7720
  • ntex
    Még bő két óra és tölthető lesz a Misery 2.0 :)

http://www.moddb.com/mods/stalker-misery
  • Shield
    SGM2.2-vel még nem játszottam, ha segítséget akarsz és gyorsan akkor nézz át ide:CoP
  • zibi1
    sziasztok. az sgm22 tolom,de elakadtam.hogy kell az anomáliát használni helyesen,ami állítólag sötét völgybe dob,(csak agropomba sikerül teleportálnom)?előre is kösz a segítséget.
  • winky1993
    Köszönöm a tanácsokat! Tetszik a mod nagyon csak fárasztó jó néhány helyen :P
    Kordonban is el kellett futni az pálya másik felébe hogy aztán vissza futhass! Rémálom!
  • Shield
    Nitro ládájába pakolj bele pisztolyokat, rossz ruhákat stb. Ha meg lesz a 80 javító készlet akkor nagyon olcsón fog javítani és fejleszteni. Amíg nincs meg a 80 addig ne fejlessz semmit mert úgy vettem észre, hogy az elhasználtat nem számolja a játék (sniper mod).
  • xFreex
    Sajnos ez az Sgm hátránya. Nem merném stabilnak mondani.

Nitro és Kardán majd olcsóbb lesz, ha eléred náluk a 80-as javítókészletet. Ha fent van a Gun Addon is a módhoz, akkor a pénz nem probléma. Az új fegyvereket jópénzért veszik meg az sgm kereskedők. (Még a gránáttal tropáravágott fegyvert is megéri javítani és eladni, mert kb a javítás dupláját kóstálja a kereskedőnél.)
  • winky1993
    Igen, azóta már megvan, köszi. Viszont nevetségesen magasak az árak a kordonban a technikusnál, ja és az is idegesít, hogy a mocsárban kibugol a játék egy csomó helyszínnél :P pl: az öregtemplomnál, meg a híd alatti kis "tanyánál" is !
  • xFreex
    Nem tudom mennyit játszottál a moddal, de nem egyből lesznek a helyükön, hanem csak egy bizonyos pont után, ahogy előrehaladsz a játékban. Kordonban pl csak miután elfoglaltad az ATP-t és utána kell beszélned a csókával, aki a katonákkal lógott. Miután beszéltél vele ő küld majd a szerelőhöz aki ekkor megjelenik az előőrsön. Mocsárban szintén miután elfoglaltad a géptelepet. Zatontól kezdve Kardán és a többiek már a helyükön lesznek.
  • winky1993
    Hali, az valaki meg tudja nekem mondani, hogy miért van az, hogy leszedtem a sgm 2.2-t és nekem nincsenek technikusok a bázisokon, néztem végig játszásokat ott van?
  • xFreex
    Erre gondolsz?
  • winky1993
    Nem rossz, mondjuk ugyan az mint a spawn mod de azt már nem lehet leszedni!
  • Hecker007
    igen, mikor próbáltam akkor nem volt jó, most már megy, köszi!
  • xFreex
    Ezt próbáltad?
  • Hecker007
    Valaki tudna nekem küldeni egy Voron 1.1-et?
    Próbáltam leszedni több helyről is, de az egyiken azt írta hogy nem elérhető, a másik csak annyit dobott hogy Fatal error...
  • Shield
    Bocs, a havas kép tévesztett meg a videó képén, azt hittem hogy új modot tettél fel.
  • Örült kutya
    Már hogy értve melyik? Nem nagyon értem.
  • Shield
    Ez melyik játék?
  • Örült kutya
    Aha értem. Köszi.
  • xFreex
    Kalibráló szerszámkészlet mód nélkül csak Pripyat-ben lesz, úgyhogy elég rendesen bele kell mászni a végigjátszásba (kb kétharmadáig). Itt fent a GYIK szerszámok résznél megtalálod ami kell.
  • Örült kutya
    Akarok írni róla egy tesztet, meg egy pár tippet és ahhoz gyüjtők most éppen némi infot.
    Skadovsk -ban a technikusnak kell vinni (a piásnak a hajón) kalibráló szerszám készletet a fegyverjavításokhoz. Tudja valaki hol találom?
    Annyira nem akarom végig dúrni magam az egész játékon úgy nincs rá időm.
  • Örült kutya
    Szerintem a géped egy kicsit gyenge hozzá. Használtan tudsz venni már GTS 450 -et, proci -ból is jó lenne valami komolyabb. Ram -ból ha lehet 3gb kell bele. Ha 64 bit-es akkor min.4gb.
    Én most ezzel játszok de csak a teszt kedvéért. Raktam fel hozzá azt a Complete mod-ot, elég szép lett. Egy picit érezhetően lassan tölt be az elején de aztán semmi gond. És nem fagy ki. Még...
  • kelly1
  • Shield
    Sajnos azt nem tudom megmondani, mert eddig egyik SGM2.2-vel sem játszottam. Ha átnézel ebbe a topikba, szívesen elmondják a jártasabbak.
    Call os Pripyat
  • spank309
    mi a kölönbség?
  • Shield
    © spank309 Sigerous Mod 2.2 Enot is van. Készült hozzá fordítás is.

© ozimak rohadt egy oldal a moddb.com, nagyon véletlen szerű amikor engedi a letöltést. Marad a próbálkozás.
  • spank309
    Eddig ez a mod (sgm2.2) tetszik a legjobban még nagyon az elején járok de már napok óta játszok vele, úgy érzem hosszadalmas lesz. A grafika lenyűgöz, az élményről meg ne is beszéljünk :D
  • ntex
    Jó látni hogy ennyien hasznát veszik :)
  • spank309
    isten vagy :D
  • xFreex
    Nem az én érdemem.
    A magyarítás készítőjének köszönjétek.
    Én is most kezdtem az sgm-et és a magyarítás readmeje rengeteget segített a mod összerakásához.(Esetleg tudok alternatív linkeket adni a módok egy részéhez.)
  • ozimak
    A többiek nevében köszönöm! Én most jelenleg nem tolom, de mindenképpen köszönjük a munkát!
  • xFreex
    Hali

SGM 2.2 magyarítás 537 Kb
    http://data.hu/get/6104841/SGM2.2_magyaritas_v1.02.zip

Tölds le, csomagold ki, olvasd el a readmet. Abban benne van minden. Mit. Honnan. Milyen sorrendben.
  • ozimak
    Magyarításról nem tudok mit mondani :( Annyit tudok, hogy a vanillához készült, tehát elképzelhető, hogy moddal nem működik.
  • ozimak
    SGM 2.2 English all-in-one

Credits:

SGM Development team
    Cromm Cruac

Tartalmazza:

SGM 2.2
    Atmosfear 3
    Absolute Nature 3
    Weapons addon
    Translation

http://www.moddb.com/games/stalker-call-of-pripyat/downloads/sgm-22-english-all-in-one
  • spank309
    Ja és felpakolnátok valahova a magyarosítást mert nem működik egyik link sem.
  • ToMM23
    Én próbáltam igy is-ugy is. Az eredmény egy félig meddig magyar game. Amiben a párbeszédek bizonyos részei nem magyarok, hanem mindenféle szavak vannak rendszertelenül (elsösorban a misery és athmosfearhez kötödőek) elcsuszva, amikre kattintva ki is fagy szépen.. Így Nálam marad angolul a felirat..
  • spank309
    sgm2.2 alapban benne van az af3? vagy azt külön kell feltenni hozzá? és ha igen milyen sorrendben és hol találom hozzá. Most vettem új gépet, kíváncsi vagyok mit ad... :D Köszi
  • Hecker007
    Misery mod-nál meg lehet oldani valahogy, hogy a játékon belüli szövegek magyarul jelenjenek meg?
    Sajnos ha a misery után felrakom a magyarítást nem indul el a játék, töltőképernyőn megfagy :S vagy próbáljam úgy hogy magyarítás aztán misery?
  • Shield
    Akinek gyengébb a gépe az csak a Complete modot tegye fel texture pakkok nélkül. A SoC-hoz és a CoP-hoz is van Complete mod.

Én most a S.T.A.L.K.E.R. S.N.I.P.E.R.-t tolom. Az SGM2.2 Enot magyarítás jó hozzá. Innét torrentként gyorsan lelehet húzni. S.N.I.P.E.R.
    Ehhez is combos gép kell:D
  • ozimak
    Nem sokkal ezelőtt éppen leírtam, hogy a Misery(is) tartalmazza az Atmosfear 3.0-t ;) #7472 A magyarosításról kérdezd ntex kollégát, mivel ő készítette!
  • kisdudeEe #7481
    A Misery-ben benne van az Atmosfear(egy külön a Misery-hez készített változata a Misery FAQ szerint). A magyarításról nem tudok nyilatkozni, sosem használtam.