S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Összességében azért látom, hogy bejön az SGM. Ez a szaladgálás elfog maradni. Hamarosan jön Zaton és ott majd garantálom, hogy lefog esni az állad, annyira változatosak lettek a küldetések!
Szerintem is jól eltalálták a lopakodós taktikázást. És igen jó kis csúzlikat lehet találni amikkel élvezet lesz a kivitelezés 😊
Ntex-nek igaza van, az Alpha Squad-ról. IGEN BRUTÁL cuccokban vannak. Miután bekapcsoltam és 2 km-rõl kaptam egy fejlövést... nos most így második nekifutásra még nem mertem bekapcsolni 😄 Majd, ha egy picit táposabb lettem.
Hamarosan Zatonba érkezel, és kösd fel a gatyát Stalker! 😄
A kitöréssel kapcsolatos észrevételünkre annyi fejlemény van, hogy a Add_Fix_SGM_2_2 foltozással került bele a játékba olyan elem ami hivatkozik az atmosfear fájljaira. Valami hasonlót bogoztam ki GSC fórumról.
Összességében azért látom, hogy bejön az SGM. Ez a szaladgálás elfog maradni. Hamarosan jön Zaton és ott majd garantálom, hogy lefog esni az állad, annyira változatosak lettek a küldetések!
Szerintem is jól eltalálták a lopakodós taktikázást. És igen jó kis csúzlikat lehet találni amikkel élvezet lesz a kivitelezés 😊
Ntex-nek igaza van, az Alpha Squad-ról. IGEN BRUTÁL cuccokban vannak. Miután bekapcsoltam és 2 km-rõl kaptam egy fejlövést... nos most így második nekifutásra még nem mertem bekapcsolni 😄 Majd, ha egy picit táposabb lettem.
Hamarosan Zatonba érkezel, és kösd fel a gatyát Stalker! 😄
A kitöréssel kapcsolatos észrevételünkre annyi fejlemény van, hogy a Add_Fix_SGM_2_2 foltozással került bele a játékba olyan elem ami hivatkozik az atmosfear fájljaira. Valami hasonlót bogoztam ki GSC fórumról.
Szaladgálásra sztem nincs megoldás, ez mindenkinek kínja, de fogd fel úgy hogy addig is barangolsz 😊 Én valahogy mindig találok újdonságot a játékban a mászkálások során 😄
CS-hez nem nagyon csináltak nagyobb modokat, amit érdemes rajta kipróbálni az az OGSM v1.7 vagy nem tudom melyik a legfrissebb (GSC fórumon vannak linkek hozzá) vagy a frakcióharcokra kihegyezett modot: "The Faction Wars".
Lost Alpha még mindig készül, úgy volt hogy most májusban kijön de kitolták a dátumot valamikor 2012 második felére... Az eddigi legnagyobb szabású mod, gondolom tökéletesre akarják csinálni, érthetõ 😊
Am az SGM menüben nem Lost Alpha van hanem Alpha Squad, és valóban az egy 3-6 fõbõl álló osztag amit random spawnol (idõben és helyben is) a zónába a játék és egybõl a te keresésedre indulnak, elõbb utóbb össze fogsz velük találkozni valahol (nem tudom az új területeken is portyáznak vagy nem), készülj kemény harcra, mert egy kilométerrõl kilõnek 2 találattal, elég tápos cuccaik vannak...
CS-hez nem nagyon csináltak nagyobb modokat, amit érdemes rajta kipróbálni az az OGSM v1.7 vagy nem tudom melyik a legfrissebb (GSC fórumon vannak linkek hozzá) vagy a frakcióharcokra kihegyezett modot: "The Faction Wars".
Lost Alpha még mindig készül, úgy volt hogy most májusban kijön de kitolták a dátumot valamikor 2012 második felére... Az eddigi legnagyobb szabású mod, gondolom tökéletesre akarják csinálni, érthetõ 😊
Am az SGM menüben nem Lost Alpha van hanem Alpha Squad, és valóban az egy 3-6 fõbõl álló osztag amit random spawnol (idõben és helyben is) a zónába a játék és egybõl a te keresésedre indulnak, elõbb utóbb össze fogsz velük találkozni valahol (nem tudom az új területeken is portyáznak vagy nem), készülj kemény harcra, mert egy kilométerrõl kilõnek 2 találattal, elég tápos cuccaik vannak...
Törölt felhasználó
Hát nem lehet rá rakni hangtompítót, szal felejtõs a P90 😊
Mondjuk király volt, mert este érkeztem meg Swampba és az elsõ poszton ugye banditák voltak. De nem láttak el 2 méterre se. Én meg elkezdtem lámpa nélkül a sötétbõl leszedegetni õket egy hangtompítós MP 7-essel. Aminek semmi hangja nincsen. Csak forgolódtak, azt se tudták mi van. Úgy éreztem magam mint a predátor XD. Am nagyon hangulatos a játék, tetszik hogy a hangtompító figyelembe van véve, mert ha hangoskodok, egybõl tudják merre vagyok.
Na de jöjjön a negatív kritika, amire lehet hogy vannak megoldások.
Ugye van az a küldi mikor este meg kell támadni cordonban a garázst, vagy nem is tudom hogy hívták azt a socba meg a cs-be. A lényeg hogy hozzám vágnak egy maszkot, "ami különleges, mert bele van építve egy éjjellátó". Mondom de zsír, már az elején látni fogok! Hát nem láttam... Szar se volt benne... Na de mind1, ez a kisebbik baj.
De az hogy a modderek, úgy próbálnak 1 hetes játék idõt összehozni, hogy végigharcolom magam a cordonon, visszaküldenek a kezdõpontra, hogy beszéljek meg valamit, aztán megint a kordon vége. Aztán végig harcolom magam a fél swampon és utána megint vissza kell menni a cordon elejére, ahonnan megint elküldenek a swampba, hogy hozzál valami szart és vidd neki vissza a kezdõpontra. Hát most itt járok de a tököm már nagyon tele van a rohangálással, rendesen elbassza az egész játék hangulatát. Olyan feelingem van, mint a Far Cry 2-be, hogy utazok-utazok, fél perc harc, aztán megint utazok-utazok, megint fél perc harc. Basszus ha kilóméter hiányom van, kimegyek és futok a valóságban, semmi kedvem nincs maratont csinálni 50 kilónyi cuccal a zónába virtuálisan...
Ja igen, arról nem is beszélve, hogy végig küzdöttem magam a cordonon, mindenhol stalkerek meresztik a seggüket, nyugodtan lehet mindenfele járni, erre visszajövök a swampból és mi fogad? Még az egeret meg se fogtam, de már le is karatézott néhány snork. Mondom WTF???? Újratöltöm, mondom, gyorsan elszaladok, ugy nem tudnak rámugrani, nem fog kibaszni velem a játék. Hát futok át a sorompón nyomomban néhány nyáladzó snorkkal akik éppen kung fu rugásokkal akarnak kinyírni, mint egy kibaszott Bruce lííí és szemben velem ott áll 3 bandita és nyomják belém kollektívan az olmot. Hát mire sikerült innen kimásznom, eltelt pár próbálkozásba, de mondom ez van itt nem voltak stalkerek, miután átmentem a swampba. De hogy a pálya többi részén is csak mutánsok és banditák fogadtak!? Úgy kellett átsprintelni... Mégis mennyire reális ez, hogy alig léptem le 1 napja, még ott verték a hátam, hogy "milyen király vagyok", mert miattam ujra a stalkerek az urak a cordonon és arra jövök vissza, hogy mindenhol mutánsok, zombik, meg banditák??? Nonszensz...
Remélem valahogy ki lehet hagyni ezeket a szaladgálásokat, de én senkit nem találtam, akinek teleport funkciója lenne...
Meddig kell még így szaladgálni?
Am még hiányolom a mellék küldiket, késõbb gondolom az eredeti COP-os pályákon lesznek olyanok is?!
Am ezeket leszámítva igen hangulatos és jó mod. Megint olyan feelingem van, mint anno a Priboy Story-nál. Azt se tudtam letenni.... Kár hogy a CS-hez nem csináltak ilyen szintû modokat. Vagy csak én nem tudok róla?!
Azt nem tudjátok, hogy a SOC-hoz elkészült-e végülis a lost alpha mod? Mert anno még nagyon csinálták, de már nem követtem forumon õket, hogy mi lett a végük.
Ja és még egy utolsó a lost alphaból. Itt bekapcsoltam a lost alpha modot, ami elvileg az lenne, hogy véletlen szerûen megtámadnak speckó egységek, amik csak az én zacskómra pályáznak. Na még senkivel nem taliztam, ez mûködik?
Mondjuk király volt, mert este érkeztem meg Swampba és az elsõ poszton ugye banditák voltak. De nem láttak el 2 méterre se. Én meg elkezdtem lámpa nélkül a sötétbõl leszedegetni õket egy hangtompítós MP 7-essel. Aminek semmi hangja nincsen. Csak forgolódtak, azt se tudták mi van. Úgy éreztem magam mint a predátor XD. Am nagyon hangulatos a játék, tetszik hogy a hangtompító figyelembe van véve, mert ha hangoskodok, egybõl tudják merre vagyok.
Na de jöjjön a negatív kritika, amire lehet hogy vannak megoldások.
Ugye van az a küldi mikor este meg kell támadni cordonban a garázst, vagy nem is tudom hogy hívták azt a socba meg a cs-be. A lényeg hogy hozzám vágnak egy maszkot, "ami különleges, mert bele van építve egy éjjellátó". Mondom de zsír, már az elején látni fogok! Hát nem láttam... Szar se volt benne... Na de mind1, ez a kisebbik baj.
De az hogy a modderek, úgy próbálnak 1 hetes játék idõt összehozni, hogy végigharcolom magam a cordonon, visszaküldenek a kezdõpontra, hogy beszéljek meg valamit, aztán megint a kordon vége. Aztán végig harcolom magam a fél swampon és utána megint vissza kell menni a cordon elejére, ahonnan megint elküldenek a swampba, hogy hozzál valami szart és vidd neki vissza a kezdõpontra. Hát most itt járok de a tököm már nagyon tele van a rohangálással, rendesen elbassza az egész játék hangulatát. Olyan feelingem van, mint a Far Cry 2-be, hogy utazok-utazok, fél perc harc, aztán megint utazok-utazok, megint fél perc harc. Basszus ha kilóméter hiányom van, kimegyek és futok a valóságban, semmi kedvem nincs maratont csinálni 50 kilónyi cuccal a zónába virtuálisan...
Ja igen, arról nem is beszélve, hogy végig küzdöttem magam a cordonon, mindenhol stalkerek meresztik a seggüket, nyugodtan lehet mindenfele járni, erre visszajövök a swampból és mi fogad? Még az egeret meg se fogtam, de már le is karatézott néhány snork. Mondom WTF???? Újratöltöm, mondom, gyorsan elszaladok, ugy nem tudnak rámugrani, nem fog kibaszni velem a játék. Hát futok át a sorompón nyomomban néhány nyáladzó snorkkal akik éppen kung fu rugásokkal akarnak kinyírni, mint egy kibaszott Bruce lííí és szemben velem ott áll 3 bandita és nyomják belém kollektívan az olmot. Hát mire sikerült innen kimásznom, eltelt pár próbálkozásba, de mondom ez van itt nem voltak stalkerek, miután átmentem a swampba. De hogy a pálya többi részén is csak mutánsok és banditák fogadtak!? Úgy kellett átsprintelni... Mégis mennyire reális ez, hogy alig léptem le 1 napja, még ott verték a hátam, hogy "milyen király vagyok", mert miattam ujra a stalkerek az urak a cordonon és arra jövök vissza, hogy mindenhol mutánsok, zombik, meg banditák??? Nonszensz...
Remélem valahogy ki lehet hagyni ezeket a szaladgálásokat, de én senkit nem találtam, akinek teleport funkciója lenne...
Meddig kell még így szaladgálni?
Am még hiányolom a mellék küldiket, késõbb gondolom az eredeti COP-os pályákon lesznek olyanok is?!
Am ezeket leszámítva igen hangulatos és jó mod. Megint olyan feelingem van, mint anno a Priboy Story-nál. Azt se tudtam letenni.... Kár hogy a CS-hez nem csináltak ilyen szintû modokat. Vagy csak én nem tudok róla?!
Azt nem tudjátok, hogy a SOC-hoz elkészült-e végülis a lost alpha mod? Mert anno még nagyon csinálták, de már nem követtem forumon õket, hogy mi lett a végük.
Ja és még egy utolsó a lost alphaból. Itt bekapcsoltam a lost alpha modot, ami elvileg az lenne, hogy véletlen szerûen megtámadnak speckó egységek, amik csak az én zacskómra pályáznak. Na még senkivel nem taliztam, ez mûködik?
Szerintem ez érdekelne.
Pl. engem idegesített, hogy az iránytû osztása eltakarta a nyilat, hogy merre is van az arra.
gamedata/textures/ui/ui_actor_hint_wnd zipet kicsomagolod ide:
gamedata/textures/ui
Akkor ilyen lesz:
Találtam hasonló jelzéseket a P90-nel kapcsolatban, de semmi használható megoldás.
De gondolom már rég nem használod a pityut. 😊
Pl. engem idegesített, hogy az iránytû osztása eltakarta a nyilat, hogy merre is van az arra.
gamedata/textures/ui/ui_actor_hint_wnd zipet kicsomagolod ide:
gamedata/textures/ui
Akkor ilyen lesz:
Találtam hasonló jelzéseket a P90-nel kapcsolatban, de semmi használható megoldás.
De gondolom már rég nem használod a pityut. 😊
Törölt felhasználó
Hát kerestem, de a fájlban nem volt fatal error-os rész. Lehet felülírta azóta az új játék...
A log fájlban kukkancs már bele.
Win 7 esetén itt van:
C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\logs\xray_xyz.log
Megnyitod és a legvégén FATAL ERROR utáni rész kellene, ha van.
Win 7 esetén itt van:
C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\logs\xray_xyz.log
Megnyitod és a legvégén FATAL ERROR utáni rész kellene, ha van.
Törölt felhasználó
P90-re akartam felrakni a kaliberéhez való silencert, aztán mivel láttam hogy nem engedi, be akartam zárni a táskámat és kifagyott. Hiba üzi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
xrEngine.exe caused BREAKPOINT in module "c:\games\steam\steamapps\common\stalker call of pripyat\bin\xrCore.dll" at 001B:0058E12E, xrDebug::backend()+174 byte(s)
User Message:
----------------------------------------
Expression : anm
Function : attachable_hud_item::anim_play
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\player_hud.cpp
Line : 325
Description : model has no motion alias defined
User Message:
----------------------------------------
Expression : anm
Function : attachable_hud_item::anim_play
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\player_hud.cpp
Line : 325
Description : model
Azaz! 😊
arra a tabletta cuccra gondolsz ami úgy mûködött hogy bevetted mikor jött a kitörés, összeestél és a kitörés után magadhoz tértél élve a puszta közepén?
Lehet találni bõven. Jutalmúl is fogsz kapni.
(mobilrol vagyok és nem jut eszembe anak a vacaknak a neve)
(mobilrol vagyok és nem jut eszembe anak a vacaknak a neve)
Egy tipp: Ha egy készüléked van és kénytelen voltál elhasználni a kitörés túlélese érdekében. Készíts egy "nagy" mentést. Bár én sosem jártam úgy, hogy kifogytam. Biztos ami biztos.
Csak a kordon ilyen zizis.
Csak a kordon ilyen zizis.
Törölt felhasználó
Nekem is ugyanez a problémám van. Lehet hogy valami bug. Illetve valószínû, ha neked nincs ilyen gondod. Am más modokban és stalkerekben nekem is mindig mûködtek a búvóhelyek.
Törölt felhasználó
Közben rájöttem hogy mire gondolsz. Az az a szer amibõl az alap COP-ban csak 3 db volt egész játékba. Most ellõttem az egyetlent ami van. kíváncsi vagyok, honnan fogok beszerezni, mert most még senki nem árul olyat...
Hát furcsa, én nem emlékszem hogy cordonban nekem bármikor lett volna gondom a kitörésekkel.
Törölt felhasználó
Sidorovich régi lakhelyén én is voltam, ott is nyekk volt nekem. Akkor kipróbálom azt a készüléket 😊
Arra gondolsz ahol robbantani kellett az ajtót?
Szerintem az sem funkcionál menedékként. Pont arra jártam mikor elkapott a kitörés. Lementem túlélni, de ugyan úgy hatott rám a sugárzás. Kénytelen voltam használni egyet a túlélõ készülékbõl.
A kordonban csak ilyen készülékkel sikerült túlélnem.
Szerintem bug, vagy nálam valami nem passzol.
Szerintem az sem funkcionál menedékként. Pont arra jártam mikor elkapott a kitörés. Lementem túlélni, de ugyan úgy hatott rám a sugárzás. Kénytelen voltam használni egyet a túlélõ készülékbõl.
A kordonban csak ilyen készülékkel sikerült túlélnem.
Szerintem bug, vagy nálam valami nem passzol.
De van - ahol régen a bolt volt, a fõútról lefordulva keresztül kell menni a falun, és egészen a végén miután a házak közül kiér az ember, ott van a lejárat a bunkerbe.
Jó kérdés. 😊 A kordonban nem találtam alkalmas helyet.
Van nálad egy kis készülék amit kitöréskor használva túléled. K i s egykockás hengeres valami.
Van nálad egy kis készülék amit kitöréskor használva túléled. K i s egykockás hengeres valami.
Törölt felhasználó
Hova tudok a faluban a blowout elõl elbújni? Még a CS és a SOC után kivülrõl fujom a falu összes föld alatti rejtekhelyét és már mindenhova bemásztam, azt leszámítva, hogy folyamatosan lõnek rám, de csak nem találom a "sheltert".... Ráadásul a feladatjelzõ a falu kellõs közepére mutat a csupasz területre, ahol még semmi sincs. Hova tudnék elbújni? Mindig kinyír a kurva kitörés és idegesít...
Én szerintem felverem a hálózsákom és majd holnap folytatom a Zóna barangolását.
Remélem jól fut a mod? Majd jöhet egy kis élménybeszámoló. 😉
Remélem jól fut a mod? Majd jöhet egy kis élménybeszámoló. 😉
köszi setchoo a segítséget tovább tudtam lépni a cordon elsõ küldetésében!
Nekem is ciril betûs az nem próbléma.
Egészen pontosan:
atmosfear2.1\data\sounds\blowout\ambient\blowout\ mappa tartalmát így rakd be a játékba.
Call of Pripyat\gamedata\sounds\ambient\blowout\
Egészen pontosan:
atmosfear2.1\data\sounds\blowout\ambient\blowout\ mappa tartalmát így rakd be a játékba.
Call of Pripyat\gamedata\sounds\ambient\blowout\
Törölt felhasználó
Kicsit konkretizálhatnád, hogy mégis melyik fájlokat hova másoljam, mert én ezzel találkoztam és ezt tettem:
leszedtem a atmosphere 2.1-et. Elõször láttam, hogy a soundon belül van 3 mappa, csak a blowoutból az ambient mappát akartam bemásolni, de nem volt blowout mappa a telepített könyvtárba így a gamedata\sound\ könyvtáron belülre bemásoltam blowoutként. Így nem ment, így az egész sound könyvtárat bemásoltam, de úgy se jó. Azonban lehet az a hiba, hogy a SGM2.2 a hang könyvtárakat valahogy így nevezte el:
Äðóãàÿ
Áîíóñû
Âåñåëàÿ
Gondolom ez a 3 mappa ciril betûvel lett volna írva, de nem ismeri a gép. És mivel 3 mappa van a atmosphere 2.1-ben is, lehet hogy pont ezek lennének azok?! Viszont a ciril betûs mappán belül a fájlok is ugyan ilyen krix kraxok. Te melyiket másoltad és hova, hogy nincs ilyen hiba?
leszedtem a atmosphere 2.1-et. Elõször láttam, hogy a soundon belül van 3 mappa, csak a blowoutból az ambient mappát akartam bemásolni, de nem volt blowout mappa a telepített könyvtárba így a gamedata\sound\ könyvtáron belülre bemásoltam blowoutként. Így nem ment, így az egész sound könyvtárat bemásoltam, de úgy se jó. Azonban lehet az a hiba, hogy a SGM2.2 a hang könyvtárakat valahogy így nevezte el:
Äðóãàÿ
Áîíóñû
Âåñåëàÿ
Gondolom ez a 3 mappa ciril betûvel lett volna írva, de nem ismeri a gép. És mivel 3 mappa van a atmosphere 2.1-ben is, lehet hogy pont ezek lennének azok?! Viszont a ciril betûs mappán belül a fájlok is ugyan ilyen krix kraxok. Te melyiket másoltad és hova, hogy nincs ilyen hiba?
Törölt felhasználó
XD pont most akartam bedobni a kérdést az éterbe, mert ezt csinálja XD
A Myseriben én is pislogtam mint birka a bográcsban. (zombik csak fejlövés)
Még annyit az elõzõ hozászolásomhoz Ha a kitörés elõtt kidob a játék akkor ezt kell tenned:
Az atmosfear 2.1-bõl a gamedata\sounds\ambient\ mappát másold át a játék gamedata mappájába.
Azt ne kérdezd, hogy miért hivatkozik az atmosfear fájlaira, mikor nincs is feltelepítve. :S
Még annyit az elõzõ hozászolásomhoz Ha a kitörés elõtt kidob a játék akkor ezt kell tenned:
Az atmosfear 2.1-bõl a gamedata\sounds\ambient\ mappát másold át a játék gamedata mappájába.
Azt ne kérdezd, hogy miért hivatkozik az atmosfear fájlaira, mikor nincs is feltelepítve. :S
Törölt felhasználó
Köszi! Sztem leszedem ezt a Myserit, mert piszok nehéz. Kivettem 600 megányi texturát a modból és ment szépen, minden hiba nélkül, csak télleg élvezhetetlenül nehéz. Gondoltam átnézem az eredeti stash-ek megvannak-e. Meg is voltak, csak fele annyi cucc volt benne, mint amennyi kellett volna. Arról nem is beszélve, hogy 6-7 elsõsegély csomag kell ahhoz, hogy az életemet ujra töltsem. Elég nonszensz. Jó hogy nem mûtõ orvost kell a hátizsákomban vinni... Na mind1. Megnézzük ezt az SGM 2.2-õt 😊
Azóta egy picit változtattam a lépéseken, mert saját kárán tanul az ember. Jelenleg így tolom: (STABIL!!!)
1. SGM 2.2
2. SGM_2.2_fixed_19.03
3. Add_Fix_SGM_2_2
4. New artefacts mod 3.0 beta
5. Monsters2.2
6. 2,2 guns
7. 2.2 guns patch
8. 2.2 English trans
Semmi grafikai cucc nincs benne.
Jó vadászatot Stalker! 😉
1. SGM 2.2
2. SGM_2.2_fixed_19.03
3. Add_Fix_SGM_2_2
4. New artefacts mod 3.0 beta
5. Monsters2.2
6. 2,2 guns
7. 2.2 guns patch
8. 2.2 English trans
Semmi grafikai cucc nincs benne.
Jó vadászatot Stalker! 😉
Törölt felhasználó
Am most pont azzal próbálkozok, hogy kiszedegetek ezt azt az atmospher modból, mert tuti az adja be nekem is. Tudsz az sgm2.2-höz olyan telepítési sémát, ahol nem kerül bele az atmosphere? Engem sose érdekelt a tuning környezet, mindig mástól voltam elhalva.
De ha jól látom, ebbõl a hsz-dbõl csak a 12-es atmosphere modokat kell kihagynom és megy is a gamma 😄
De ha jól látom, ebbõl a hsz-dbõl csak a 12-es atmosphere modokat kell kihagynom és megy is a gamma 😄
Ha felakarod rakni az SGM 2.2 és valami kérdésed lenne, nyugodtan szólj. Annyira szétberheltem már! 😊 Van is egy jó stabil telepítési sémám.
Új fegyverek, szörnyek és képzõdmények.
Az atmosfeart teljes mértékben instabillá tette nálam a modot. De ahogy leszürtem más fórumokról az SGM 2.2-vel sok esetben nem stabil az atmosfear.
A történet nagyon tetszik! Jól kibövítették az alap sztorit.
Új fegyverek, szörnyek és képzõdmények.
Az atmosfeart teljes mértékben instabillá tette nálam a modot. De ahogy leszürtem más fórumokról az SGM 2.2-vel sok esetben nem stabil az atmosfear.
A történet nagyon tetszik! Jól kibövítették az alap sztorit.
Misery nem tesz bele szinte semmi plusz küldit vagy területet, csak mocskosul megnehezíti a játékot. SGM 2.2 viszont tele van új questekkel és a régi stalkerekbõl átemeltek pár területet is
Az SGM- sokkal jobban módosítja a játék menetet. Próbáltam a Miseryt és ég és föld a kettõ között a különbség. Szerintem sokkal jobb az SGM!
Az Atmosfer mod nálam is betette a kaput a gépnek. 😊
Az Atmosfer mod nálam is betette a kaput a gépnek. 😊
Törölt felhasználó
Ha jól látom az SGM 2.2 is módosítja a játék menetet. Neked mi a tapasztalatod? Ez vagy a misery gyilkolja jobban a gépet? csak azért kérdezem, mert akkor a miseryt hanyagolom és megnézem ezt az SGM 2.2-t
A faluban nyugatra van egy pincelejáró. Miután megpróbáltad kinyitni adja tovább a küldetést. Szintén a faluban a piros színû háznak a pincéjében találod a robbanószert.
hali! sgm 2.2 kellene segitség ,nem tudok tovább menni a cordonbol, nem találom tamerlane testét elvileg valami ilyesmi lenne a küldetés?
Törölt felhasználó
Hát sajnálatos módon még mindig csinálja a xrengine a leállást, csak most olyan hiba üzenettel, hogy nincs elég tároló kapacitás a következõ le futtatásához: All spawn. Am a ködös dolog bejött, el tûnt, bár nekem abban a file-ban konkrétan az atmospher 3 beállításaihoz voltak értékek, nem zatonhoz vagy valamelyik pályához.
Esetleg erre a npc és karakter betöltésre valami tipp, hogy lehetne csökkenteni a számukat? Sztem ezt már nem lehet állítani, de ha esetleg mégis, akkor osszátok meg velem. Köszi!
Esetleg erre a npc és karakter betöltésre valami tipp, hogy lehetne csökkenteni a számukat? Sztem ezt már nem lehet állítani, de ha esetleg mégis, akkor osszátok meg velem. Köszi!
Törölt felhasználó
Jónak tûnik, köszi a tippet, majd kipróbálom és jelzek, hogy sült-e a téma vagy sem!
Keresd meg ezt:
gamedata\configs\environment\dynamic_weather_graphs.ltx
Pl.:
;ZATON
clear = 0.5
partly = 0.45
foggy = 0
veryfoggy = 0
cloudy = 0.05
rain = 0
thunder = 0
clear = 0
partly = 0
foggy = 0.3
veryfoggy = 0.1
cloudy = 0.2
rain = 0.2
thunder = 0.2
min_good=3
max_good=4
min_bad=2
max_bad=3
Ez Zaton idõjárás sémája. foggy = 0 veryfoggy = 0 elvileg ekkor nem lesz ködöd Zatonba. Ez alapján a többi pálya név alatt is 0 legyen a két érték.
Mindenféleképpen készíts biztonsági mentést.
Ez csak egy ötlet, nem biztos, hogy beválik.
gamedata\configs\environment\dynamic_weather_graphs.ltx
Pl.:
;ZATON
clear = 0.5
partly = 0.45
foggy = 0
veryfoggy = 0
cloudy = 0.05
rain = 0
thunder = 0
clear = 0
partly = 0
foggy = 0.3
veryfoggy = 0.1
cloudy = 0.2
rain = 0.2
thunder = 0.2
min_good=3
max_good=4
min_bad=2
max_bad=3
Ez Zaton idõjárás sémája. foggy = 0 veryfoggy = 0 elvileg ekkor nem lesz ködöd Zatonba. Ez alapján a többi pálya név alatt is 0 legyen a két érték.
Mindenféleképpen készíts biztonsági mentést.
Ez csak egy ötlet, nem biztos, hogy beválik.
Törölt felhasználó
Biztos hogy a mod fogja vissza a gépet, mert ilyen problémám elõtte nem volt. Senki nincs benne a moddolásban annyira, hogy meg tudja mondani nekem, hogy szedjem ki a ködöt?
Betöltöttem egy korábbi állást és jó messzire elkerültem a Janov állomást. Eddig stabilak a mentéseim. Úgy tûnik, hogy akkor ott a Janovnál valami bugzott.
A Misery modba be van építve az atmosfear 3. Az tud durva ködöt csinálni 😊
Nálam is komoly teljesítmény vissza esést okozott. A gamedata mappát nevezd át pl. gamedata1-re. Akkor csak a "natur CoP fog elindulni. Szaladgálj egy kicsit a játékban és, ha jobb, akkor valószínû, hogy az atmosfear fogja meg a géped.
Csak egy tipp, hátha. 😊
Nálam is komoly teljesítmény vissza esést okozott. A gamedata mappát nevezd át pl. gamedata1-re. Akkor csak a "natur CoP fog elindulni. Szaladgálj egy kicsit a játékban és, ha jobb, akkor valószínû, hogy az atmosfear fogja meg a géped.
Csak egy tipp, hátha. 😊
Törölt felhasználó
Hali, az elõzõ kérdésemre, nem tud senki valami megoldást? Esetleg szedjem le az absolute nature modot és akkor nem lesz annyi köd? Csak mert sztem attól akad ki a memória...
Igen, próbáltam, de az is rövidesen korruptá válik.
Én jártam. 😞
Töltsd be másik mentést.
Töltsd be másik mentést.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mitõl lehet az, hogy korrupttá válik a mentésem? Janov állomás közelében mászkáltam és gyors mentés után kiírja, hogy korrupt a mentésem töltsek vissza egy régebbit. Ha visszatöltöm a "korrupt" mentést kifagy.
Elsõnek egy bandita halálával próbáltam összekapcsolni az állomás közvetlen közelében, de nem.
Valaki járt már igy?
Elsõnek egy bandita halálával próbáltam összekapcsolni az állomás közvetlen közelében, de nem.
Valaki járt már igy?
nekem ez 2 ismételgetett mondatnak tûnik
Van magyarítás?<#conf>#conf>
A játék nem használ 2GB-nál több memóriát, szóval elvileg hiába szabadítasz fel neki pár száz megát. Ha akad a játék az valszeg mástól lesz, valami fogja a gépet szvsz. Nézd meg hogy indítás után nincs e valami futó alkalmazás ami CPU%-ot visz
Nálam ezzel a módszerrel sokkal stabilabban fut a játék atmosfear moddal. (HD 4850, 4gb ram)
Gép újraindít. Feladatkezelõben a háttérben futó egyébb programok bezárása. Gyakorlatilag egy "csupasz" win. Stalker indít.
Nálam ez megoldást jelentet a stabilabb futás érdekében.
pl. amint alindítottam a böngészõt azzal együtt elindult a háttérben egy rakás támogató program. A játék meg élvezhetetlen módon belassult.
vagy ha egy winampon kellett osztozkodnia attól beájult.
Gép újraindít. Feladatkezelõben a háttérben futó egyébb programok bezárása. Gyakorlatilag egy "csupasz" win. Stalker indít.
Nálam ez megoldást jelentet a stabilabb futás érdekében.
pl. amint alindítottam a böngészõt azzal együtt elindult a háttérben egy rakás támogató program. A játék meg élvezhetetlen módon belassult.
vagy ha egy winampon kellett osztozkodnia attól beájult.