a játék, szarul van meg csinálva + letesztelve.
  • bogyoka
    Esetleg tudnál segíteni is a játékban?
  • DORSANAX
    Nos,a GENESIS "dial.dat" és "main" fájlokat kellett lecserélnem a CPY féléből kioperáltakkal és máris jó lett.Tesztelem tovább.
    Úgy néz ki,hogy a német GENESIS-t kell telepíteni és csak ezt a két fájlt kell lecserélni.Angol szinkron+angol felirat,és remélem a továbbiakban is jó,tesztelni kell.
    ÜDV
    Ha jó lesz,akkor esetleg felteszem valahová ezt a két fájlt nektek...
  • peti1000
    Sziasztok! Egy kis segítség kellene: miután a biometrikus számgépnek megadom az "ujjlenyomatot" a számítógépet elindítva nincs ott az a jelszó, amivel be tudnék lépni (megnéztem a youtube-os végigjátszást).
    Ez most valami bug lehet? Vagy még valamit meg kéne találnom?
  • DORSANAX
    Na,szóval már az elején a képernyő alsó részén kell tapizni és klikkelgetni,hogy el tudjunk végre jönni a laptoptól.Ezután maga a nyomozó csajszi is eltünik,és csak akkor lesz látható,ha az ágyon újra megnézitek a dokumentumokat...
    Eddig ennyi,sajnos vissza kell tennem a német verziót és angolosítani,mert nekem kell a game...
  • DORSANAX
    Ne szedjétek le,nem tudtok már az elején a számítógéptől eljönni,ott beragad a game.
    Sajna valami gáz van vele,ha rájövök,szólok,vagy ti üzenjetek,ha tudtok valamit...
  • barmi
    Honnan tudnám gyorsan beszerezni? Dobj 1 privit légyszi! Köszi