453
  • MerlinW
    Tetszik, szerintem mehet be.
  • Evin
    Csak úgy, mint eddig.
  • Carlos
    OMG!
    Hát ez jó volt. Kár, hogy rövidke...
    Egyszer csaltam és megnéztem a SPOILER-t:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi az összefüggés a lámpa felkapcsolása és a tévékábel és a riasztó összekötése között? Rövidzárlat? Akkor miért nem száll el a lámpa is, ha "túlterheli" a rendszert? Ezt itt nagyon nem értettem és logikusnak sem találtam.
  • zso23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A fiókból vedd ki a reszelőt, a tv-ről vedd le az antennát, húzd ki a tv-ből az elektromos vezetéket, majd nézd meg az „elektromos állvány” alját és a reszelő segítségével vedd le a burkolatát. Most az antenna segítségével kapcsold fel a villanykapcsolót. Használd a kihúzott tv elektromos vezetéket és helyezd a panelra, és ettől kinyiffan most már szabadon járkálhatsz. Most vedd fel a piszka vasat és használd az ablakon. Helyezd el a szekrénybe a nálad lévő három dolgot, majd vedd fel az ágy matracot, használd az ablakon, most már letudsz menni. A ház mellett vedd fel a létrát és helyezd az ablak alá, majd vissza, vegyél fel egy farönköt, és meny vissza a szobába. A szekrényből vedd ki a három dolgot, majd próbáld betörni a farönkkel az ajtót. Vissza le a teherautóhoz a piszkavas segítségével törd be az ablakot, vedd ki a telefont és a kulcsot mellyel, nyisd ki a ládát, vedd ki a diktafont, vissza a szobába. Szabadulj meg a diktafontól, kombináld a telefont és a töltőt, majd dugd be a konnektorba. (Előtte érdemes menteni, majd ha meg lesz a teljes nem kell előröl kezdeni)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak tudnám már, hogy ki látogatott végül el Victoria-hoz... :)))))
  • Tinman #8
    Kiváló játék volt az 1 rész!
    Remélem nem csalódunk...
  • Carlos
  • IMYke2.0.0.0
    Még csak 14%-nál tart a warezolásom - 1,5 hét alatt... :()
    Nem tudod, lehet már buherálni rendesen? Vagy tényleg magyarul jön ki - olvastam a MP-n a hozzászólásodat.

• ROBO35
    a demot hogy kell végig vinni segitsetek!!
  • Evin
    Úgy tudom a német verzió már kint van.
  • zso23
    Köszi már töltöm is. Nem is tudtam hogy lesz demo. Játék kb mikorra várható?
  • barmi
    Bannernek jó e? :

• barmi
    Megérkezett a demo végre :) INNEN lehet tölteni. [Size: 1.02GB] Üdv ;)