S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SGM2.2-vel még nem játszottam, ha segítséget akarsz és gyorsan akkor nézz át ide:CoP
sziasztok. az sgm22 tolom,de elakadtam.hogy kell az anomáliát használni helyesen,ami állítólag sötét völgybe dob,(csak agropomba sikerül teleportálnom)?elõre is kösz a segítséget.
Köszönöm a tanácsokat! Tetszik a mod nagyon csak fárasztó jó néhány helyen 😛
Kordonban is el kellett futni az pálya másik felébe hogy aztán vissza futhass! Rémálom!
Kordonban is el kellett futni az pálya másik felébe hogy aztán vissza futhass! Rémálom!
Nitro ládájába pakolj bele pisztolyokat, rossz ruhákat stb. Ha meg lesz a 80 javító készlet akkor nagyon olcsón fog javítani és fejleszteni. Amíg nincs meg a 80 addig ne fejlessz semmit mert úgy vettem észre, hogy az elhasználtat nem számolja a játék (sniper mod).
Sajnos ez az Sgm hátránya. Nem merném stabilnak mondani.
Nitro és Kardán majd olcsóbb lesz, ha eléred náluk a 80-as javítókészletet. Ha fent van a Gun Addon is a módhoz, akkor a pénz nem probléma. Az új fegyvereket jópénzért veszik meg az sgm kereskedõk. (Még a gránáttal tropáravágott fegyvert is megéri javítani és eladni, mert kb a javítás dupláját kóstálja a kereskedõnél.)
Nitro és Kardán majd olcsóbb lesz, ha eléred náluk a 80-as javítókészletet. Ha fent van a Gun Addon is a módhoz, akkor a pénz nem probléma. Az új fegyvereket jópénzért veszik meg az sgm kereskedõk. (Még a gránáttal tropáravágott fegyvert is megéri javítani és eladni, mert kb a javítás dupláját kóstálja a kereskedõnél.)
Igen, azóta már megvan, köszi. Viszont nevetségesen magasak az árak a kordonban a technikusnál, ja és az is idegesít, hogy a mocsárban kibugol a játék egy csomó helyszínnél 😛 pl: az öregtemplomnál, meg a híd alatti kis "tanyánál" is !
Nem tudom mennyit játszottál a moddal, de nem egybõl lesznek a helyükön, hanem csak egy bizonyos pont után, ahogy elõrehaladsz a játékban. Kordonban pl csak miután elfoglaltad az ATP-t és utána kell beszélned a csókával, aki a katonákkal lógott. Miután beszéltél vele õ küld majd a szerelõhöz aki ekkor megjelenik az elõõrsön. Mocsárban szintén miután elfoglaltad a géptelepet. Zatontól kezdve Kardán és a többiek már a helyükön lesznek.
Hali, az valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért van az, hogy leszedtem a sgm 2.2-t és nekem nincsenek technikusok a bázisokon, néztem végig játszásokat ott van?
Nem rossz, mondjuk ugyan az mint a spawn mod de azt már nem lehet leszedni!
Valaki tudna nekem küldeni egy Voron 1.1-et?
Próbáltam leszedni több helyrõl is, de az egyiken azt írta hogy nem elérhetõ, a másik csak annyit dobott hogy Fatal error...
Próbáltam leszedni több helyrõl is, de az egyiken azt írta hogy nem elérhetõ, a másik csak annyit dobott hogy Fatal error...
Már hogy értve melyik? Nem nagyon értem.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Aha értem. Köszi.
Kalibráló szerszámkészlet mód nélkül csak Pripyat-ben lesz, úgyhogy elég rendesen bele kell mászni a végigjátszásba (kb kétharmadáig). Itt fent a GYIK szerszámok résznél megtalálod ami kell.
Akarok írni róla egy tesztet, meg egy pár tippet és ahhoz gyüjtõk most éppen némi infot.
Skadovsk -ban a technikusnak kell vinni (a piásnak a hajón) kalibráló szerszám készletet a fegyverjavításokhoz. Tudja valaki hol találom?
Annyira nem akarom végig dúrni magam az egész játékon úgy nincs rá idõm.
Skadovsk -ban a technikusnak kell vinni (a piásnak a hajón) kalibráló szerszám készletet a fegyverjavításokhoz. Tudja valaki hol találom?
Annyira nem akarom végig dúrni magam az egész játékon úgy nincs rá idõm.
Szerintem a géped egy kicsit gyenge hozzá. Használtan tudsz venni már GTS 450 -et, proci -ból is jó lenne valami komolyabb. Ram -ból ha lehet 3gb kell bele. Ha 64 bit-es akkor min.4gb.
Én most ezzel játszok de csak a teszt kedvéért. Raktam fel hozzá azt a Complete mod-ot, elég szép lett. Egy picit érezhetõen lassan tölt be az elején de aztán semmi gond. És nem fagy ki. Még...
Én most ezzel játszok de csak a teszt kedvéért. Raktam fel hozzá azt a Complete mod-ot, elég szép lett. Egy picit érezhetõen lassan tölt be az elején de aztán semmi gond. És nem fagy ki. Még...
Sajnos azt nem tudom megmondani, mert eddig egyik SGM2.2-vel sem játszottam. Ha átnézel ebbe a topikba, szívesen elmondják a jártasabbak.
Call os Pripyat
Call os Pripyat
mi a kölönbség?
© spank309 Sigerous Mod 2.2 Enot is van. Készült hozzá fordítás is.
© ozimak rohadt egy oldal a moddb.com, nagyon véletlen szerû amikor engedi a letöltést. Marad a próbálkozás.
© ozimak rohadt egy oldal a moddb.com, nagyon véletlen szerû amikor engedi a letöltést. Marad a próbálkozás.
Eddig ez a mod (sgm2.2) tetszik a legjobban még nagyon az elején járok de már napok óta játszok vele, úgy érzem hosszadalmas lesz. A grafika lenyûgöz, az élményrõl meg ne is beszéljünk 😄
Jó látni hogy ennyien hasznát veszik 😊 <#eljen>#eljen>
isten vagy 😄
Nem az én érdemem.
A magyarítás készítõjének köszönjétek.
Én is most kezdtem az sgm-et és a magyarítás readmeje rengeteget segített a mod összerakásához.(Esetleg tudok alternatív linkeket adni a módok egy részéhez.)
A magyarítás készítõjének köszönjétek.
Én is most kezdtem az sgm-et és a magyarítás readmeje rengeteget segített a mod összerakásához.(Esetleg tudok alternatív linkeket adni a módok egy részéhez.)
A többiek nevében köszönöm! Én most jelenleg nem tolom, de mindenképpen köszönjük a munkát! <#eljen>#eljen>
Hali
SGM 2.2 magyarítás 537 Kb
http://data.hu/get/6104841/SGM2.2_magyaritas_v1.02.zip
Tölds le, csomagold ki, olvasd el a readmet. Abban benne van minden. Mit. Honnan. Milyen sorrendben.
SGM 2.2 magyarítás 537 Kb
http://data.hu/get/6104841/SGM2.2_magyaritas_v1.02.zip
Tölds le, csomagold ki, olvasd el a readmet. Abban benne van minden. Mit. Honnan. Milyen sorrendben.
Magyarításról nem tudok mit mondani 😞 Annyit tudok, hogy a vanillához készült, tehát elképzelhetõ, hogy moddal nem mûködik.
SGM 2.2 English all-in-one
Credits:
SGM Development team
Cromm Cruac
Tartalmazza:
SGM 2.2
Atmosfear 3
Absolute Nature 3
Weapons addon
Translation
http://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat/downloads/sgm-22-english-all-in-one
Credits:
SGM Development team
Cromm Cruac
Tartalmazza:
SGM 2.2
Atmosfear 3
Absolute Nature 3
Weapons addon
Translation
http://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat/downloads/sgm-22-english-all-in-one
Ja és felpakolnátok valahova a magyarosítást mert nem mûködik egyik link sem.
Én próbáltam igy is-ugy is. Az eredmény egy félig meddig magyar game. Amiben a párbeszédek bizonyos részei nem magyarok, hanem mindenféle szavak vannak rendszertelenül (elsösorban a misery és athmosfearhez kötödõek) elcsuszva, amikre kattintva ki is fagy szépen.. Így Nálam marad angolul a felirat..
sgm2.2 alapban benne van az af3? vagy azt külön kell feltenni hozzá? és ha igen milyen sorrendben és hol találom hozzá. Most vettem új gépet, kíváncsi vagyok mit ad... 😄 Köszi
Misery mod-nál meg lehet oldani valahogy, hogy a játékon belüli szövegek magyarul jelenjenek meg?
Sajnos ha a misery után felrakom a magyarítást nem indul el a játék, töltõképernyõn megfagy :S vagy próbáljam úgy hogy magyarítás aztán misery?
Sajnos ha a misery után felrakom a magyarítást nem indul el a játék, töltõképernyõn megfagy :S vagy próbáljam úgy hogy magyarítás aztán misery?
Akinek gyengébb a gépe az csak a Complete modot tegye fel texture pakkok nélkül. A SoC-hoz és a CoP-hoz is van Complete mod.
Én most a S.T.A.L.K.E.R. S.N.I.P.E.R.-t tolom. Az SGM2.2 Enot magyarítás jó hozzá. Innét torrentként gyorsan lelehet húzni. S.N.I.P.E.R.
Ehhez is combos gép kell😄
Én most a S.T.A.L.K.E.R. S.N.I.P.E.R.-t tolom. Az SGM2.2 Enot magyarítás jó hozzá. Innét torrentként gyorsan lelehet húzni. S.N.I.P.E.R.
Ehhez is combos gép kell😄
Nem sokkal ezelõtt éppen leírtam, hogy a Misery(is) tartalmazza az Atmosfear 3.0-t 😉 #7472 A magyarosításról kérdezd ntex kollégát, mivel õ készítette!
A Misery-ben benne van az Atmosfear(egy külön a Misery-hez készített változata a Misery FAQ szerint). A magyarításról nem tudok nyilatkozni, sosem használtam.
X570 Aorus Master | 5800X3D Kraken X62 | 32GB 4000CL18 Trident Z Neo | RTX3080 10GB STRIX White | 970 Evo Plus 500GB | 960 Evo 1TB | 2x WD10EZEX | Dark Power Pro 11 750W | Define R6 USB-C BO TG
Sziasztok ! Nemtudjátok, hogy fel lehet telepíteni a Misery mod + Misery patch 2 -re az Atmosfear 3-at ? Illetöleg még annyit, hogy a magyarositás jol müködik-e igy ezekkel.. Elõre is köszönöm a válaszokat.
Elég gáz. Bár a grafika nem is érdekel, nekem bõven elég lenne a játékélmény tuning, de ahogy nézem a grafikát és a textúrákat nem lehet kirobbantani belõle. Most azon gondolkodom, hogy felrakom a Shadows of Chernobylt, ott talán még van olyan modpack ami nincs agyontúráztatva grafikailag. Vagy nem tudom..
Persze, magának a WIN7-nek elég a 2 giga, de ha játszani is akarsz akkor már édeskevés... Ezt még maga a Microsoft is beismeri. Ha játszogatsz sûrûn akkor inkább XP-t tegyél fel, vagy szerezz be még legalább 2 giga RAM-ot! De a proci és a VGA is elég gyenge sajnos... ezzel a kombóval csak régebbi játékokat tudsz futtatni játszhatóan(min.30fps). Szóval dióhéjban sajnos nem elég a géped... <#shakehead>#shakehead>
Na nekem 1 perctõl a játékindítás alsóhangon 5-6 perc de lehet, hogy több.
Ha kivárom, és elindul, akkor még legalább 3 percre befagy az egész, és csak utána enged tovább, és onnantól pár másodpercenként full lefagy a játék egy másodpercre, és továbbmegy. Elég idegesítõ.
Mikor megláttam, hogy a srácnak 10 másodperc alatt betöltött, majdnem lementem hídba.
Ha kivárom, és elindul, akkor még legalább 3 percre befagy az egész, és csak utána enged tovább, és onnantól pár másodpercenként full lefagy a játék egy másodpercre, és továbbmegy. Elég idegesítõ.
Mikor megláttam, hogy a srácnak 10 másodperc alatt betöltött, majdnem lementem hídba.
Winfos7 fut :/ Bár nem látnám, hogy annyira lassú lenne, szerntem gyorsabb mint az xp. (elvileg 1,5 giga fölött már nem lassulhat)
Jó ezt bebuktam. Tegnap feltettem a complete modot, az sem jó. Ugyan úgy megy mint a misery. Nem tudom..grafikai tuning nélkül nem lehet ezeket feltenni?
Jó ezt bebuktam. Tegnap feltettem a complete modot, az sem jó. Ugyan úgy megy mint a misery. Nem tudom..grafikai tuning nélkül nem lehet ezeket feltenni?
Sajnos pedig valószínû, hogy a géped kevés hozzá 😞 A VGA-d legalább 4-5 éves és csak 256-os 😞 A proci meg csak 2.0gHz-es 😞
Ajánlott konfig az alapjátékhoz:
Szóval nem csodálom, hogy nem megyeget 😞 Sajnos a modok(fõleg a Misery) feljavítják a grafikát és kicserélik a textúrákat. Ezáltal kb. az ajánlott követelmény lép elõ minimumnak 😞 Ráadásul elég sok mod megköveteli, hogy "Full dynamic lighting"-ban futtasd a COP-ot. Tehát magas grafikai beállítások mellett, mivel arra optimalizálják a modokat és a textúrákat. Sajna a géped elég gyengusz 😞 És 2 giga RAM mellett remélem nem WIN7-et futtatsz 😊
Ajánlott konfig az alapjátékhoz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
2 GB RAM
512 MB DirectXŸ 9.0c compatible card / nVIDIAŸ GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon™ HD 4850
2 GB RAM
512 MB DirectXŸ 9.0c compatible card / nVIDIAŸ GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon™ HD 4850
Szóval nem csodálom, hogy nem megyeget 😞 Sajnos a modok(fõleg a Misery) feljavítják a grafikát és kicserélik a textúrákat. Ezáltal kb. az ajánlott követelmény lép elõ minimumnak 😞 Ráadásul elég sok mod megköveteli, hogy "Full dynamic lighting"-ban futtasd a COP-ot. Tehát magas grafikai beállítások mellett, mivel arra optimalizálják a modokat és a textúrákat. Sajna a géped elég gyengusz 😞 És 2 giga RAM mellett remélem nem WIN7-et futtatsz 😊
na kipróbáltam a miseryt. Kb fél óra volt egyáltalán elindítani. Sajnos csak dx9ben tudtam elindítani. Lövöldöztem kicsit mászkáltam kicsit, volt egy nukleáris viharom is. Szerintem kurva jó lenne a játék, csak ne töltene fél óráig.
Esküszöm, míg elindítom a játékot, és megkapom az irányítást 10!!! perc telik el. Hihetetlenül dög lassú, ráadásul swapel is mint az állat. 5 másodpercenként kimerevedik a kép egy pillanatra. Nagyon szarul megy a gépemen valamiért, pedig nincs annyira szar gépem szerintem.
8600 GTS, E4400 Proci, 2 giga ram. Vagy mi itt a gond? Játszhatatlan sajnos a játék így.
Esküszöm, míg elindítom a játékot, és megkapom az irányítást 10!!! perc telik el. Hihetetlenül dög lassú, ráadásul swapel is mint az állat. 5 másodpercenként kimerevedik a kép egy pillanatra. Nagyon szarul megy a gépemen valamiért, pedig nincs annyira szar gépem szerintem.
8600 GTS, E4400 Proci, 2 giga ram. Vagy mi itt a gond? Játszhatatlan sajnos a játék így.
Értem. Minden világos! Akkor mindenképpen a misery az én modom :]
Feltelepítettem a miseryt a patchel, de valamiért nem tudom a dinamic lightsot bekapcsolni. Folyton X-ray engine hibára hivatkozva kifagy. Kitörlöm az user.ltx filet, utána mûködik de elvesznek a beálíltásaim. Beállítom, utána megint kifagy. Wtf? Legújabb dx van fent :/
Feltelepítettem a miseryt a patchel, de valamiért nem tudom a dinamic lightsot bekapcsolni. Folyton X-ray engine hibára hivatkozva kifagy. Kitörlöm az user.ltx filet, utána mûködik de elvesznek a beálíltásaim. Beállítom, utána megint kifagy. Wtf? Legújabb dx van fent :/
A misery gyakorlatilag a legjobban kidolgozott és kivitelezett mod, ehhez kétség sem fér. Minden új benne, olyan mintha egy COP remake lenne. Viszont elég reális is. Már az elején ki kell választanod milyen kasztba mész(sniper,assault,stb.), ettõl függ hogy milyen fegyvert, hogy tudsz majd kezelni, mennyire leszel gyors, stb. Egyben a legnehezebb mod is. A zombik ebben a modban rohadt erõsek pl. 😊 Sokkal élethûbb az egész játék, mind grafikailag(mint azt a képeken láthattad) mind pedig játékmenetben. Tehát olyanoknak ajánlanám akik már végigvitték a COP-ot egyszer-kétszer de még nem unják az alaptörténetet, valamint szeretik a kihívásokat, szeretnek hardcore-ban játszani. 😊 Ha ezek igazak rád akkor 100% hogy tetszeni fog!
Az SGM már inkább olyanoknak készült akik sokszor végigvitték az alap COP-ot, és már újra vágynak. Új fegyók, küldetések,frakciók, helyszínek,stb.
Tehát szerintem elõször Misery aztán SGM és a többi 😊 Mindkettõhöz van azt hiszem Atmosfear 3.0 ami gyönyörû, élethû környezetet/idõjárást/égképet/kitörést kölcsönöz a játéknak. Szóval te döntesz!
Az SGM már inkább olyanoknak készült akik sokszor végigvitték az alap COP-ot, és már újra vágynak. Új fegyók, küldetések,frakciók, helyszínek,stb.
Tehát szerintem elõször Misery aztán SGM és a többi 😊 Mindkettõhöz van azt hiszem Atmosfear 3.0 ami gyönyörû, élethû környezetet/idõjárást/égképet/kitörést kölcsönöz a játéknak. Szóval te döntesz!
Köszi :]
Gondoltam rá, hogy felteszem ezt az SGM 2-es modot (7-8-9 lépésben), de ez a misery elég kidolgozottnak látszik.
Talán még annyit kérdezhetek, hogy az SGM 2.2 és a misery között játékélményben mi a különbség? A fegyverek újak, vagy újra vannak modellezve? Most telepítem a miseryt, csak aggódom, hogy nem lesz elég ez az 1 modocska.
Gondoltam rá, hogy felteszem ezt az SGM 2-es modot (7-8-9 lépésben), de ez a misery elég kidolgozottnak látszik.
Talán még annyit kérdezhetek, hogy az SGM 2.2 és a misery között játékélményben mi a különbség? A fegyverek újak, vagy újra vannak modellezve? Most telepítem a miseryt, csak aggódom, hogy nem lesz elég ez az 1 modocska.