S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
Hûtõtoronynál van egy segélyhívás...
meg kutatók odaküldtek, hogy vizsgáljam meg a terepet ott...
Vizsgálgatom (járkálok detektorral )
Hol a csipetcsapat? (térképnél amit linkeltek olvastam hogy valami teleport, többet nem értettem meg belõle... ...?)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Tib
"Mi az hogy a híd eleje?" Nem tudom mi nem volt tiszta. A hídnak 2 vége van. Ha megvan az egyik, akkor elindulsz és az általam felsorolt dolgokat fogod megtalálni jobbról-balra vagy balról-jobbra annak függvényében, hogy melyik oldalról kezded.
"A" kulcsos autó >> anomáliák hada >> konvoj többi jármûve (terepjáró, harckocsi, teherautó) a palackkal >> leszakadt híd alatti autó és "B" kulcs
Vagy mondom másképp: amit leírtál, az még hiányos. Nem ott van. Tovább kell menni a hídon, pontosabban a híd alatt vagy felett (a csöveken), mert van egy szóló autó az anomáliák után...

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Tib
Csak visszább kellene egyet lapozni és a kíváncsiskodók látnák: Az összes térkép, ráadásul ANGOL felirattal >> HSZ #2285

Itt találtok több térképet, igaz orosz felirattal.
http://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=28956&st=0

THX!!!!!!!
Creek pályán és Jupiter pályán is van 2-2 szerszámoskészlet, ezeket elviszed technikusnak a saját pályán, akkor tud 1-2 szinten fejleszteni. 3 szintüt csak Pripyatban találod meg, és azokat vissza kell majd vinni Creekbe és Jupiterbe.
Ezek helye többször le van írva, kicsit olvass vissza.
Creekben Sawmill északi épületének padlásán, és Workshop substation keleti épületében egy polcon keresd.

TSL16b
"Hogy õszinte legyek, a legutolsó hely, ahol tisztességes szerszámokat láttam, Szidorovics pincéje volt a Kordonnál. Minõségi áru, új, és olcsó."

Szegény szereplõ nem tudja, hogy a Jupiter gyár mellett egy épület padlásán egy szekrényben és a felüljáró alatt rekedt vasúti kocsiban is maradt egy szerszámkészlet.

azért kellene mert egy azt mondták benne h a kordon alatt nem tom kinek a pincéjében lehet venni szerszámos ládát m. Mert nekem meg kellene a 2. fajta fejlesztésekhez.
Mit értesz Kordonon?

TSL16b
A Kordont párszor megemlítik ebben a játékban, de most nem lehet eljutni oda.

Próbáld ezen a térképen betájolni magad.
http://img.gameru.net/?v=0ebc6.jpg

valaki nem tudja hogy Janovban hol a KORDON?
A leszakadástól délre az utolsó egyedülálló terepjáróban keresd ha jól emlékszem.

Bocsy Tib lehet higy én vagyok hülye de próbálj betájolni!!
Mi az hogy a híd eleje? és mi az hogy anomáliák hada??? Na kezdem az én szemszögembõl: Leszakadt autó-B kulcs+papír--> feljebb jövök ott egy terepjáró rajta egy ládával de abban kulcs nem volt-->páncélozott gép--->teherautó gázcuccal--->páncélozott jármû---> terepjáró autó amiben nem volt semmi! Akkor most hol is keressem és mi az az anomáliák hada???
hello

Janovban a "kordon"-t hol találom? PLS!!!!!!!!
Tib
A híd legelején van egy autó magában, azon keress egy ládát.
Tehát az elhelyezkedés: "A" kulcsos autó >> anomáliák hada >> konvoj többi jármûve a palackkal >> leszakadt híd alatti autó és "B" kulcs

Helló!
Elolvastam amit Tom írt, hogy hogyan lehet megszerezni a gázládához a kulcsokat, lementem a leszakadt parancsnoki jármühöz volt benne egy levél meg egy B kulcs és ugye azt írja hogy az utolsó kocsiban van az a kulcs, körülbelül 1 órát ugráltam a páncélozott jármû mögötti kocsin, mindenhol kerestem a terepjáron de semmi:S akkor hol az A kulcs???:S Lécci segítsetek
berczely
Hát igen...

Nekem akkor is az 1. rész grafikája jön be még mindig!Tessék meg lehet kövezni de sztem az igen is szebb mint a Clear Sky vagy ez a CoP!

Amúgy itt egy kis összehasonlítás(saját képek)

Clear Sky

Shadow of Chernobyl

(annyi hogy itt be van kapcsolva az a mû élsimítás de semmi extra dolog (textúra javítás vagy ilyesmi) nincs a játékon szóval ez a tök alap max grafika!)

grebber
Sokan sírnak hogy mi ez valami béta mert rohadt mod ronda.
(Már túl az 1500 letöltön )

Next PC upgrade: 2022

Tib
Nekem Win 7 Ultimate 32bit alatt és GeForce 8600GT mellett valamint a saját verziómban (orosz 1.6.01) ezt látom:
Beállítások >> Video >> Képalkotó
Statikus megvilágítás | Objektum-dinamikus megvilágítás | Teljes dinamikus megvilágítás | Javított teljes dinamikus megvilágítás | Jav. teljes din. megvilágítás (DX10)
Options >> Video >> Rendering Type
Static Lighting | Object-base Dynamic Lighting | Full Dynamic Lighting | Enhanced Full Dynamic Lighting | Improved Full Lighting (DX10)

RoyalPredator
/r2_sun_near 1

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Yan
én simán xp-n használom (most már) 😊

¥ xfire: kistekila

grebber
Van aki tolja itt a Tib féle verziót (nem csak a magyarítást használják hanem a teljes egészet amit õ tett fel netre)?
Az érdekelne nekik dx11 illetve dx10.1 és dx10 modok választhatóak-e a menüben?

Mert magon már írtak páran nekik nem lehet dx10 modokba állítani nincs ott a menüben!

berczely
Meg mi a rák van!

Feltettem azt a magyarított verziót azt megint nagy körben sötét van az emberem körül!

berczely
Azzal nem lehet valamit babrálni hogy a fû ne csak 10 méteres körben legyen körülöttem hanem mindenhol vagy nagyobb körben?Valamit átírni vagy ilyesmi?

Tib
Szerszámügyileg nézz szét itt: HSZ #1954

Újrakezdtem és Creek fûrésztelepen sikerült egy helyre koncentrálnom a gyilok ténykedésemet:

gabo91
Köszi
Nagy nehezen megtaláltam... (fent a rácsnál van egy ajtó azt nem láttam...)

Még annyi, hogy szerszámok hol vannak jupiterben...? kicsit nagy...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

köszi te na've 😊 köszi
KranaZoli
OMG! Az elsõt Én sem tudtam. <#zavart1>
<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

berczely
Azt jelentik hogy a sisakod a ruhád és a fegyvered sérült!

Van a szerelõ az meg tudja neked javítani!

erre vagyok kíváncsi, h ezek a zöld karikákban lévõ jelek mit jelentenek... vagy, h hol találom meg õket.
A Jupiter legnagyobb épület (majdnem négyzet) délnyugati sarkában van a bejárat, ott le kell menni az alagsorba, és menni - menni míg a helikopterhez érsz.
A gáztartályos ládához két kulcs kell, az egyik a gk konvoj délre utolsó kocsijában van, a másik az északi leszakadt rész alatt egy gkban.

THX!!! megvan...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

gabo91
Még valami gázt tartalmazó ládát hogy lehet kinyitni?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Jupiter gyárba hogy tudok bejutni? Hátul a szerelõüzemben találtam dokumentumokat (meg kiürítési ters stb. azokat eladtam már) aztán egy kis épületben találtam egy dokumentumot ami "bizonyíték az aalgutra" De helikopterhez nem tudok bejutni körben szögesdrot mindenhol :S
meg még egy pont van abban a csarnokban ami elérhetetlen számomra...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jelzi a térképen, a kitörés kezdetekor megjelenik...<#guluszem1>

Igen én is igy értettem, nagyon jó a történet, de ClearSky-hoz képest nulla a graf....
Bár lehet csak beta...<#worship><#worship>

Kitörés elõl hova lehet elbújni? Még a legelején vagyok a daruk környékén de akárhova bújok mindíg kinyiffanok.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

RoyalPredator
De, a story az okés, de a kivitelezés trehány.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

berczely
Nincs ez összecsapva csak te kapkodtad el a játékot!

No végig is toltam ennyi volt....hát nagyon össze van csapva...ez már nem a régi stalker.....
Esetleg a stalkerhez lehet valahonnan pályákat(map) letölteni, mint a crysishez??
Egy linket megköszönnék...
<#worship><#worship>

Majd odajutsz...<#hehe><#hehe>

KranaZoli
Nálam Seven x64 és DX11. De ahogyan írtam az Off Topic-ba Pripyat-ba még nem vagyok.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Lehet a win64 vagy a dx11??

Tib
Nálam az "orig" orosszal sem volt soha ilyen hiba...

Tényleg jó hogy magyar, viszont nálam okoz hibákat, az összekötö videók betöltése elött, elsötétedik a kép, mert hogy töltené a videót, de nem csinál semmit, viszont ha a magyarítást kiveszem(gamedata mappa), akkor tökéletesen betölt a videó, utánna visszateszem a magyarítást és tolom tovább....hogy ezt mi okozza nemtom, de az origi orosszal és a Tib féle verzióval is ez van....Ja és ez nem az elején fordul elö, hanem mikor már a Pripyat-os pályákat tolom...
<#fejvakaras><#fejvakaras>

grebber
Meglepõen könnyû volt kinyírni mindenkit pedig voltak atomruhában lévõ szarzsákok is. Régebbi stalkerekbe ekkora bagázst nehezebb volt elintézni.
De itt beálltam jó helyre azt ott mozogva ledaráltam õket a kis pisztolykámmal.

Yan
kérdezz meg egy politikust 😊

&#165; xfire: kistekila

mcmoha
A legegyszerubb ha kinyirod az egesz bandat.<#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"