S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Musicking, 2014.10.14. 14:39:56
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
A zombik viszont lassúak és csak az ellenfél irányába battyognak, közben meg nagyjából abba az irányba lönek. Elég könnyü öket leírtani. Csak a fejeseket kell osztani. <#nyes>#nyes>
Tudom, már kicsit kihalt a topik, de én nem régiben álltam neki a játéknak újfent Reloaded 0.8-as moddal.
1 dolog zavar nagyon, hogy 1-2 kutya képes egész stalker szakaszokat leirtani és hát ez elég zavaró, van erre valami mód, hogy jobb legyen a ballance?
Ekkora módnál már elöfordulnak apróbb hiányosságok.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2014.08.15. 17:31:33
Amúgy én azzal a Stalkerrel játszom ami a #7634 es hozzászólásban le van írva, szóval nem tudom az eredeti milyen, mert nagyon rég játszottam már, de amikor valami kitörés következik, miért van az, hogy én vagyok az egyetlen akinek megfelelő helyre kell vonulni, míg a többiek csak lazán sétálgatnak mintha mi sem történt volna? Mert elég kellemetlen, hogy csak nekem kell fedezékbe vonulnom és percekig várni, aztán persze ha csak kicsit is arrébb megyek már nem vagyok védett, mintha nem lennék ugyanabban a védett házban/barlangban :S Szóval ez ténylegesen ilyen? :(
A SMRTER-hez van egy magyarított változat, de nem tudom, hogy él e még a link.
Ott van még az ENOT mod amihez szintén van magyarítás.
Ne felejtsük el az AMK 2.0 Devolutions modot se. Szintén van magyarítása Dodopek-nek köszönhetôen. Itt az összefoglalóból elindulhatsz.
Ja és ha már mód akkor a PH Fórumon most a Spectrum Project a felkapott amihez viszont Saga59 csinálta a magyarítást.
A S.M.R.T.E.R. meg még nincs kész,ami van abban sincs sok extra.
Complete meg tudtommal csak grafikai okosság meg pár bugfix unofficial patch ilyesmi.Gondolm ott csak emiatt ütközhet az eredetivel.ki kell próbálni hátha megy vele.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: StoneCold7, 2014.08.13. 15:38:19
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
már temettük a moddert de most újra hallat magáról.(hál istennek)
Link: http://www.moddb.com/mods/smrter-pripyat/news/back-from-the-dead11/#4764699
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Öld meg a sok zombit, sötétvölgy, katonai bázisok, stb?
kellett nekem pofáznom <#buck>#buck> Köszi :)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Topikot nem tartja senki rendbe?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ha valaki játszik még az SGM 2.2 Enot verziójával, kijavítottam az AtmosFear merge hibákat. Van minden, kitörés, psi storm, és még a feladatokat is adja a fedezék kereséshez ahogy kell. Akit érdekel innen letöltheti a patchet:
http://www72.zippyshare.com/v/40420838/file.html
Telepítési sorrend:
1) CoP
2) SGM 2.2 Enot (Albor)
3) Fix 01.03.13
4) AtmosFear 3 by CrommCruac
5) Merge patch a fenti linkrõl
6) magyarítások (elõször a sima SGM2.2 majd az enot magyarítás, mert elõbbi tartalmazza csak az AtmosFear 3 magyarítását)
www.magyaritasok.hu
Tetszés szerint telepíthetõek a textúra packok
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A Complete mod-tól mennyivel lesz szebb a grafika?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A szervo ruha futás frissítését nem tudj megcsinálni Kardán és Nitro sem. pedig nála van a kalibrációs szerszámkészlet, nem õ tuja ezt a frissítést megcsinálni?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem tudjátok hol találom?
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,