S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltöltöttem inkább Rapidra...

SGM 2.2 hun v1.02
Nem tudom mit tökölnek már ennyit egy 500kb-os fájlal...
Marfy
Mikor lesz elérhetõ? 😊

UPDATE!

v1.02:

- Apróbb pontosítások a feladatokban.
- Néhány újabb szöveg javítás (by LeoDelux)
- Quest header javítva a "Magánnyomozás" questben.
- auto-mentés neve a mutánsok támadásánál javítva
- Fegyver nevek átírva az igazi nevekre.

Letöltés: SGM 2.2 magyarítás v1.02 (ha még nem elérhetõ próbáld késõbb)

Lassan Pripyatba érek, eddig nem találtam semmi súlyosabb hibát a fordításban. Ha mégis találtok jelezzétek.
Húúúúú, most olvasom, hogy mit írtam. <#nevetes1>
Természetesen NEM volt szívem rájuk lõni!!!<#banplz>

D9

ozimak
Hát igen...<#whatever> Mikor anno én is sokat hallottam,hogy STALKER így STALKER úgy... aztán mondtam magamba:
"Megnézem már ezt a STALKER-t,ha annyira mondják..."
Hát szerintem a SoC elsõ pályája már meg is fogott 😊 Azonnal átjött az "atmoszféra" 😊 Tényleg nagyon bele tudja magát élni az ember! Egy teljesen más világ. Veszélyes,sejtelmes,érdekes,misztikus,fantasztikus, kreatív,és elragadó!
Üdv köreinkben, Stalker <#eljen>
Sziasztok!
Még új vagyok a Zónában, csak pár hónapja kezdtem bele a játékba.<#alien2>
Lehet, hogy fordítva vagyok bekötve, de én a CoP-al kezdtem, utána jött a Clear Sky, most SoC-al játszom, és ez tetszik a legjobban. <#smile>

Mondjuk pár dolgot belecsempésznék az utóbbi két részbõl...

Hihetetlen atmoszférája van a játéknak!

A Jupiter üzem felé ballagtam, és megláttam, hogy egy vérszopó, és egy kiméra is arra felé halad.Szorosan egymás mellett mentek.Úgy nézett ki, mintha valaki a kutyáját sétáltatná...<#nevetes1>
Gyorsan elõvettem az RPG-t...., de volt szívem rájuk lõni. (Olyan "idilli" volt.)<#smile>
Nos....., ekkor szippantott be a Zóna. <#smile>

(Bocs, kicsit hosszú lett a hsz!)

D9

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Újabb frissítés!

v1.01:

- Néhány még hiányzó task feladat mondat pótlása magyarra (by LeoDelux)
- String hiba az egyik párbeszédben (Cordon - fõparancsnok), nem magyarításból fakadó hiba hanem a mod fejlesztõi hibáztak a "\gamedata\configs\gameplay\dialogs_escape.xml" -ben. Javítva lett.

Letöltés: http://bit.ly/OmGGUX

Elnézést mindenkitõl :U

Az elõzõ verziókat mindig törlöm ilyenkor a tárhelyrõl szóval a régebbi verziók linkjei nem élnek ha megjelenik egy új verzió.
Loál János
<#smile><#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

ozimak
Köszönjük a sok munkát amit belefektetsz! <#worship><#worship><#worship>
Mindenképpen ki fogom próbálni magyarul is <#vigyor>
Magyarítás frissítés!

v1.0:

- A maradék szövegek fordítása megtörtént (by LeoDelux), amennyire lehetett õket fordítani. Így már (elvileg) 100%-ban magyar szöveggel játszható a mod.
- Bagoly (Owl) által árult rejtekhelyek helyszínszövegeinek pótlása.
- Fõ küldetésszál: Dr. Makovetsky párbeszédének korrigálása.
- Néhány egyéb apró javítás.

Egyéb, nem a magyarítással kapcsolatos javítások:
- a P90 és M249 egyik hiányzó animációja által okozott CTD-k javítása.

Letöltés: http://bit.ly/NfP5Ze

Még mindig lehetnek késõbb frissítések, szóval figyeljétek a fórumot néha addig is. A hibákat ha találtok továbbra is várom ide vagy az email címemre. Köszi, jó játékot mindenkinek.
ÚJ MAGYARÍTÁS VERZIÓ! v0.95.1

Changelog:
v0.95.1: Tremor (Reszketeg) quest line hiányzó szövegeinek javítása, korrigálása.

http://www.gamefront.com/files/21950869/SGM2.2_magyar%C3%ADt%C3%A1s_v0.95.1.zip

Folyamatosan javítom a talált hibákat, szóval lesz frissítés még.
Sigerous Mod 2.2 magyarítás:

http://bit.ly/M7AsrC
Mármint angolosításból csinálom aminek egy része google-translated és azt nem lehet magyarra fordítani értelmesen sajna mert keszekuszák az eredeti mondatok.

Ellenben ha lenne itt valaki aki perfect oroszból és van kedve segíteni összeszedem neki a lefordítandó mondatokat 😊
Sigerous Mod 2.2 magyarítás közeleg, ha érdekel valakit (igaz nem mindenhol lesz magyar mert a google translation miatt pár helyen egyszerûen nem lehet lefordítani a szöveget de jobb lesz a semminél) 😊
helo az aknákhoz ha lassan közelitesz felszedi igy apránként utat tudtsz csinálni magadnak.
Törölt felhasználó
Köszi, sok felesleges mászkálástól kiméltél meg 😊
Aki nem akarja keresni a military cargo-t a swamps-ban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom mennyit haladtál benne inkább leírom az egészet:
Szóval ha a Machine Yard-ra bejutottál az aknakeresõvel és kipucoltad a banditáktól majd átkutattad a 6 military-s holttestet az épületeknél akkor el kell menni a Pumping Stationre beszélni a szerelõvel aki adja a detektort. Ez kell hozzá mindenképp mert nélküle nem lehet megtalálni a cuccot. Ha megvan ez is akkor ha ránézel a térképre, legfelül és pont középen van egy kisiklott vonat, oda kell menni (A Clear Sky introja is itt játszódott), pár bandita õrzi a helyet meg jó pár akna, a cargo fent van a vagonban amibe be lehet menni.

Ha megvan felveszed, el kell vinni egy ügynöknek, majd kapod a küldit hogy menj Zatonba. Az átjáró ugyanott van ahol az elõbb a cuccot találtad, csak még feljebb kell menni, a gond annyi hogy 4 sor akna akadályozza az átjutást, a nagy sziklákon viszont át lehet ugrálni ügyesen (elõbb a jobboldalon majd át a bal oldali nagyra)
ozimak
Az azért gyenge kifejezés,hogy "szerepet vállalt" 😄 Õ az adminja az oldalnak és a fórumnak is,valamint minden fejlesztési csoportban benne van.
#7199:
Hát igen... minõ furcsa egybeesés lehet 😊
Törölt felhasználó
OL és priboy story a SOC-hoz készült modok, ahogy a lost alpha is a socra épül. Én OL-t nem használtam, mert a priboyba benne van minden szinte és a priboy az egész sztorit átírja. Igazából azért vicces, mert ha jól emlékszem az egész sztorija igen hasonló a COP-os sztorira, csak az a különbség hogy a priboy sztori még a CS elõtt jött ki. Furcsa nem??? 😄
Törölt felhasználó
Nem tudpok róla hogy Dezó lenne a fõfejlesztõ, csak hogy nagy szerepet vállalt a modban. Am vannak páran, oroszok, lengyelek, ukránok és magyarok is. De tény hogy szép munka így mellékesbe 😊
Törölt felhasználó
Most is az SGM 2.2-vel nyomom. Éppen a katonák elásott cuccát kéne megkeresnem, de nincs kedvem átszaladgálni az egész swampon...
Valaki spoilerben írja már le hol van 😊
ozimak
<#worship>
A sztorihoz nem nyúl, csak a játék lehetõségeit bõvíti, módosítja néhány területen. Úgymond játszhatóbbá teszi, picit nehezíti is.
ozimak
Hmm... az Oblivion Lost-ról sem hallottam <#miaz> Az sgm modot végigvittem,az tetszett nagyon! Tudom,hogy hülye kérdés de, érdemes letöltenem? Mármint az OL-t. Változtat a történeten? Vagy marad minden mission,csak modolva?
Aki játszana az SGM 2.2-vel itt van Setchoo kolléga által javasol telepítési útmutató:

Aki pedig az AtmosFear 3-at is felteszi annak itt a fix hozzá:

-- AF3-t javaslom csak NORMAL textúrákkal tegyétek fel, így szerintem kevésbé crashel --
mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Oblivion Lost modot is magyar(ok?) csinálta, Kanyhalos. Dezodornak pedig a Priboi Story-t köszönhettük még, mindkettõ mod legenda a mai napig STALKER-es körökben
mcmoha

mcmoha
<#smile>

ozimak
Ez a Lost Alpha nagyon jól néz ki! <#wow1> Nem is hallotam róla eddig. Úgyis vissza akartam térni a zónába <#taps><#vigyor> Alig várom már!
Hé azt tudtátok,hogy Magyar a fõfejlesztõje? "dezodor" <#conf><#taps><#eljen>
És van még 2 Magyar srác a csapatban: tzupi,és kailniris
Hát ez igen! Büszke vagyok rájuk! <#eljen><#worship>
Javaslom addig próbáld meg az SGM 2.2-t 😊
Törölt felhasználó
Mikor jön már?!?!?!?! <#falbav>
New artefacts mod 3.0 beta modot ki lehet venni úgy hogy a mentésed nem sérül és nem is kell új játékot kezdeni.
\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\gamedata\configs\mod_parameters\ mappa tartalmát másold ki. (Ez tartalmazza a SGM2.2-ben elért statisztikádat.)
gamedata mappa törlése
Újra telepíted a lépéseidet az artefacts mod nélkül.
mod_parameters\ mappa tartalmát vissza a helyére.

Játék folytatható és a relikviák eredeti állapotukban mûködnek.

Nagyszerû!
Csak abban az esetben kell, ha Agropom-ban a helikoptere nyomva fagy a játék.
Viszont úgy néz ki, hogy az New artefacts mod 3.0 beta nem jól mûködik.
Nincs semmiféle új relikvia és még az alap jókat is elkurja pl. aranyhal +5 kg, Bubble egyfolytában éhséget csinál. 😊
Megnézem, hogy kitudom-e szendi úgy hogy a mentésem nem sérti.

ugy látszik nekem is a monsters addon kavart be, nélküle simán át tudtam lépni a következõ pályára.az agropom helicopter fixet nem kell feltelepiteni?
sajna nincs fatal error rész, meg probálom monsters addon nélkül, kösz a tippet.
monsters addon nélkül új játék szükséges.<#wow3>

A log fájl ír valamit?
Win 7 esetén itt van:
C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\logs\xray_xyz.log
Megnyitod és a legvégén FATAL ERROR utáni rész kellene, ha van.

Egy olyan telepítési sorrendet próbálj már ki amiben nincs benne a monsters addon. Mint utólag rájöttem túl sok bugot és fagyást okoz az SGM 2.2-ben. <#gonosz3>

helo! a 2.2 sgm cordon küldetések után nem tudok a következõ pályára menni mert kiugrik állandóan hibaüzenet nélkül!mind a két telepítést kiprobáltam s mind a kettönél kiugrik mikor betölti a következõ pálya ikonját.valami ötlet?
mcmoha

A monsters addon-t szerintem de rakjátok fel! Nálam betette a kaput!
Mikor készültem átmenni Pripyatba az alagutat úgy tele tette szörnyekkel, hogy holtan kezdtem a küldetést. Mire betöltött meghaltam. És nem tudok mit csinálni.

Törölt felhasználó
😄 Na nekem a Cs volt meg elõször, aztán a SOC-ot meg a COP-ot kombóba vettem meg valami potom árért steamen. Nem bántam meg sose, annak ellenére, hogy már törtbe is rommá játszottam 😊
Hmm... Errõl a Lost Alpháról nem sok infóm van. Majd utánna is nézek.
Rengeteg lehetõség van ebben a Zónában. Nem is értem, hogy nem tudtak annyi erõt meríteni a lelkes modderekbõl, hogy a Stalker2 elkészítsék.
Csak úgy véletlenül vettem elõ a CoP-ot. Ráraktam egy modot és szó szerint pezseg a rajongók újításaitól a játék.
De gondolom a valódi okokra mint egy játékos nem fogunk rálátni.
Kevés játékott vettem eddig (3), de a stalker megérdemelte a pénzét.
Még a bug sem zavart!
Azóta szeretem mióta az elsõ képek megjelentek a játékról. Gecc az egy Lada! 😄

Törölt felhasználó
Ja alpha squad az! Am egy hülyeség 😊 Az lost alphát, még tudom hogy nagyon régen kezdték el csinálni, még a priboi story után. Akkor az a soc-ra lesz kiegészítõ, vagy megcsinálják már saját játékként? Errõl lehet tudni valamit? Am azért is van ennek nagy jelentõsége, mert ugye a stalker kettõt sztornózták, így nem lesz a közel jövõben új zónás story. Am a volt GSC-ek is kretének. Ahelyett hogy felvennék a kapcsolatot a lost alpha készítõivel és csinálnának egy multis, nagy stalkert, amibõl a modderek is szarrá szednék magukat, meg lenne egy profi mag is a témában. Én tuti elindulnék egy ilyen szálon...
Nálam is még befejezésre vár az a küldetés, nem találtam meg.
A benzines kannákkal mit lehet kezdeni? Azt ne mondjátok, hogy lehet kocsit vezetni! Lada Niva for ever! :-)

mármint a kordonban, amit a kereskedõnek kell vinni.

vki tudna térképet adni hogy sgm 2.2 ben hol van az az "unique artifact?" azt olvastam hogy valahol a híd mellett egy erõsen radioaktív területen, de én neme találtam egyiknél se semmit.