S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg kutatók odaküldtek, hogy vizsgáljam meg a terepet ott...
Vizsgálgatom (járkálok detektorral )
Hol a csipetcsapat? (térképnél amit linkeltek olvastam hogy valami teleport, többet nem értettem meg belõle... ...?)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
"A" kulcsos autó >> anomáliák hada >> konvoj többi jármûve (terepjáró, harckocsi, teherautó) a palackkal >> leszakadt híd alatti autó és "B" kulcs
Vagy mondom másképp: amit leírtál, az még hiányos. Nem ott van. Tovább kell menni a hídon, pontosabban a híd alatt vagy felett (a csöveken), mert van egy szóló autó az anomáliák után...
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=28956&st=0
Ezek helye többször le van írva, kicsit olvass vissza.
Creekben Sawmill északi épületének padlásán, és Workshop substation keleti épületében egy polcon keresd.
Szegény szereplõ nem tudja, hogy a Jupiter gyár mellett egy épület padlásán egy szekrényben és a felüljáró alatt rekedt vasúti kocsiban is maradt egy szerszámkészlet.
http://img.gameru.net/?v=0ebc6.jpg
Mi az hogy a híd eleje? és mi az hogy anomáliák hada??? Na kezdem az én szemszögembõl: Leszakadt autó-B kulcs+papír--> feljebb jövök ott egy terepjáró rajta egy ládával de abban kulcs nem volt-->páncélozott gép--->teherautó gázcuccal--->páncélozott jármû---> terepjáró autó amiben nem volt semmi! Akkor most hol is keressem és mi az az anomáliák hada???
Janovban a "kordon"-t hol találom? PLS!!!!!!!!
Tehát az elhelyezkedés: "A" kulcsos autó >> anomáliák hada >> konvoj többi jármûve a palackkal >> leszakadt híd alatti autó és "B" kulcs
Elolvastam amit Tom írt, hogy hogyan lehet megszerezni a gázládához a kulcsokat, lementem a leszakadt parancsnoki jármühöz volt benne egy levél meg egy B kulcs és ugye azt írja hogy az utolsó kocsiban van az a kulcs, körülbelül 1 órát ugráltam a páncélozott jármû mögötti kocsin, mindenhol kerestem a terepjáron de semmi:S akkor hol az A kulcs???:S Lécci segítsetek
Nekem akkor is az 1. rész grafikája jön be még mindig!Tessék meg lehet kövezni de sztem az igen is szebb mint a Clear Sky vagy ez a CoP!
Amúgy itt egy kis összehasonlítás(saját képek)
Clear Sky
Shadow of Chernobyl
(annyi hogy itt be van kapcsolva az a mû élsimítás de semmi extra dolog (textúra javítás vagy ilyesmi) nincs a játékon szóval ez a tök alap max grafika!)
(Már túl az 1500 letöltön )
Next PC upgrade: 2022
Beállítások >> Video >> Képalkotó
Statikus megvilágítás | Objektum-dinamikus megvilágítás | Teljes dinamikus megvilágítás | Javított teljes dinamikus megvilágítás | Jav. teljes din. megvilágítás (DX10)
Options >> Video >> Rendering Type
Static Lighting | Object-base Dynamic Lighting | Full Dynamic Lighting | Enhanced Full Dynamic Lighting | Improved Full Lighting (DX10)
Az érdekelne nekik dx11 illetve dx10.1 és dx10 modok választhatóak-e a menüben?
Mert magon már írtak páran nekik nem lehet dx10 modokba állítani nincs ott a menüben!
Feltettem azt a magyarított verziót azt megint nagy körben sötét van az emberem körül!
Újrakezdtem és Creek fûrésztelepen sikerült egy helyre koncentrálnom a gyilok ténykedésemet:

Nagy nehezen megtaláltam... (fent a rácsnál van egy ajtó azt nem láttam...)
Még annyi, hogy szerszámok hol vannak jupiterben...? kicsit nagy...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Van a szerelõ az meg tudja neked javítani!
erre vagyok kíváncsi, h ezek a zöld karikákban lévõ jelek mit jelentenek... vagy, h hol találom meg õket.
A gáztartályos ládához két kulcs kell, az egyik a gk konvoj délre utolsó kocsijában van, a másik az északi leszakadt rész alatt egy gkban.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
meg még egy pont van abban a csarnokban ami elérhetetlen számomra...
Bár lehet csak beta...<#worship>#worship><#worship>#worship>
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Esetleg a stalkerhez lehet valahonnan pályákat(map) letölteni, mint a crysishez??
Egy linket megköszönnék...
<#worship>#worship><#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
De itt beálltam jó helyre azt ott mozogva ledaráltam õket a kis pisztolykámmal.