S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Azt hittem már vmi új COP.
😄
Nem hallottam még ilyen release-rõl.
😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A Crack dolog bevált , mostmár megy... köszi
Már megszereztem a gaus ( vagy milyen) puskát és már voltam a Book Shopban
És itt el is akadtam ... Nincs küldetésem
Hol tudom folytatni?
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
Inkább veszem meg CDstül 3kért.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Csak rakják a polcra...
Ugyis megfogom venni a gyûjtõi változatot 😄 Fõleg hogyha most nem bírom megoldani ezt a problémát😄
2: Cracket töltsd le. A többiek mind GameCopyWorld.com -ot ajánlanának.
Miután felmásztam a Pripyatba vezetõ létrán és elkezdte tölteni azt a pályát kidob XRay Engine Buggal.
Tudtok vmit segíteni?
Elõre is köszi
http://stalker.filefront.com/screenshots/File/94935/1
Megtaláltam nektek.
Köszi Tib!
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Ez a játék Fõmappája.
Orosz patchet szedtem le, pontosan azt amit linkeltél.
Nemtudom hol van windows registry és ijesmi, én MAC felhasználó vagyok alapvetõleg.
Éppen ezért a 133as bejegyzés csak mégtöbb kérdést vetett fel.
De mind1, végülis fut a játék, ez a lényeg, max patchesek nem jöhetnek a szerveremre, cinkes.
Kivéve ha megoldjuk vhogy.
Sima file fölülírás nem segítene?
A patch a telepítésnél a Windows registry-jébe írt bejegyzéseket figyeli. Ha ilyen van, akkor jó. Persze elméletileg ez is figyeli a nemzetiség beállítását. Ha nincs bejegyzés vagy nem jó nemzetiségû, akkor nem települ. Ezt se tudom jobban körül írni...
Az OFF topic 133. bejegyzése mindenre választ és megoldás kínál. Feltéve, ha átolvassa az ember és használ egy cserebogárnyi logikát.<#nezze>#nezze>
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
Minden warez LETÖLTÕ a törvények szerint, még USA-ban is Áldozatnak minõsülnek, és logikusan nem büntethetõ.
A feltöltõket és feltörõket büntetik.
2. Magyarországon. Máshol már letöltésért is életfogytiglani nyakazás.
Vmi modot leszedtem, amivel mind2 kiegészítést fel lehet rakni, ahol választani kell. Így egy csöppnyivel jobb fegyvert kapunk, de meg is érdemeljük veterán módban. Ráadásul a mod annyira telerakta nekem csatával a játékot, h lejjebb kellett tennem a nehézséget, mert szétkapkodtak.
Ált. Clear Sky-os újratextúrázások mûködnek a fegyvereknél, én azokat szoktam lesni. Mint látod, az AK-74M ilyen vörös ABSes textúrát kapott.
Amúgy mivel túl sok a cucc a játékban, mármint meidit, ilyesmi, vigyetek úgy 10et magatokkal, lõszebõl se többet 400nál és 100 pisztolyba valónál, úgy az igazi, ha killódni kell egy kicsit, de nem úgy, h az idegeidre megy a lõszerhiány.<#email>#email>
clear sky-ba ramoboztam 1x végig úgy az egészet hogy legjobb ruha minden tuningal (tényleg mindent ki fejlesztettem rajta) meg fegyvereken is ugyan az és így gyors végig rambóztam az egészet na most ez itt még nincs? vagy ezzel a spawn moddal a fejlesztéseket is letudom "spawnonlni"?
Nézd, én épp egy Téli modot tolok:
http://www.xfire.com/profile/royalpredator/screenshots/stalkercs/
Ill h melyik fileban... Holvan...
Én TELEPÍTENI nem tudom a patchet. Letöltöttem amit mutattál, de egybõl elkurt ciril betüs hibaüzenet, értelemtlen.
Vmi más megoldás?
2: Nem a warezt bûntetik, csak a feltöltést. Ezért fizetsz cserébe bólogató zsiráfos matricát minden cédére, meg kb. minden másra is.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Itt a magyaritás.Kipróbáltam müködik minden,nagyon béta.A mondatokban a szavak néhol össze vannak keveredve,de kilehet bogarászni mit akarnak pl: feladatok.A menü is magyar,végre helyre hoztam a grafikát.Már csak ezért megérte feltenni.
http://www.sendspace.com/file/erjvzr
Azt nem tudom, hogy Gúglis-e, vagy sem.
Ugye milyen kis depis vagyok?
"Elsõnek is tisztáznám, hogy nem direkt fagyasztottam be a projektet! Panyi kolléga felhívta figyelmemet, hogy számíthatunk magyar megjelenésre is a játékból, ezért felesleges dolgoznunk rajta. Sajnálom, hogy ezt a hírt kellett közölnöm, de ha nem lesz magyar megjelenés folytatjuk! Reméljük, azért még visszatértek oldalunkra!"
link
A patch viszont vmi error miatt nem tud települni.
Arra valami...?😄
PMben plz.
És akkor azzal hostolok.