S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Téma lezárva.
Pl. rendszeres crash csatlakozásnál és pályaváltásnál. 1.6.01-ben javítva sok mással. Részletek a OFF részlegen leírva
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Akinek megvan, az jelezze itt kérem.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
sg.hu, ami megegyezik a supergamez.hu-val. pötyögd be a címsorba!
😉
¥ xfire: kistekila
AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black
"...Ezeken felül persze ott vannak még a különbözõ játék optimalizációk: a 3DMark Vantage a Radeon HD 5700-as és Radeon HD 5800-as videokártyákkal ellátott rendszereken átlagosan 9%-kal fut gyorsabban, míg a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat egykártyás rendszerek esetén a friss driverrel optimális esetben 6%-ot gyorsul."
nice job! <#vigyor>#vigyor>
<#eljen>#eljen>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
MOSTANTÓL 1.6.00 VERZIÓVAL GYÜLEKEZÕ HAMACHIN!
Ha meg sokaknak van pachelve, akkor megoldjuk h mindnekinek meglegyen...
tehát jogos a topik (?) 😉
IGEN, SOKAKNAK WAREZ VAN, DE CSAK AZÉRT, MERT A FORGALMAZÓK HIBÁJÁBÓL ADÓDÓAN NEM KAPTUK MEG HÕN SZERETETT KIS JÁTÉKUNKAT. MEG FOGJUK VENNI, HA ELÉRHETÕ LESZ. CSAK IDÕBÕL CSALTUNK, MERT NEM AKARTUNK LEMARADNI LENGYEL, NÉMET ÉS UKRÁN BAJTÁRSAINKTÓL.
1.6.00 Gyertek.
Ha többeknek van pach, akkor vagy butítsák le, vagy énis felrakom, de ahoz nekem kell krekk mert nekem nem eredeti. MÉG.
Túl sok gondot nem jelentett a "hiba", hisz' azon az elven mûködik, mint a korábbi verziók: A patch a játék a nem létezõ regisrty bejegyzését kereste. Bõvebb infó az OFF/SPAM/WAREZ részleg, 133.HSZ <#nezze>#nezze>
Látom nem vagy képes felfogni bûn = törvénysértés. Warez = bûn. Valakit meglopsz azzal, hogy letöltesz. Remélem téged sem fizetnek ki a munkahelyen majd, aztán rájössz erre, hogy milyen ingyen dolgozni. Bár kukásokban az a jó, hogy tudnak gubizni, oda biztos felvesznek ennyi ésszel. Vagy nem. <#hehe>#hehe> (azt bírom benned, hogy úgy alá tudod támasztani a véleményed, hogy sehogy)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ja igen, már tudom ki vagy. Te vagy az, aki szerint bármit írhatsz a fórumon, meg ha mindenki warezol, akkor az már nem is bûntett... Emlékszem... Okos vagy. (miért nincs politikai topik? - ja, tudom, és én leszek a hülye)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nekem az 1.6.01 fut a gépemen, szerintem érdemes patch-elni mindenkinek 😊
A végén még eljutnánk oda, mint más topikokban, hogy valaki a warezolást a kenyérlopáshoz hasonlítja.
Az angolosítás kérése nem bizonyíték a warez verzió birtoklására.
Minden esetre, 1 valaki volt fent tegnap, Pege, és nem jött össze a dolog, emrt eltért a verziószáma... Furcsa.
Nekem alap van meg, ami legelõször kijött, angolosítva.
Hamachi pedig 1.0.1.5-ös verzió.
Ez lehetett a gond?
Bár elvileg látta a szerverem, és én már játszottam Berkut nevû airsoftos stalker bajtársammal is...
Nos, én ettõl függetlenül várok mindenkit.
Látom Tib is csatlakozott.
azzal is reklámozod a warezt 😊
egy kicsit eltérünk a témától
Azért mert nem legálissal játszik az ember, nem biztos, hogy illõ is ezt reklámozni... Vagy más szóval: Ha már a warez-ra fanyalodik az ember (aminek persze érthetõ okai vannak), legalább ne reklámozza.
Bár lehet ez csak az én véleményem.
MultiPlayer. Játék része. SPAM? Nemigazán.
MultiPlayer. Játék része. Warez? Ki mondta hogy törtel gyertek?
Mellesleg szólva, itt majdhogynem Mindenkinek warez van, akinek egyáltalán megvan. Akkor mirõl beszélünk?
Inkább GYERTEK MOST FEL. Jót játszunk muhahaha!
Nem mondott semmi rosszat!
Szerinted a Multiplayer melyik?
Inkább gyere.
Szoba Neve: STALKER HUNGARY
Szoba Pass: 123
Du. 5tõl várok akárkit.
FRAPS, v hasonló filmfelvevõ program alap. A FRAPS mellesleg nem szar, csak FPS-t zabál adott esetekben.
Nemtudom hogy mirét várjátok el hogy tudjam mi micsoda, a jármû egyszerúen modból van, emlékezzetek, Clear Skyban is ladaderbizhetsz vele. A model más csak, ami nem annyira bonyolult, ha tudod mirõl van szó.
Én az X-Ray engineval SEMMIT sem akarok kezdeni, mert mint kifejtettem, ennél "a játék jóval többet érdemel."
És csuklóbol kirázok, de nem ezzel a játékkal. Logika az egész, illetve másolás+átírás ha alapból benne van a játékban, vagy már létezik modban.
Multiban láttál ilyen jármûveket és/vagy környezetet? Szerintem magad sem gondoltad végig, hogy mi az amit láttál és mit jelent amit leírtál... <#shakehead>#shakehead> Ha igen, akkor meg nagyobb a probléma <#idiota>#idiota>
A legmókásabb, hogy úgy írtad le, mit aki csuklóból kiráz egy hasonlót <#vigyor>#vigyor>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
És a videó után-effektezve van, amitõl ennyire látványos és ütõs.
Amúgy laza FRAPS és scriptmunka, + multiplayer.
Ezzel a MOD-al kapcsolatban. Azért ez így pöttyet furcsa lenne egy "szimpla" MOD-tól. Mi a rák ez?! Nézegettem a jútyúb HSZ-eket, de a sok cirill karakterbõl zéró szintet értek meg.
Akinek ATI van, érdemes lesz feltenni a 9.12-es Cata-t. Hivatalos support oldalon nincs még kint (ma talán már kint lesz), de le lehet tölteni.
STALKER Call Of Pripyat Benchmark tesztem Catalyst 9.11 vs. Catalyst 9.12
Ha gondoljátok, pl esténként játszhatnánk.
Csak az aktuális szerver nevét tüntessük fel itt a fórumon.
Ki lenne benne egy kis multiban? <#violent>#violent> Részleteket megdumálni az OFF/SPAM/WAREZ topikban lehetne <#vigyor>#vigyor>
Hasonló valahol a Half Lifeos Garrys modhoz.-
Vmi bétákról van szó, és hogy ez csak illusztráció.
Az elõbbinél elnéztem a linket, ha van itt egy modi, törölje már pls <#whatever>#whatever>
Nem bántás vagy kritizálás miatt, de ez szerintem egy olyan volumenû feladat, ami teljes embert, teljes munkaidõvel és komoly szakmai múlttal kívánna meg... nem pedig pár részmunkaidõs (iskola és/vagy meló melletti)lelkes amatõr munkáját. <#shakehead>#shakehead>
Ha mégis összejön egy mai értelemben korrekt verzió, akkor viszont én leszek az elsõk közt, aki szívesen kiadja rá egy rendes játék árát <#nyes>#nyes>