453
-
#173 Ááááá! Kell! :)
A némettől fáj a fejem. -
DORSANAX #172 Bocsi,barminak szántam... -
DORSANAX #171 Igen,működik rendesen,angol szinkronnal végre.:D -
#170 Végre angol szinkron... basszus, újra 3/4 hónapig tőtikézhetem :(
-
vadasine #169 sziasztok elakadtam kéne egy kis segitség:)a bunker után a gyilkos házában vagyok már tul vagyok az elbujáson:Dlenn a pincébe van egy bojler szerüség ott kéne valamit csinálnom de nem tudom mit:(a géphez sincs kódom csak rohangálok :késsel, dartstáblával,egy feltöltött fekete bigyóval(a keritésnél töltöttem fel),elemmel, 4 mágnessel és egy fémdetektorral:D jó kondiban lehetek:) a ház elött les a gyilkos távcsöves puskával mit csináljak? elöre is köszi a segitséget:D -
barmi #168 A CPY féle változatot próbálta már valaki?
Still Life 2 (c) Microids CPY
wtf? Tegnap került fel nforce-ra. -
#167 A barátom annál a résznél akadt el, amikor Paloma nyomoz a gyilkos házában. A bunkeres résznél, valami számítógéphez kellene a fickónak mennie, hogy segítsen Palomának és telefonálnia kellene, de nem tesz. Esetleg bug lehet? Mindent megcsinált, de nem megy tovább. -
#166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó, de ha lejár megint az idő, mert nem tudom mit csináljak, akkor kezdhetem újra a játék felrakását? Vagy elég már a mentés? Mit kombináljak, hogy kiszabadítsam Palomát?
-
zso23 #165 Nyugi most nem bugos!, mindjárt leírom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Közben Én is játszottam és rájöttem amit még nem tudtam.
Na szóval mivel letelt az időd és nem tudtad megmenteni ezért most már nem is fogod tudni, mivel mondja Hawker, hogy csak egy esélyed van, valamit valahol átír a játék és ezért kapod ezt a befejezést. Semmi gond mi okosabbak vagyunk, a mentéseidet ragd biztonságba és Uninstal-Install a játékot majd visszamásolod a mentéseket és próbálkozhatsz. Csak vigyázz az idő nem járjon le, előtte töltsd be az állást és így sokszor próbálkozhatsz. Itt elég sok mindent kell kombinálnod,több féleképpen is meglehet oldani, próbálgasd...
Majd ha nem megy megírom mit kell tenned.
-
#164 [spoiler] Most miért hal meg egyből Paloma, ha benyitok abba a helyiségbe?:( [/spoiler -
#163 Köszi, megvan.:) Még nem értek valamit.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már egy befejéz volt, hogy Paloma meghalt.
Mikor ketyeg az időm, nem tudok kimenni a szobából.
Palomát mivel lehet kiszabadítani, mert egyik szerszámmal sem tudom.
A földön a dobozt szétlőttem, és vágtam a habszivacsból, amit beraktam a szerkentyübe, ezután nem tudok semmit csinálni.
-
zso23 #162
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A telefonodban van egy nyomkövető, azt nem tudom ki szedted-e már, ha nem akkor úgy kell hogy végignézed a számítógépen a kamerákat és akkor döbben rá VIC. Ha ez meg van bemész bekapcsolod a ventilátort ezáltal zaj lesz, lerakod a nyomkövetőt az egyik tartályra majd hátba támadod Hawkert vagy kit a társadat vagy is a gyilkost, lesz csihi puhi. Ha ez megvan csinálj egy mentést és azt nem írd felül!!! Mert innentől kezdve akár 3 módón is csinálhatod a végét, sajna még a harmadik félét csak háromnegyedig tudtam megcsinálni nincs kezdvem hozzá, valaki leírhatná -
#161 köszi, én voltam a hunyó, nem vettem észre egy dolgot, így nem tudtam kombinálni:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ott tartok, hogy Paloma a villamosszékben ül, én bemegyek ott az ajtón, de mindig lelő a gyilkos. Az egyik tartálynál valamit lehetne csinálni, csak nem tudom még,hogy mit. -
zso23 #160 Fogsz még írni mert a vége a legrafináltabb, meg még szükség lesz egy kódra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most így pontosan nem tudom hogy van, meg kellene néznem. De azt hiszem a két vezetéket kombinálni kell aztán a C-4-et.
-
#159 Már nem sokáig írogatok, de kifog rajtam ez a játék:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A c-4-et nem akarja rátenni az ajtóra, nem tudom miért?
Kombinálni akartam hosszabbítóval, meg forrasztani is akartam de semmisem sikerül.
-
#158 ahham, tudom, de elakadtam megint, csak nem mertem már írni -
zso23 #157 Már nem sok van a végéig. -
#156 Köszike, sikerült
-
zso23 #155 Aham
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elsőnek is nyisd ki az ablakokat és úgy nem fogsz megfulladni, a két ablak közt lejön egy vezeték és ott lesz a nyomógomb. A másik oldalt is nyisd ki a tartályoknál. Aztán a piros gázpalackon zárd el a gázt, majd ami mellette van nagyobb tartály nézd meg a kerek valamit és vedd le az L alakú szerszámmal, ezt majd később tudod használni. Menj a barna v. szürke tartályhoz és szedd le a panelt. Most már csak vissza kellene jutnod a bunkerba, de csak is azon a rejtett ajtón tudsz, használd a panelt már csak egy kódot kellene tudnod hogy bejuss de mi lehet? Na jó: D090746B2 -
#154 Most végképp tényleg nem tudom mit tegyek.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már Richard galériájából elmenekültem a tűz elől, de most a borospincében rekedtem. Levettem az egyik tartályról azt a kerék valamit, és nem tudom mit csináljak, a másik ajtót nem tudom semmivel kinyitni. Invertorim tele van, és a másik tartályról nem tudom levenni amit kellene. És lejár az időm a keresgélés miatt.
Most mit csináljak?
-
#153 naháát, pont ezt nem gondoltam, nem próbáltam:D
Köszike -
zso23 #152 ok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kombinálni kell a nálad lévő Barna kerek izét meg a szikszalagot, így már rárakja a rácsra, majd a tekercs zsineget, ez a 3 dolog a gyilkos szobájában van a kis kék dobozban. -
#151 Kicsit segíts már szépen kérlek, mert mindent próbáltam már, de egyszerűen semmi nem jó, most nem tudom, hogy másik bug-e vagy ilyen béna vagyok?:D
Spoilerbe írd már meg nekem, hogy mit csináljak a szellőzőnél? -
#150 Azért spoilerezni kéne néha fiatalok... -
zso23 #149 Találd ki... -
#148 de csak nem lesz már benne bug, optimista vagyok és szerintem most már végig tudom vinni, lehet, hogy a lézeres rész miatt volt a bug:)
Nem válaszoltál, hogy mit csináljak a szellőzőnél? -
zso23 #147 Pedig kár lenne abba hagyni!
-
#146 Nem tudom, de most megy rendesen, haladok szépen.:)
Ha megint bug lesz, nem játszom le legfeljebb.
A bunkerben vagyok, voltam a gyilkos szobájában is.
Most a szellőzőnél nem tudom mit csináljak, pedig mutatja, hogy valamit kéne, de semmit nem lehet rá alkalmazni, valamit kombinálnom kéne de nem tudom, hogy mit mivel.:) -
zso23 #145 Nincs mit!
De szerintem nem sokáig lesz jó, újra bugos lesz, nálad valami nagy gond lehet! de mi?
Ne rohanj a gyilkos elől úgy is utol ér... :PPPPPPPP
-
#144 Nagyon köszönöm Remélem innentől már müxik a játék.
Már le is lőtt a gyilkos, most rohanhatok valahova, ha végképp nem megy az elbújás beírok:D -
zso23 #143 Tess Katt a számítógépre és jön a gyilkos. -
#142 ok.
akkor azokat megcsinálgatom ahogy ráérek és majd mennek vissza neked! -
DORSANAX #141 Okés...
Dialogues sok,már tegnap ködösödött a szemem éjfélkor. -
#140 Nem jó a játékom, nem tudom a bugot kiküszöbölni, már kétszer is felraktuk újra, de nem jön a gyilkos:))
Már a hangfalat és a másik bigyót is leraktam, de innentől megint nem stimmel valami. A számítógépre nem reagál, meg semmire sem már.
Egy mentés jó lenne, hátha utána már le tudom játszani végig. -
#139 Gondoltam nekiesem nagy vehemenciával ezeknek:
Rollover, Smartphone-osok, topics.
Vélemény? -
DORSANAX #138 Persze,a Bogyóka,bezzeg nekem nem segít senki. -
zso23 #137 Bogyóka!
Hol jársz? Kell segítség? -
#136 A sima "Data" könyvtáras trükköt este megnézem.
-
#135 A külső *.loc fájlokkal próbálkoztam jómagam is.
Az ExtDataData könyvtár trükk nem jött be neki (ez alatt vannak a lokalizációs könyvtárak az archívumban).
-
DORSANAX #134 Kösz,ez megnyugtató,köszi...