S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
D9
D9
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Aztán gyorsan beraktam a CoP-t. Hülyén hangzik, de azt éreztem, hogy végre megint otthon vagyok.<#vigyor0>#vigyor0>
S.T.A.L.K.E.R. vagyok, és nem sikerült "elkurvulnom". <#nevetes1>#nevetes1>
(Nem állt szándékomban Téged megbántani!!!!)<#worship>#worship>
D9
találtam valami hibát yanov-ban és szerintem emiatt nem tudott betöltõdni (nem léptem ki a játékból, és egyszer csak úgy megjelent a vasút állomásban .. kiléptem az egészbõl, és már nem tud betöltõdni sehogy)..
levideóztam: http://youtu.be/z2oi5daOAaU
valaki meg tudná mondani, hogy mi ez vagy hogy miért van? és hogy okozhatja e ez h nem tudok eljutni yanov-ba?
elõre is kösz
D9
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Expression : error handler is invoked!Function : handler_baseFile : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cppLine : 764Description : illegal instruction
stack trace:
a logfile vége:
stack trace:
0023:06070491 xrGame.dll, CDialogHolder::CDialogHolder()
0023:00417183 xrEngine.exe, CBoneInstance::construct()
0023:062E8544 xrGame.dll, CDialogHolder::`vftable'()
0023:063785F4 xrGame.dll
a scop-ben egy olyan gondom van, hogy se régi játék betöltésével, se utazással nem tudok eljutni yanov-ba, mert leáll xrengine 1.6 crash-el az egész, pedig korábban már jártam ott. a log fileban csak egy hiba volt (amennyire tudom), hogy a registryben nincs név. (csak a complete mod van rajta)
new game és reinstall nem segít..
mi lehet a hiba?
elõre is thnx
http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Call_of_Pripyat_Weapon_Creation
http://sdk.stalker-game.com/en/index.php?title=Weapon_editing
Ja igen és köszi a linket mostmár más szinbe látom a víllágot este 😊
Szerintem de nem akarok demagóg vagy ilyesmi lenni de ezt a játékot az ukránoknak kell megcsinálni, szerintem ilyet amcsi cég nem tud csinálni, a metro 2033 amerikai elemzését hallgattam amit ha jól emléxem olyan mondattal kezdtek hogy "olyansmi hangulat amivel amerikai játékokban nem találkoztunk". Ha amerikai játék lenne nem lenne jó szerintem. Más a kúltúra. Ha a Survariumból megszedik magukat majd Õk elkészítik a folytatást.
Ha lenne rá mód valaki segítene a warez részlegben feltett kérdésemre? Azért írom be ide, mert az a téma amint látom eléggé elhalt.
Elõre is köszönöm!
Pedig még elképzelni is durva, a Bethesda mit tudna kihozni ebbõl a brandbõl.
Én is imádom a Stalker játékokat már az elsõ résztõl követem végig. De sajnos mindig is volt neki negatívuma pl: sok a bug, ugye ezt a különbözõ módok már javítják de még így is én pl: a Clear Sky-t egyszerûen nem voltam hajlandó végig vinni mikor stalker frakcióhoz csatlakoztam és át kellet venni a szemétdomb fölötti uralmat a fosztogatóktól az hogy elkellet foglalni egy területet és megtartani ott csúnya bugok volta. Elfoglaltam megtartottam és sehol senki nem jött erõsítés ként. Volt úgy hogy sorjában kitisztítottam az ellenõrzõ pontokat a fosztogatók táboráig, el is foglaltam de akkor sem jött senki, ahogy elmentem onnan már ismét a banditáké lett a tábor. Pedig a complete módal játszottam. Így aztán abba is hagytam. Ha esetleg tudna valaki egy olyan módot mondani a Clear Sky hoz amiben az ilyen hibákat kijavították és leírja a telepítési folyamatát akkor megköszönés neki.
Nincs még egy játék, aminek ilyen atmoszférája van.<#eljen>#eljen>
D9
Stalker PL
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Elindulsz, fényjelenség, teleport, megint mész, megkeresed a fényjelenséget, átmész, teleport, stb.
Iszonyatosan tetszett az a rész (is).
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
gamedata > configs > ui > ui_custom_msgs.xml