S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Maga a helyszín persze hangulatos lehetne, de csak egy sima ijesztgetõs-sikongatós horror, csupa értelmetlenséggel telerakva (úgy bújunk el hogy felkapcsoljuk a villanyt a kocsiban meg ilyenek).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szedd le, és rakj fel helyette valami más modot. Nem mintha a vanilla CoP nem lenne alapból is az egyik leghangulatosabb FPS amit a játékipar az útóbbi néhány évben látott. 😄
A misery pont arról szól hogy nehéz legyen, tudtommal.
Másik megoldás, hogy modot használsz. Vagy leszedsz valamelyik oldalról egyet ami neked tetszik, vagy csinálsz magadnak. Kicsomagolod a fájlokat és megkeresed a gamedata\conig\misc\trade mappát és az ott található .ltx fájlokat megnyitod notepad-al és módosítod.
Valami ilyent keress a sorok között: generic buy condition 0.70 vagy 0.80 (ez az eladni kívánt fegyver, páncél állapotát nézi százalákra) és átírod 0.00-ra.
Vagy valami hasonló. Nem tudom pontosan. Már régen volt, hogy matattam benne, de ha jól emlékszem akkor valahol az elején volt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az igazat megvalva kezdtem kicsit belefáradni.
-Lett volna lehetõségem, hogy swarog detektorom legyen még az elején, de a talált veles dekiket ha jól emlékszem mindig eladtam. Swarog nélkül meg semmire nem megyek a hûtõtoronynál.
-A pc-n kezdtem el játszani a játékot, és a jupiter környékéig jutottam. Immádtam, hogy folyton frászban vagyok a sok mutánstól. De külföldre kellett mennem kiküldetés miatt ezért a laptomon kezdtem újra az egészet. Aztán a laptopon elmentett küldiket átmásoltam itthon a pc-re, mert bár a laptopon is fullon futott, de jobban szeretem a pc billentyûzetét. Erre azt veszem észre, hogy az elõzõ mapon továbbra is hemzseg az élet a mutánsoktól, de a jupiter körül csak husik meg vérszopók kóborolnak nagy ritkán. Vadkutyák meg egyebek meg alig.
-Nem találtam meg a bejutást a jupiter üzemnél a helikopterhez erre otthon az üres láda fogadott <#szomoru1>#szomoru1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Akkor nem biztos hogy idegrohamot kell kapnod, ha jól emlékszem ez egy küldetés kezdése. Kérdezz körbe a hajón.
(nem biztos hogy jól emlékszem...)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
de bugos még tehát a kifagyások emiatt vannak.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
anno ajánlottam.
És patchelik rendesen,meg sok mindent akarnak még belepakolni
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Érdemes kipróbálni?
Ezen és az SGM-en gondolkozok, eddig 1-0 az SGM javára a magyarítás miatt.
Húscafatot ha jól emlékszem elég sok fele lehet találni, nézz róla videót yt-on.
illetve hogy tudom magam minnél jobban pszi-védelmet nyujtani? mert a tudos nem akar küldetést adni:\