Still Life 2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
köszönöm😊 Meg az volt a baj, hogy nem volt a kezében a detektor.

Viszont, be vagyok lézerezve, és nincs detektorom, így nem tudom,hogy mit csináljak. A kapunál sem tudok még bütykölni, csak nézni.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Carlos
állitgasd a detektor erejét.

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Én akkor is ide írom, mert ez a topicja a játéknak.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fémdetektor nem talál semmit ahol keresem, tudom hol kell keresgélni, a hordókat nem lehet még felborítani. Már a számítógépes dolgokon túl vagyok, és nem tudom mi hiányzik még ahhoz, hogy találjak valami jelet a detektorral

Valami ötletet kérnék ha lehet.

Carlos
TÉK!

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Köszi, megtaláltam a módját már közben.😊

Olyat nem fogsz találni! Csak olajat (ami a hátsó udvaron van a hordóknál) meg egy gyufát (ami a nappaliban van a kandallón).

IMYke2.0.0.0
Still Life 2[/b] - angol nyelvû topik, melyben komoly segítséget lehet kapni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rendben...
bogyoka
nem találok olajlámpát.

Hol találok olajlámpást?

IMYke2.0.0.0
Csak ismételni tudom magam: ezért nem fordítom látatlanban a már meglévõ angol szöveget 😊
Te is játszd végig a játékot. Az igazi EU megjelenés amúgy is augusztus vége - addig csak elkészülsz/ünk a fordításával 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na látod,ezért kell minimum végigjátszanom.Te már egybõl tudod,hogy egészen pontosan mi történik...
Jól van,így is fordítottam,de akor is látnom kell visszacsomagolva...
IMYke:
Ha letöltöd,neked is látnod kell a szituációtól függõen,hogy rendben van e minden a pontossággal,gondolom én...
IMYke2.0.0.0
Így van.

Carlos
collar az nyakörv. Kisállatoknál is ezt rakják a nyakukba amin a nevük, cimük van. Itt az elektromos nyakörv ami megb**a a csajszit, ha messzire mászkálna el.

Þór vígi þessi rúnar

"Ez a lemez a bejárati ajtóra volt felcsavarozva."
Ilyen az angol,ha látnám,nem lenne probléma...
Tök egyszerû mondat,de látnom kell,mert ez lehet lemez is,meg más is.
Nem számít,majd javítva lesz,de azért kíváncs lennék,hogy merre van elõre,ezért végig kell játszanom,addig is csinálom azért az egyértelmû részeket...
"If I go through the entryway to reach the switch, I'll get electrocuted by the collar!"
Na,ezt is látnom kell vizuálisan,mert most egy kivégzett"gallértjától",vagy "sisakjától" rinyál/villamosszék/Elvileg "gallér".
Szóval a végigjátszás elkerülhetetlen...
bogyoka
Hoppá, megtaláltam bocsika😄D

IMYke2.0.0.0
Pontosan EZÉRT nem álltam neki én sem 😊
A játék még vagy 2 hét mire lecsorog.
Ráadásul, most kapok egy játékot hivatalos fordításra megint .

Sajnos, én is vizuális vagyok. Lassan, és erõsen kezdek átállni arra a nézõpontra, hogy sokszor tojok a szószerinti jelentésre, ha egyszer a kép/mozzanat/történet mást sugall - de ehhez meg ugye is merni kell az egész sztorit, helyzetet.

A Saints Row 2 végére épp ma tettem pontot. Átlektorálom a fordítást és mehet publikusra.
Ott is, kismillió szót, fogalmat lehetett volna szószerit - és véleményem szerint úgy rosszul - fordítani.
De úgy, hogy 1,5-szer végigjátszottam, én autentikusnak tartom a fordítást. A többit úgyis Ti, játékosok döntitek el 😊

bogyoka
Elakadtam😞

Nyomozok a killerházban, épp most járok ott, hogy megmart egy kígyó.
Fogy az idõm, ellenszert kaphatok valahol? Merre menjek?

Pontosan azt fordítom,ahol most te bóklászol.😄
Csak sajna nekem az a problémám,hogy nem látom vizuálisan,hogy pl. "Ez a kábel össze van kötve a konnektorral és kívülrõl jön..."
Na most nekem ezt igazából egy pontos fogalmazáshoz képpel együtt látnom kellene,mert különben egy totállis hülyeség is lehet belõle és én leszek majd a hunyó.

Szóval IMYke ezt tényleg elõször végig kell játszanom,azután néha vissza kellene tudnom rakni a játékba,hogy ellenõrizhessem.
Remélem ez belátható,mert rengeteg félreértelmezhetõ dolog kijöhet a végén belõle és nem látom vizuálisan szinkronban a képekkel a mondatokat.
Tehát kellene egy becsomagoló progi,ha egy mód van rá,bár azt hallottam,hogy még jelenleg nincsen ilyen...
bogyoka
Már van szerszámom, mindig mikor beírok azután sikerül😄

Kicsit Off lesz:
Nem tisztem mások rossz munkáját védeni,de pl. a Jade Empire fordítása sem azért lett olyan,amilyen,mert nem tudtak angolul akik fordították,hanem azért,mert nem volt közelükben sem a játék,csak a nyers angol szöveg.Megkapták a szöveget,oszt' "haddmenjen"...<#email>
A végén pedig mindenki jogosan anyázott.<#buck>
bogyoka
Hol van a boncteremben orvosi doboz vagy valami, mert nem birom a csavarokat kicsavarozni😄

Helló IMYke!
A "MENUS"-t már elküdhetem,ha kell,de nemtom van e visszacsomagolási lehetõségetek már,vagy sem.
A "DIALOGUES"-t elkezdtem,de az a helyzet,hogy a pontatlanságok elkerülése érdekében nekem is végig kellene játszanom elõtte.No,meg a hangultt is...
Jó lenne,ha lenne visszapakolási lehetõség,mert pl az ilyen mondatok precizítását ellenõriznem kellene "képileg" is:
"Nem fogom a kedvedért egy patkánylyukba dugni a kezem!"
vagy:
"El van torlaszolva. Lehetetlen itt átjutni."
Ezek önmagukban jól vannak fordítva,de lehet,sminkelni kell,ha látom a feliratokat a megfelelõ szituációkban képileg is...
Remélem megértitek,de amíg nem tudom visszacsomagolni idõnként,addig azért ez kicsit ilyen szempontból problémás.
Emellett nem ártana valóban,ha valaki besegítene,de a fentiek miatt olyan valaki kellene,aki nem csak jól fordít,de játszott is a játékkal.
Jelen pillanatban te hogy vagy eleresztve munkával,mert mostanában sajnos várható nálam,hogy kapok hivatalos melót is.
Mindenesetre csinálom,de lassan megy így...
bogyoka
Megtaláltam😄

gduck
Szupi <#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bogyoka
Tudom, de nem tudom hogyan csináljak áramot, azt mondja, hogy sötét van a dobozban. De hol találjak valami drótot vagy ilyesmit?

Carlos
áramot neki

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
a másik szobában lefújtam valamit a poroltóval, és van egy villamosszekrény amit nem tudok felkapcsolni, csak nézhetem.

Carlos
van áram? kéne hozzá... 😄

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Megint én vagyok😊

A villamosszéken a kapcsolót nem tudom állítgatni, miért nem?

Carlos
Ha elkülditek hogy mit kell leforditani beszállhatok énis.

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Nekem más szinû üvegcse volt a jó😄

IMYke2.0.0.0
DORSANAX már csinálja is. S ha õ akadályoztatva lesz, akkor én folytatom 😊

gduck
Most akkor mégis lesz fordítás? <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
Végigjátszást nem terveztek írni? Jól jönne, pl. majd a fordításhoz , de másoknak is.

bogyoka
Oké rendben, úgy csinálom/tam😄 Köszike😊

Carlos
no. ugy kell, hogy kombinálod a sárga kis kémcsövet és a nagy nemtommilyenszínût. Ekkor lesz egy fekete szinû lötyi.

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
nem is megy bele az egész üveggel nem értem <#idiota>

bogyoka
Mindegy azt próbáltam, de valamiért meghalok tõle, de próbálkozom😄

Carlos
akkor sárga.
Szintévesztés rulz.

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Köszi, de...

Nincs zöld kupakos üvegcsém, csak sárga, lila, piros, kék van, vagyis két fehér és két color folyadék, vagyis szines.

Carlos
Öntsd a zöld kupakos folyadékba a nagy üveg tartalmát, ekkor egy fekete folyadékod lesz. Azt idd meg.

Þór vígi þessi rúnar

bogyoka
Segítséget szeretnék kérni😊

Második fogságomban vagyok Paloma részben, van 4 csövem és 1 üveg zöld folyadékom. Hiába kombinálom, megiszom egyet és meghalok, pedig az mentõ lenne nekem szerintem. Mit csinálok rosszul?

bogyoka
milyen elsõ szobából? Nem tudom hol tartasz, de nézd meg az emailt, vagy küldjél emailt😊

Shep
Kösz, akkor inkább várok, jó lesz ez akkor is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az elsõ szobában hogy kell otthagyni a számitogépet?
Bocs,Shepnek szántam.elnézést...
Nincs még angol szinkron,az átvezetõk viszont angol feliratosak.
Majd augusztusban lesz,ha jól tudom.
Nincs mit,jó játékot.A szinkronod akkor remélem német lett?
Hogy õszinte legyek,nekem az orosz szinkron jobban tetszik,de angol felirattal és orosz szinkronnal nem tudtam elindítani...
és igen sikerult nem tudom hogy miért most mert most is csak ugyanugy csináltam mindent mindegy a lényeg hogy angol a felirat oroszrol köszönöm