7720
    Jajj, azt annyira várom már. Emlékszem még a CS-se jött ki mikor elkezdték a fiúk, aztán azóta se sikerült még befejezni... Még a Priboy story volt nagyon jó, amit az eredeti SOC-ra csináltak. Eskü az alapján fejlesztették a cs-t és a COP-ot :D Legalábbis rengeteg ötletet vettek belőle szerintem :)
  • MiG man #7559
    Nekem lagg nélkül viszi ezt a legújabb 2.1 Full-t. SSAO kivételével minden fullon...
  • MiG man #7558
    Ezer köszi a belinkelt oldalért!
    Erről nem is tudtam!
  • bgabor
    Vicces de mindkettő jól működik csak nem vetted észre.

Az éjjellátók között a kontraszt és a jobb képfelbontás a különbség, amire magadtól rá nem jössz, ITT bemutatják mi a különbség a három között.

Az infravörös szenzor pedig csak a minitérképen jelöli az érzékelt ellenfeleket.
  • ntex
    Minél magasabb órajelű legyen a CPU, más nem igazán számít a S.T.A.L.K.E.R-eknek sajnos. Majd a Lost Alpha fog több magot használni ha végre egyszer megjelenik
  • ntex
    Kár hogy rohadtul mindegy mi van alatta mert csak egy magot használ a processzorból. A memórialimit meg 2-3GB. :)
    Anno leszedtem a 2.01 et vagy 2.02-őt, de annyira szétszedte a gépet, hogy inkább az sgm 2.2-őt toltam helyette.
  • MiG man #7553
    És rohadt nehéz. A kezdőponttól eljutni a Szkadovszkig sem egyszerű. Nekem az Assaulter a kedvenc karakterem, arany középút a képességekben.
  • Rony94
    Néztem róla már egy végigjátszást (még a korai verzióból) és a hangulat nagyon odavág.
  • MiG man #7551
    Én már elkezdtem néhányszor. Először a 2.0.1, aztán 2.0.2, utána 2.1 Beta, és most végre jöhet a Full verzsön! Én is nemrég szereztem be az FX procit és 8 giga ramot, hogy menjen rendesen. Mert kéri szépen ez a mod...
  • Rony94
    Amint lesz egy megfelelő gép, rongyosra játszom ezt a mod-ot. :)
  • MiG man #7549
    Nagyon szívesen! Mi Stalker fanok tartsunk össze!
  • scomcomputers
  • MiG man #7547
    Innen tudod, torrent fájlként is: http://www.miserymod.com/
    Stalker filefrontról lehúzható?
  • MiG man #7545
    Uraim, elkészült és letölthető a Misery 2.1 Full verzió!
  • Aborg
    Az a szines keret a tavcso alap tulajdonsaga a jatek elejetol. A sisakfeljavitas hatastalan, biztos bug lehet. Amugy van par a jatekban, peldaul:
    - ha valaki arra megy ahol pont vagyok akkor felretol mint egy buldozer
    - a kellektaram hiaba rendezgetem mert atkeveri, ha egy semleges bazison
    - csendes kommanozas lehetetlen, egy semleges bazison (ellenfelek jelolese sarga) 15-en vannak, egyet kozulok kessel elintezek ugy hogy garantaltan nem lathatta senki de rogton mindenki ellenseges lesz (ellenfelek jele voros) es tamadnak csapatostul
    - remekul latnak a sotetben ejellato nelkul is

Azert a kulso terek szepek, ezek miatt jatszottam vegig (vagyis majdnem vegig, a vege elott a celegyenesben allandoan kiesett a jatek de megneztem a jutobon mi lett a vege :)
  • genndy
    Nincs külön gomb, csak az N. Próbáltad úgy is hogy ellenséget/barátot nézel vele? Nem a körülöttük megjelenő keret a különbség?
    Vagy csak szimplán bugos, mintha hallottam volna ilyesmit is az éjjellátóról, de már homályosak az emlékeim.
  • Aborg
    Az ejellato fejlesztese a sisakban nem mukodik? Alapbol elso generacios volt, feljavitottam harmadik generaciosra de semmivel se jobb a kep, ugyan az mint volt. A masik sisakba meg tetettem infravoros erzekelot de az se mukodik. Az ejellatot az N gomb kapcsolja, van meg valami uzemmod atkapcsolo is vagy valami?
  • bajgunar
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ati karihoz HDAO kell.
    nVidia karihoz HBAO.
    SSAO egy elfogadható középút kb, se nem sokkal szebb, de nem is annyira gépzabáló. DX 10 alatti karid van, inkább ne piszkáld. Dx10 felett meg ne ssao-t tegyél, hanem akkor már hdao/hbao-t, mert szintén összeomolhat a game, ha ssao-ra teszed. Újratelepítés meg kár volt, user.ltx szerkesztéssel visszaálíltható.

• silenthunter13
    nem owp, owr original weapons reloaded
  • silenthunter13
    ja minden mentést törölni, new game!
  • silenthunter13
    nekem működik
  • silenthunter13
    igen
  • xFreex
    Öööö.... Ezt nem értem ... Az OWP az moddb-s.
  • silenthunter13
    Szuper! +OWR2
  • Aborg
    Koszi! Akkora kulonbseg nincs hogy ez miatt bankodjak :) Viszont az Atmosfear3 MOD-ot beraktam, csodas javulas, foleg ami a latotavolsagot illeti.
  • Hecker007
    Bal oldalt nincs SSAO jobb oldalt van:

• Aborg
    A grafikai beallitasokban mi az a SSAO mode? Nem tudom kiprobalni mert ha bekapcsolom nem indul tobbet a jatek es ujra kell telepitenem. Mi valtozik a bekapcsolas utan, mar akinel mukodik?
  • lammaer
  • zmok
    Ezennel megkövetlek: WAR.WAR NEVER CHANGES...
    Felraktam a DLC-ket, és nem rohantam végig a főszál mentén...
    Most is ezzel játszok, imádom!
  • Mr_no_NaMe
    gépem lemaradt:

2 giga ram 800 MHZ, 8800 GT, 2 GHZ E4400 proci
  • Mr_no_NaMe
    Én tegnap tettem fel a Misery 2.0át, azt hittem nem fogom tudni, de megcsináltam. Akinek akad, swapel annak kötelező: csekkdisz

Alig akadozik és megy szépen. Igaz, hogy kurva ronda, de legalább nem játszhatatlan. A mod amúgy hihetetlen hangulatos, 5 percenként halok.
  • lammaer
    Csak az eleje rohadt unalmas... amikor előre hátra rohanáltatják az embert a mocsár és a starthely között... aki azt kitalálta, be kéne dobni a mutánsok vermébe :D
  • Rony94
    SGM 2.2

Remélem ez már jobban fog tetszeni. Ebben temérdek új küldetés van. És plusz helyszínek is vannak. Szóval a szabadságérzet eléggé nagy.
  • kastil
    Miseryt 2.0 én is felraktam valamelyik nap. csak 4 giga ramom van, 50 fps-el fut skadovsknál maxon, csak iszonyat sokat akad meg töltés miatt, meg vagy 2-3 perc mire egyáltalán betölt. Arról nem is beszélve, hogy a fossá eröltetett SSAO miatt lófaszt nem látni, de ugy általában egyik modban sem se soc se cop-hoz. Hála istennek kikapcsolható.

Valaki tudna egy másik modot mondani cophoz, ami nem ennyire memoriaigényes? lehetőleg jó sok smart terrain/spawn legyen még, és elejétől adja a free play érzetet, ne unatkozzak
  • winky1993
    Valaki mondja már meg, hogy miután felraktam a Misery 2-t miért dob ki az x-rayengine hiba üzenettel!
  • Andule
    http://www.miserymod.com/?page_id=799

lehet innen könnyebb lesz.
  • tutituti
    pont most akartam linkelni,sajna még nem tudtam letölteni.
  • ozimak
    Ováóóóó :D El is felejtettem, kellemes meglepetés!!!