S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Nekem is volt ilyen 😊 Én újrakezdtem,de am nem kell sokat várni és újra be tudsz menni a szkadovszkra! Nekem volt olyan is,hogy mutánsok jelentek meg,zombik,ilyesmi 😊 Zavaró tud lenni 😊
akyyy
mind1. ujrakezdtem, szereztem medvéd igy okkal könyebb..
most viszont baj van. valami szörnyeg kellet alvás közbe kinyirni de mikor betöltött oda a pálya, meszebb 3-an lövödlöztek felénk de nem ellenség votl, valszeg csak hülye mi lötte a szörnyed pedig nem is a küldetés része. én meg lelõttem õket mert ne lödözzenek ránk😄 erre szakál beközölte hogy lezárnak mindent mert lövödözés van és most nem tudok bemenni a hajóba. meddig nem tudok bemenni? vagy töltsem vissza a pályá?😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hát ez a képfeltöltés nem valami jól sikerült.

Itt emgtalálod:

http://stalker.wikia.com/wiki/Eye

A fa tetején egy kolobok van. Alapból Echo detektorod van, ami nemsokat ér, csak a képzõdmény távolságát jelöli. A fa tetején lévõ kolobokhoz legaláb Medve detektor kell vagy jobb.
A szem képzõdmény valahogy így néz ki:

Mint egy marhanagy vöröses-sárga vízcsepp.

Szem képzõdményt Zatonban 3 helyen találhatsz.
1. Bojler anomália
2. Az égõ falu a domb tetején
3. Cirkusz anomália (ez a leg valószínûbb, de nem biztos, mivel random dobja õket a game.)

Egyébként nem csak te vadászol a keresett képzõdményre, hanem egy másik stalker csoport is. Némi idõ elteltével (max 24h in game)a küldi frissül és egy térképjelölés jelenik meg ami a csoportot jelöli. Tõlük is megszerezheted a képzõdményt, hogy szépszerével, vagy erõszakkal az csak rajtad áll. (Megjegyzem, hogy nekem a két szép szememért még soha nem adták oda)<#rolleyes>
Kis szerencsével a visszaúton belefutnak egy csoport mutánsba, vagy banditába és utána már csak ki kell fosztani földi hamvaikat. Ja és akinél a képzõdmény van annál álltalában van 1 Veles detektor is ami már minden képzõdményt kimutat, csak az anomáliákat nem. Azt sajna csak a Svarog teszi.

Kis angoltudással a
http://stalker.wikia.com/wiki/S.T.A.L.K.E.R.:_Call_of_Pripyat
oldalon mindent megtalálsz.

akyyy
szoval az a baj hogy szerezzem meg azt a szemet, amit nem tudom hogy micsoda és hol van, de van ötletem, ez van a fa tetején de nncs ott semmi. gondolom amig nincs detekrorom addig nem látom az artifaktorokat, de ahoz, hogy az legyen át kell mennem a második pályára és törldik a küldetés... mit csinálok rosszul? kezdem elõrõl a játékot ?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
nekem ott nagyon nincs semmi ilyen, de még ilyen bigyóm sincs, lehet amiatt nem látom?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ozimak
Szemetet? Talán "szemet" nem? A képzõdmény pedig ott kell,hogy legyen a fa tetején,ha jól emlékszem "kolobok" a neve és az az egyik képzõdmény amit Garrynek kell vinni a tudósok bunkerébe.
Szem(tûz képzõdmény)
Kolobok:
akyyy
a csontváznál elvileg van valami képzõdmény a fa teteén, de én nem találtam semmit. hol van?

akyyy
sszakálnak kell vinnem egy szemetet. de mit fogad el? ez gy elég sza 😄

el tud valaki küldeni a játékhoz egy olyan mod-ot ahol több új fegver lesz ?
Jupiter bal felsõ sarkában a vasúti alagút tetején, mássz fel a dombra
A Call of Pripyat-ba van.

Valaki tudna segíteni!!!
Nem tudom hol van a kémrepülõ.<#nemtudom>
Valaki mondja el!!!
Elõre is köszönöm.<#worship><#worship><#worship>
<#integet2>

ozimak
Szuper kis mod lenne ez,ha tudnék vele játszani 😊😞
Az Agroprom underground résznél amikor felmegyek a létrán,(miután kinyírtam a tûz anomáliát és a zombikat) egy helyiségbe lépek ahonnan egy ajtó vezet ki. De abban a pillanatban ahogy közelebb lépek az ajtóhoz CTD... Mindenféle grafikus beállításon ezt csinálja. Ott valami nem stimmel. <#szomoru1> Pedig tényleg jónak néz ki <#szomoru1> Már próbáltam kiteleportálni is,a GOTZ-al,egyszer sikerült is,de utána két három lépés után megint kifagyott. <#nemtudom> Bosszantó...
ozimak
Köszönöm szépen! <#worship> Pont jókor,kipróbáltam ezt a "Dead City 4.80" modot is,de az meg nincs teljesen lefordítva 😞 Így hiába volt abban is több helyszín,pl. nincsenek jelölve az ugrási pontok 😞 Meg egy csomó szöveg nem volt lefordítva oroszról, így csak találgatva nyomogattam a választ 😊 Épp most akartam leszedni mert így nem jó. Szuper akkor lesz mit feltenni helyette <#eljen>
bakvarnyu: Rá vagyok "szokva" a BF3-ra is,de most ehhez volt kedvem 😊
Way to Pripyat:

Nézd végig a topikot, ott van minden ami kell hozzá
Üdv mindenki.
Felraktam gépemre a Call of Pripyatot, a menü szépen be is jön de hogy elindítanám a játékot fogja magát és lefagy.
A kinfig bõven jó a játéknak, javítások is rajta vannak (már amit találtam hozzá neten) és fõleg eredeti játék.
Valami ötelet esetleg mit hagytam ki vagy mi hiányozhat neki?
Konkrétan akkor fagy le mikor a nehézségi szintet választanám ki.
bakvarnyu
Ezért kell rászokni a multiplayer játékokra,azoknak sosincs vége <#vigyor1>]

ozimak
Az SGM-en kívül tud valaki mondani nekem olyan modot,ami változtat a single kampányon? Itthon vagyok betegszabin és mivel az alapot és az SGM-et is legalább 5x-5x végigvittem,jó lenne valami más is már 😊 Vagy ha ilyen nincs akkor az SGM és a Complete modokon kívül,van más mod amivel érdemes foglalkozni? Ami le tudja kötni az embert ennyi Stalkerezés után is? 😊 Köszönet a segítségért!<#worship>
én a játék hoz letöltöttem a reloaded 7 mdot de nem tudom ,hogy kell feltelepíteni aki tudja kérem mondja meg
Hát nem is mondtam hogy rossz...

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

szerintem kurva jó lett a CS utolsó pályája, a zene is tökéletesen illik hozzá, és jó pörgõs.

Igen, ezt én is észrevettem hogy a Call of Pripyat-ot eléggé megkönnyítették az elõzõ részekhez képest. Bár ha õszinte akarok lenni, igazából egyik rész sem túlságosan nehéz ha rendesen gondolkodik, taktikázik az ember, de a Shadow of Chernobyl és Clear Sky fináléját még a legprofibb játékosokat is megizzasztja ami azért egy kicsit kibaszás volt szerintem. Oké hogy ez már a játék vége, de eléggé leromboló érzés mikor játszol-játszol, tökre élvezed a játékot, aztán bumm, itt ez a hardcore finálé. A CoP ilyen szempontból jó mert ott a finálé is élvezetesen nehéz csak.

Ettõl függetlenül imádom az összes részt. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Ez egy jo kép az ormányosról.Nekem a Shadow of Chernobil Pripiaty város részlet jobban bejött.Maga a jaték is sokkal több helyszint tartalmaz., meg szerintem nehezebb is hamarabb kimúlik az ember.Amúgy a Gauss puska király!
bakvarnyu
Ja, ez lehet az, vagy ilyesmi<#vigyor1>. Complete mod-ot tettem fel, abban lehet, hogy másképp néz ki. Minden barlangba ott vannak és veszett gyorsan neked ugrálnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Pripyat átjáróban is egy ilyen intézte el az egyik havert.Hiába próbálkoztam, nem tudtam megvédeni.Mondjuk el is adtam mindent, hogy tudjak védõruhát venni, így alig maradt lõszer.

Kb. 2004-ben láttam meg az elsõ cikket errõl a játékról, már akkor tudtam, ha ez valaha kijön nagyot fog ütni, és végül nem is csalódtam semmiben.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Herold
Azt könnyû elintézni. Mikor ugrik feléd, félreállsz, megfordulsz és le tudod lõni.

Herold
A szipkákról beszél, csak azokon valami védõsisak van.

Baseball sapkás? Te biztos hogy a STALKER-el játszottál? 😄

bakvarnyu
Most vittem végig, ez a rész is hatalmas volt mint a többi. Kicsit lehetett volna kevesebb a lövöldözés,és több sima felfedezés küldetés ahol nem támad semmi. Mikor mész le egy sötét helyre már tudhatod, hogy hamarosan a nyakadba fog ugrálni valami szar <#vigyor1>Legjobban azt a négykézláb mászó baseball sapkás szörnyet utáltam.

Törölt felhasználó
OK 😄
mcmoha
Probald meg atnevezni vagy kitorolni a "sound_theme.script"-et. Marhara nem ertek hozza ugyhogy csak ovatosan.😊

Törölt felhasználó
Na valaki tipp?
Törölt felhasználó
Na most fél órán belül 3szor dobott ki és utolsónak sikerült elcsípni a hibaüzit is.
Expression : !m_error_code
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : ... call of pripyat\gamedata\scripts\sound_theme.script:651: bad argument #2 to 'random' (interval is empty)

Na WTFITS????
Törölt felhasználó
Ez így van, de én valami .mdmp fájlokat láttam. Most megtaláltam a rendes log file-t, de olyan hosszú, hogy én nem nézem végig, az tuti....
Törölt felhasználó
Volt egy olyan fagyásom, hogy a gép nem jutott el a hibaüzenetig, viszont a logfájlt megírta, ezt üzente:

set_sound_play. Wrong sound theme , npc<45472>

set_sound_play. Wrong sound theme , npc<48717>

set_sound_play. Wrong sound theme , npc<45472>

Na ez melyik hanghiba miatt van? Az ambientes blowout hangokat már úgy látszik sikerült pótolni most helyette ez van....
mcmoha
Azt a .log file-t a jegyzettomb is megnyitja azt hiszem.<#fejvakaras>

Jaja, a "nem megy a játék" az kevés... 😊

@Kont: ha van vmi hibaüzenet, pár szót gépelj be belõle a googleba, sokszor egyszerû és gyors eredményt ad.

Törölt felhasználó
Ez alapjáték vagy moddolt? Kéne valami plusz info, hogy milyen hibával dob ki, ezt meg egy hibaüzenetben kapod, mikor kidob a játék
Kontrakcio
sziasztok. Gondoltam újra elkezdem de állandóan befosik nekem x-ray engine hibával... kitöröltem a loggot de továbbra is, mikor beakarom tölteni a pályát... sztem még anno megoldottam vhogy a problémát de azóta elfelejtettem hogyan 😞

tudtok segiteni?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Törölt felhasználó
Na ott ahol irtad volt log fájl, de azt valamivel kéne dekódolni, viszont itt:
d:\Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\mod_crash_log.txt
megtaláltam és itt vannak benne értelmes hibák, szal lehet hogy ez az. Majd kiderül ha lesz idõm és kipróbálom. Kösszi!
mcmoha
C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\logs; itt van elvileg

Törölt felhasználó
És ilyen crash vagy bugreportot nem készít mellékesen a progi, ha nem tudom megnézni azt az ablakot, amit kidob mikor hibával lép ki a játék?
Én 64 bites Windows 7-en játszom (4GB RAM) és nálam speciel nem fagy rendszeresen, mondjuk ez asztali gép. Elõfordult hogy kidobott egyszer kétszer de nem jellemzõ. Így én semmiképp nem fognám az oprendszerre, laptopon lehet nem érzi magát annyira jól mert úgy tudom másnak is volt már rossz. A játék meg amúgy eléggé erõforrás igényes.
Törölt felhasználó
Köszi a tippet, minden jó, csak egy problémám van. A mostani laptopon amin nyomnám, Win 7 van és rendszeresen kidob XrEngine hibával. Tudom bugtrappet kéne olvasni, de annyira meghall a gép, hogy vagy feladat kezelõben ki kell nyírnom a folyamatot, hogy tovább tudjak menni, sõt még egyszer totál le is fagyott az OP. Tököm tele van ezzel a win 7-el, esküszöm az XP stabilabb, de öcsém gépe és nem akarja hogy rakjak fel XP-t. Valaki találkozott ilyen szintû fagyással vagy hibával? Hogy tudnám megnézni máshogy a bugreportot? Mert így sose fog kiderülni mi a kínja...
Törölt felhasználó
Jól van, köszi, kipróbálom!
Mûködnek magukba a mentések is csak akkor asszem elveszik a rangod pl. De ha jól tudom akkor a gamedata\configs\mod_parameters\save_data mappában tárol még valamit amit ugyanoda kell majd visszatenni
Törölt felhasználó
Senki?
Törölt felhasználó
Szevasztok!

szeretném megtudni, hogy a az sgm modnak hol vannak a mentései! Fel akarom rakni a laptopra is, csak az a baj, hogy ha jól tudom, nem elég a mentéseket átrakni, hanem kell pár fájl is pluszba. Valaki leírná melyikek azok és hol vannak? Elõre is köszi!
Jó az a fallout, nemtom a kolléga mit érzett pontosan hogy csak "ennyi volt"... teljesen korerkt, jó hosszú, fõleg ha még a DLCket is felteszed hozzá.

Plusz egy ismerõs javasolta, létezik vmi mod amivel a sima fallout 3 és a new vegas "összeköthetõ", akkor aztán tényleg nagy a cucc. Részleteket nem tudok, de tán a gugli segít.

Amúgy a két játék sztem teljesen más, nem is érdemes összehasonlítani õket. Mindkettõnek megvan a maga nagyon jó hangulata, én nem sajnáltam volna kihagyni a fallout3-at 😊