S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most viszont baj van. valami szörnyeg kellet alvás közbe kinyirni de mikor betöltött oda a pálya, meszebb 3-an lövödlöztek felénk de nem ellenség votl, valszeg csak hülye mi lötte a szörnyed pedig nem is a küldetés része. én meg lelõttem õket mert ne lödözzenek ránk😄 erre szakál beközölte hogy lezárnak mindent mert lövödözés van és most nem tudok bemenni a hajóba. meddig nem tudok bemenni? vagy töltsem vissza a pályá?😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itt emgtalálod:
http://stalker.wikia.com/wiki/Eye
A szem képzõdmény valahogy így néz ki:
Mint egy marhanagy vöröses-sárga vízcsepp.
Szem képzõdményt Zatonban 3 helyen találhatsz.
1. Bojler anomália
2. Az égõ falu a domb tetején
3. Cirkusz anomália (ez a leg valószínûbb, de nem biztos, mivel random dobja õket a game.)
Egyébként nem csak te vadászol a keresett képzõdményre, hanem egy másik stalker csoport is. Némi idõ elteltével (max 24h in game)a küldi frissül és egy térképjelölés jelenik meg ami a csoportot jelöli. Tõlük is megszerezheted a képzõdményt, hogy szépszerével, vagy erõszakkal az csak rajtad áll. (Megjegyzem, hogy nekem a két szép szememért még soha nem adták oda)<#rolleyes>#rolleyes>
Kis szerencsével a visszaúton belefutnak egy csoport mutánsba, vagy banditába és utána már csak ki kell fosztani földi hamvaikat. Ja és akinél a képzõdmény van annál álltalában van 1 Veles detektor is ami már minden képzõdményt kimutat, csak az anomáliákat nem. Azt sajna csak a Svarog teszi.
Kis angoltudással a
http://stalker.wikia.com/wiki/S.T.A.L.K.E.R.:_Call_of_Pripyat
oldalon mindent megtalálsz.
Szem(tûz képzõdmény)
Kolobok:
Nem tudom hol van a kémrepülõ.<#nemtudom>#nemtudom>
Valaki mondja el!!!
Elõre is köszönöm.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#integet2>#integet2>
Az Agroprom underground résznél amikor felmegyek a létrán,(miután kinyírtam a tûz anomáliát és a zombikat) egy helyiségbe lépek ahonnan egy ajtó vezet ki. De abban a pillanatban ahogy közelebb lépek az ajtóhoz CTD... Mindenféle grafikus beállításon ezt csinálja. Ott valami nem stimmel. <#szomoru1>#szomoru1> Pedig tényleg jónak néz ki <#szomoru1>#szomoru1> Már próbáltam kiteleportálni is,a GOTZ-al,egyszer sikerült is,de utána két három lépés után megint kifagyott. <#nemtudom>#nemtudom> Bosszantó...
bakvarnyu: Rá vagyok "szokva" a BF3-ra is,de most ehhez volt kedvem 😊
Felraktam gépemre a Call of Pripyatot, a menü szépen be is jön de hogy elindítanám a játékot fogja magát és lefagy.
A kinfig bõven jó a játéknak, javítások is rajta vannak (már amit találtam hozzá neten) és fõleg eredeti játék.
Valami ötelet esetleg mit hagytam ki vagy mi hiányozhat neki?
Konkrétan akkor fagy le mikor a nehézségi szintet választanám ki.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ettõl függetlenül imádom az összes részt. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kb. 2004-ben láttam meg az elsõ cikket errõl a játékról, már akkor tudtam, ha ez valaha kijön nagyot fog ütni, és végül nem is csalódtam semmiben.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : ... call of pripyat\gamedata\scripts\sound_theme.script:651: bad argument #2 to 'random' (interval is empty)
Na WTFITS????
set_sound_play. Wrong sound theme
Na ez melyik hanghiba miatt van? Az ambientes blowout hangokat már úgy látszik sikerült pótolni most helyette ez van....
@Kont: ha van vmi hibaüzenet, pár szót gépelj be belõle a googleba, sokszor egyszerû és gyors eredményt ad.
tudtok segiteni?
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
d:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\mod_crash_log.txt
megtaláltam és itt vannak benne értelmes hibák, szal lehet hogy ez az. Majd kiderül ha lesz idõm és kipróbálom. Kösszi!
szeretném megtudni, hogy a az sgm modnak hol vannak a mentései! Fel akarom rakni a laptopra is, csak az a baj, hogy ha jól tudom, nem elég a mentéseket átrakni, hanem kell pár fájl is pluszba. Valaki leírná melyikek azok és hol vannak? Elõre is köszi!
Plusz egy ismerõs javasolta, létezik vmi mod amivel a sima fallout 3 és a new vegas "összeköthetõ", akkor aztán tényleg nagy a cucc. Részleteket nem tudok, de tán a gugli segít.
Amúgy a két játék sztem teljesen más, nem is érdemes összehasonlítani õket. Mindkettõnek megvan a maga nagyon jó hangulata, én nem sajnáltam volna kihagyni a fallout3-at 😊