S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Mondjuk szerinted majd Csernobilban kéne felvenni a filmet heteken keresztül a rádióaktív területeken, nem? Logikus. Mi meg örüljünk, ha nálunk készítenek filmet. A probléma fõ forrása szerintem nem az, hogy hol vettél fel a filmet....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

k0trapali
Annyi a probléma, hogy Csernobil és Pripyat közelében nem jártak a film forgatása közben. Magyarországi elhagyatott laktanyában vették fel a film nagyját.
Herold
Ez az ideglelés Csernobilban? Nem rossz, egyszer nézhetõ. Én is láttam moziban még a nyáron.

Devv
Fú de szar egy film!
Na ja, jó volt de csak egyszer, kicsit lassú és uncsi mondjuk magát a várost qrva jól bemutatták, de az egész cselekmény meg hogy a zombik (vagy mik) értenek az autó villamossághoz és tudják mit kell és hol szétrágni az egy kicsit túlzás volt! sokkal jobb is lehetett volna ha valaki sokkal fantáziadúsabb ember rendezte volna!

Roger6
Egy filmnek elment, de valóban én is sokkal többet vártam tõle.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Annyira ne várd, egy kalapot nem ér...
Maga a helyszín persze hangulatos lehetne, de csak egy sima ijesztgetõs-sikongatós horror, csupa értelmetlenséggel telerakva (úgy bújunk el hogy felkapcsoljuk a villanyt a kocsiban meg ilyenek).

ozimak
Ez az SGM lenne pedig...
akyyy
nemsokára kapható lesz itthon dvd-n, azt várom már 😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ma néztem meg 😄 de legszívesebben játszanék csak még nem kaptam választ. Complete-t már nyomattam misery, i work alone. Mit lenne érdemes feltenni ezeken kívül ami egy kicsit változtat a játékon, több ellenség ilyesmi, eseménydúsabb játékmenet.

Hát nálam nem indul el az SGM. Xray-el leáll. :/ pedig ezer örömmel toltam volna vele. Valami más érdemes mód amit kipróbálhatnék?

Valaki felrakná nekem az SGM 2.2-höz a magyarosítást? elõre is köszönöm. (a mostani linkek már nem aktívak) Misery után ez következik... Ez a mód mit tartalmaz úgy nagy szavakban?

Ja jó az alap is de moddal sokkal több élet lesz a zónában, azokon a rohadt nagy területeken alig lehet összefutni valakivel vagy valamivel vanillaban, engem az kissé zavart mindig is. Próbáld ki az SGM modot
Igen, ezt hívják úgy hogy túlzásba esés. 😄
Szedd le, és rakj fel helyette valami más modot. Nem mintha a vanilla CoP nem lenne alapból is az egyik leghangulatosabb FPS amit a játékipar az útóbbi néhány évben látott. 😄

Hát kb. olyan mintha a legnehezebb szintre rátennének még egy legnehezebbet. De kb. gondoltam mivel azt jelenti hogy szenvedés ha jól tudom.

Hát, van vmi uninstall gomb, azzal eléggé meg lehet könnyíteni a dolgot... 😉

A misery pont arról szól hogy nehéz legyen, tudtommal.

Szevasztok, nem tudtok valami trainer-t vagy valami csalást a misery modhoz? baromi nehéz vele nyomulni... Elõre is köszi

ozimak
Igen! Figyelem már egy ideje 😉 Alig várom,hogy kijöjjön! <#finom>
Herold
Grr1234
Sikerült megoldanom. 😊

Grr1234
Nekem nincs trade mappa a miscben. <#nemtudom>

Alap játéknál összeszeded és elraktározod amíg el nem jutsz Pripyat-be. Ott a katonák szerelõje ingyen fogja javítani, bár ezzel a megoldással kb 5000-et fizetsz az útért körönként.

Másik megoldás, hogy modot használsz. Vagy leszedsz valamelyik oldalról egyet ami neked tetszik, vagy csinálsz magadnak. Kicsomagolod a fájlokat és megkeresed a gamedata\conig\misc\trade mappát és az ott található .ltx fájlokat megnyitod notepad-al és módosítod.

Valami ilyent keress a sorok között: generic buy condition 0.70 vagy 0.80 (ez az eladni kívánt fegyver, páncél állapotát nézi százalákra) és átírod 0.00-ra.
Vagy valami hasonló. Nem tudom pontosan. Már régen volt, hogy matattam benne, de ha jól emlékszem akkor valahol az elején volt.

Loál János
Megjavíttatod õket, persze nem árt figyelni, hogy megéri-e.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Grr1234
Meg lehet valahogy oldani, hogy a sérült fegyvereket is megvegyék?

Nem kell megijedni, mert az utolsó darabig vissza tudod szerezni a cuccodat, mégpedig ha el mész a janovtól ÉK-re lévõ másik vasút állomáshoz, ott találod a tolvajt és egy banditát aki le akarja lõni (meg aztán téged is)!

Sziasztok! Gond van az OMSI-val! Nem akar elindulni mert valami hibát ír ki és valami aktiválás kell! Ezt a hibát írja ki: OMSI was not activated correctly! Please use Aerosoft Launcher for activation. If you have a question , please turn to Aerosoft support! Ezt írja ki! Ezzel a telepítõvel szoktam telepíteni amit telepítéskor be kell írni:E-Mail: [email protected] Serial: 6bH0tJrUnse29qnxtMSw5fforPb5pPmk Ezekell szoktam feltelepíteni és eddig mûködött! Még nem találkoztam ezzel a hibával! Hogyan lehetne helyreállítani??? Mert hiába telepítem újra a játékot már indul el! Ha tudjátok hogy mit kell letölteni hozzá vagy mit kell letölteni! Ha tudtok egy hosszú leírást kérlek segítsetek! Várom válaszotokat! Sziasztok!
Kösz srácok a hozzászólásokat <#worship>

Az igazat megvalva kezdtem kicsit belefáradni.

-Lett volna lehetõségem, hogy swarog detektorom legyen még az elején, de a talált veles dekiket ha jól emlékszem mindig eladtam. Swarog nélkül meg semmire nem megyek a hûtõtoronynál.
-A pc-n kezdtem el játszani a játékot, és a jupiter környékéig jutottam. Immádtam, hogy folyton frászban vagyok a sok mutánstól. De külföldre kellett mennem kiküldetés miatt ezért a laptomon kezdtem újra az egészet. Aztán a laptopon elmentett küldiket átmásoltam itthon a pc-re, mert bár a laptopon is fullon futott, de jobban szeretem a pc billentyûzetét. Erre azt veszem észre, hogy az elõzõ mapon továbbra is hemzseg az élet a mutánsoktól, de a jupiter körül csak husik meg vérszopók kóborolnak nagy ritkán. Vadkutyák meg egyebek meg alig.
-Nem találtam meg a bejutást a jupiter üzemnél a helikopterhez erre otthon az üres láda fogadott <#szomoru1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

genndy
Na jó, a Szkadovszkot feleslegesen kevertem bele, de tényleg jól emlékeztem, nem tûnt el végleg a cuccod: a tolvaj.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Herold
Én nem emlékszem, hogy bármikor is ilyen elõfordult volna velem.

mcmoha
Jól emlékszel. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

genndy
Janov, Szkvadoszk?
Akkor nem biztos hogy idegrohamot kell kapnod, ha jól emlékszem ez egy küldetés kezdése. Kérdezz körbe a hajón.
(nem biztos hogy jól emlékszem...)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Na most ment el a kedvem az egésztõl!!!!! A janovi privát értékmegörzõ ládámból az összes oda gyûjtögetett cuccom elveszett!!!! Egy rakás fegyver, felszerelés, képzõdmény minden!!! <#boxer><#boxer><#violent><#violent>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Pedig nem modolt játéknál volt így, akkor tudtam ilyeneket venni mikor már az iránytût oda adtam szakállnak meg már minden küldit megcsináltam a stalkerek javára! akkor lehet jó cuccokat venni amikor már zöld lesz bagoly!

modolt játéknál lehet így van de alapjátéknál nem hiszem
akyyy
nála nem volt, érdekes:|

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Most várok a 0.45-ös verzióra nem tudom láttad e a teszt videókat szerintem egész jó lesz, de ne legyen bugos mint a 0.41, elméletileg idén kéne megjelennie! És még valami ezt csak én nem tudom letölteni? http://www.gamefront.com/files/15256699 legyetek szívesek próbáljátok ki! elõre is köszi!

Én úgy emlékszem, hogy bagolytól olcsóbban meg lehet venni a szervoruhát ha már a stalkerek barátja vagy! meg RPG-t lehet venni meg egy csomó féle távcsövet 😊

Ha mod nélkül játszol akkor pl. Nimble-tõl rendelhetsz a Skadovsk-on, fent van a legfelsõ szinten
akyyy
szervoruhát honnan szerezhetek?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tutituti
innen lehet a tesztelt normális változatot leszedni.
de bugos még tehát a kifagyások emiatt vannak.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ja és még az lenne a kérdésem, hogy csak nekem nem sikerül letöltenem GameFront-ról? néztem mod-okat, de nem tudom leszedni mert mindig azt írja ki hogy "a fájl nem található" /ANYÁD/, mindegyiknél semmit nem tudok letölteni!

Sziasztok, valaki nem tud egy olyan oldalt ahonnan le tudom szedni a s.m.r.t.e.r. mod-ot? de olyan kéne ami ki van próbálva mert amit én leszedtem az kilép egy csomó helyen pl ha 4 másodpercnél tovább küzdök egy szörnyel!

És ajánlott még Szoroka felnyomása is ugyan athoz a frakcióhoz akinek a Pda-t adod.

ozimak
Az egyetlen esélyed a szellõztetõ(?) épületnél lévõ anomália bevizsgálása svarog detektorral. Utána még egyezkedhetsz a szolgálattal.
akyyy
ha morgan pda-ját még anno eladtam bagolynak, hogyan tudok bevágódni a szabadásogoknál vagy a másiknál, hogy a monolitosok oda tudjanak menni?:\

tutituti
igen,érdemes.Irgalmatlan nehéz!

anno ajánlottam.
És patchelik rendesen,meg sok mindent akarnak még belepakolni

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Hecker007
EZT a modot ismeri valaki?
Érdemes kipróbálni?
Ezen és az SGM-en gondolkozok, eddig 1-0 az SGM javára a magyarítás miatt.

Hecker007
Megfelelõ ruha+artifact ad pszi védelmet, de ez is valamit valamiért alapon mûködik.

Húscafatot ha jól emlékszem elég sok fele lehet találni, nézz róla videót yt-on.

akyyy
hol találok húscafatot?😞 az kéne a tudosoknak, vagyis az egyik katonának, de nem találok sehol.

illetve hogy tudom magam minnél jobban pszi-védelmet nyujtani? mert a tudos nem akar küldetést adni:\