7720
  • xFreex
    Igen megcsináltad, akkor is ahogy mondtam.

7456
    és
    7460
  • winky1993
    Sziasztok, ezen a fórumon több a forgalom azért írok ide, a SOC-ot játszom megint és felraktam a complete modot, na most. Nekem nem tetszenek az új távcső kinézetek és szeretném kiiktatni őket a modból, egyszer már megcsináltam de nem emlékeszem mit kell kitörölni és honnan hogy eltűnjenek, legutóbb is úgy kérdeztem meg itt a fórumon, tud valaki segíteni?
    Köszi :)
  • ntex
    Akinek még nincs meg esetleg, most nagyon olcsón megszerezheti a teljes STALKER triológiát:

http://www.bundlestars.com/all-bundles/stalker-complete-bundle/
  • mulli1986
    Azért bázist foglalni se szoktak egyedül, nem véletlenül vannak frakciók se. Plusz hány sztori van a játékban, ahol 2-3-an barátok és együtt bandáznak?! :)
    Bőven be férne ide is egy coopeeratív mód :)
  • Rony94
    Szerintem az igazi STALKER-es érzés egyedül jön át. Coop-al elveszne a lényege.
  • StoneCold7
    Nagy kár, pedig igen komoly lenne ezt a játékot többen játszani.
  • mulli1986
    Tudtommal egyiket se lehet Coopban nyomni
  • StoneCold7
    Boldog karácsonyt!
    Egyébként ezt nem lehet valahogyan coop -ba játszani?
  • ozimak
    Boldog Karácsonyt Stalkerek!
  • Musicking
    Itt egy mod SGM 2.2 + Сборка by Cineman and DreamerHardcore + STCoP WP azoknak akik szeretik a keményebb harcokkal fűszerezett realisztikusabb játékmenetet. Akik meg nem full nehézségen tolják az alapjátékot azok csak jó messziről figyeljék :)
    Fegyverarzenál
  • Musicking
    Megveszed steamen a kliens meg telepíti ilyen egyszerű.
    Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.14. 14:39:56
  • Madi92
    És létezik valamiféle balansz mod? Reloaded nem nyúl bele ilyesmibe ezek szerint.
  • Kotomicuki
    Az ellenfelek mindenképp táposabbak lesznek, tehát: ha alapból zsengék voltak a kutyák ellen az NPC-k, akkor majd még girhesebbnek fognak hatni a nehezebb fokozaton, így nem ajánlott ezért föltornázni a nehézségi szintet!
  • MiG man #7667
    Srácok tud valaki segíteni abba,, hogy hogyan telepítsem Win8.1-re a gamét indítható formában?
  • xFreex
    Passz. Ránk rosszabb hatással vannak, de a többi?
  • Madi92
    Lehet, hogy modnak is van köze hozzá, bár nem emlékszem a leírásban ilyesmire. Esetleg ha feljebb rakom a nehézséget, akkor táposabbak lesznek a stalkerek vagy azzal arányosan nőne a kutyik ereje is?
  • xFreex
    A kutyák viszonylag gyorsak, meg körbe-körbe futkoznak az ellenség körül, majd hirtelen irányváltással rárontanak. Azt hittem a mód piszkált bele a kutyák energiájába, golyóállóságába (mert az is van nekik ).

A zombik viszont lassúak és csak az ellenfél irányába battyognak, közben meg nagyjából abba az irányba lönek. Elég könnyü öket leírtani. Csak a fejeseket kell osztani.
  • Madi92
    Szerintem csak bénák:D Csak érted, nagy stalkerek, jön két kutya aztán halnak. Mondjuk néha meg ramboznak, tegnap mentem Sawmilhez szerszámért, oda tévedt 1 db bandita is és tök faszán leríttuk a zombicsekeket. Szóval ezért fura mikor 2 db kutya gondot okoz.
  • xFreex
    Nem tudják lelőni, vagy eltalálják, csak nem fekszik ki mert túl sok a hp-ja?
  • Madi92
    Hey
    Tudom, már kicsit kihalt a topik, de én nem régiben álltam neki a játéknak újfent Reloaded 0.8-as moddal.
    1 dolog zavar nagyon, hogy 1-2 kutya képes egész stalker szakaszokat leirtani és hát ez elég zavaró, van erre valami mód, hogy jobb legyen a ballance?
  • StoneCold7
    Ennek örülök, azt hittem már végig ilyen lesz, de ha csak a hozzáadott pályákon akkor nem baj.
  • xFreex
    Szóval az Enot-tal játszol. (kibövített SGM 2.2) Sajna a probléma amit említettél az a mód sajátossága. Az emlitett mod területeken az npc-k nem keresnek menedéket és túlélik. Viszont már van menedék nekünk. Az elsö példányokban még az sem volt, ha kitörés jött akkor át kellett aludni a kitörést. Csak úgy élhettük túl. Ez a mód pályáin van csak így, az eredeti (zaton, jupiter, pripyat) területeken már szedik a lábukat a legközelebbi menedék felé. Ha odaérnek túlélik, ha nem akkor meg lehet a maradványokat fosztogatni.

Ekkora módnál már elöfordulnak apróbb hiányosságok.
    Utoljára szerkesztette: xFreex, 2014.08.15. 17:31:33
  • StoneCold7
    Értem, köszönöm az információkat.

Amúgy én azzal a Stalkerrel játszom ami a #7634 es hozzászólásban le van írva, szóval nem tudom az eredeti milyen, mert nagyon rég játszottam már, de amikor valami kitörés következik, miért van az, hogy én vagyok az egyetlen akinek megfelelő helyre kell vonulni, míg a többiek csak lazán sétálgatnak mintha mi sem történt volna? Mert elég kellemetlen, hogy csak nekem kell fedezékbe vonulnom és percekig várni, aztán persze ha csak kicsit is arrébb megyek már nem vagyok védett, mintha nem lennék ugyanabban a védett házban/barlangban :S Szóval ez ténylegesen ilyen? :(
  • xFreex
    A complete magyarításán még dolgozik a fi csoport.

A SMRTER-hez van egy magyarított változat, de nem tudom, hogy él e még a link.

Ott van még az ENOT mod amihez szintén van magyarítás.

Ne felejtsük el az AMK 2.0 Devolutions modot se. Szintén van magyarítása Dodopek-nek köszönhetően. Itt az összefoglalóból elindulhatsz.

Ja és ha már mód akkor a PH Fórumon most a Spectrum Project a felkapott amihez viszont Saga59 csinálta a magyarítást.

• tutituti
    háát a misery-hez még elkélne.eleve olyannyira nehéz hoggy hihetetlen.havi szinten játszok vele kicsit mert mentésről mentésre megyek.Persze nem lesz rossz ettől még.Sőt.De ahhoz nincs magyarítás.

A S.M.R.T.E.R. meg még nincs kész,ami van abban sincs sok extra.
    Complete meg tudtommal csak grafikai okosság meg pár bugfix unofficial patch ilyesmi.Gondolm ott csak emiatt ütközhet az eredetivel.ki kell próbálni hátha megy vele.
  • StoneCold7
    Hihetetlen mennyi nagyszerű mod van ezekhez a játékokhoz, az ember már azt sem tudja melyik a jobb... Aztán most meg itt van a Lost Alpha :) Amúgy ezekhez a modokhoz van magyarítás? (Call of Pripyat) Mert a magyarításokon "csak" az SGM meg a way in Pripyat -hoz van, de mi van a Complete mod, SMRTER mod, misery 2.1.1 -el?
    Utoljára szerkesztette: StoneCold7, 2014.08.13. 15:38:19
  • ozimak
    Ezer éve tettem be watchlistbe a moddb-n :) Örülök, hogy nem halott a project!
  • mulli1986
  • tutituti
    A S.M.R.T.E.R. mod visszatért!
    már temettük a moddert de most újra hallat magáról.(hál istennek)

Link: http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat/news/back-from-the-dead11/#4764699

• mulli1986
    Röhögni fogsz, de Google-al....
  • selmeczi2 #7650
    Üdv! Régen jártam erre és !
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ezen a megújult oldalon nem tudok ebben a topikban keresni, mert az egész istenverte cikkek/fórum/hsz/felhaszálók/stb-be mindenhol keres. Hogyan tudok csak ebben a topikban keresni?
  • Marfy
    Az Enot-ban a helikopterek elmenetele után vannak küldetések?
    Öld meg a sok zombit, sötétvölgy, katonai bázisok, stb?
  • mulli1986
    Szupi :)
  • genndy
    Nincs hg, aki Stalker-fan az inkább már a Lost Alphával játszik.

kellett nekem pofáznom Köszi :)
  • Maximus4
    Jó lesz így?:)
  • mulli1986
    :D

Topikot nem tartja senki rendbe?
  • ntex
  • ozimak
    Gondoltam feldobom egy kicsit a topikot :)
    Mááá megtaláltam :) Köszi!
  • lammaer
    Ide gyere :D